הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

31 חזרות 160 ק"ג בנץ'

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
סוף שבוע שלישי סמולוב.
עשיתי 160 ק"ג בנץ' 10 סטים 3 חזרות כל סט עם 160 ק"ג.
משקל גוף נוכחי 88 ק"ג.

אחרי כל זה עשיתי עוד חזרה אחת עם בנץ' תחרותי.

אחלה תוכנית, אני ממליץ עליה בחום, מאוד שיפר לי את הטכניקה.
אני ממליץ להיכנס לתוכנית עם טכניקה טובה, ולהיות מוכן לטירוף שהתוכנית מציעה.

התחלתי עם נקע קטן במפרק, אבל תוך כדי התוכנית זה עבר לי, אני שוקל לעשות שבוע רביעי, או סתם לבדוק בשבוע הקרוב מה הRM1 שלי כרגע.

התנאים שלי היו רחוקים ממושלמים, לא היה לי ספוטר כמעט אף פעם, גם בסרטון לא היה לי ספוטר בהתחלה, הוא פשוט הצטרף באמצע, ואני לא כזה השתמשתי בו. היו שמחות משפחתיות, חגיגת יומולדת של אישתי ופשוט החיים הרגילים. אבל זה באמת לא היה כזה מפחיד. אבל תוצאות ברורות ומטורפות.

הסרטון לפי סדר הסטים, ואתם יכולים לספור 31 חזרות.

הסרטון לפי סדר הסטים, ואתם יכולים לספור 31 חזרות.

אני (צופה בסרטון): וואאאהההוווו 🤤🤤🤤

גם כן אני: יאא איזה גרביים יפים יש לספוטר 🤤 (נתקעת על זום אין רגליים להמשך הסרטון, מחשבות שוד ברקע)
סתם חח
אלוף אתה. מעורר השראה (וגם מלמד. פילטר טכניקה על עיניי)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני (צופה בסרטון): וואאאהההוווו 🤤🤤🤤

גם כן אני: יאא איזה גרביים יפות יש לספוטר 🤤 (נתקעת על זום אין רגליים להמשך הסרטון, מחשבות שוד ברקע)
סתם חח
אלוף אתה. מעורר השראה (וגם מלמד. פילטר טכניקה על עיניי)
מי היה מאמין שהגרביים ירשימו יותר מהפגנת כוח?
יש לי עוד הרבה ללמוד.

אבל מה שברור, זה שאני בתחביב הלא נכון 😆

• פותח/ת השרשור
סמולוב.

8 דקות. ובסטים האחרונים 12 בערך.
רציתי לנוח 15 דקות, אבל היו לי קוצים.

כשאני נח יותר מ5 דק אני מרגיש שאני צריך חימום נוסף לפני הסט עבודה.. אתה מיד נכנס ככה אחרי 12 דקות? ישר ל160 kg?

כשאני נח יותר מ5 דק אני מרגיש שאני צריך חימום נוסף לפני הסט עבודה.. אתה מיד נכנס ככה אחרי 12 דקות? ישר ל160 kg?
@elchonon
תסביר לו שבמרתף 15 דק' זה שווה ערך ל5 דק' במכון רגיל..

• פותח/ת השרשור
חחח...
בשבוע השני של סמולוב, אני חושב שזה היה 140 ק"ג ל5 חזרות, 7 סטים. הרגשתי באמצע האימון קצת רעב והרגשתי שהאימון לא כזה קל.
אז פשוט הלכתי לבית אכלתי ארוחה ונחתי, חזרתי אחרי שעה בחזרה למכון, והמשכתי עם 140 בלי שום חימום.

ביל סטאר מספר על ספורטאים שהלכו לישון בין הסטים. וכאלה שאף פעם לא עשו חימום והרימו משקלים כבדים. זה מאוד אנדבדואלי, וכנראה לא תדע למה אתה מסוגל ומה הכי מתאים לך עד שבאמת תביא את הגוף שלך לקצה. התוכנית הזאת לימדה אותי המון על הטכניקה שלי ומה מדרבן ועוזר לי להרים, ואיך להתגבר על קשיים.

זה פשוט מדהים מה אתה מסוגל לעשות כשאתה מחליט שימות העולם אתה עושה את זה.

שים לב שבסרטון כמעט נכשלתי בסט השביעי, אבל התאפסתי על עצמי, התפללתי, ופשוט התרכזתי בכל מה שצריך, ופתאום הסטים נראו הרבה יותר קלים.
@elchonon
תסביר לו שבמרתף 15 דק' זה שווה ערך ל5 דק' במכון רגיל..
איזה? במרתף לבד כל דקה זה נצח 😆

בכל אופן התחלתי סמולוב סקוואט היום, וניסיתי להמשיך סמולוב בנץ' היום, אבל אלוקים חושב אחרת, אז שבוע הבא בעז"ה אתחיל לטפס לRM1.

• פותח/ת השרשור
אתה חזק מאד, אבל אתה לא חושב שההקפצה הזאת על החזה פוגעת בך בטווח הארוך? כמו כן, יש לך שם מספר חזרות שבהן הישבן התנתק מהספסל, תנסה לשים לב לזה.
בטווח הארוך, אני לא חושב שזה יפגע, וגם ההקפצה מאוד עדינה, אחרת זה היה שובר לי את הצלעות. גם במשקל כבד ההקפצה לא באמת אגרסיבית מדי, כי המשקל לא קופץ כל כך.
אני חושב שזה פחותממה שזה נראה.
אכן, הישבן מתנתק מידי פעם, אני לא הופך את העולם בשביל זה, כי אני חושב שאפשר להתחזק בבנץ' עם הבעיה הזאת.
אבל לקראת תחרות אני מאוד מקפיד על זה.

בהחלט אחזור לתרגילים כמו ספוטו פרס ופין פרס בהמשך כדי לעבוד על ההתפרצות מעצירה מוחלטת בלי הקפצות בכלל.
ובשבוע הקרוב אבדוק כמה השתפר הRM1 שלי בצורה תחרותית, בלי הקפצות וישבן עולה, כי זה כל מה שחשוב כרגע, לא כמה אני יכול לדחוק בלי כללים.

בטווח הארוך, אני לא חושב שזה יפגע, וגם ההקפצה מאוד עדינה, אחרת זה היה שובר לי את הצלעות. גם במשקל כבד ההקפצה לא באמת אגרסיבית מדי, כי המשקל לא קופץ כל כך.
אני חושב שזה פחותממה שזה נראה.
אכן, הישבן מתנתק מידי פעם, אני לא הופך את העולם בשביל זה, כי אני חושב שאפשר להתחזק בבנץ' עם הבעיה הזאת.
אבל לקראת תחרות אני מאוד מקפיד על זה.

בהחלט אחזור לתרגילים כמו ספוטו פרס ופין פרס בהמשך כדי לעבוד על ההתפרצות מעצירה מוחלטת בלי הקפצות בכלל.
ובשבוע הקרוב אבדוק כמה השתפר הRM1 שלי בצורה תחרותית, בלי הקפצות וישבן עולה, כי זה כל מה שחשוב כרגע, לא כמה אני יכול לדחוק בלי כללים.

אלחנן, האם אתה חושב שעבודה על כתפיים, (לא הרחקות לצדדים, אלא עבודה עם מילאטרי פרס) מסייעת להתקדמות בבנץ׳ או דווקא פוגעת בהתקדמות? לצורך העניין למתאמן הבינוני, בחלוקה fbw קלאסית.
ראיתי שבתכניות באתר יש גם פרס וגם בנץ׳ יחד באימון. בלי רוטציה של לחיצה אחת עצימות לחיצה אחת נפח...

האם אתה מוריד בכוונה כתפיים כי זה פוגע לך בהתקדמות בלחיצת חזה? או שבגלל שאתה פוורליפטר אין סיבה לעבוד על הכתפיים כי אין תחרות פרס..

• פותח/ת השרשור
אלחנן, האם אתה חושב שעבודה על כתפיים, (לא הרחקות לצדדים, אלא עבודה עם מילאטרי פרס) מסייעת להתקדמות בבנץ׳ או דווקא פוגעת בהתקדמות? לצורך העניין למתאמן הבינוני, בחלוקה fbw קלאסית.
ראיתי שבתכניות באתר יש גם פרס וגם בנץ׳ יחד באימון. בלי רוטציה של לחיצה אחת עצימות לחיצה אחת נפח...

האם אתה מוריד בכוונה כתפיים כי זה פוגע לך בהתקדמות בלחיצת חזה? או שבגלל שאתה פוורליפטר אין סיבה לעבוד על הכתפיים כי אין תחרות פרס..
בתוכנית כמו סמולוב אסור לעשות שום דבר שיפריע לבנץ, וכתפיים ויד אחורי ממש ברשימה הזאת.

יש הרבה סגנונות שונים לתוכניות פאוורליפטינג ולכל אחד יש גישה מעט שונה, אבל בגדול להתמקד בכתפיים זה די מיותר לדעתי.

זה כנראה יפגע אם לא יתרום.
מרשים מאוד.
איך אתה עם הסמולוב בינתיים? נהנה? 😆
חולה על סמולוב. סיימתי עם הבנץ', ואני עובר לסמולוב סקוואט.
תענוג לוותר על דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית