נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

באותו מידה שמי שמוזרק הוא נחשב כטאבו ואסור עליו להשתתף בכל תחרות אולימפית כזאת או אחרת

למה מי שעושה מניפולציות למין שלו מקבל אמפתיה?

הרי כדי לעשות את זה, מזריקים ומשחקים עם ההורמונים לא פחות, אבל בגלל שזה מה שהוא הרגיש וחשב שהוא/היא, אז זה מתקבל, זה לא דבר נורמלי בעיניי וזה שנותנים לזה במה ומעודדים אנשים ללכת אחרי 'הלב' שלהם במקום לשלוח אותם לפסיכולוג שייתן להם אוזן קשבת, אומרים להם תפאדל תדפקו לעצמכם את הגוף, זה בסדר, אתם לא לבד..

יש לי עוד הרבה בטן לשפוך פה על הנושא אבל מפאת כבוד המשתמשים שתומכים בשינויי מין פה ומעודדים את זה, אני אעצור את עצמי כאן
לא חושב שתמצא מי שתומך בשינוי מין למטרות ספורטיביות , דרך אגב הנושא עלה גם לגבי הרץ האוסטרלי עם הפרוטזות וכמות הרמאויות באולימפיידת הנכים היא מטורפת.

אני בהחלט תומך בזכות של כל אדם לבצע מה שמרגיש לו נכון על מנת לחיות באושר בעיקר כאשר הדעה המדעית המקובלת היא שזו לא בחירה אלא גנטיקה
אירופה, רחצה בערום משותפת, מקלחות משפחתיות

אולי זה לא במקום להגיד את זה אבל התגובה שלך עשתה לי קצת קונוטציות של 1942
סע למרחצאות בכל עיר אירופאית ותופתע עד כמה זה נפוץ

לא חושב שתמצא מי שתומך בשינוי מין למטרות ספורטיביות , דרך אגב הנושא עלה גם לגבי הרץ האוסטרלי עם הפרוטזות וכמות הרמאויות באולימפיידת הנכים היא מטורפת.

אני בהחלט תומך בזכות של כל אדם לבצע מה שמרגיש לו נכון על מנת לחיות באושר בעיקר כאשר הדעה המדעית המקובלת היא שזו לא בחירה אלא גנטיקה
הדעה המדעית המקובלת שזה לא בחירה אלא גנטיקה?
מה?

הבנאדם נולד עם חבר שם למטה שיכול לעבר אישה, אם הוא משנה מין לאישה, הוא בוחר באופן אקטיבי לחלוטין לוותר על היכולת לעבר אישה וכנל הפוך

רוצה לספר לי על כרומוזום x וy?
יש אנשים יותר נשיים ויש נשים יותר גבריות בתור אופי עם תרצה, לפני 40 שנה היו קוראים לזה קוק...נל והיה פחות סובלנות לנושא..

אבל זה לא הופך אותם לזכר או נקבה, הבחירה שלהם לשנות את ההורמונים שלהם ולעבור ניתוחים פולשניים של הסרת רחם או השתלת איבר מין היא מה שגורם לזה

ועדיין, זה לא הופך אותם מגבר לאישה או מאישה לגבר, אלא לאדם/ה שהשחיטו את הגוף שלהם וגרמו לו לפעול בדרך אחרת צריך שהוא אמור לפעול, ויש לזה השלכות קשות, קשות מאוד.
הבטן שלי על הנושא היא, מאידך התמיכה במה שבנאדם רוצה לעשות כדי לגרום לעצמו אושר

אבל האם היית תומך בזכותו של אדם לכרות לעצמו יש או רגל כי זה יסב לו אושר? כאשר אין איזשהו כאב או סיבה רפואית לעשות כן? כי ככה אני תופס אנשים שעושים שינוי מין אלא שמבחינתי לא מדובר בכריתת רגל או יד אלא בכריתת 2 הרגליים או 2 הידיים

@elchonon נושא הספורט הוא אכן בעייתי כי קיימים הבדלים בין נשים לגברים שיוצרים חוסר שוויון.

נושא השירותים, הוא לחלוטין בטל בשישים. יש מספיק מקומות עם שירותים מעורבים עם תאים סגורים ולא מעט מקומות עם מקלחות משפחתיות ובאירופה שכיח למצוא רחצה בערום משותפת ללא שום קשר למיניות .
נושא השירותים הוא רלוונטי במדינות מסוימות כמו בארץ שאין שירותים ל"מיוחדים" ברובהמקומות.
ובאזורים דתיים, זה ממש נושא. ובעניינים דתיים זה פשוט קטסטרופה.
ודיר בלאק תגיד לבחורה שבבית הכנסת שלנו לא רוצים שהיא תסתובב במחיצת הגברים למרות הניתוחים.

כל הנושא רגיש מאוד, אין ספק. אבל בוא לא נתחיל לחשוב ש2+2 זה 22.
גם חיי פשע זה גנטיקה. וגם הרצון לאנוס.
השימוש בטיעון אבולוציוני או גנטיקה להקל על פושע לא קביל, אז מדוע שיהיה קביל בתחומים שהכללים בהם ברורים. גבר זה גבר ואישה היא אישה.
במידה ואישה סובלת מעודף טסט טבעי. או ספורטאי עם אסטמה לוקח פי 5 אפדרין ממה שהוא צריך, או סימון בייל לוקח מינונים הזויים של תרופות לבעיות קשב וריכוז שאולי אין לה בשביל האוליפידה. זה בהחלט קשה לדעת איך להתיחס לנושאים האלו.

צריך לעבוד בחכמה, אך בשביל הבחור עם הצמות או הצפורניים האדומות, אני חושב שצריך עם כל הכבוד והכאב לדחות על הסף מלהתחרות בקטגורית נשים או לגרום לאי נוחות דתית ואישית.

אבל זה לא עניין של רגשות זה עניין של הרכב פיזי כמעט זהה , גלי מוח זה לא משהו שאני יכול לשנות איך שאני רוצה זה עניין מולד.
הבעיה פה שהרעיון שלך לטיפול הוא לא מקצועי והוא אותו טיפול שגרם להתאבדות וסבל רב של אלפי אנשים ברחבי העולם.
הצעתי כבר לך פיתרון לבעיה שדרך אגב אנו חלוקים בעניין כי יש הרבה תחרות שלמרות שהיתרונות הפיזים הטרנסגנדרים הפסידו אבל עזוב לא משנה.
העניין אני כמעט בטוח שאתה תקבל אותו ותמצא תירוץ אחר לדחות אותו.

פעמים להוציא קוץ מהרגל כואב. קשה לעמוד מול בן אדם עם בעיות ולהסביר לו את החשיבות שלו לטיפול בלי שזה אולי יפגע בו. עם כל הצער שבדבר, כשטרנסג'נדר מגיע לקטגורית נשים, קשה לסרב להם בלי שיפגעו, אבל זה מה שצריך לעשות למען הספורט לדעתי.

אם מישהו נפגע כשלא נותנים לו להטריד מינית נשים זה בעיה שלו.

מדהים אותי כל החילוניות וגויות שנפגעו ממני שלא הסכמתי לגעת בהם או ללחוץ יד. זה הגוף שלי והחיים שלי, תנו לי לחיות אותם בצורה שלי כשזה תלוי בי בלבד. רק כשאני אומר שאני ג'רמפוב פתאום הם מבינים ומגנים עלי, כאילו שההחלטה הדתית שלי לא מספקת. גם טרנס שיעשה מה שיעשה שתלוי בו בלבד, זה סבבה, אני האחרון שיגיד לו איך לחיות, אבל שוב, לא על חשבון הספורט והביטחון של נשים, ואנחנו כחברה ננסה לכוון אותם לכיוון בריא. שלו יזניחו משפחה וכדומה.
מדהים אותי שאתה ישיר מניח שהם רוצים להטריד מינית זאת מחשבה באמת מעוות , יש מספיק דוגמאות לשירותים מעורבבים בעולם ונחש מה זה לא פגע באף אחד הם אפילו לא רוצים את זה , הם רוצים שירותים משלהם כדיי שתפסיקו לפחד מהם ותיתנו להם לחרבן בשקט

אני באמת אומר לשניכם בלי ניסיון להעליב או לקלל אבל באמת מאחל שתיתצרכו לתמודד עם הדעות שלכם אם הילד שלכם יוולד למצב זה .
עברתי הרבה ראיונות הכרתי הרבה מאוד הורים. בסופו של דבר זה תמיד מסכם בכמה מילים '''הדבר נוראי ביותר שאני יכול להגיד שעשיתי בתור הורה
זה לגרום לו לסבול רך ורק בגלל העקשנות שלי''

גנטיקה זה תרוץ בסה"כ ואני יודע שזה לא שעה פופוליסטית במיוחד
אם תעבוד קשה, תתמיד, תהיה חרוץ ולא תתן לגנטיקה ולתנאים המקדימים שלך לקבוע את עתידך אז צפוי לך עתיד זהיר

תראה כמה אנשים אמידים ביותר גדלו בשכונות פשע ועוני ונגד כל הסיכויים והגנטיקה הגיעו רחוק, אפילו רחוק מאוד

וכן, יש לך שחקני כדורסל שלא קיבלו גנטיקה של 2 מטר גובה ועדיין עם השקעה, והרבה חריצות אם כל ה175 קטפו תארים...

התמדה בסופו של דבר תעקוף כל טאלנט
"הבעיה פה שהרעיון שלך לטיפול הוא לא מקצועי והוא אותו טיפול שגרם להתאבדות וסבל רב של אלפי אנשים ברחבי העולם."

על בליינד אני אומר לך שהתאבדויות של אנשים שעברו שינוי מין או חיים בסבל באופן יחסי טוטליטרי הוא הרבה יותר מאשר אלו ש'נמנע' מהם שינוי כזה או אחר

אבל זה לא עניין של רגשות זה עניין של הרכב פיזי כמעט זהה , גלי מוח זה לא משהו שאני יכול לשנות איך שאני רוצה זה עניין מולד.
הבעיה פה שהרעיון שלך לטיפול הוא לא מקצועי והוא אותו טיפול שגרם להתאבדות וסבל רב של אלפי אנשים ברחבי העולם.
הצעתי כבר לך פיתרון לבעיה שדרך אגב אנו חלוקים בעניין כי יש הרבה תחרות שלמרות שהיתרונות הפיזים הטרנסגנדרים הפסידו אבל עזוב לא משנה.
העניין אני כמעט בטוח שאתה תקבל אותו ותמצא תירוץ אחר לדחות אותו.

מדהים אותי שאתה ישיר מניח שהם רוצים להטריד מינית זאת מחשבה באמת מעוות , יש מספיק דוגמאות לשירותים מעורבבים בעולם ונחש מה זה לא פגע באף אחד הם אפילו לא רוצים את זה , הם רוצים שירותים משלהם כדיי שתפסיקו לפחד מהם ותיתנו להם לחרבן בשקט

אני באמת אומר לשניכם בלי ניסיון להעליב או לקלל אבל באמת מאחל שתיתצרכו לתמודד עם הדעות שלכם אם הילד שלכם יוולד למצב זה .
עברתי הרבה ראיונות הכרתי הרבה מאוד הורים. בסופו של דבר זה תמיד מסכם בכמה מילים '''הדבר נוראי ביותר שאני יכול להגיד שעשיתי בתור הורה
זה לגרום לו לסבול רך ורק בגלל העקשנות שלי''
בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.

[
על בליינד אני אומר לך שהתאבדויות של אנשים שעברו שינוי מין או חיים בסבל באופן יחסי טוטליטרי הוא הרבה יותר מאשר אלו ש'נמנע' מהם שינוי כזה או אח
אני יודע שלהגיד דברים על בליינד זה המומחויות שלך בכללי וזה משהו שאתה צריך לטפל בו(סדאגדיש)
אבל בואו תסביר לי בבקשה מה כוונה
בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.
יאללה בואו נחזור לדיונים קודמים
האם יש אלוהים והאם קוראים לו מארק רפיטו?🤡

[

אני יודע שלהגיד דברים על בליינד זה המומחויות שלך בכללי וזה משהו שאתה צריך לטפל בו(סדאגדיש)
אבל בואו תסביר לי בבקשה מה כוונה
יצא לי לראות, אני נמנע מהמילה פה להכיר
אנשים שעשו ניתוח לשינוי מין, וחיים בסבל מתמיד או שמו קץ לחיים שלהם. זה הרבה הרבה יותר נפוץ מאשר אנשים שנמנע מהם ניתוח לשינוי מין ריקומפ בשל כך שמו קץ לחייהם, אהבתי את זה שניסית לעקוץ פה ולתת לי מומחיות כזאת או אחרת כדי להרגיש צודק
רוצה לדבר על דת וכדומה?
לפי היהדות, בכל אדם יש ניצוץ אלוקי והוא חלק אלוקה ממעל, וכידוע האל הינו אינסופי ע"פ 13 עקרונות האמונה..
וכל אדם הוא אינסופי כאשר הוא מתחבר לאלוקות שבו

בשל כך, לא סתם קראו למייקל גורדון על המגרש GOD...

מארק ריפטו? בנאדם ששייך לHall of Fame אבל זמנו חלף ונשאר לו להזדקן בכבוד ובהערכה, בערך כמו ארנולד, שיש לי הערכה גדולה מאוד אליו אבל עצוב לי מאוד שהוא ביקש בגלל גורמים כאלו ואחרים להוריד את הפוסטרים שלו מכמה חדרי כושר מפורסמים שבהם הוא היה בצעירותו..

יצא לי לראות, אני נמנע מהמילה פה להכיר
אנשים שעשו ניתוח לשינוי מין, וחיים בסבל מתמיד או שמו קץ לחיים שלהם. זה הרבה הרבה יותר נפוץ מאשר אנשים שנמנע מהם ניתוח לשינוי מין ריקומפ בשל כך שמו קץ לחייהם, אהבתי את זה שניסית לעקוץ פה ולתת לי מומחיות כזאת או אחרת כדי להרגיש צודק
אחי עם כול הכבוד אתה באמת הבן האדם היחיד בפורום הזה שהדחקה עליו זה שלא יודעים אם הוא מטריל או רציני מרוב שהודעות שלו מגוחכות
אני חושב שהבנתה את את הכוונה שלי אל תנסה לסובב את זה איכשהו זה עלוב.
יצא לך לראות נחמד אחלה טיעון וואלה אז לי יצא לראות ההפך כנראה שזה שאלה של אנד דן דינו
דרך אגב זה מצחיק שהרב חושבים שטיפול בכרח שווה שינוי מין ארגוני הבריאות הצהירו על זה כאולי חלק מין התהליך.

רוצה לדבר על דת וכדומה?
לפי היהדות, בכל אדם יש ניצוץ אלוקי והוא חלק אלוקה ממעל, וכידוע האל הינו אינסופי ע"פ 13 עקרונות האמונה..
וכל אדם הוא אינסופי כאשר הוא מתחבר לאלוקות שבו

בשל כך, לא סתם קראו למייקל גורדון על המגרש GOD...

מארק ריפטו? בנאדם ששייך לHall of Fame אבל זמנו חלף ונשאר לו להזדקן בכבוד ובהערכה, בערך כמו ארנולד, שיש לי הערכה גדולה מאוד אליו אבל עצוב לי מאוד שהוא ביקש בגלל גורמים כאלו ואחרים להוריד את הפוסטרים שלו מכמה חדרי כושר מפורסמים שבהם הוא היה בצעירותו..
בואו נסיים פה אחי...

אתה יכול להריץ דחקות עליי עד מחר אדון חבר, נגמרו לך הטיעונים אז אתה עובר להעלבות, זאת לא הדרך.

ארגוני הבריאות איבדו את המוניטין שלי אליהם עקב ההתנהלות שלהם בזמן הקורונה, גם עראפת קיבל פרס נובל לשלום, גם אובמה היה מאוד מוערך, זה עולם מלשון נעלם שבו הצביעות חוגגת ויש אנשים שנסחפים אחרי הזרם הזה..

שינוי מין תלוי בטיפולים הורמונלים ולאחר מכן טיפולים פולשניים, יש זכר ויש נקבה, ויש אנשים שרוצים להיות מיוחדים, להכיל אפשר, לעודד משהו שאני לא בעדו, יש גבול, כמו שמתי שמדברים על הדת אתה מרגיש כפייה דתית ואומר "בא נסיים פה אחי...", על אותו משקל אפשר להתייחס לדעות שאתה מציג באותה דרך... אבל היי, אנדנדינו

לגבי העליבות? כולה שלך במקרה הזה. אותי לימדו בבית ספר שמתי שלבן אדם נגמר מה להגיד הוא עובר לאלימות ובמקרה שלך הפגנת אלימות מילולית.

שמעת קצת דת שאגב אתה העלת את הנושא ובחרת לסיים

שמע, אני לא אתווכח איתך בכח, בוא נזרום איתך על האנדנדינו, ונסיים את זה פה כרצונך.

אתה יכול להריץ דחקות עליי עד מחר אדון חבר, נגמרו לך הטיעונים אז אתה עובר להעלבות, זאת לא הדרך.

ארגוני הבריאות איבדו את המוניטין שלי אליהם עקב ההתנהלות שלהם בזמן הקורונה, גם עראפת קיבל פרס נובל לשלום, גם אובמה היה מאוד מוערך, זה עולם מלשון נעלם שבו הצביעות חוגגת ויש אנשים שנסחפים אחרי הזרם הזה..

שינוי מין תלוי בטיפולים הורמונלים ולאחר מכן טיפולים פולשניים, יש זכר ויש נקבה, ויש אנשים שרוצים להיות מיוחדים, להכיל אפשר, לעודד משהו שאני לא בעדו, יש גבול, כמו שמתי שמדברים על הדת אתה מרגיש כפייה דתית ואומר "בא נסיים פה אחי...", על אותו משקל אפשר להתייחס לדעות שאתה מציג באותה דרך... אבל היי, אנדנדינו

לגבי העליבות? כולה שלך במקרה הזה. אותי לימדו בבית ספר שמתי שלבן אדם נגמר מה להגיד הוא עובר לאלימות ובמקרה שלך הפגנת אלימות מילולית.

שמע, אני לא אתווכח איתך בכח, בוא נזרום איתך על האנדנדינו, ונסיים את זה פה כרצונך.
אח שלו הסיבה שלכאורה עברתי להעלבות (שאם זה מה שאתה מרגיש אז סבבה תרגיש זאת) זה כי נגמר הסבלנות אתה כותב שורות על גבי שורות דברים חסרי פשר . אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל מהודעה שלך באמת שלא וזה לא עניין של טיעון זה פשוט שכול מה שהעלתה מגוחך ועירבוב של כמה דברים לא קשורים ,פוליטקה ואפילו לא יודע מה לעזאל היה הקטע האחרון אם הכפייה הדתית אין לי באמת מושג איך הגעתה לזה ומאחל רק בריאות.
קח את כול זה בתור ביקורת

תמוה שיש לך סובלנות רבה ביותר למי שמשנה את מינו אבל מי שפוצה פיו בנושא הופך אוטומטית לחסר פשר מבחינתך

אפשר להגיד מילה במילה ממה שאמרת לעיל על דבריך שלך באותו מידה חבר, לא חסר ביקורות, לקחתי את דבריך כביקורת מההודעה הראשונה, תנוח נפשך.

ורק בריאות גם לך ותודה, מאחל לך שיהיה לך יותר סובלנות ושלא תיגמר לך אף פעם.

אח שלו הסיבה שלכאורה עברתי להעלבות (שאם זה מה שאתה מרגיש אז סבבה תרגיש זאת) זה כי נגמר הסבלנות אתה כותב שורות על גבי שורות דברים חסרי פשר .
חחח...
זה הגנטיקה שלו. יש לו הפרעה שהוא כותב שורות של דברים חסרי פשר, בוא נקבל אותו כמו שהוא, ושיהיה חלק מהפורום כמו כולם. חלילה להעליב אותו.
🤣🤣🤣🤣🤣

נ.ב. למרות שסיימנו, הייתי חייב.

נעזוב את זה ששניכם לקחתם בדיחה ניתחתם אותה והשתמשתם בה בתור טיעון לדעה שלהם בדיון שאף ואני מתכוון אף אחד לא רצה להתחיל פה(ומה זה אומר עליכם בכללי)
זה הבדיחה שלי
מה בדיוק הבעיה בזה שיכירו בן אדם בתור מין הנגדי?
אני לא משתף פעולה עם שטויות של אנשים אחרים
חלאס אפילו אירגוני בריאות שונים כבר מקבלים בודי דיספומריה בתור דבר אמיתי עם הוכחות מדעיות אז אני חושב שיש לנו מספיק סיבות להפסיק להגיד איכסה ויכיסה.
לאת זה מחלה נפשית אני יודע שכל מיני ארגונים מנסים להוציא את זה מהספר שמדבר על זה בתור מחלה נפשית לא יודע אם הצליחו כבר או לא
אה ואם תוהים למה זה חשוב אחוזי התאבדות בקהילה הזאת גבוהים וזה ככול הנראה בגלל דברים כאלו
הם גבוהים כי יש להם מחלה נפשית והם לא מטפלים בה
זאת דוגמא נוראית נעזוב את זה שזה פוטבול ספורט שהדברים האלו קוראים על שמאל וימין הבחורה הספציפיצ הזאת הורחקה היה לה היסטוריה של לעשות דברים כלו גם בליגת הבנים זה פאק של המערכת לא של שיוני מין
חחחח ממש אופסי אה?
באמת נראה לך הגיוני שגבר התחרה מול אישה? יש סיבה שהטוטאל של גברים גבוה פי 2 מטוטאל של אישה רוב המאפיינים הגבריים נקבעים כבר בגיל ההתבגרות צפיפות עצם שרירים ומה לא לאישה אין שום סיכוי מול גבר גם אם הוא הוריד לעצמו את הטסט

שים לב לקטע מצחיק איש הרבה גברים שעשו את "המעבר לאישה" ושולטים בתחום הספורט של הנשים אבל להפך אין אפילו אחת
המציאות יותר מורכבת מזה
מגדר – ויקיפדיה
לא כל כך די פשוט יש לך XY אתה אישה יש לך XX אתה גבר
אני מבין שהוא חולה נפש

כן בוא ניקח דוגמה של אחת למיליון של ה0.01% ונהפוך אותה לכלל
@elchonon אתה מנסה לפשט נושא שהוא לחלוטין לא פשוט, אפילו לא מבחינה משפטית

אתה מכיר את המקרה של קסטר סמניה?
אהבתי שאתה לוקח את ה0.01% מהאנשים בקהילה ובונה עליהם טיעונים
שתי נקודות שתיקח למחשבה:
1. מי אמר שהם צריכים טיפול?
2. למה אתה חושב שיש טיפול?
אשמח שתענה לי
יש כבר אנשים שמזדהים בתור נכים וגורמים לעצמם נכות (עיוורון/ כריתת יד/נכות פיזית אחרת) האם זה גם נראה לך בסדר או שפה כבר עובר לך הגבול?
יש גם אנשים שמזדהים כחיות האם פה לדעתך עובר הגבול?
כי לפי מה שאני רואה לשמה אנחנו מתקדים כל אחד יכול להזדהות כמה שבא לו ?

יש לי חבר טוב שיש לו טורט קשה, עם טיקים ברמה קשה מאוד של רעידות בכל הגוף וקולות פתאומיים. הוא לא מקלל ואף פעם לא קילל.
תודה
מכל האנשים שפגשתי בחיים שלוקים בתסמונת טורט אף אחד לא מקלל או משהו דומ
אם ככה כנראה אף אחד לא מקלל

@zxdgtg3f עדיין יש לך חוב לראק אבל בלי קשר, לשם שינוי מסכים עם דבריך בהודעה שלעיל..

חחח...
זה הגנטיקה שלו. יש לו הפרעה שהוא כותב שורות של דברים חסרי פשר, בוא נקבל אותו כמו שהוא, ושיהיה חלק מהפורום כמו כולם. חלילה להעליב אותו.
🤣🤣🤣🤣🤣

נ.ב. למרות שסיימנו, הייתי חייב.

עם כל הכוונה הטובה והרצון לא להיסחף לוויכוח הזה על האגו שלי

לכל אחד יש את האספקט והייחדיות שלו וזה מה שעושה את העולם או הפורום מקום מיוחד ולא משעמם, אבוי לנו אם כולם היו חושבים אותו דבר, לא היה על מה לדבר או איך להחכים, זה היה עולם 'משעמם' אם תרצה..

בנימה זו, כאשר שמייחסים לי הפרעות כאלו ואחרות, אני מסתכל על הנושא בצורה הזאת שמשער שבשל היותך חרדי אתה מכיר את הביטוי:

כל הפוסל במומו פוסל הוא ביטוי עברי מתקופת האמוראים, שמשמעותו ההלכתית היא שאדם שאומר על חברו שיש לו פסול חיתון, יש לחשוש ולבדוק שאותו פסול יוחסין ישנו בו. ביטוי זה משמש באופן רווח במשמעות שמי שמותח ביקורת על חברו, לעיתים קרובות, נגוע בעצמו באותו פגם. תופעה זו מכונה בפסיכולוגיה השלכה.

תמוה שיש לך סובלנות רבה ביותר למי שמשנה את מינו אבל מי שפוצה פיו בנושא הופך אוטומטית לחסר פשר מבחינת

תמוה שיש לך סובלנות רבה ביותר למי שמשנה את מינו אבל מי שפוצה פיו בנושא הופך אוטומטית לחסר פשר מבחינתך

כן איזה מוזר אני מחליט לקבל מישהו שמשנה את מינו ולא פוגע באף אחד אחר במעשה אבל לא בן אדם שפשוט משתמש בקצת היגיון ומחשבה מאחורי מה שהוא כותב . עזוב תאמין לזה קח את זה אם זה עוזר לך לישון בלילה.
לאת זה מחלה נפשית אני יודע שכל מיני ארגונים מנסים להוציא את זה מהספר שמדבר על זה בתור מחלה נפשית לא יודע אם הצליחו כבר או לא
שמע אתה חמוד והכול אבל אין לי כוח קרא את כול התגובות שלי לאלחנן ותקבל את התשובות שלך.
וחברה עשו לי טובה תפסיקו עם הקפיצות הלוגיות שלכם בסוף נעשה בואו אולמפדיה מכול זה
לעיתים קרובות, נגוע בעצמו באותו פגם. תופעה זו מכונה בפסיכולוגיה השלכה
למדתה פסיכולגיה ?

שמע אתה חמוד והכול אבל אין לי כוח קרא את כול התגובות שלי לאלחנן ותקבל את התשובות שלך.
וחברה עשו לי טובה תפסיקו עם הקפיצות הלוגיות שלכם בסוף נעשה בואו אולמפדיה מכול זה
אני בניגוד לאלחנן לא מנגד לזה כי זה סותר את האמונה שלי

בגלל שאתה כן קורא ועונה לכל שטות שלסיקל כותב אני מניח שכן קראת את מה שכתבתי אבל אין לך איך לענות

אז
אשמח שתענה לי
יש כבר אנשים שמזדהים בתור נכים וגורמים לעצמם נכות (עיוורון/ כריתת יד/נכות פיזית אחרת) האם זה גם נראה לך בסדר או שפה כבר עובר לך הגבול?
יש גם אנשים שמזדהים כחיות האם פה לדעתך עובר הגבול?
כי לפי מה שאני רואה לשמה אנחנו מתקדים כל אחד יכול להזדהות כמה שבא לו ?
כי רק מטומטם יכניס דת לוויכוח (כל וויכוח) ברגע שהוא לא מאמין בדת שלך הטענות שלך לא שוות כלום

איציק שלום, יש הבדל בין להכיל מישהו שדפק לעצמו את הגוף, לבין לעודד אנשים אחרים לדפוק לעצמם את הגוף ולתת לאנשים לגיטימציה לעשות את זה והתייחסתי לזה בתגובות קודמות בשרשור הזה

שאתה מביע דעה זה בסדר, שמישהו מביע דעה שאתה לא מסכים איתך אתה פוסל את הבנאדם בלי להתייחס לטענה שלו, ועל כך התואנה כלפיך.

לגבי להאמין למה שאמרת, מבטיח לך שלפני שאני הולך לישון רצים לי דברים אחרים בראש שקשורים לחיים האישיים שלי מאשר אם זה לגיטימי או לא לעשות שינוי מין, מבטיח לך שזה לא מה שמדיר או ידיר שינה מעיניי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית