הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בסטרואידים בשביל לנהל חיים עמוסים מאוד

netanel121

משתמש מתחיל
14
8
נק' מוניטין:
15
14
8
היי חבר'ה, אני חדש בפורום בכל מה שקשור לפרסום שאלות וכ'ו אבל אני קורא על הנושא כבר כמה שנים.
בשביל CONTEXT אני רוצה לשתף את הדרך שעברתי (בקצרה) בכל מה שנוגע לספורט ואימונים כדי שמי שירצה להביע את דעתו יבין את המקום ממנו אני בא. (מי שלא מעניין אותו שירד לשאלה עצמה למרות שאני חושב שכדאי לקרוא כדי לתת דעה)

אני בן 27 (עוד חודש)
2.02 מטר
114 קילו
איזור ה17% שומן
close grip bench - 130
squat - 180
deadlift - 220

לפני 5 שנים בערך (בדיוק השתחררתי) כל מה שהיה לי בראש היה אימונים, חשבתי שאני אתחרה וכ'ו עד שהדבר הזה שנקרא חיים "פגע" בי. המספרים שלי היו בערך כמו עכשיו אבל עם יותר אנרגיות ביום יום.
כמה חודשים אחרי השחרור מצאתי את הקריירה שאני עד היום מתעסק בה ולאט לאט בניתי את העתיד הכלכלי שלי ל5 שנים הקרובות. בהתחלה התאמנתי פחות ופחות עד שהגעתי למצב שאני עובד באיזור ה14-16 שעות ביום (כן סוגר את המשרד ב3-4 בבוקר) והפסקתי להתאמן לגמרי!. טעות מהצד שלי שלא עשיתי אפילו קצת מתח בבית אבל זה העבר והוא עבר 😃
אחרי 4 שנים של עבודה משרדית והשמנה בצורה מוגזמת (בשיא הייתי 130 קילו) כמה דברים חיוביים קרו לי וכמה שליליים:

1. השגתי את החלום הכלכלי שלי (אפשר להגיד) עשיתי לא מעט כסף בתקופה הזאת ופתחתי חברת שיווק עם שותפים
2. למדתי להיות איש עסקים וטיילתי בעולם הרבה
3. חסכתי קצת כסף שעכשיו אני משתמש בו בתקופה המוזרה שכולנו נמצאים בה

לגבי הדברים השליליים
1. השמנתי בצורה מגעילה
2. התעקם לי האגן (נשמע מצחיק אבל זה נוראי) תחפשו LATERAL PELVIC TILT בגוגל ותראו על מה אני מדבר ואיזה מבאס זה לעשות סקוואט עם 150 קילו והאגן שלכם לא "בקשר טוב" עם עמוד השדרה והברכיים (אפשר לתקן את זה אני כבר החזרתי 80% מהבעיה למקום, מי שיש לו את זה ורוצה עזרה שידבר איתי בפרטי)
3. כתוצאה מ4 שנים של הזנחת הבריאות שלי הלחץ דם שלי עלה לשמיים כאבי גב וברכיים שמעירים אותי בלילות ואפשר להגיד שהייתי בשפל בריאותי

לפני שנה החברה שעבדתי עליה כל כך קשה התחילה לקרוס (סיפור ארוך מאוד) ובאותו זמן החלטתי לקחת את עצמי בידיים מבחינת אימונים וספורט אבל אמרתי שאני אעשה את זה חכם. התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע בבית (בניתי לי מכון פוואר ליפיטינג קטן בממד) אחרי תקופה התחלתי לשלב אירובי עד שכעבור שנה של RECOMP אני איפה שאני היום.
אני עדיין נלחם עם כל מיני כאבים ופציעות שנגרמו כתוצאה מחזרה לא נכונה והבנה לא נכונה של המצב שהייתי בו שהתחלתי להתאמן (פה חשוב לציין לאנשים שחוזרים להתאמן אחרי הרבה זמן של הפסקה, אל תהיו גיבורים תבדקו את עצמכם לפני שאתם מתחילים לעשות איזה שהוא משהו שקשור לספורט)
אבל מצד שני כאבי הגב שהיו לי בלילות נעלמו ואני מרגיש ונראה הרבה יותר טוב עכשיו.
חשוב לציין שיש לי בעיות שינה קשות ושום דבר לא עזר עד עכשיו (לוקח מלטונין באופן קבוע)

ועכשיו לשאלה שלי:
אני חושב להתחיל את העסק מחדש (או עסק אחר) ומי שלא יודע לנהל עסק זה עבודה קשה מאוד! במיוחד שמדובר על סכומים כאלה גבוהים כמו בהייטק.
העניין הוא שאני רוצה להמשיך להתאמן 4 פעמים בשבוע בנפחים גבוהים ולהתחזק ולהראות טוב וכ'ו וכ'ו

הרעיון שלי הוא כזה:
להתחיל לקחת מינונים על טבעיים (כמובן רק אחרי שאתחיל את הVENTURE) של טסט עם אסטר ארוך אבל לא משוגעים מידיי (משהו כמו 200-250 מ"ג בשבוע), ולא לרדת בכלל או להיות 80% משנה על המינון הזה
אולי אחרי תקופה להוריד ל150 בשבוע ולהוסיף אנוואר (לשחק עם זה) אבל בגדול להיות SUPER MALE מבחינה הורמונאלית מהסיבה שכדי לנהל אורח חיים כזה דורשני אני צריך להיות SUPER MALE אין ברירה (המון מהמליארדרים שאתם מכירים מסוממים באופן קבוע חח)

אין סיכוי שאני יכול לעשות את זה בלי "עזרה מבחוץ" (ניסיתי כבר והייתי מגיע למצבים שאני נרדם על הבנץ בין סטים חחח)

1.מה ההשלכות מבחינת ספירת זרע ופוריות של רעיון כזה?
2. האם טסט גבוה יכול לעזור עם איכות שינה
3. אשמח אם תתנו את דעתכם על הרעיון
4. מי שצריך עזרה בניהול עסק/שיווק וכ'ו יכול לשאול אותי שאלות בפרטי בכיף.

נערך לאחרונה:
בדיוק כמו שכתבו כאן ,
סטרואידים מניסיון תרגיש מלך העולם אבל יחד עם זאת תסבול מרגישות יתר ועצבים , כוח מטורף באימון , ריכוז מצויין , עייפות לא קיימת , שינה מצויינת , תיאבון מוגבר, הבעיה עם סטרואידים שהם מאוד ממכרים מבחינה נפשית לדעתי בעיקר ההרגשה היא מעולה , אני בן 36 ומרגיש כמו ילד בן 18 שאני בסייקל , מבחינה עסקית לא ממליץ השיקול דעת נפגע אתה פחות מאוזן מבחינה נפשית אך יחד עם זאת עם המון אנרגיה זה שילוב די מעניין , בכל מקרה חבר קח בחשבון נגעת נסעת אין דרך חזרה.
כח מטורף באימונים????
הוא מדבר על 150-250mg לשבוע..לא סייקל טסט..בולד..טרן..חח
והוא ממש לא מדבר על סייקל
הוא בן 27 שמחפש להתעסק עם הציר ההורמונלי שלו מתוך מחשבה שאני לפחות עדין לא הבנתי

להכניס טסט לגוף זה הדבר הגרוע ביותר שאתה יכל לעשות למטרה שלך.
חוץ מקפה ותזונה טובה שכן הוכיחו שעוזרים,
קוקאין ועוד תרופות מרשם למינהם נותנים את האפקט שאתה מחפש

• פותח/ת השרשור
התגובה שלך @rednose אשכרה נגעה בנקודה חחח, הזיה ש90% בכלל לא התקרבו בכלל

טוב אז ככה, רובכם חושבים שאני רוצה לעלות על טסט כדי שיהיה לי כוח מטורף באימונים.... או אנרגיות מטורפות.... או 50 קילו שריר בשבוע...
מצטער אבל כנראה שוב אף אחד לא הבין את מה שאני באמת רוצה להשיג מזה (רוב הסיכויים שזה בגלל שמי שחשב ככה לא עבד 12 + שעות ביום והתאמן לתקופה משמעותית בחייו)
כדי לנהל עסק צריך המון משאבים נפשיים וזמן. השינה לא תמיד 100% ולפעמים אוכלים קצת יותר ממה שצריך.
השאלה שלי היא מאוד פשוטה
בהינתן העובדה שעברתי כבר משהו דומה (להתאמן ולעבוד נון סטופ) והגוף שלי לא נתן לי לעשות את שניהם במקביל בגלל נושא ההתאוששות (כמו שהזכרתי הייתי נרדם על הבנץ)
ובהינתן העובדה שרמות כאלה של טסט מוכחות כבונות שריר והתאוששות בצורה על טבעית (אי אפשר להשוות)

האם 200-250 מ"ג טסט בשבוע באופן קבוע לאורך זמן ארוך מאוד (עם ליווי צמוד כמובן) יכול לתת COUNTER לבעיית ההתאוששות שתווצר לי מלרדוף אחרי החלום העסקי שלי?

כרגע אני חווה בעיות התאוששות מבלי לנהל עסק בפול פוואר (כי השינה שלי חרא)
אז אני לא רואה דרך לעשות את שניהם במקביל אלא אם כן אני אעשה אימונים מאוד קצרים של חצי שעה כל יום רק כדי להגיד עשיתי וזה לא מה שאני מחפש
@Dmk

לבעיה קוראים LATERAL PELVIC TILT, אתה חושב שיש לך אותה?

האם 200-250 מ"ג טסט בשבוע באופן קבוע לאורך זמן ארוך מאוד (עם ליווי צמוד כמובן) יכול לתת COUNTER לבעיית ההתאוששות שתווצר לי מלרדוף אחרי החלום העסקי שלי?
כן .. לא תצטרך התאוששות יותר 😉 250 מ"ג זה בן אדם עעלל 🏋️😅
הפגיעה לאורך זמן היא קשה עד בלתי הפיכה .

• פותח/ת השרשור
כן .. לא תצטרך התאוששות יותר 😉 250 מ"ג זה בן אדם עעלל 🏋️😅
הפגיעה לאורך זמן היא קשה עד בלתי הפיכה .

הבנתי... רוב האנשים שאני רואה שמחליטים לעלות במודל סייקלים מסיימים את חייהם על TRT בכל מקרה חחח, אז אין הבדל עצום.

תודה

הבנתי... רוב האנשים שאני רואה שמחליטים לעלות במודל סייקלים מסיימים את חייהם על TRT בכל מקרה חחח, אז אין הבדל עצום.

תודה
כיוון שאתה נשמע לי נחוש ויודע מה טוב לך מידי אז חבל להמשיך לנסות לשכנע אותך לחשוב על זה שוב
אתה רוצה ללכת ראש בקיר...לך.
ואם יש לך קצת זמן פנוי לפני שאתה רץ לקנות מזרקים..כנס קצת לאשכולות של @BeN35 תלמד קצת מהו היפוגונדיזם וכמה החיים איתו לא בדיוק מוי כייף.

לפי הבנתי להיות על trt (טיפול רפואי כמובן) זה גם להיות משועבד לבדיקות דם.
לסבול לכאורה מhtc
לסבול לכאורה משיתוק הציר
לסבול לכאורה מעליה באסטרוגן
לסבול לכאורה מהגדלת הפרוסטטה
וכו וכו.

אם אני בלי שום סוג של טיפול
אפשר לזרוק אותי לזבל!
אני קם בבוקר כבר עייף חסר חשק לחיים
ועוד מלא מתנות
היפוגניזם גברי/ראשוני/משני

• פותח/ת השרשור
@Mr. Gent
זה לא שאני מתכוון לעשות את זה מחר בבוקר יש לי עוד הרבה חושבים לעשות עם עצמי, המטרה של הדיון הזה הייתה לקבל פרספקטיבה על הנושא.... ואני צריך להמשיך לחשוב על זה. אם זה נשמע כיאילו אני חדור מטרה להתחיל זה נטו בגלל שאני דיבייטר בטבעי חחח אני אוהב לפרק טיעונים זה לא אומר שאני באמת אתחיל משהו בסגנון

לצורך העניין... אני לעולם לא אעלה על חומרים אלא אם כן אני חושב שההקרבה של הייצור הטבעי שלי תיהיה שווה את זה (לדוגמא אני מתחיל חברה בדרך להנפקה או משהו בסגנון)
אם אני מתחיל תהליך פיננסי שיכול בפוטנציאל שלו להפוך אותי למולטי מליונר או מיליארדר אני אשקול להשתמש בחומרים חיצוניים כעזרה הרבה יותר מאשר עכשיו שאני לא בדיוק על הדרך הזאת עדיין

@BeN35
אשמח לדעת מה הסיפור שלך בקצרה, היית על כמות גבוהה של חומרים והפסקת ועכשיו אתה מנסה להחזיר את הרמות הטבעיות שלך מבלי לעלות על TRT לכל החיים?

@Mr. Gent
זה לא שאני מתכוון לעשות את זה מחר בבוקר יש לי עוד הרבה חושבים לעשות עם עצמי, המטרה של הדיון הזה הייתה לקבל פרספקטיבה על הנושא.... ואני צריך להמשיך לחשוב על זה. אם זה נשמע כיאילו אני חדור מטרה להתחיל זה נטו בגלל שאני דיבייטר בטבעי חחח אני אוהב לפרק טיעונים זה לא אומר שאני באמת אתחיל משהו בסגנון

לצורך העניין... אני לעולם לא אעלה על חומרים אלא אם כן אני חושב שההקרבה של הייצור הטבעי שלי תיהיה שווה את זה (לדוגמא אני מתחיל חברה בדרך להנפקה או משהו בסגנון)
אם אני מתחיל תהליך פיננסי שיכול בפוטנציאל שלו להפוך אותי למולטי מליונר או מיליארדר אני אשקול להשתמש בחומרים חיצוניים כעזרה הרבה יותר מאשר עכשיו שאני לא בדיוק על הדרך הזאת עדיין

@BeN35
אשמח לדעת מה הסיפור שלך בקצרה, היית על כמות גבוהה של חומרים והפסקת ועכשיו אתה מנסה להחזיר את הרמות הטבעיות שלך מבלי לעלות על TRT לכל החיים?
  1. לגבי בן..הוא לא סייקליסט..למרות שלקח trt לתקופה מסויימת..על אף שהוא לא כזה הוא סובל מבעיה רפואית קשה שגם אתה עלול לסבול ממנה אם תעשה abuse באנבולים..והפרוטוקול שאתה מדבא עליו בגילך ובמצב הפיזי שלך הוא abuse !
  2. על תערבב זיתים סורים עם פאנקייק וניל ופירות טרופיים..אין קשר בין העסקים שלך לחומרים.
צא כבר מהעניין הזה.

לא השתמשתי בחומרים מעולם.
סובל בשנה + האחרונות מירידה חדה באיכות החיים. נמדד טסט 4.4 ננומל
קיבלתי ג׳ל,לאחר מכן טסטווירון,לאחר מכן DHEA,לאחר מכן לוטרזול לאחר מכן פרגניל.

ג׳ל--מסורבל עד לא אפקטיבי
טסטווירון--הרקעתי שחקים עם האסטרוגן 528
DHEA--ישר לזבל
לוטרזול--עוזר נחמד(החברים פה לא בעדו)
פרגניל--הכי קרוב לטסטווירון

• פותח/ת השרשור
1. BY WHICH STANDARD מאתיים עד 250 מ"ג בשבוע של טסט איכותי נחשב ABUSE לא ממש מבין אותך
2. בסדר כנראה לא הבנת מה אני בדיוק רוצה להשיג אחי

• פותח/ת השרשור
לא השתמשתי בחומרים מעולם.
סובל בשנה + האחרונות מירידה חדה באיכות החיים. נמדד טסט 4.4 ננומל
קיבלתי ג׳ל,לאחר מכן טסטווירון,לאחר מכן DHEA,לאחר מכן לוטרזול לאחר מכן פרגניל.

ג׳ל--מסורבל עד לא אפקטיבי
טסטווירון--הרקעתי שחקים עם האסטרוגן 528
DHEA--ישר לזבל
לוטרזול--עוזר נחמד(החברים פה לא בעדו)
פרגניל--הכי קרוב לטסטווירון

מעניין מאוד ולהשאר על TRT כל החיים לא בא בחשבון אני מבין כי אתה רגיש לתופעות לוואי שלו אפילו במינונים קטנים כמו 100-150 מג?
אל תיפגע ממה שאגיד אחי..
מי שלא הבין פה זה אתה.

מבין מה אחי? מאוד מוזר לי המנטליות של האנשים בפורומים חחחח כיאילו הם מחכים לפוסט הראשון כדי להוציא את כל ה"עצבים" שלהם על הבן אדם ששואל את השאלה ומגיעים למקומות שאף פעם לא חשבתי שאפשר להגיע אליהם בדיון.... 80% מהאנשים פה בכלל לא התייחסו לשאלה שלי והלכו איתי סחור סחור... אני לא מחפש שאנשים יהפכו בשבילי את האמת אבל אתה באמת לא נוגע בנקודה שלי אתה סתם מביע את דעתך נטו כדי להביע אותה גם אם זה אומר לא להתייחס לטיעון שלי

אם וכאשר אחליט על trt בהחלט אלך על צעדי תינוק עם המינונים.
להרוויח את הטסט ולהתחמק מתופעות הלוואי.
זה שם המשחק

מעניין מאוד ולהשאר על TRT כל החיים לא בא בחשבון אני מבין כי אתה רגיש לתופעות לוואי שלו אפילו במינונים קטנים כמו 100-150 מג?

מבין מה אחי? מאוד מוזר לי המנטליות של האנשים בפורומים חחחח כיאילו הם מחכים לפוסט הראשון כדי להוציא את כל ה"עצבים" שלהם על הבן אדם ששואל את השאלה ומגיעים למקומות שאף פעם לא חשבתי שאפשר להגיע אליהם בדיון.... 80% מהאנשים פה בכלל לא התייחסו לשאלה שלי והלכו איתי סחור סחור... אני לא מחפש שאנשים יהפכו בשבילי את האמת אבל אתה באמת לא נוגע בנקודה שלי אתה סתם מביע את דעתך נטו כדי להביע אותה גם אם זה אומר לא להתייחס לטיעון שלי
הבנתי..
אתה באמת דיבייטר ברמה שלא ניתן להתווכח איתך..וגם סוג של מניפולטור..(לא תכונה רעה לאיש עסקים) אחרת לא ברור לי מאיפה הבאת "עצבים" בתגובות שלי אליך
הדיון פה הוא עליך ולא על דעתי..אם אתה חושב שאני טועה אז תזרום עם מישהו אחר שחושב כמוך..
בכל מקרה אני יאחל לך הצלחה...תהיה בטוח!

עולם האנבולים זה עולם שאתה מכיר פחות מעולם העסקים..אם אתה רוצה להתנהל חכם..תלמד אותו טוב לפני..לא ממני..יש לא מעט אנשים וגם מכרים שיכולים לעזור לך.

נערך לאחרונה:
רופא קהילתי(מהטובים בתחום)זה תור כל 3 חודשים במקרה הטוב.
איך שאתה עובר לפרטי התורים באותו היום
רק תגיע$€

כח מטורף באימונים????
הוא מדבר על 150-250mg לשבוע..לא סייקל טסט..בולד..טרן..חח
והוא ממש לא מדבר על סייקל
הוא בן 27 שמחפש להתעסק עם הציר ההורמונלי שלו מתוך מחשבה שאני לפחות עדין לא הבנתי
הכל עניין של גנטיקה לי אישית במידה ואני עושה אפילו שוט בשבוע כשעשיתי טיארטי ננתן פוש מטורףו אני שוקל 105 קילו עם מסת שומן די נמוכה ,והיה גם סייקל שהגעתי לגרם טסט בשבוע יותר מדיי תופעות לוואי האידיאל הוא 500 מג כאשר הייתי צעיר יותר,

זו הרגשה אישית שלי לא חייב בולד טרן ושאר הדברים שניסיתי גם אותם כדי לעלות מסה ולהרגיש כוח באימון להזכירך מה שנותן את מלוא האנרגיה זה הטסטסטרון אנשים שוכחים את זה עלייה מינורית של הטסט יכולה לעשות המון בייחוד לאנשים שמעולם לא נגעו בטסט , אם לא הבנת למה המשורר התכוון בשאלתו תסתכל על התגובה שלי למה שכתב ותבין אני מאמין שדי הבנתי את הכוונה שלו , הכוונה שלו הייתה פוקוס מנטלי , אנרגיה כדי להתנהל בשתי המישורים האימונים והעסקים , אם אני בעד מה שהוא מתכוון לעשות אני חושב שלא וזו בחירה אישית שלו אני נתתי את החוויה האישית שלי מאין ספור סייקלים שעשיתי ,

אוסיף ואכתוב לקחתי טרן חצי שנה סייקל אחד ויחידי שעשיתי חומר אכזרי ביותר עם המון תופעות לוואי לא ממליץ בכלל עליו חום גוף בלתי נסבל עצבים של גרושה בת 60 , מצבי רוח משתנים לא שווה את החוויה , בולדנון נגזרת של נור19 אותה גברת בשינוי אדרת אין טעם לגעת בהם חומר ארוך שעד שרואים תוצאות שלו חצי שנה לפחות , בקיצור גם אתה תדבק בסייקלים שלך לטסט מסטרון אנאבר עדין אין צורך במעבר אף אחד לפי מה שאני יודע לפחות לא מתחרה כאן , תתאמנו חזק תאכלו נכון והתוצאות יגיעו לא צריך לדחוף אינספור חומרים לגוף, כתבתי את כל מה שכתבתי שיקראו אנשים שמתכננים בעקבות מה שקוראים בכל הפורום סייקלים כבדים חסרי טעם שירעילו את הגוף.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית