הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך דעה לגביי אבקה מסויימת..

מצב
השרשור נעול

חסוי

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
9
18
0
האמת סיפור קצת מצחיק... אבל זה דבר רגיל אצלי
הזמנתי אבקה של Optimum Nutrition ושהתקשרו לוודא הזמנה שישנתי (אני חופשי מדבר מתוך שינה ולא מזהים קול של בחור ישן) בקיצור הציעו לי במקום Optimum Nutrition לקחת את זו

מתוך שינה אמרתי סבבה.. בלי לדעת פרטים עלייה
היא הגיעה.. הטעם סבבה לגמריי אבל מה לגבי הרכיבים? זו חברה אמינה? עשו לגביה בדיקות מעבדה או משהו כזה?

תודה.

קבצים מצורפים

• 1674wheyshake_vs_fisheye.jpg
    1674wheyshake_vs_fisheye.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 253
נערך לאחרונה:
לך על דיימטייז אחלה איכות אחלה טעמים !
אתה יכול לקנות ממאסלהאוס

http://www.musclehouse.co.il/Elite_Whey_protein_Isolate-details.aspx

ממליץ על קפה מוקה או פינקולדה !

---------- התגובה התווספה ב 13:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:44 ----------

כנראה יש לך איזו בעיה בראש (אולי נפלת עליו הרבה בילדותך 😣). אתה מנסה להעליב מישהו שאתה לא מכיר בכלל, זה מאוד טיפוסי לחברה הישראלית. אגב זו הסיבה למה מונה ההודעות שלי הכי נמוך, בגלל שבפורום יש הרבה אנשים כמוך שבמקום ללמוד מאנשים אחרים שיש להם יותר ידע וניסיון, הם מתווכחים ואומרים שטויות:YFjeoKfawB:. זאת הסיבה שאני לרוב רק צופה בפורום ובוחר ממנו דברים טובים שיכולים לעניין, למה שאני אבזבז את הזמן היקר שלי בשביל לענות לכל האנשים כמוך, שגם ככה לא יודעים שום דבר בחיים וגם אין סיכוי שילמדו משהו בעתיד:s59:.
אני מקווה שבהודעה זו עניתי לכל המטומטמבלים כמוך, כדי שלא יכתבו לי עוד הפעם משהו חסר תוכן. 😃

אתה לא עומד לשבור שיא, אתה אכן שברת אותו עם התגובה הזאת 🤡

אם אומרים לך שהחלבון ISO SENSATION של אולטימט נוטרישן שווה לתחת לא יותר פשוט לעשות בריקה בגוגל ולמחפש על מה מדברים??

אז הנה תראה מה שווה ה איזו סנסיישן 93 שלך

http://www.***/showthread.php?t=3281503&highlight=בדיקת+מעבדה+ISO+SENSATION

🙄:stop:🤡
לא גילית לי הרבה,למרות שקצת מוזר לראות פשלה של חברה כזאת גדולה,חוץ מזה כדי לקבל אישור להביא מוצר חדש לארץ הרי צריך אישור ממשרד הבריאות, לא? איך שם לא בדקו את זה? אולטימט היא חברה סבירה עם איכות סבירה, ואני מודע לזה ואף פעם לא המלצתי לאנשים את ה-ISO 93 הזה, כי ברגע שהוא הופיע בארץ , ידעתי שזה זיבולי שכל. לדעתי כל החלבונים שהרוב משתמשים בהם הם פחות או יותר אותו דבר, כמו שאומרים: "אותו חרא".
אני משתמש באולטימט רק בגלל שהוא זול והתקציב שלי מוגבל מאוד. אחרת הייתי קונה ISS.
אגב בדיקה אחת של מוצר מסויים אחד לא נותנת הרבה, הרי אי אפשר לדעת מה יהיו תוצאות הבדיקה למוצרים של חברות אחרות (ואני מדבר על בדיקות אמיתיות בלתי תלויות ולא מושחתות) כמו אופטימום או יוניברסל וכו'.

בקיצור תמשיך לשכנע את עצמך שאולטימט טובה אבל רק שתדע

היא זבל:s13:

לך על דיימטייז אחלה איכות אחלה טעמים !
אתה יכול לקנות ממאסלהאוס

http://www.musclehouse.co.il/Elite_Whey_protein_Isolate-details.aspx

ממליץ על קפה מוקה או פינקולדה !

---------- התגובה התווספה ב 13:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:44 ----------

אתה לא עומד לשבור שיא, אתה אכן שברת אותו עם התגובה הזאת 🤡
אתה רק מחמיר את מצבך, אם אין לך מה להגיד בנושא , והכוונה משהו בעל תוכן ומשמעות, אז חבל אפילו לנסות.
אגב זה שאתה 🤡 (ליצן) כולם בפורום יודעים ולא רק אני, אפשר לראות את זה לפי התגובות שלך בנושאים אחרים.
אתה ממליץ על DYMATIZE שהיא חברה טובה ואיכותית, למרות שאני משער שאתה לא באמת מכיר את החברה כמו רוב היבואנים,המאמנים והמתאמנים הישראלים. אני מכיר אותה מזה כבר שנים, התחלתי להשתמש בה כשחייתי בחו"ל, עוד כשהלכת מתחת לשולחן.

---------- התגובה התווספה ב 14:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:12 ----------

בקיצור תמשיך לשכנע את עצמך שאולטימט טובה אבל רק שתדע

היא זבל:s13:
אתה יודע לקרוא ?🙄
אם "כן", אז תקרא את התגובה שכתבתי לך היטב.

לא גילית לי הרבה,למרות שקצת מוזר לראות פשלה של חברה כזאת גדולה,חוץ מזה כדי לקבל אישור להביא מוצר חדש לארץ הרי צריך אישור ממשרד הבריאות, לא? איך שם לא בדקו את זה? אולטימט היא חברה סבירה עם איכות סבירה, ואני מודע לזה ואף פעם לא המלצתי לאנשים את ה-ISO 93 הזה, כי ברגע שהוא הופיע בארץ , ידעתי שזה זיבולי שכל. לדעתי כל החלבונים שהרוב משתמשים בהם הם פחות או יותר אותו דבר, כמו שאומרים: "אותו חרא".
אני משתמש באולטימט רק בגלל שהוא זול והתקציב שלי מוגבל מאוד. אחרת הייתי קונה ISS.
אגב בדיקה אחת של מוצר מסויים אחד לא נותנת הרבה, הרי אי אפשר לדעת מה יהיו תוצאות הבדיקה למוצרים של חברות אחרות (ואני מדבר על בדיקות אמיתיות בלתי תלויות ולא מושחתות) כמו אופטימום או יוניברסל וכו'.

כן, למשרד הבריאות מאוד אכפת מה אחוז החלבון שאתה מקבל לעומת מה שהובטח לך.

תודה על הציניות, אני מעריך את זה.
אבל, מה הם בודקים אז ? שאין אנטרקס באבקה?

מותר סטייה די גדולה בתקן של מוצרי מזון, ורוב מוצרי המזון לא נבדקים בארץ בצורה רצינית ראה פרשת מטרנה (מזון תינוקות אמור להבדק בצורה רצינית יותר מהאבקה שלך).
והיו בדיקות של עוד חברות בזמנו (דרך האתר הזה) ואף חברה לא נפלה כמוהם.

מותר סטייה די גדולה בתקן של מוצרי מזון, ורוב מוצרי המזון לא נבדקים בארץ בצורה רצינית ראה פרשת מטרנה (מזון תינוקות אמור להבדק בצורה רצינית יותר מהאבקה שלך).
והיו בדיקות של עוד חברות בזמנו (דרך האתר הזה) ואף חברה לא נפלה כמוהם.

יש לך סימוכין, הפניות ? אשמח לראות את הבדיקות האלה ? אם תגיד לי איפה לחפש גם יעזור.

אתה רק מחמיר את מצבך, אם אין לך מה להגיד בנושא , והכוונה משהו בעל תוכן ומשמעות, אז חבל אפילו לנסות.
אגב זה שאתה 🤡 (ליצן) כולם בפורום יודעים ולא רק אני, אפשר לראות את זה לפי התגובות שלך בנושאים אחרים.
אתה ממליץ על DYMATIZE שהיא חברה טובה ואיכותית, למרות שאני משער שאתה לא באמת מכיר את החברה כמו רוב היבואנים,המאמנים והמתאמנים הישראלים. אני מכיר אותה מזה כבר שנים, התחלתי להשתמש בה כשחייתי בחו"ל, עוד כשהלכת מתחת לשולחן.

ואאאיייי אחיייייייייי חיית בחו"ל ?????????????
איזה COOL אתה !!!
בנתיים, הליצן פה זה אתה והאולטימיט שלך
אתה קודם אומר שהיא החברה הכי טובה ואז אתה משנה את הדעה שלך ואומר שאתה קונה אותה בגלל שהיא זולה, והיית קונה ISS אם היה לך כסף למרות שאתה טיפש ואם אתה מסתכל אתה רואה ש ISS עולה רק 310 ש"ח !
אז שראית את התוצאות של הולטימייט שלך ידעת כמה יצאת מטומטם והתחלת להגיד שאתה יודע שהיא חברה לא טובה ושאתה מעדיף ISS רק אין כסף!
דיי תפסיק, אתה כל תגובה מוציא את עצמך עוד יותר מטומטם מהתגובה הקודמת
תפסיק לדבר, תחזור לחו"ל ותחיה שם, ליצן אולטימייט!
😣

זה תסמין פסיכולוגי ידוע לא לקבל עובדה קיימת, במקרה הזה שאולטימייט נפלו, בזמן שאתה משתמש במוצרים שלהם וכביכול קשה לך להשלים עם העובדה שקניתה מוצר "דפוק".

ואאאיייי אחיייייייייי חיית בחו"ל ?????????????
איזה COOL אתה !!!
בנתיים, הליצן פה זה אתה והאולטימיט שלך
אתה קודם אומר שהיא החברה הכי טובה ואז אתה משנה את הדעה שלך ואומר שאתה קונה אותה בגלל שהיא זולה, והיית קונה ISS אם היה לך כסף למרות שאתה טיפש ואם אתה מסתכל אתה רואה ש ISS עולה רק 310 ש"ח !
אז שראית את התוצאות של הולטימייט שלך ידעת כמה יצאת מטומטם והתחלת להגיד שאתה יודע שהיא חברה לא טובה ושאתה מעדיף ISS רק אין כסף!
דיי תפסיק, אתה כל תגובה מוציא את עצמך עוד יותר מטומטם מהתגובה הקודמת
תפסיק לדבר, תחזור לחו"ל ותחיה שם, ליצן אולטימייט!
😣
אתה פשוט לא מפסיק להמציא דברים 😃. איפה ראית שכתבתי שהיא חברה הכי טובה ?
למה חסר לך אומץ להודות שאתה פשוט דפוק בראש.😣
אתה גם לא יודע חשבון, כנראה עשו אותך באצבע... ISS 2.3קג עולה 310 ש"ח ופרוסטר של אולטימט2.4קג (לדוגמא) עולה לי 260ש"ח. הבדל של 50 ש"ח יא אהבל.
תעשה טובה לכולם ותעשה את זה 😵.

במקום לשתות ליטר חלב ב5 שקל כי אין לך 50 שקל לקנות חלבון נורמלי
אתה קונה לי חרא של אולטימייט ?
ועוד קורה לי אהבל ..
קרא את התגובה של ANADROL חמוד

אתה פשוט לא מפסיק להמציא דברים 😃. איפה ראית שכתבתי שהיא חברה הכי טובה ?
למה חסר לך אומץ להודות שאתה פשוט דפוק בראש.😣
אתה גם לא יודע חשבון, כנראה עשו אותך באצבע... ISS 2.3קג עולה 310 ש"ח ופרוסטר של אולטימט2.4קג (לדוגמא) עולה לי 260ש"ח. הבדל של 50 ש"ח יא אהבל.
תעשה טובה לכולם ותעשה את זה 😵.

אמרת שבחיים לא אמרת שהיא הכי טוב שיש נכון?
כי בעמוד הראשון אמרת שהכי מתקדמת וטובה בעולם כרגע.

e36c2e745989884d54913cafb2f90efb1227530867_full.jpg

אתה חייב להתבגר, להבין דברים ולא לדבר כמו ילד בן 13.
מישהו חייב לנעול את הטמטום שהולך פה

קח תראה תרמאות של ISO SENSATION ואולטימט בכללי

יש לך סימוכין, הפניות ? אשמח לראות את הבדיקות האלה ? אם תגיד לי איפה לחפש גם יעזור.

סימוכין?לסימוכין היום קוראים גוגל:

קח את ISO SENSATION הנפילה הגדולה-

http://www.***/showthread.php?t=3281503&highlight=%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA+%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%94

פה ה PROSTAR של ULTIMTE NUTRITION שנפלה גם בבדיקה-

http://www.***/showthread.php?t=2910180&highlight=בדיקת+מעבדה

ואם תרצה יש פה גם של צ'מפיון ו ISS

http://www.***/showthread.php?t=2678147&highlight=בדיקת+מעבדה

יש שם עוד בדיקות תתחיל לחפור תמצא הכל

אל תחכה שיעשו לך פה תעבודה על מנת שתשכנע את עצמך שאולטימט נוטרישן טובים-כי הם לא הם חרא :nono:

חמודי, כשאתה בא להגיד משהו תהיה יותר ספציפי, כי יש לפחות 3 סוגים אצל אולטימט. ואתה ממש טועה שהאכות שלה היא גרועה, באותה רמה בדיוק כמו האופטימום. ואתה טועה לגבי כמות החלבון למנה. תגיד לי את שם החלבון ואני אגיד לך בדיוק כמה חלבון יש בה למנה.
אגב אני ממליץ לך לקרוא על הסדרה החדשה יחסית של אולטימט : ISO SENSATION 93 .
תקרא על זה ועולמך יתהפך 😃. זו אבקה,אחת המתקדמות והטובות בעולם כרגע.
ככה,על קצה המזלג, יש בה למנה 30.5 גרם חלבון.

למה לא חוסמים סוכנים כמוך

סימוכין?לסימוכין היום קוראים גוגל:

קח את ISO SENSATION הנפילה הגדולה-

http://www.***/showthread.php?t=3281503&highlight=בדיקת+מעבדה

פה ה PROSTAR של ULTIMTE NUTRITION שנפלה גם בבדיקה-

http://www.***/showthread.php?t=2910180&highlight=בדיקת+מעבדה

ואם תרצה יש פה גם של צ'מפיון ו ISS

http://www.***/showthread.php?t=2678147&highlight=בדיקת+מעבדה

יש שם עוד בדיקות תתחיל לחפור תמצא הכל

אל תחכה שיעשו לך פה תעבודה על מנת שתשכנע את עצמך שאולטימט נוטרישן טובים-כי הם לא הם חרא :nono:

תמיד מי שטוען משהו הוא צריך להוכיח את זה, אתה טענת שאולטימט היא לא כזאת טובה וכרגע הוכחת את זה. אז למה זו העבודה שלי ללכת ולחפש הוכחות לטענה שלך ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית