עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמעתי מאנשים שדיימטייז טעים בפערעם כל הכבוד לרופאי משפחה, אבקות חלבון זה לא התחום שלהם
כולם איכותיים ובסדר גמור השאלה היא למה שתקנה משהו יקר כמו דימטייז? יש לך הרבה יותר זול מmyprotein, ההבדל היחיד ביניהם זה הטעמים השונים
גורם מוסמך אתה מתכוון? אתה יכול להתייעץ עם תזונאי ספורט אם זה כזה משנה לך, אבל באמת אבקת חלבון לא גורמת לשום נזק היא מיוצרת מחלב זה מי גבינהאז אם אבקות חלבון לא גורמות לנזק אז עם מי אפשר לשאול מישהו שהוא מוסמך ומבין באבקות חלבון האם האבקות חלבון האלה הם בטוחות ולא גורמות לנזק?
לא טעמתי אף פעם אז אין לי מושגשמעתי מאנשים שדיימטייז טעים בפער
אולי תסתכל באתר של אבקות חלבון, כמו Myprotein, תבחר אבקת חלבון סטנדרטית ותבדוק את רשימת הרכיבים, כאשר אתה מגגל על כל רכיב ובודק שיש לו אישור של ה-FDA שהוא בטוח לצריכה?אז אם אבקות חלבון לא גורמות לנזק אז עם מי אפשר לשאול מישהו שהוא מוסמך ומבין באבקות חלבון האם האבקות חלבון האלה הם בטוחות ולא גורמות לנזק?
אפשר עם תזונאי מוסמך.אז אם אבקות חלבון לא גורמות לנזק אז עם מי אפשר לשאול מישהו שהוא מוסמך ומבין באבקות חלבון האם האבקות חלבון האלה הם בטוחות ולא גורמות לנזק?
תקן אותי אם אני טועה אבל הם בודקים האם במוצר יש מחלות כאלו ואחרות (ראיתי שם סלמונלה לדוגמא) פחות האם הרכיבים של המוצר תקינים?אולי תסתכל באתר של אבקות חלבון, כמו Myprotein, תבחר אבקת חלבון סטנדרטית ותבדוק את רשימת הרכיבים, כאשר אתה מגגל על כל רכיב ובודק שיש לו אישור של ה-FDA שהוא בטוח לצריכה?
אם אתה מוצא שם רכיב מזיק או רעיל, נשמח שתעדכן אותנו.
חוץ מזה שאם אתה מעוניין לוותר על זה, יש את הארגון הבא שבודק חברות שמוכרות אבקות חלבון ומעריך את האיכות והבטיחות שלהן:
Certified Brands - Labdoor
הם בודקים את שני הדברים, גם בטיחות חומרים וגם ניקיון מוצרתקן אותי אם אני טועה אבל הם בודקים האם במוצר יש מחלות כאלו ואחרות (ראיתי שם סלמונלה לדוגמא) פחות האם הרכיבים של המוצר תקינים?