הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי חברות של אבקות חלבון

חן 33

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום רציתי לדעת אם אבקות חלבון של optimum nutrition,dymatize,musclepharm הם איכותיים ולא גורמות נזק בשלב יותר מאוחר והאם הם בטוחים ואפשר לקחת אותם כי התייעצתי עם רופא משפחה והוא לא ממליץ לי לקחת אף אחד מהם אשמח לפירוט של כל אחד מהחברות האלה?

עם כל הכבוד לרופאי משפחה, אבקות חלבון זה לא התחום שלהם

כולם איכותיים ובסדר גמור השאלה היא למה שתקנה משהו יקר כמו דימטייז? יש לך הרבה יותר זול מmyprotein, ההבדל היחיד ביניהם זה הטעמים השונים

אבקות חלבון לא גורמות נזק.
יש מיתוסים בנושא תזונה בקרב רופאים, הם לא מסתמכים על מידע אמין בנושא

• פותח/ת השרשור
אז אם אבקות חלבון לא גורמות לנזק אז עם מי אפשר לשאול מישהו שהוא מוסמך ומבין באבקות חלבון האם האבקות חלבון האלה הם בטוחות ולא גורמות לנזק?

עם כל הכבוד לרופאי משפחה, אבקות חלבון זה לא התחום שלהם

כולם איכותיים ובסדר גמור השאלה היא למה שתקנה משהו יקר כמו דימטייז? יש לך הרבה יותר זול מmyprotein, ההבדל היחיד ביניהם זה הטעמים השונים
שמעתי מאנשים שדיימטייז טעים בפער

אז אם אבקות חלבון לא גורמות לנזק אז עם מי אפשר לשאול מישהו שהוא מוסמך ומבין באבקות חלבון האם האבקות חלבון האלה הם בטוחות ולא גורמות לנזק?
גורם מוסמך אתה מתכוון? אתה יכול להתייעץ עם תזונאי ספורט אם זה כזה משנה לך, אבל באמת אבקת חלבון לא גורמת לשום נזק היא מיוצרת מחלב זה מי גבינה
זה כמו שאני אגיד לך שגבינה לבנה תגרום לנזק נו באמת
שמעתי מאנשים שדיימטייז טעים בפער
לא טעמתי אף פעם אז אין לי מושג
מי שיש לו כסף ולא אכפת לו לשלם כפול שיהנה

אולי תסתכל באתר של אבקות חלבון, כמו Myprotein, תבחר אבקת חלבון סטנדרטית ותבדוק את רשימת הרכיבים, כאשר אתה מגגל על כל רכיב ובודק שיש לו אישור של ה-FDA שהוא בטוח לצריכה?
אם אתה מוצא שם רכיב מזיק או רעיל, נשמח שתעדכן אותנו.

חוץ מזה שאם אתה מעוניין לוותר על זה, יש את הארגון הבא שבודק חברות שמוכרות אבקות חלבון ומעריך את האיכות והבטיחות שלהן:
Certified Brands - Labdoor

אפשר עם תזונאי מוסמך.
בנוסף יש לך את האתר LABDOOR שקישרו לך פה שבודק בין השאר את רמת הבטיחות של הרבה חברות.
אבל אם אתה קונה מחברה גדולה ומוכרת אז אתה יכול לסמוך שלא תקנה מוצר מזוהם.
אתה גם יכול להסתכל באתר של החברה, כמעט לכולם יש עמוד של תווי בטיחות חיצוניים

כל החברות שציינת הם טובות ואמינות.

לא הייתי מתרגש מדבריו של רופא המשפחה, העניין הוא שרוב אבקות החלבון מיוצרות בחו״ל ומגיעות ארצה ע״י לקוחות רגילים ולכן אין פיקוח של משרד הבריאות. זה עלול לעלות לרופא מאוד ביוקר אם הוא ימליץ על שימוש בתרופה או תוסף תזונה שאינו מפוקח ע״י משרד הבריאות, על אף העובדה שהוא בעצמו יודע שצריכה של תוספים אלה אינה מזעיקה

אולי תסתכל באתר של אבקות חלבון, כמו Myprotein, תבחר אבקת חלבון סטנדרטית ותבדוק את רשימת הרכיבים, כאשר אתה מגגל על כל רכיב ובודק שיש לו אישור של ה-FDA שהוא בטוח לצריכה?
אם אתה מוצא שם רכיב מזיק או רעיל, נשמח שתעדכן אותנו.

חוץ מזה שאם אתה מעוניין לוותר על זה, יש את הארגון הבא שבודק חברות שמוכרות אבקות חלבון ומעריך את האיכות והבטיחות שלהן:
Certified Brands - Labdoor
תקן אותי אם אני טועה אבל הם בודקים האם במוצר יש מחלות כאלו ואחרות (ראיתי שם סלמונלה לדוגמא) פחות האם הרכיבים של המוצר תקינים?

תקן אותי אם אני טועה אבל הם בודקים האם במוצר יש מחלות כאלו ואחרות (ראיתי שם סלמונלה לדוגמא) פחות האם הרכיבים של המוצר תקינים?
הם בודקים את שני הדברים, גם בטיחות חומרים וגם ניקיון מוצר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית