עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם אתה שואל אותי-עדיף עוד 100גר פחממות ו40דקות פעילות,מפשוט לחתוך אותם ולעכב חילוף חומרים.
ב40 דקות פעילות אתה שורף 400 קלוריות?
זה אפשרי בגלל ההורמונים שתלויים בפחממה (T3 T4 וכו')מי אמר שדל פחמימות מאט את המטבוליזם?
אני כן:79nb:ב40 דקות פעילות אתה שורף 400 קלוריות?
בלי להכנס לויקוחים מיותרי-אסכם ישר - הידיע מאת אותו יוסי יד 54 האגדימי אמר שדל פחמימות מאט את המטבוליזם?
בראבו!!!!🤩🤩🤩זה אפשרי בגלל ההורמונים שתלויים בפחממה (T3 T4 וכו')
לכן חייבים לעשות העמסה עם לפחות 150 גרם פחממה לאזן את 2 הליצנים הללו
בדוק אחי?🤡אני שורף 220 ב15 דקות(90%)
אתה יכול לתת דוגמא לאירובי שעושה את זה?גם יותר, הכל שאלה של עצימות.
זה אפשרי בגלל ההורמונים שתלויים בפחממה (T3 T4 וכו')
לכן חייבים לעשות העמסה עם לפחות 150 גרם פחממה לאזן את 2 הליצנים הללו
אני כן:79nb:
---------- התגובה התווספה ב 21:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:55 ----------
בלי להכנס לויקוחים מיותרי-אסכם ישר - הידיע מאת אותו יוסי יד 54 האגדי
---------- התגובה התווספה ב 21:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:56 ----------
אתה יכול לתת דוגמא לאירובי שעושה את זה?
בדוק אני עושה עם שעון דופקבדוק אחי?🤡
אתה לא עונה לשאלה.כל פעילות אירובית שתבחר אם לא תנוח ותעלה בה את השיפוע/התנגדות/מהירות/ ברמה מספקת -> לגוף שלך יהיה קשה יותר לאורך זמן, הדופק יעלה ושריפת הקלוריות בהתאם.
אתה לא עונה לשאלה.
לא נתקלתי באירובי ששורף 400 קלוריות ב40 דקות.
וכן-מדובר כאן על אירובי נטו
המספרים שעל ההליכונים זה פיקציה אחת גדולה. אמינים בערך כמו המודד שומנים שיש בחדר כושרפעם עשיתי ריצה של 10 ק"מ על הליכון , שרף לי 670 קלוריות, 60 דק' ריצה על קצב 10 קמ"ש אחיד.
(גם בים הייתי עושה את זה פעם)
וזה עוד לא מדויק כי מדובר באדם שמעל לממוצע מבחינת מסת שריר(אני מניח שהמחשבונים שעל ההליכון מדברים על מספרים ממוצעים)