הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה סוג אירובי אתם עושים?

motivator

משתמש פעיל
312
32
נק' מוניטין:
38
312
32
מכיוון שהרבה מהחברה פה בתקופת חיטוב מעניין אותי לדעת איזה פעילות אירובית אתם עושים וכמה זמן??

אני עונה מפלאפון,אין לי אפשרות לצטת הודעות.
ספורטאי ששוקש 100 על 8 א.ש. ישרוף יותר קלוריות בקרדיו סשן מאשר מתאמן רגיל,בוא נגיד רובנו פה בסביבות 80 על 16 א.ש.
ספורטאי שבא מתחום אירובי כלשה(אני באתי מאגרוף) החילוף חומרים בתא,יכולת לנצל חמצן,גליקוגן ושומן גבהה בעשרות אחוזים מאדם שאין לו נסיון דומה.
קולדפייר-אני לא אקשיב לסתם איזה יוסי יד 50 עם אני מכי יוסי יד 54 ,כי עצם העובדה שיש לו רק 50 מוכיח ת עובדה שהוא טיפש מוזרק שלא יודע לאכול ולהתאמן!

המספרים שעל ההליכונים זה פיקציה אחת גדולה. אמינים בערך כמו המודד שומנים שיש בחדר כושר

זה טוב לאינדיקציה
אם עשיתי שעה ו"שרפתי" 1000 קלוריות ויום למחרת 900 אז אני יודע שהתעצלתי

אני עושה מדי פעם Body pump (רשת גו אקטיב), שזה אירובי עם משקולות ומי ששם מספיק משקל יכול לשרוף 600 קלוריות בשעה ויותר.

מר. לטיסימוס הכוונה שלי היא עוד פעם נשענת על נסיון שלי ושל לקוחות והמכור שלה אצל אותו יוסי,אז אין לי אפשרות להכוין אותך למחקר. ההנחה הבסיסית היא לתת מינימום הנדרש של פחממו כדי לתפקד באימון כמו שצריך ולא לקצץ ולהגיע למצב שאתה לא מתפקד,כי חסר לך פחממות. ז"א להגדיל את הגרעון ע"ח הפעילות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית