הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בסטרואידים בשביל לנהל חיים עמוסים מאוד

netanel121

משתמש מתחיל
14
8
נק' מוניטין:
15
14
8
היי חבר'ה, אני חדש בפורום בכל מה שקשור לפרסום שאלות וכ'ו אבל אני קורא על הנושא כבר כמה שנים.
בשביל CONTEXT אני רוצה לשתף את הדרך שעברתי (בקצרה) בכל מה שנוגע לספורט ואימונים כדי שמי שירצה להביע את דעתו יבין את המקום ממנו אני בא. (מי שלא מעניין אותו שירד לשאלה עצמה למרות שאני חושב שכדאי לקרוא כדי לתת דעה)

אני בן 27 (עוד חודש)
2.02 מטר
114 קילו
איזור ה17% שומן
close grip bench - 130
squat - 180
deadlift - 220

לפני 5 שנים בערך (בדיוק השתחררתי) כל מה שהיה לי בראש היה אימונים, חשבתי שאני אתחרה וכ'ו עד שהדבר הזה שנקרא חיים "פגע" בי. המספרים שלי היו בערך כמו עכשיו אבל עם יותר אנרגיות ביום יום.
כמה חודשים אחרי השחרור מצאתי את הקריירה שאני עד היום מתעסק בה ולאט לאט בניתי את העתיד הכלכלי שלי ל5 שנים הקרובות. בהתחלה התאמנתי פחות ופחות עד שהגעתי למצב שאני עובד באיזור ה14-16 שעות ביום (כן סוגר את המשרד ב3-4 בבוקר) והפסקתי להתאמן לגמרי!. טעות מהצד שלי שלא עשיתי אפילו קצת מתח בבית אבל זה העבר והוא עבר 😃
אחרי 4 שנים של עבודה משרדית והשמנה בצורה מוגזמת (בשיא הייתי 130 קילו) כמה דברים חיוביים קרו לי וכמה שליליים:

1. השגתי את החלום הכלכלי שלי (אפשר להגיד) עשיתי לא מעט כסף בתקופה הזאת ופתחתי חברת שיווק עם שותפים
2. למדתי להיות איש עסקים וטיילתי בעולם הרבה
3. חסכתי קצת כסף שעכשיו אני משתמש בו בתקופה המוזרה שכולנו נמצאים בה

לגבי הדברים השליליים
1. השמנתי בצורה מגעילה
2. התעקם לי האגן (נשמע מצחיק אבל זה נוראי) תחפשו LATERAL PELVIC TILT בגוגל ותראו על מה אני מדבר ואיזה מבאס זה לעשות סקוואט עם 150 קילו והאגן שלכם לא "בקשר טוב" עם עמוד השדרה והברכיים (אפשר לתקן את זה אני כבר החזרתי 80% מהבעיה למקום, מי שיש לו את זה ורוצה עזרה שידבר איתי בפרטי)
3. כתוצאה מ4 שנים של הזנחת הבריאות שלי הלחץ דם שלי עלה לשמיים כאבי גב וברכיים שמעירים אותי בלילות ואפשר להגיד שהייתי בשפל בריאותי

לפני שנה החברה שעבדתי עליה כל כך קשה התחילה לקרוס (סיפור ארוך מאוד) ובאותו זמן החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת אימונים וספורט אבל אמרתי שאני אעשה את זה חכם. התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בבית (בניתי לי מכון פוואר ליפיטינג קטן בממד) אחרי תקופה התחלתי לשלב אירובי עד שכעבור שנה של RECOMP אני איפה שאני היום.
אני עדיין נלחם עם כל מיני כאבים ופציעות שנגרמו כתוצאה מחזרה לא נכונה והבנה לא נכונה של המצב שהייתי בו שהתחלתי להתאמן (פה חשוב לציין לאנשים שחוזרים להתאמן אחרי הרבה זמן של הפסקה, אל תהיו גיבורים תבדקו את עצמכם לפני שאתם מתחילים לעשות איזה שהוא משהו שקשור לספורט)
אבל מצד שני כאבי הגב שהיו לי בלילות נעלמו ואני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב עכשיו.
חשוב לציין שיש לי בעיות שינה קשות ושום דבר לא עזר עד עכשיו (לוקח מלטונין באופן קבוע)

ועכשיו לשאלה שלי:
אני חושב להתחיל את העסק מחדש (או עסק אחר) ומי שלא יודע לנהל עסק זה עבודה קשה מאוד! במיוחד שמדובר על סכומים כאלה גבוהים כמו בהייטק.
העניין הוא שאני רוצה להמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע בנפחים גבוהים ולהתחזק ולהראות טוב וכ'ו וכ'ו

הרעיון שלי הוא כזה:
להתחיל לקחת מינונים על טבעיים (כמובן רק אחרי שאתחיל את הVENTURE) של טסט עם אסטר ארוך אבל לא משוגעים מידיי (משהו כמו 200-250 מ"ג בשבוע), ולא לרדת בכלל או להיות 80% משנה על המינון הזה
אולי אחרי תקופה להוריד ל150 בשבוע ולהוסיף אנוואר (לשחק עם זה) אבל בגדול להיות SUPER MALE מבחינה הורמונאלית מהסיבה שכדי לנהל אורח חיים כזה דורשני אני צריך להיות SUPER MALE אין ברירה (המון מהמליארדרים שאתם מכירים מסוממים באופן קבוע חח)

אין סיכוי שאני יכול לעשות את זה בלי "עזרה מבחוץ" (ניסיתי כבר והייתי מגיע למצבים שאני נרדם על הבנץ בין סטים חחח)

1.מה ההשלכות מבחינת ספירת זרע ופוריות של רעיון כזה?
2. האם טסט גבוה יכול לעזור עם איכות שינה
3. אשמח אם תתנו את דעתכם על הרעיון
4. מי שצריך עזרה בניהול עסק/שיווק וכ'ו יכול לשאול אותי שאלות בפרטי בכיף.

נערך לאחרונה:
איך אתה יודע שאני לא 17%?

כמעט כלום? לא יעזור בביצועים, התאוששות, ושינה?
יעזור לגבר בן חמישים עם טסטוסטרון נמוך ועם 20% מהכח שלך..
טסט יכול להיות אנטי אייג'נג לגבר בן 60 לא בן 27 עם ביצועים ומשקלים כמו שלך
טסט אולי יעשה לך קצת טוב במהלך השימוש אבל את המחיר תשלם בסוף הסייקל כי יכולת היצור העצמי שלך תיפגע...(יש צרות נוספות...אבל לא רוצה להלחיץ) ואם המשקלים שרשמת נכונים...היפוגונדי אתה עדיין לא.

נערך לאחרונה:
יעזור לגבר בן חמישים עם טסטוסטרון נמוך ועם 20% מהכח שלך..
טסט יכול להיות אנטי אייג'נג לגבר בן 60 לא בן 27 עם ביצועים ומשקלים כמו שלך
טסט אולי יעשה לך קצת טוב במהלך השימוש אבל את המחיר תשלם בסוף הסייקל כי יכולת היצור העצמי שלך תיפגע...ואם המשקלים שרשמת נכונים...היפוגונדי אתה עדיין לא.
GH ונגזרותיו בזמן הpct וכמובן לדאוג שיהיה איכותי הpct, והמחיר יהיה יותר בכיס ופחות בהרגשה..

אין דרך לברוח מהלחכות שהציר יחזור לעצמו אבל בזמן הזה gh ונגזרותיו, ותתפלא Epithalon, follisatin, ועוד כמה חברים טובים נותנים הרגשה לא רעה בכלל..
השתמשתי בחלק מהפפטידים ומחוויה אישית, עם חלק מהם, רמות התיאבון, והרגשה כללית טובה, רמות אנרגיה ועוד, היו יותר טובות מאשר בזמן סייקלים, הם לא בדיוק זולים אבל חלקם יכולים לעשות לך טוב וכמובן בחיים כמו בחיים, ככל שזה יותר טוב ועם פחות סיידס, זה בד"כ גם עולה יותר למעט מקרים בודדים

GH ונגזרותיו בזמן הpct וכמובן לדאוג שיהיה איכותי הpct, והמחיר יהיה יותר בכיס ופחות בהרגשה..

אין דרך לברוח מהלחכות שהציר יחזור לעצמו אבל בזמן הזה gh ונגזרותיו, ותתפלא Epithalon, follisatin, ועוד כמה חברים טובים נותנים הרגשה לא רעה בכלל..
אם אתה רוצה להישאר בסרט שלך שפרוהומונים ופפטידים הם סוכריות קופצות אני לא יפריע לך
כי זה סרט טוב..אבל כמו הרבה כאלה לא קרוב למציאות

אם אתה רוצה להישאר בסרט שלך שפרוהומונים ופפטידים הם סוכריות קופצות אני לא יפריע לך
כי זה סרט טוב..אבל כמו הרבה כאלה לא קרוב למציאות
זה לא סוכריות קופצות, העובדה היא כזאת, שחלקם בהמלצת הצריכה שלהם זה 20 יום פעם בשנה בלבד
זה לא סוכריות שאפשר מתי שרוצים וגם שם המינונים נחקרים ויש מינונים שיעשו לך טוב ומשלב מסויים יתנו לך סיידס

יש ויש ויש..

הלוואי שזה היה סוכריות שאפשר לקחת מסביב לשעון בלי להתבלבל

• פותח/ת השרשור
משקלים נמוכים מידי
מממ לא יודע כמה זה נכון תאמת... אני נלחם עם המון המון בעיות בגלל הבעיה שיש לי באגן וזה מאוד מפריע לי להתחזק. תחשוב שאחרי מקס סקוואט או דדליפט אני סובל 3-4 ימים מכאבי גב / מפשעה

אני מאמין שאני יוכל להתאמן הרבה יותר חזק אחרי שאני אפטר מהשטות הזאת

לגבי הבנץ אני תמיד הייתי חלש בגלל מוטת הידיים הארוכה שלי אני מאמין שאני לא יתחזק יותר מידיי בבנץ ביחס לסקוואט ודדליפט אם אני אשמור על אחוזי שומן מתחת ל15%(שזה מה שאני רוצה)

מממ לא יודע כמה זה נכון תאמת... אני נלחם עם המון המון בעיות בגלל הבעיה שיש לי באגן וזה מאוד מפריע לי להתחזק. תחשוב שאחרי מקס סקוואט או דדליפט אני סובל 3-4 ימים מכאבי גב / מפשעה

לגבי הבנץ אני תמיד הייתי חלש בגלל מוטת הידיים הארוכה שלי אני מאמין שאני לא יתחזק יותר מידיי בבנץ ביחס לסקוואט ודדליפט אם אני אשמור על אחוזי שומן מתחת ל15%(שזה מה שאני רוצה)
שב על squat University, או תעבוד עם מאמן צמוד איזה חודש-חודשיים, ברגע שתחזור ל פוסטורה נכונה המצב שלך ישתפר פלאים, אם אתה רוצה להתחזק אז תתחזק, תרשה לעצמך לעלות קצת בא.ש, שהגעת לחוזק הרצוי אז משם תעשה חיטוב מבוקר תוך כדי שמירה על משקלי עבודה, אחרת ייקח לך הרבה יותר זמן, כמובן בהנחה ומדברים על טבעי

אני מדבר עם התמונה הזאת לצורך ההמחשה
apfau-20200618-0001.jpg

תיכנס פעם למכון של פרו..
תראה באיזה משקלי עבודה מצחיקים עובדים מתחרים אחרי פציעות וניתוחים...ותלמד משהו..
אין סטרואיד בעולם שינטרל פריצות דיסק..בעיות מפרקים..חוליות..סחוסים שחוקים..או גידים קרועים...
אם זה כןאב לך בלי זה יכאב לך גם עם..צא מהסרט הזה!
יש קרעים חלקיים מזעריים ודלקות שאנבולים מסויימים עשויים לזרז החלמה..לא מעבר לזה.

אתה צריך ללמוד איך טכנית להתאמן נכון יותר כדי למנוע עומסים על האזור הפגוע ולהכיר את הגוף שלך...אין כמעט בודיבילדר שאין לו הגבלה מסויימת בתרגיל x או y או תרגיל מסויים שהוא נאלץ לוותר עליו

נערך לאחרונה:
תיכנס פעם למכון של פרו..
תראה באיזה משקלי עבודה מצחיקים עובדים מתחרים אחרי פציעות וניתוחים...ותלמד משהו..
אין סטרואיד בעולם שינטרל פריצות דיסק..בעיות מפרקים..חוליות..סחוסים שחוקים..או גידים קרועים...
אם זה כןאב לך בלי זה יכאב לך גם עם..צא מהסרט הזה!
יש קרעים חלקיים מזעריים ודלקות שאנבולים מסויימים עשויים לזרז החלמה..לא מעבר לזה.

אתה צריך ללמוד איך טכנית להתאמן נכון ולהכיר את הגוף שלך...אין כמעט בודי בילדר שאין לו הגבלה מסויימת בתרגיל x או y או תרגיל מסויים שהוא נאלץ לוותר עליו

יש בילדרים שמההתחלה עובדים נכון לפי הספר ולא קופצים בראש למשקלים ועובדים מה שהשריר יכול לשאת

תסתכל באינסטגרם על Richard Duchon והמשקלי עבודה שלו והתרגילים שהוא מדגים, לא ראיתי אצלו הגבלות כאלו או אחרות

יש בילדרים שמתאמנים כדי להרים כמה שיותר כבד ויש שמתאמנים בשביל הפיזקיס הכי טוב

אם אתה רוצה להישאר בריא אתה מנהל עומסים נכון ולא קופץ למים העמוקים ולמשקלים הכבדים למרות שאתה יכול, כי המפרקים הגידים וטווח התנועה, זה יותר חשוב, שריר בא שריר הולך, מוביליטי ובריאות שאר החלקים בגוף זה איתך גם עד גיל 100 ואילך..

כמובן שאין הרבה כאלה כי על חומרים אתה לעתים קרובות עלול למצוא את עצמך עם הראש בעננים, חושב שאתה מלך העולם..

אני כמעט בטוח שמוטות הידיים שלי ארוכות משלך. אני בסך הכל מטר 73 בערך, ועוד לא פגשתי הרבה אנשים עם מוטות ידיים ארוכות ממני, גם אנשים מאוד גבוהים. וברוך ה' הבנץ' שלי לא היה מעליב אף אחד.
שב על squat University, או תעבוד עם מאמן צמוד איזה חודש-חודשיים, ברגע שתחזור ל פוסטורה נכונה המצב שלך ישתפר פלאים, אם אתה רוצה להתחזק אז תתחזק, תרשה לעצמך לעלות קצת בא.ש, שהגעת לחוזק הרצוי אז משם תעשה חיטוב מבוקר תוך כדי שמירה על משקלי עבודה, אחרת ייקח לך הרבה יותר זמן, כמובן בהנחה ומדברים על טבעי

אני מדבר עם התמונה הזאת לצורך ההמחשה
צפה בקובץ המצורף 55989
הרסת לי את כל החשק להתחטב.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איך הגעתם למסקנה שאני לא מנהל עומסים נכון ואני צריך לשפר טכניקה... אני הסברתי את הבעיה שיש לי ואתם בוחרים להתמקד בדברים שלא קשורים בכלל לבעיה...
אז לצורך ההבהרה.... האגן שלי במצב שנקרא LATERAL PELVIC TILT שום מאמן כוח שבעולם לא יפתור לי את זה (שילמתי קרוב ל10 אלף שח לכמה מאמנים גדולים)
הלכתי לרופאים וכ'ו שום דבר לא עוזר.

מי שלא יודע אם האגן עקום העומס בתרגילים כמו סקוואט ודדליפט על המפרקים (במיוחד על הגב תחתון ומפרקי האגן) לא שווים וזה יכול ליצור עם הזמן פציעה שקשה לגלות עד שהיא מתפרצת לדוגמא יש לי חשד לקרע בלברום במפרק הירך ועוד חודש MRI כדי לבדוק האם זה קרע או סתם מתיחה
הצלחתי להחלים ב80% מהדבר הזה באמצעות שיטה אחת בלבד (זה למה אמרתי שמי שסובל מזה ידבר איתי ואני אעזור בפרטי)
עד שאני לא אפתור את הבעיה הזאת אני לא אוכל להעמיס עוד משקלים בלי שום קשר לבריאות הגידים וכ'ו וכ'ו אני מודע לזה
ועוד משהו אני לא באדי בילדר ולא רוצה להיות

אחרי שסגרנו את הנושא הזה
הרעיון שלי לשימוש בחומרים הוא נטו בגלל נושא ההתאוששות וניהול הלחץ היום יומי... אין קשר לבעיות מפרקים כאלה ואחרות (זה אני מסתדר דיי יפה בכוחות עצמי)

@CycleTelephohe
אני נראה כמו הבחור שרשום עליו 15% בערך

@Mr. Gent
נכנסתי להמון מכוני פרו ואני הייתי בקשר עם המון אנשים שמבינים בתחום. השאלה שלי היא נטו על סטרואידים

• פותח/ת השרשור
אני כמעט בטוח שמוטות הידיים שלי ארוכות משלך. אני בסך הכל מטר 73 בערך, ועוד לא פגשתי הרבה אנשים עם מוטות ידיים ארוכות ממני, גם אנשים מאוד גבוהים. וברוך ה' הבנץ' שלי לא היה מעליב אף אחד.

הרסת לי את כל החשק להתחטב.
איך מוטות הידיים שלך ארוכות משלי.... אני 2 מטר עם אפקס של גורילה נו בחיאת

צריך גם סרטונים?
איך מוטות הידיים שלך ארוכות משלי.... אני 2 מטר עם אפקס של גורילה נו בחיאת
בוא נמדוד. אני מאתגר אותך למדוד את מוטות הידיים שלך לעומת הגובה, ואני אעשה אותו דבר. מה אתה אומר?

יש בילדרים שמההתחלה עובדים נכון לפי הספר ולא קופצים בראש למשקלים ועובדים מה שהשריר יכול לשאת

תסתכל באינסטגרם על Richard Duchon והמשקלי עבודה שלו והתרגילים שהוא מדגים, לא ראיתי אצלו הגבלות כאלו או אחרות

יש בילדרים שמתאמנים כדי להרים כמה שיותר כבד ויש שמתאמנים בשביל הפיזקיס הכי טוב

אם אתה רוצה להישאר בריא אתה מנהל עומסים נכון ולא קופץ למים העמוקים ולמשקלים הכבדים למרות שאתה יכול, כי המפרקים הגידים וטווח התנועה, זה יותר חשוב, שריר בא שריר הולך, מוביליטי ובריאות שאר החלקים בגוף זה איתך גם עד גיל 100 ואילך..

כמובן שאין הרבה כאלה כי על חומרים אתה לעתים קרובות עלול למצוא את עצמך עם הראש בעננים, חושב שאתה מלך העולם..
לפי דעתי..הבחור הזה לא מדבר על סייקל בכלל..אם הבנתי נכון סתם רוצה להריץ 250-150mg/wk לשנה או משהו דומה..הזוי.
מקווה בשבילו שהפנים..

בקיצוררר 250-150 מג לא יתנו לך כלום זה לא יגרום לך להיות ער 20 שעות ברצף בפוקוס. שתה הרבה קפה שחור ואם סתם מגרד לך הארנק ובא לך לשפוך כסף קנה לי כמה ויאלים של מאסטרון
סוף סיפורררר

מרשים מאוד!!!🙌
אתה בהמה! זה כבר על גבול הפאוורליפטינג
כמה חזרות? אתה נקי?
הבחור פאוורליפטר.. טבעי.
בנאדם עם חומרים שיגיע למצב של להרים 170 בנץ יראה קצת יותר גדול

אלחנן קח את זה כמחמאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית