כן.אז כן מכניסים למשוואה את בנץ דד וסקוואט ביחד.
ירים מה שירים ואני אחשב את זה בשבילך. סבבה?אז אתה מרים 165 דד ושוקל 67.5? לא ענית לזה עדיין..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן.אז כן מכניסים למשוואה את בנץ דד וסקוואט ביחד.
ירים מה שירים ואני אחשב את זה בשבילך. סבבה?אז אתה מרים 165 דד ושוקל 67.5? לא ענית לזה עדיין..
לכל דביל זה היה אמור להיות ברור שאני צינימה זה אשמתי שאתה מחרטט אותי כל הזדמנות שיש לך...
אז אתה מרים 165 דד ושוקל 67.5? לא ענית לזה עדיין.
אם אתה נותן מילה שתגיד אמת בנושא כאשר ואם הוא ישלח לך את הסרטון ולא תריצו מתיחה או משהו אז סבבה, כן..כן.
ירים מה שירים ואני אחשב את זה בשבילך. סבבה?
אתה ציני? כלומר אתה לא מרים 165 במשקל גוף של פחות מ65לכל דביל זה היה אמור להיות ברור שאני ציני
אם אני אומר לך שאני שוקל פחות ומרים יותר?
הוא סתם מטריל אותך ואתה אוכל את הכל.אם אתה נותן מילה שתגיד אמת בנושא כאשר ואם הוא ישלח לך את הסרטון ולא תריצו מתיחה או משהו אז סבבה, כן..
זה לא מראה לי כלום 😃
כאילו התגובה ריקה
ירכיים1000 (195/39)הוא סתם מטריל אותך ואתה אוכל את הכל.
תהיה רגוע, ברגע שיעלה סרטון, תוך הזמן שקבעתם (שבוע אני חושב, נכון?) אני אעדכן כאן.
זה שאתם כוסיות שבשביל 165 דד זה וואוו לא אומר שאני מתרברב בזה, זה לא מה שאני מרים אני מרים יותר סתם בשביל להטריל כתבתי שאני מרים יותר ממנה כי לא ידעתי שיקחו את זה כל כך ברצינות מי ישמע גבר מרים יותר מאישה זה הישג
לא פותח שום אשכול וכמו שאמרו לי בכיתה ז אם יש לך בעיה תחרבן קובייה
זה לא בהכרח משהו מיוחד, אבל ככל שאני קורא יותר ויותר מההודעות שלך אני מגיע למסקנה שלא רק שאתה לא מרים 165 דדליפט, אתה אפילו לא מתקרב לחצי מזה.אני מרים יותר סתם בשביל להטריל כתבתי שאני מרים יותר ממנה כי לא ידעתי שיקחו את זה כל כך ברצינות מי ישמע גבר מרים יותר מאישה זה הישג
רגע אז מספיק בשבילך שאני צרים 82.5 ואני תקין?אתה אפילו לא מתקרב לחצי מזה.
איזה תירוצים?תפסיק עם התירוצים.
אמרתי שקשה?כמה קשה כבר לתת לפחות חזרה אחת עם 165 דדליפט?
--אתה יכול לומר דברים עד מחר, כבר אמרת פה יותר מפעם אחת שאתה טרול, רוצה שנתייחס אליך ברצינות, תעמוד בחוב לראק, תוכיח אל ההתרברבות שלך.רגע אז מספיק בשבילך שאני צרים 82.5 ואני תקין?
--תקין מספיק בשביל לקבל באן
איזה תירוצים?
--"אני סתם מטריל אני לא באמת מרים יותר ממנה"
אמרתי שקשה?
כנראה שמעניין אותך מאוד..לא מעניין אותי איך תתייחס אלי בשביל הפרנציפ אני אשלח לאלחנן גם ככה אני עומד לקבל באן תוך שבועיים אז לא מעניין אותי איך בן אדם רנדומלי וחבר שלו יתייחסו אלי בליברה
"סתם בשביל להטריל כתבתי שאני מרים יותר ממנה"אתה האוטיסט היחיד שהבין מההודעה שלי שאני לא מרים יותר ממנה
ממש פסיכולוגיה הפוכה אתה עושה לי זה לא שכתבתי כבר שאני אשלח לאלחנן סרטון"סתם בשביל להטריל כתבתי שאני מרים יותר ממנה"
אתה יכול להמשיך לדבר טראש עד מחר, אתה בחוב לראק, עד אז המילה שלך שווה לאתה יודע מה..
ולא רק שאתה לא מרים יותר ממנה, אתה לא מרים חצי ממה שהיא מרימה ף.
אתה כתבת את זה שחור על גבי לבן.. ואז כתבת שמילא אתה תקבל באן אז על הפרנציפ אתה לא תשלח כי לא אכפת לך ממישו בליברה וחבר שלו... אתה לא עקבי חבר..ממש פסיכולוגיה הפוכה אתה עושה לי זה לא שכתבתי כבר שאני אשלח לאלחנן סרטון
זה בסה"כ אומר שהבן אדם למד באותו חוג או שנה בה אני למדתיהייתי צריך להקשיב לעצמי שכתבתי שאתה מקרה אבוד דבר אחד אני בטוח להיות חבר שלך לספסל הלימודים אומר הרבה מאוד
חחחח סולח לך אבל זה לא עובד ככה אתה לא יכול לעשות מה שבא לך להגיד סליחה והכל כפישהבנתי את הרעיון שלך, אתה חושב שאני אדיוט ולכן כל מי שלמד איתי באותו מקום גם..
אם כן, האידיוט היחידי פה הוא אתה וסליחה שירדתי לרמה שלך ודיברתי טראש. כל הפוסל במומו פוסל.
אחשלי אני מדבר עם טרול שמחרטט לגבי המשקלים שלו, בגהנום כבר יותר טוב מזה..איך אתה מדבר מהר לשים סבון בפה
או לפחות תבקש סליחה אחרת אתה בדרך לגיהנום
מדבר מניסיון? או שיש לנו פה בריון מסרט אמריקאי?אחשלי אני מדבר עם טרול שמחרטט לגבי המשקלים שלו, בגהנום כבר יותר טוב מזה..
איפה שאני גדלתי, ילדים כמוך היו לוקחים לשיעור צלילה בתוך האסלה
גם אני חשבתי שאתה מרים 165 דד על המשקל 67.5 שלך, כנראה שלא..איזה דיבור נגוע ואני חשבתי שאתה צדיק חשבתי שיש לך רמה כנראה שלא
אתה יודע איך אני יודע שאתה לא באמת קראתה את המחקר ועמדתה פנים שקראתה אותו?לכן צריך לדעת לקרוא מחקרים ולא להתייחס אליהם כעובדות
לצורך הדוגמא נגיד יש משהו X במוח שאצל גברים הוא 5 ואצל נשים הוא 10
לקחו טרנסים בדקו כמה יש להם מצאו חלק עם 4 חלק עם חלק 5 חלק עם 3 חלק עם 8 העיפו את כל מי שיצא מתחת ל6 מהמחקר והנה המחקר שלך שווה לתחת שאומר שטרנסים יש מוח של אישה
כי זה מה שמצאו
Neuroscience of sex differences - Wikipedia
במחקר עצמו כתוב SOME TRANS לא כולם מי היה מאמין שלא כל מוח זהה אה?
זה די ברור שאם תקח טרנסים ונשים תוכל להבדיל טוב מאוד מי "היה" גבר ומי נולדה אישה
מה שאומר שהם לא עשו את זה הם פשוט חקרו דפסים של גלי ומצאו מאפיינים של גלי מוח זכר ונקבה, ברור שגם מצאו מעט מאוד דמיון בין המין הבילוגי שלהם כי אם אתה יודע משהו אפילו קמצוץ של מידע מדעי המוח אז אתה יודע שבמצב אחר הגוף לא היה יכול לתפקד.Methods
Bakker from the University of Liège, Belgium, and her colleagues from the Center of Expertise on Gender Dysphoria at the VU University Medical Center, the Netherlands, examined sex differences in the brain activation patterns of young transgender people. The study included both adolescent boys and girls with gender dysphoria and used magnetic resonance imaging (MRI) scans to assess brain activation patterns in response to a pheromone known to produce gender-specific activity. The pattern of brain activation in both transgender adolescent boys and girls more closely resembled that of non-transgender boys and girls of their desired gender. In addition, GD adolescent girls showed a male-typical brain activation pattern during a visual/spatial memory exercise. Finally, some brain structural changes were detected that were also more similar, but not identical, to those typical of the desired gender of GD boys and girls.
בקשר למחקר השני המחקר מדבר על בעיות שנוצרו לטרנסים אגב בעיות הזהיות המיניות שלהם ולמעשה מצדיק טיפול בעיה על מנת להימנע מבעיות כמו סיכזופרניה ובעיות נפשיות שונות -ולכן צריך לדעת לקרוא מחקרים ולא להתייחס אליהם כעובדות
לצורך הדוגמא נגיד יש משהו X במוח שאצל גברים הוא 5 ואצל נשים הוא 10
לקחו טרנסים בדקו כמה יש להם מצאו חלק עם 4 חלק עם חלק 5 חלק עם 3 חלק עם 8 העיפו את כל מי שיצא מתחת ל6 מהמחקר והנה המחקר שלך שווה לתחת שאומר שטרנסים יש מוח של אישה
כי זה מה שמצאו
Neuroscience of sex differences - Wikipedia
במחקר עצמו כתוב SOME TRANS לא כולם מי היה מאמין שלא כל מוח זהה אה?
זה די ברור שאם תקח טרנסים ונשים תוכל להבדיל טוב מאוד מי "היה" גבר ומי נולדה אישה
ransgender or gender dysphoria has been defined in the fifth edition of the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-5), as distress resulting from the incongruence between one’s experienced gender and one’s assigned gender, along with a persistent and strong desire to be of another gender, and accompanied by clinically significant distress. Adolescents referred for evaluation often want hormonal therapy and several among them also express a desire for gender reassignment surgery. Furthermore, evidence shows that adolescents and adults with gender dysphoria without a sex development disorder, before gender reassignments, are at increased risk for suicide. For this review, a search of the English language scientific literature was conducted using the PubMed database. This summary discusses the associations and comorbidities of gender dysphoria and reiterates the evidence that its etiology is multifactorial. Transsexualism involves prenatal neuroanatomical changes, has a psychiatric association, and is found to be more prevalent in conjunction with schizophrenia and autism spectrum disorders. Childhood adversities and neglect are also linked to having a transgender identity. Moreover, the evidence favors a genetic predisposition. Likewise, there seems to be a growing concern with regards to the relationship between endocrine disruptors and transsexuals as well as other gender minority populations. More research needs to be done to understand the exact pathways.
על מה הגבתה ? זה לא אותו מחקר זה לא אותו נושא זה לא אותו דבר אתה סתם זורק דברים ומנסה לשמע חכםכבר הגבתי לך על זה
למה זה הרבה? אני 70 קילו קילו ועושה 175 קל הורגים אותי אנשים שנצמדים לרטיו שלהם בתור תרוץגם אני חשבתי שאתה מרים 165 דד על המשקל 67.5 שלך, כנראה שלא..