הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכון לפיצת חלבון

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
מה קורה אנשים יפים, אני יודע שבחרתם בפנקייק חלבון, וחכו הוא בדרך (בסרטון כדי שלא תפקששו)...
אבל בינתיים למי שרוצה מוזמן להציץ ולראות את המתכון של הפיצת חלבון, מבקש שכאשר תכינו אותו, תצלמו ותעלו פה איך יצא לכם!!
Login • Instagram

מה קורה אנשים יפים, אני יודע שבחרתם בפנקייק חלבון, וחכו הוא בדרך (בסרטון כדי שלא תפקששו)...
אבל בינתיים למי שרוצה מוזמן להציץ ולראות את המתכון של הפיצת חלבון, מבקש שכאשר תכינו אותו, תצלמו ותעלו פה איך יצא לכם!!
Login • Instagram

פיצה חלבון.
מבחינתי ניצחתי 🙄

giphy.gif

אגב, סתם שאלה - למה לא להשתמש בטורטייה כבתור בסיס לפיצה ופשוט להפציץ בגבינה?

אפשר לעשות קראסט מכרובית וזה יהיה פחות קלוריות.
או קראסט מחזה עוף טחון בשביל חלבון(יש מתכונים)

הבעיה היא הכשרות...

וטורטייה זה כולה 120 קל', וזו הפחממה היחידה במתכון...
עם 2-3 פרוסות גבנץ 15%, ובערך 30 גר רוטב, זה יוצא פגזזז.
5 דק עבודה.
קריספי בטירוף.
טעים.
באלי ._.

• פותח/ת השרשור
אגב, סתם שאלה - למה לא להשתמש בטורטייה כבתור בסיס לפיצה ופשוט להפציץ בגבינה?
את יכולה, אבל זה נחמד כי זה קראנצ'י, זה לא מספק באמת צריך לאכול איזה 5 מרוב שזה דק...
ובאמת שהמרקם של זה לא רואה פיצה טורטייה
אפשר לעשות קראסט מכרובית וזה יהיה פחות קלוריות.
או קראסט מחזה עוף טחון בשביל חלבון(יש מתכונים)
אני לא בטוח, כי במצב הזה תצטרך להשתמש בהרבה מאוד חזה עוף/ כרובית ועדיין להשתמש נגיד בגבינה שתאחד את זה ושלא לדבר על הטעם, אני רציני שהמרקם של זה הכי מזכיר מרקם של פיצה שאכלתי וניסיתי כבר הכל (כשר ולא)

את יכולה, אבל זה נחמד כי זה קראנצ'י, זה לא מספק באמת צריך לאכול איזה 5 מרוב שזה דק...
ובאמת שהמרקם של זה לא רואה פיצה טורטייה

אני לא בטוח, כי במצב הזה תצטרך להשתמש בהרבה מאוד חזה עוף/ כרובית ועדיין להשתמש נגיד בגבינה שתאחד את זה ושלא לדבר על הטעם, אני רציני שהמרקם של זה הכי מזכיר מרקם של פיצה שאכלתי וניסיתי כבר הכל (כשר ולא)

אוקיי, שיכנעת אותי לנסות :>

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית