הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

31 חזרות 160 ק"ג בנץ'

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
סוף שבוע שלישי סמולוב.
עשיתי 160 ק"ג בנץ' 10 סטים 3 חזרות כל סט עם 160 ק"ג.
משקל גוף נוכחי 88 ק"ג.

אחרי כל זה עשיתי עוד חזרה אחת עם בנץ' תחרותי.

אחלה תוכנית, אני ממליץ עליה בחום, מאוד שיפר לי את הטכניקה.
אני ממליץ להיכנס לתוכנית עם טכניקה טובה, ולהיות מוכן לטירוף שהתוכנית מציעה.

התחלתי עם נקע קטן במפרק, אבל תוך כדי התוכנית זה עבר לי, אני שוקל לעשות שבוע רביעי, או סתם לבדוק בשבוע הקרוב מה הRM1 שלי כרגע.

התנאים שלי היו רחוקים ממושלמים, לא היה לי ספוטר כמעט אף פעם, גם בסרטון לא היה לי ספוטר בהתחלה, הוא פשוט הצטרף באמצע, ואני לא כזה השתמשתי בו. היו שמחות משפחתיות, חגיגת יומולדת של אישתי ופשוט החיים הרגילים. אבל זה באמת לא היה כזה מפחיד. אבל תוצאות ברורות ומטורפות.

הסרטון לפי סדר הסטים, ואתם יכולים לספור 31 חזרות.

• פותח/ת השרשור
חיה

מה היתרון של הפסקות קצרות על פני ארוכות?(אם בכלל יש) חוץ מעבודה על סיבולת ואימונים קצרים יוצר
לדעת לואי סימונס הפסקות קצרות עוזרות לפתח סיבולת, שחשוב לפיתוח כוח.

וזה חוסך זמן.

אבל להרבה מאמני פאוורליפטינג לא אכפת כמה אתה נח.

וגם ההקפצה מאוד עדינה
תירוץ
אחרת זה היה שובר לי את הצלעות
לא כזה קל לשבור את הצלעות יש איזה בחור סיני עם 180 בנצ' על מג 70 שהפיל בטעות 160 אולי יותר כבר לא זוכר על החזה (החליק לו שהוא בא להחזיר) חוץ מכאב לא היה לו כלום
כי המשקל לא קופץ כל כך.
תירוץ זה נותן מומטום להרים את המשקל
אכן, הישבן מתנתק מידי פעם, אני לא הופך את העולם בשביל זה, כי אני חושב שאפשר להתחזק בבנץ' עם הבעיה הזאת.
גם אפשר להתזחק עם טווח תנועה לא מלא השאלה האם זה הכי יעיל(לא יודע)
@elchonon לא ציפיתי ממך לקחת את זה קשה לרוב אני מפרגן לך כי מגיע לך אבל לא הפעם הבאת פה תירוצים ללמה לא לעשות כמו שצריך אני בטוח 100% שאם מישהו אחר היה מעלה כזו טכניקה היית נותן אותם הערות בדיוק
ההקפצה על החזה זה כמו החבר ששם אצבע בבצ' ועוזר לך להרים עכשיו תגיד שזה לא משפיע
מוזמן לתת לי עוד מוניטין שלילי כי זה מעניין לי תביצה אבל קצת מאוכזב שאתה לא יודע לקבל ביקורת

• פותח/ת השרשור
@elchonon לא ציפיתי ממך לקחת את זה קשה לרוב אני מפרגן לך כי מגיע לך אבל לא הפעם הבאת פה תירוצים ללמה לא לעשות כמו שצריך אני בטוח 100% שאם מישהו אחר היה מעלה כזו טכניקה היית נותן אותם הערות בדיוק
ההקפצה על החזה זה כמו החבר ששם אצבע בבצ' ועוזר לך להרים עכשיו תגיד שזה לא משפיע
מוזמן לתת לי עוד מוניטין שלילי כי זה מעניין לי תביצה אבל קצת מאוכזב שאתה לא יודע לקבל ביקורת
אין לי בעיה עם הביקורת שלך, גם @yanivgoft נתן לי ביקורת דומה. פשוט לא אהבתי את הניסוח שלך.
מי שמכיר אותי יודע שאני מלמד לעשות בנץ' עם ישבן מורם כדי להשתמש בלג דרייב, אין לי בעיה עם ישבן מורם, זה רק פרוטוקול תחרות, וגשר מוגזם אולי יפגע בצוואר.

לגבי הקפצה, ידעתי שאקבל על זה ביקורת, אני בסדר עם זה, אבל בתור אחד ששכב מתחת למוט ומכיר הקפצות, אני חושב שהצלחתי לפחות להוריד את דרגת ההקפצה במידה מרובה גם אם זה לא נראה.

ואחרי תקופה ארוכה של אימונים של בנץ' תחרותי ללא הקפצות בכלל, החלטתי שאני רוצה לעבור לווריאציה אחרת של בנץ' בלי עצירה לפני שאני חוזר לבנץ' תחרותי.

כל הכבוד, באמת חוץ מההקפצה הקטנה נראה פשוט מדהים.
אם תחליט לבדוק rm1, תלך על פי 2 ממשקל גוף? או שאתה רוצה לחכות עם זה עוד קצת?
הצלחת להתאמן בזמן הקורונה?

• פותח/ת השרשור
הצלחת להתאמן בזמן הקורונה?
ברוך ה' כן.
אם תחליט לבדוק rm1, תלך על פי 2 ממשקל גוף? או שאתה רוצה לחכות עם זה עוד קצת?
אצטרך לבנות את זה לאט לאט.
אתחיל עם עליה של חמש ק"ג בערך כל אימון עד שאגיע למשקל שמרגיש כמו מקסימום. אני מקווה להצליח 175 ק"ג, בצורה שעוברת תחרות.

אני לא יודע מה אתכם, אבל אלחנן אני ציפיתי עם הכותרת הזאת לראות אותך מעיף 160 כאילו זה כלום ל31 חזרות.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה אתכם, אבל אלחנן אני ציפיתי עם הכותרת הזאת לראות אותך מעיף 160 כאילו זה כלום ל31 חזרות.
מצטער שאיכזבתי.
אני לעולם לא יעמוד בצפיות של האוהדים שלי. כי משום מה הם תמיד מציירים אותי הרבה יותר חזק ממה שאני.
אני זוכר שעשיתי דדליפט 260 לסטים וחזרות, וניגש אלי בחור ושואל "זה הכל?".

וברור לשנינו שהוא לא עושה רבע מזה, אבל הוא צייר אותי בצורה מוגזמת שכל מה שאעשה יאכזב אותו.

אז התנצלותי לכל האוהדים המאוכזבים ושכנראה תמיד יהיו מאוכזבים.

מצטער שאיכזבתי.
אני לעולם לא יעמוד בצפיות של האוהדים שלי. כי משום מה הם תמיד מציירים אותי הרבה יותר חזק ממה שאני.

וברור לשנינו שהוא לא עושה רבע מזה, אבל הוא צייר אותי בצורה מוגזמת שכל מה שאעשה יאכזב אותו.

אני מצטער אם אני מאכזב אותך אבל אותי אתה די מדהים כל פעם.. אני רק עוקב אחריך ביוטיוב ורואה את הקפיצות במשקלים בבנץ׳.. התקדמות ממש מהירה ועוד למתאמן טבעי ומתקדם!
אגב ה40 ומשהו מתח היה די מטורף לפוורליפור

• פותח/ת השרשור
אני מצטער אם אני מאכזב אותך אבל אותי אתה די מדהים כל פעם.. אני רק עוקב אחריך ביוטיוב ורואה את הקפיצות במשקלים בבנץ׳.. התקדמות ממש מהירה ועוד למתאמן טבעי ומתקדם!
אגב ה40 ומשהו מתח היה די מטורף לפוורליפור
תודה אחי.
וכן, אני לא מפקיר מתח, עדיין מתאמן על זה מדי פעם.

אני לא מפקיר
אח בלב ובנשמה אתה

אוי נו,עזוב..

• פותח/ת השרשור
בנץ' היום, עשיתי 170 ק"ג תחרותי. לדעתי היה מושלם. ישבן צמוד, עם עצירה מספקת על החזה.
זה אמנם קפיצה ב10 ק"ג מה160, אבל הרגשתי בשל לזה.
זה עלה קצת יותר לאט משציפיתי, אבל זה מובן בהתחשב בחוסר הסבלנות שלי לקחת את הענינים לאט יותר.
מקווה בעז"ה גם לנסות 175, ו180. אני לא פוחד מלהיכשל, אני פוחד מלא לנסות, כי אז כבר נכשלתי.

מצטער שאיכזבתי.

קשה לי להאמין שאין לו דדליפט 65 לסטים וחזרות, בכל מקרה למרות שהכותרת הטעתה זה עדיין יפה מאוד.

משקל אכן מעולה, יותר ממה שאני אי פעם נתתי ללא ספק.

אבל אתה בונה הרגלים לא טובים שיכולים לפגוע בך אנושות בתחרות, זה לא עניין של ההקפצה, בירידה לחזה, אין לך ממש שליטה וכיווץ.

בסינגל התחרותי, אתה עוצר ואז מקפיץ. אני לא יודע כמה קשוח השיפוט בארץ, אבל אני הייתי נותן אדום לזה.

זה לא עניין של כוח כמו שזה עניין של דגש ותרגול של טכניקה יותר יציבה ובשליטה. אין לי ספק שתמשיך להתחזק, תן בראש.

• פותח/ת השרשור
משקל אכן מעולה, יותר ממה שאני אי פעם נתתי ללא ספק.

אבל אתה בונה הרגלים לא טובים שיכולים לפגוע בך אנושות בתחרות, זה לא עניין של ההקפצה, בירידה לחזה, אין לך ממש שליטה וכיווץ.

בסינגל התחרותי, אתה עוצר ואז מקפיץ. אני לא יודע כמה קשוח השיפוט בארץ, אבל אני הייתי נותן אדום לזה.

זה לא עניין של כוח כמו שזה עניין של דגש ותרגול של טכניקה יותר יציבה ובשליטה. אין לי ספק שתמשיך להתחזק, תן בראש.
רציתי לתרגל בסמולוב טכניקה שתהיה דגש עיקרי על הנעילה.
כי אני הייתי מאוד חזק בניתוק, לכן לא הפריע לי ההקפצה.

מבחינתי זה כמו תרגיל עזר, ולפני תחרות באמת אתרגל בנץ' עם עצירות מוחלטות.

אני מאוד מכווץ.

בתחרות בארץ זה דווקא עובר, היו כמה שיאים כאלו, אבל באמת לא שמתי לב לזה, אנסה להשים דגש יותר רציני בעתיד לבעיה שלי.

רציתי לתרגל בסמולוב טכניקה שתהיה דגש עיקרי על הנעילה.
כי אני הייתי מאוד חזק בניתוק, לכן לא הפריע לי ההקפצה.

מבחינתי זה כמו תרגיל עזר, ולפני תחרות באמת אתרגל בנץ' עם עצירות מוחלטות.

אני מאוד מכווץ.

בתחרות בארץ זה דווקא עובר, היו כמה שיאים כאלו, אבל באמת לא שמתי לב לזה, אנסה להשים דגש יותר רציני בעתיד לבעיה שלי.
באופן כללי שעושים תכנית עם נפח ככ גבוה כמו בסמולוב, רצוי לתרגל כמה שיותר קרוב לטכניקה תחרותית. עצירה גם תקשה על הנעילה שלך,כי אתה מגיע עם פחות מהירות מהחזה. אבל בהחלט יהיה מעניין לתרגל בהמשך אחרי הסמולוב ספוטו פרס, עצירה 3 שניות וכד׳ כדי לקבע את העמדה בתחתית. אני גם בעבר לחצתי דומה אליך וזה מאוד הקשה עלי בתחרויות, הייתי חזק מאוד בחזרות והסינגל שלי לא היה גבוה במיוחד.

בנץ' היום, עשיתי 170 ק"ג תחרותי. לדעתי היה מושלם. ישבן צמוד, עם עצירה מספקת על החזה.
זה אמנם קפיצה ב10 ק"ג מה160, אבל הרגשתי בשל לזה.
זה עלה קצת יותר לאט משציפיתי, אבל זה מובן בהתחשב בחוסר הסבלנות שלי לקחת את הענינים לאט יותר.
מקווה בעז"ה גם לנסות 175, ו180. אני לא פוחד מלהיכשל, אני פוחד מלא לנסות, כי אז כבר נכשלתי.

180 בנצ' זה לא נתפס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית