הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב של חלבון ושיבולת שועל

yoel_f1

משתמש מתחיל
65
22
נק' מוניטין:
25
65
22
אני ממש שונא את הדייסת שיבולת שועל והמרקם שלה כל פעם מפעיל אצלי את הרפלקס הקאה
יש כאן מישהו שיודע מה המינונים בערך שצריך לבלנדר למוצרים הבאים? לא מצאתי שום דבר באינטרנט

רוצה לשלב שיבולת שועל
חלב
סקופ אבקת חלבון
חמאת בוטנים
פרי כלשהו

לשתות כזה שייק כל בוקר ועדיף שיהיה מפוצץ קלוריות , אשמח אם מישהו יתן מינונים מדויקים ולא "לפי מה שנוח לך" כי אני לא רוצה לבזבז סתם
תודה רבה מראש!

למה אתה צריך שייק "עתיר קלוריות"?
אם זה בשל חיסכון בזמן, אל תכריח את עצמך לשתות שייקים חסרי טעם שאתה מקיא מהם, תאכל 2 טבלאות שוקולד עם שייק חלבון בצד וסגרת את הפינה.

ואם אתה לא אוהב שיבולת שועל, לא חשבת אולי (הפתעה הפתעה פרצוף מופתע) לא לאכול שיבולת שועל?
זה לא מוצר המזון היחיד בעולם.

למה אתה צריך שייק "עתיר קלוריות"?
אם זה בשל חיסכון בזמן, אל תכריח את עצמך לשתות שייקים חסרי טעם שאתה מקיא מהם, תאכל 2 טבלאות שוקולד עם שייק חלבון בצד וסגרת את הפינה.

ואם אתה לא אוהב שיבולת שועל, לא חשבת אולי (הפתעה הפתעה פרצוף מופתע) לא לאכול שיבולת שועל?
זה לא מוצר המזון היחיד בעולם.
אני סטודנט עובד בתקופת מבחנים ככה שכן זמן זה משהו שאין לי, ומה לעשות ששיבולת שועל זה הפחמימה שגם הכי טובה שיש וגם הכי קל ומהיר להכין, צריך למצוא דרך איכשהו
100 שיבולת, סקופ, כף שטוחה קקאו, כף גדושה חמאת בוטנים, בננה קפואה, כמה קוביות קרח ו2 כוסות חלב
נשמע אש אנסה מחר תודה רבה

הנה מה שאני שותה מוזמן לנסות,

מים, 30 גרם קוואקר, בננה, 2 תמרים, 30 גרם חמאת בוטנים, 10 אגוזי מלך וסקופ חלבון.

פגז.

מה שאני שותה כל בוקר
סקופ חלבון
3 סקופים שיבולת שועל
פירות קפואים, חצי בננ , תות שדה ואוכמניות כחולות קפואות, ממם בבלנדר יוצא שייק סוף עם ערכים ולא מרגישים תשיבולת שועל

באמת שאין שום סיבה להישאר עם הדבר הזה, במיוחד כשזה עושה לך רע. כאילו חסר אוכל בעולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית