הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בסטרואידים בשביל לנהל חיים עמוסים מאוד

netanel121

משתמש מתחיל
14
8
נק' מוניטין:
15
14
8
היי חבר'ה, אני חדש בפורום בכל מה שקשור לפרסום שאלות וכ'ו אבל אני קורא על הנושא כבר כמה שנים.
בשביל CONTEXT אני רוצה לשתף את הדרך שעברתי (בקצרה) בכל מה שנוגע לספורט ואימונים כדי שמי שירצה להביע את דעתו יבין את המקום ממנו אני בא. (מי שלא מעניין אותו שירד לשאלה עצמה למרות שאני חושב שכדאי לקרוא כדי לתת דעה)

אני בן 27 (עוד חודש)
2.02 מטר
114 קילו
איזור ה17% שומן
close grip bench - 130
squat - 180
deadlift - 220

לפני 5 שנים בערך (בדיוק השתחררתי) כל מה שהיה לי בראש היה אימונים, חשבתי שאני אתחרה וכ'ו עד שהדבר הזה שנקרא חיים "פגע" בי. המספרים שלי היו בערך כמו עכשיו אבל עם יותר אנרגיות ביום יום.
כמה חודשים אחרי השחרור מצאתי את הקריירה שאני עד היום מתעסק בה ולאט לאט בניתי את העתיד הכלכלי שלי ל5 שנים הקרובות. בהתחלה התאמנתי פחות ופחות עד שהגעתי למצב שאני עובד באיזור ה14-16 שעות ביום (כן סוגר את המשרד ב3-4 בבוקר) והפסקתי להתאמן לגמרי!. טעות מהצד שלי שלא עשיתי אפילו קצת מתח בבית אבל זה העבר והוא עבר 😃
אחרי 4 שנים של עבודה משרדית והשמנה בצורה מוגזמת (בשיא הייתי 130 קילו) כמה דברים חיוביים קרו לי וכמה שליליים:

1. השגתי את החלום הכלכלי שלי (אפשר להגיד) עשיתי לא מעט כסף בתקופה הזאת ופתחתי חברת שיווק עם שותפים
2. למדתי להיות איש עסקים וטיילתי בעולם הרבה
3. חסכתי קצת כסף שעכשיו אני משתמש בו בתקופה המוזרה שכולנו נמצאים בה

לגבי הדברים השליליים
1. השמנתי בצורה מגעילה
2. התעקם לי האגן (נשמע מצחיק אבל זה נוראי) תחפשו LATERAL PELVIC TILT בגוגל ותראו על מה אני מדבר ואיזה מבאס זה לעשות סקוואט עם 150 קילו והאגן שלכם לא "בקשר טוב" עם עמוד השדרה והברכיים (אפשר לתקן את זה אני כבר החזרתי 80% מהבעיה למקום, מי שיש לו את זה ורוצה עזרה שידבר איתי בפרטי)
3. כתוצאה מ4 שנים של הזנחת הבריאות שלי הלחץ דם שלי עלה לשמיים כאבי גב וברכיים שמעירים אותי בלילות ואפשר להגיד שהייתי בשפל בריאותי

לפני שנה החברה שעבדתי עליה כל כך קשה התחילה לקרוס (סיפור ארוך מאוד) ובאותו זמן החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת אימונים וספורט אבל אמרתי שאני אעשה את זה חכם. התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בבית (בניתי לי מכון פוואר ליפיטינג קטן בממד) אחרי תקופה התחלתי לשלב אירובי עד שכעבור שנה של RECOMP אני איפה שאני היום.
אני עדיין נלחם עם כל מיני כאבים ופציעות שנגרמו כתוצאה מחזרה לא נכונה והבנה לא נכונה של המצב שהייתי בו שהתחלתי להתאמן (פה חשוב לציין לאנשים שחוזרים להתאמן אחרי הרבה זמן של הפסקה, אל תהיו גיבורים תבדקו את עצמכם לפני שאתם מתחילים לעשות איזה שהוא משהו שקשור לספורט)
אבל מצד שני כאבי הגב שהיו לי בלילות נעלמו ואני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב עכשיו.
חשוב לציין שיש לי בעיות שינה קשות ושום דבר לא עזר עד עכשיו (לוקח מלטונין באופן קבוע)

ועכשיו לשאלה שלי:
אני חושב להתחיל את העסק מחדש (או עסק אחר) ומי שלא יודע לנהל עסק זה עבודה קשה מאוד! במיוחד שמדובר על סכומים כאלה גבוהים כמו בהייטק.
העניין הוא שאני רוצה להמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע בנפחים גבוהים ולהתחזק ולהראות טוב וכ'ו וכ'ו

הרעיון שלי הוא כזה:
להתחיל לקחת מינונים על טבעיים (כמובן רק אחרי שאתחיל את הVENTURE) של טסט עם אסטר ארוך אבל לא משוגעים מידיי (משהו כמו 200-250 מ"ג בשבוע), ולא לרדת בכלל או להיות 80% משנה על המינון הזה
אולי אחרי תקופה להוריד ל150 בשבוע ולהוסיף אנוואר (לשחק עם זה) אבל בגדול להיות SUPER MALE מבחינה הורמונאלית מהסיבה שכדי לנהל אורח חיים כזה דורשני אני צריך להיות SUPER MALE אין ברירה (המון מהמליארדרים שאתם מכירים מסוממים באופן קבוע חח)

אין סיכוי שאני יכול לעשות את זה בלי "עזרה מבחוץ" (ניסיתי כבר והייתי מגיע למצבים שאני נרדם על הבנץ בין סטים חחח)

1.מה ההשלכות מבחינת ספירת זרע ופוריות של רעיון כזה?
2. האם טסט גבוה יכול לעזור עם איכות שינה
3. אשמח אם תתנו את דעתכם על הרעיון
4. מי שצריך עזרה בניהול עסק/שיווק וכ'ו יכול לשאול אותי שאלות בפרטי בכיף.

נערך לאחרונה:
מרשים מאוד!!!🙌
אתה בהמה! זה כבר על גבול הפאוורליפטינג
כמה חזרות? אתה נקי?
תודה, כן אני פאוורליפטר טבעי. זה לחזרה אחת.
הבחור פאוורליפטר.. טבעי.
בנאדם עם חומרים שיגיע למצב של להרים 170 בנץ יראה קצת יותר גדול

אלחנן קח את זה כמחמאה
I LOVE YOU TOO
אז נקי הוא לא..חח
טבעי

@Mr. Gent
נכנסתי להמון מכוני פרו ואני הייתי בקשר עם המון אנשים שמבינים בתחום. השאלה שלי היא נטו על סטרואידים
שאל אותם את אותה שאלה ששאלת פה ותראה מה תהיה התגובה
טסט במינונים שאתה מדבר עליהם לאורך תקופה לא יתנו לך כמעט כלום והמחיר(או במילים אחרות, הנזק) שתשלם על ה"עסקה" הזו יוביל אותך לבקש הלןואות בשוק האפור..או שהבנק יגדיל לך את מסגרת האשראי.

למי שסובל מעיפות..חולשה..התאוששות איטית וכו' בגלל טסט נמוך..טסט יכול לעזור וגם אז לא בלי לשלם מחיר..אצלך הבעיה אחרת!
זו דעתי.
בחור עם טסט נמוך לא מתפקד כמוך!

אם תיקח טסט מסיבה זו בפרוטוקול שרשמת...לא רק שלא תהיה מסופק מהתוצאות, בסופו תמצא את עצמך במצב גרוע בהרבה מזה שבו נכנסת אליו..ותצטרך לשקם את הציר המושבת
ואתה הרי תצטרך לעצור מתישהו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב, קודם תודה רבה לכולם. עדיין לא שמעתי תשובות חד משמעיות בנושא, חצי מהתגובות פה התעסקו בכמה אני מרים ובכאבים שיש לי ולא במה שאני רוצה להשיג. לאלה שאמרו שמינונים כאלה לא יתנו כלום בכלל אני חולק עליכם... להכניס כמויות לא טבעיות של טסט לגוף אמורים להגדיל מסת שריר בצורה מכובדת. כנראה הציפיות שלי ושל אלה שקראו את השאלה שלי שונות בתאכלית חחחח.

לדוגמא, אני לא רואה את עצמי שואף ל170 בנץ מתי שהוא זה לא ממש מעניין אותי. מבחינתי להעצר על 150 +- ולעבור הלאה לסוגי ספורט כוח שונים כמו CALISTHENICS ו / או STRONGMAN ולשמר את ה150 בנץ, אולי אפילו לחזור לMMA

תודה בכל מקרה לכל העוזרים אני אתייעץ בעוד מקומות

שמע אח, אם אתה נעול על סייקל טסט כדי שיהיה לך ימבה אנרגיות אתה גם תעשה את זה בסוף, אתה בסה"כ מחפש מישהו שיחתום לך על זה שזה הדבר הנכון לעשות ושזה בסדר, בסופו של דבר זה החלטה שלך ואף אחד לא יחתום לך על זה כי זה לא החלטה פשוטה ויש בה סיכון, מילא היה לך בעיה שהגוף לא מייצר טסט או משהו אבל זה לא המקרה, תתאזר בסבלנות, תחזור לפיקים שלך לאט לאט מבחינת האימונים והמרץ כבר יגיע בהינתן תזונה נכונה, ייתכן וטסט יכול לעזור אבל כמו שאתה מתאר את זה, אף אחד לא 'יחתום' על זה בשבילך..

טוב, קודם תודה רבה לכולם. עדיין לא שמעתי תשובות חד משמעיות בנושא, חצי מהתגובות פה התעסקו בכמה אני מרים ובכאבים שיש לי ולא במה שאני רוצה להשיג. לאלה שאמרו שמינונים כאלה לא יתנו כלום בכלל אני חולק עליכם... להכניס כמויות לא טבעיות של טסט לגוף אמורים להגדיל מסת שריר בצורה מכובדת. כנראה הציפיות שלי ושל אלה שקראו את השאלה שלי שונות בתאכלית חחחח.

לדוגמא, אני לא רואה את עצמי שואף ל170 בנץ מתי שהוא זה לא ממש מעניין אותי. מבחינתי להעצר על 150 +- ולעבור הלאה לסוגי ספורט כוח שונים כמו CALISTHENICS ו / או STRONGMAN ולשמר את ה150 בנץ, אולי אפילו לחזור לMMA

תודה בכל מקרה לכל העוזרים אני אתייעץ בעוד מקומות
זה שכתב פה שלוחץ 170 במקרה או שלא במקרה..לא נוגע בחומרים.
אני כן ומעולם לא התקרבתי למשקלים כאלה...אז שאל את עצמך מה השאיפות שלך? מה אתה באמת רוצה? ומה המחיר הבריאותי שאתה מוכן לשלם?
כדי שיהיה קל יותר לנו או לאלה שתפנה אליהם לעזור לך..
בכל מקרה..
את ההחלטה בסופו של דבר כנראה תקבל לבד..
בהצלחה חבר

נערך לאחרונה:

בריאות, שלווה, אושר חסר תלות בדברים חומריים, הגשמה עצמית שאפשר להגיע אליה עם עבודה קשה אבל בלי לשעבד את עצמך למרוץ החיים כמו עכבר מעבדה על גלגל ולהקריב את כל הדברים הנ"ל.

בריאות, שלווה, אושר חסר תלות בדברים חומריים, הגשמה עצמית שאפשר להגיע אליה עם עבודה קשה אבל בלי לשעבד את עצמך למרוץ החיים כמו עכבר מעבדה על גלגל ולהקריב את כל הדברים הנ"ל.
אם הוא עדיין היה עשיר (אם הוא היה בכלל) היה לו בריאות (הרבה יותר קל להיות בריא שאתה עשיר) שלא נדבר על שלווה והגשמה עצמית

אם הוא עדיין היה עשיר (אם הוא היה בכלל) היה לו בריאות (הרבה יותר קל להיות בריא שאתה עשיר) שלא נדבר על שלווה והגשמה עצמית

אני מאוד מקווה שזה מה שיש לו, בסופו של דבר כל אחד שונה מהשני והדרכים שלנו להגשים את עצמנו ולהרגיש שלווה ואושר הן שונות, אני רק מסתכל על הסיפור שלו מנקודת המבט שלי ולמרות שאני מקווה שאורח החיים שלו מסב לו אושר אני יודע שזה כל מה שאני אישית לא רוצה בחיים וקל מאוד להיגרר לאורח החיים הזה בימינו.
אני לא רוצה שמרדף אחר כסף יגרום לי לפגוע בבריאות, בשלווה, באורח החיים שלי וכפועל יוצא יפגע גם באושר שלי. אבל אני זה אני ורק רציתי לומר לפותח האשכול תודה על כך שהוא גרם לי להרגיש את זה בצורה יותר חדה וכמובן שאני מאחל לו רק שלווה אושר ובריאות אם זה אורח החיים שגורם לו להרגיש ככה.

הרווחת אותו ביושר!

בריאות לא קשור לכסף, וגם לא האושר. זה עניין אישי ודורש השקעה ספציפית. לא יותר קל להיות מאושר עם כסף או בלי, זה פשוט לא קשור.

תכבד בבקשה את עצמך והפורום, זה סתם לא יפה איך שאתה מתנסח מול @CycleTelephohe קח את הרגשות והדיון למקום פרטי, לא כאן בציבורי.

@netanel121 כל ההודעה הזו בשביל לכתוב שאתה מתעניין בסייקל במינון נמוך כדי שיהיה לך יותר אנרגיה במכון?
תקנה קרדרין/קלן במקום, חבל לדפוק את הגוף.

@netanel121 כל ההודעה הזו בשביל לכתוב שאתה מתעניין בסייקל במינון נמוך כדי שיהיה לך יותר אנרגיה במכון?
תקנה קרדרין/קלן במקום, חבל לדפוק את הגוף.
כן, זה גם מה שאני הייתי אומר בערך

אשמח לשמוע מה יש לך להגיד על הבעיה שסיפרת שאתה חווה בפלג הגוף התחתון, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית

בדיוק כמו שכתבו כאן ,
סטרואידים מניסיון תרגיש מלך העולם אבל יחד עם זאת תסבול מרגישות יתר ועצבים , כוח מטורף באימון , ריכוז מצויין , עייפות לא קיימת , שינה מצויינת , תיאבון מוגבר, הבעיה עם סטרואידים שהם מאוד ממכרים מבחינה נפשית לדעתי בעיקר ההרגשה היא מעולה , אני בן 36 ומרגיש כמו ילד בן 18 שאני בסייקל , מבחינה עסקית לא ממליץ השיקול דעת נפגע אתה פחות מאוזן מבחינה נפשית אך יחד עם זאת עם המון אנרגיה זה שילוב די מעניין , בכל מקרה חבר קח בחשבון נגעת נסעת אין דרך חזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית