עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי. אני מעריך זאת מאוד.עדיף שלא, שלא יהיה ספק שתקבל קריאות שווא בבדיקה
תודה רבה. כן אני ממש לחוץ כי הבלוטה נפוחה כבר המון זמן... אני מקווה שהכל טוב בעזרת ה'. אני באמת אוותר על אימון אחד. תודה לכם.אם לא קיבלת הנחיה מיוחדת כנראה שזה לא בעייתי, עם זאת כולה אימון אחד הכל טוב
תודה רבה אח יקר!!!תדחה את האימון רגליים ביום, זה לא סוף העולם
הייתי ממליץ לך לשאול ולבקש לגבי ביופסיה לליבה הזאת במידת האפשר כדי (בתקווה) לשלול דברים אחרים, ותלך לתור הראשון של אורתופד שמתפנה כדי לקבל חוות דעת ראשונית, לך תדע אולי תיפול על רופא טובתודה רבה אח יקר!!!
עדכון: הבלוטה עדיין נפוחה בדיוק כמו לפני חצי שנה. ''ליבה שומנית ווסקולריזציה מרכזית''.
ואני צריך ללכת לאורתופד אגן באיזור אשדוד-אשקלון-רחובות. האם למישהו יש שם מומלץ של אורתופד שמתמחה באגן?
תודה חברים 🙌
תודה רבה. אבל לפני שנה וחצי הלכתי לאורותופד וכל מה שאמר לי זה ''לא יודע. לא יודע'' כי הוא לא התמחה בברכייםהייתי ממליץ לך לשאול ולבקש לגבי ביופסיה לליבה הזאת במידת האפשר כדי (בתקווה) לשלול דברים אחרים, ותלך לתור הראשון של אורתופד שמתפנה כדי לקבל חוות דעת ראשונית, לך תדע אולי תיפול על רופא טוב
וגם ככה, שתגיע לאורתופד המומחה לפי דרישתך באם תצטרך, תדע מה לשאול ואיפה אתה עומד
רק בריאות
שב להם על הראש, גם אורתופד מומחה שמבין יכול להגיד לא יודע לא יודע ובמקרה אחר הוא ידע הכל מא' ועד ת', זה שרופא מומחה לא אומר שהוא יודע הכל, יכול להיות שהוא טוב מאוד בא' אבל לא ספץ בג'..תודה רבה. אבל לפני שנה וחצי הלכתי לאורותופד וכל מה שאמר לי זה ''לא יודע. לא יודע'' כי הוא לא התמחה בברכיים
תודה רבה על העצות וההנחיות. אני בהחלט קראתי המון על הנושא, פשוט רופאים בארץ כשאתה נכנס הם כל כך לחוצים כדי שתצא שתוך 3 דקות הם כבר סיימו לבדוק אותך ולתת לך איזו בדיקה של שקל תשעיםשב להם על הראש, גם אורתופד מומחה שמבין יכול להגיד לא יודע לא יודע ובמקרה אחר הוא ידע הכל מא' ועד ת', זה שרופא מומחה לא אומר שהוא יודע הכל, יכול להיות שהוא טוב מאוד בא' אבל לא ספץ בג'..
תעבור גם דרך הרופא משפחה ותתייעץ איתו, אל תתן לעצמך להימרח שנים עם בעיה, שב להם על הראש עד שאתה מגלה מה זה ואם יש או צריך לפתור את זה
תלמד על זה קצת כמה שאתה יכול בעצמך שתדע מה לשאול, רופאים לעתים קרובות לא יודעים אבל שאתה שואל את השאלות הנכונות או מביע עניין, מפעיל להם קצת את הסקרנות אז פתאום הם יודעים, לא בקטע רע, פשוט ככה אנחנו כבני אדם
תבוא אליהם בגישה של עברתי הרבה רופאים וכולם אמרו לי לא יודעים, תציב להם אתגר, תן להם להרגיש מיוחדים, תשאל את השאלות הנכונות, תתחיל את הפגישה עם הרופא בסימון כוונות שאתה מצפה ממנו לישועה ותגיד לו ששמעת עליו דברים טובים ואז הוא ירצה להצדיק את מה ששמעת..תודה רבה על העצות וההנחיות. אני בהחלט קראתי המון על הנושא, פשוט רופאים בארץ כשאתה נכנס הם כל כך לחוצים כדי שתצא שתוך 3 דקות הם כבר סיימו לבדוק אותך ולתת לך איזו בדיקה של שקל תשעים
רעיון מעולה. תודה רבה!!!תבוא אליהם בגישה של עברתי הרבה רופאים וכולם אמרו לי לא יודעים, תציב להם אתגר, תן להם להרגיש מיוחדים, תשאל את השאלות הנכונות, תתחיל את הפגישה עם הרופא בסימון כוונות שאתה מצפה ממנו לישועה ותגיד לו ששמעת עליו דברים טובים ואז הוא ירצה להצדיק את מה ששמעת..
שמע אחי, ככה זה רופאים, אני לא נגדם או משהו אבל עוברים להם מתחת לפנים מליון אנשים, אם לא תגרום להם להרגיש מיוחדים, הם לא יגרמו לך להרגיש מיוחדים, רק בריאות
קיבלתי לרופא עצמות. אבל התורים לרופאים האלה הם עוד חצי שנה!!!על סמך מה החלטת שאתה צריך אורטופד? הרופא הממיין הוא רופא המשפחה. תשאל אותו לאיזה מומחה אתה צריך לפנות.