בדוקחשוב לגוון באירובי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדוקחשוב לגוון באירובי
כי בן אדם שסובל מג'נדר דיספומריה לא צריך לבחור בין התמודדות עם הבעיה שלו וקבלה עצמית לבין הרצון שלו לו להתחרותלמה קטגוריה לא מוגדרת היא לא רק תירוץ? או שמא בגלל שהבן אדם משוכנע שהוא אישה זה כבר משהו אחר?
אתה יודע כמה אנשים מתווכחים עם השופט ומראים סרטונים שהם שברו מקביל בסקוואט? זה שהבן אדם משוכנע שמגיע לו קטגוריה או לקבל 3 לבנים עדיין לא אומר שצריך להיכנע לדרישה.
אני שיא הבעד שאנשים יצאו מהארון, אבל לא במחיר של הרס תחרויות הספורט. אי אפשר לשנות את פני הספורט עבורם.
אולי גם נשלם 2,000 ש"ח לכל מי שיוצא מהארון כדי לעודד את הדבר הנפלא הזה
תכלס פעם ניסיתי לנער בחורה מציקה ואמרתי לה שאני הומולא...הוא לא היה עושה כזה דבר בלעדיי
שמע אני צוחק בקול חחחחחתכלס פעם ניסיתי לנער בחורה מציקה ואמרתי לה שאני הומו
כוס אמא שלה לא עבד
אולי אם היה אותך זה עובד
קיצר קנה פאה אני אולי יצטרך אותך לעתיד
🤣🤣🤣🤣🤣🤣שמע אני צוחק בקול חחחחח
ומי צריך פאה?מזרים שיער מהגב
רק שלא אגרום לפיטורין 😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣
נו פאק ואני בדיוק באמצע מייל לעבודה
זה ורק זה.אלחנן יסכים איתי, זאת ההגדרה ל'אשת חיל'
אני כולי תותבות:sarcastic:ומעניין כמה שיניים חסרות לאלחנן אם ככה... 🤣
אם כך, קיבלת את ההבנה והקבלה שלי. בתחרות הקרובה אני מצפה לראות כמה טרנסג'נדרים.כי בן אדם שסובל מג'נדר דיספומריה לא צריך לבחור בין התמודדות עם הבעיה שלו וקבלה עצמית לבין הרצון שלו לו להתחרות
כול השאר הודעה זה הגזמה לא צריך לתת להם 2000שח כדיי לצאת מין הארון ולא צריך להרוס את הספרוט רק צריך לתת להם את אפשרות לתחרות בנוחות ופשוט להגיד אוקיי אנחנו מבינים שאתם ומקבלים אותכם זה הכול.
אתה תקבל 2,000 שקל רק על זה שתופיע שם.בתור חבר הקהילה הטרנסקופטר הראשון בישראל אני מגיע
מה?!אתה תקבל 2,000 שקל רק על זה שתופיע שם.
אני אהיה מאושר אם תזדהה כאדם קודם כול 🤩מה?!
תביא 2000 שקל ואני בא לבוש (או לא) איך שתרצה..
(הכל למען קלאץ' חדש לאופנוע)
חביבי כבר עברנו את שלב הנימוסים לא?אני אהיה מאושר אם תזדהה כאדם קודם כול 🤩
המספר של הביט בחתימה שליאני תורם לך את ה2000 שקבלתי
מענייןועדיין מרים הרבה יותר מ @iziktan
מעניין כבר אמרתי?יותר מידי ופחות מידי
יאללהסקרן כבר אמרתי
רק כי אני נחמד היום אני מוכן להגיד לי הרמה אחת אסור לך לשתף אף אחד מוכן לזה?
מתחיל ככה ונגמר שאני בחודש תשיעי?שלח לי הודעה פרטית
סוף סוף הרופא הצטרף לדיון 🙌ניסיתי לקרוא את רוב הדיון ונתקלתי בדעות באמת חשוכות, בורות, וגם מתנשאות.
בוא נתחיל מזה שטראנס לא נוצרים בגלל השפעה חברתית, אלא רק האבחון אפשרי יותר בגלל החברה. בעבר היו פחות הומואים ולסביות, פחות אוטיסטים, ופחות לקויות למידה. האם זה משהו חברתי? ברור שלא! פעם היה חוסר מודעות או הכחשה של נושאים מסויימים, ויותר אנשים סבלו בשקט ללא ידע למה הם מרגישים שונה וללא מענה לבעיות האלה. היום את עניין המיניות עדיין ניתן לראות בחברות דתיות או שמרניות היום.
הלאה, לא סתם גלי המוח של טראנסים הם שונים, גם מבנה המוח שלהם שונה, וזה לא ממחלה או משהו, אלא כי פשוט המוח מתפתח בצורה עצמאית מהגוף, וההבדלה בין זכר לנקבה במוח מתרחשת בשלב מאוחר יותר מהגוף, והוא לא נקבע רק לפיי הגנטיקה כנראה, אלא גם מהסביבה ברחם.
היו פה גם כמה תגובות שאשכרה ניסו להסביר לנו מה זה כרומוזומים ואיך הם משפיעים על הגוף, אז לא זה לא כזה פשוט, גם כשמסתכלים על הכרומוזומים. יש אפילו מקרי קיצון שממחלות כרומוזומיות או אפילו מחלות של יתרת הכליה תינוקות נולדו עם אברי מין לא ברורים וקשים להבדלה ולכן גודלו לפי המין שהיה נראה הכי דומה.
אז נכון, יש פה בעיה שאפשר להגדיר אותה כמחלה, בגלל שיש חוסר סנכרון בין המוח לגוף. אבל האם ההפרעה הזאת היא מחלה? לא ממש. ללא ספק יהיה להם קשה יותר בילדות וגיל ההתבגרות וזה יגרום ליותר סבל מהנחוץ, כי זה שלב שבו הם מנסים להבין מי הם ולמה הם מרגישים שונה מבני מינם, אבל כל עוד הם חיים בסביבה מקבלת הם יכולים להגיע לבגרות ולחיות בידיוק כמו שאר בני גילם, אבל במידה ולא מרשים להם לגלות מי הם, ולא חושפים אותם לסיבות האפשריות של מה יכול להסביר את התחושות שלהם, הם יסבלו כל חייהם, כי הם ינסו להתאים את עצמם לתבנית שלא מתאימה להם. זה למה מצעדי גוואה הם חשובים, כי יש צורך במודעות גם מצד הצעירים, אבל גם מצד המבוגרים שיבינו שיש אופציות אחרות למה שהם מכירים.
אם אתם רוצים לקרוא עוד על ההבדלים במוח בין טראנס לציס, אז זו כתבה טובה עם לא מעט רפרנסים:
Are the Brains of Transgender People Different from Those of Cisgender People?
לעומת זאת בעניין הספורט, יש לי, וגם למדע, נטיה להסכים שאין מקום למגדר בספורט. מחקרים הראו שבספורט, ובמיוחד בספורט בתחום הכוח, למערך ההורמונלי במהלך גיל ההתבגרות יש חשיבות עצומה, וגם אם הספורטאית הייתה אישה במשך 20 שנה, אם היא התבגרה בתור גבר היא כנראה תשמור על יתרונות מסויימים כמו מבנה עצמות.
הנטיה כרגע מבחינת המדע היא לאפשר לגברים טראנס שעשו מעבר מאישה לגבר להתחרות עם הגברים, כי אין להן יתרון מסויים, אבל נשים טראנס שעשו מעבר מגבר לאישה יחויבו להתחרות עם הגברים, כי גם אחרי שנים של טיפולים הם עדיין עם יתרון פיזי
בהגדרה היבשה זה הפרעה,כל אחד עלול לפרש אחרת את זה..ADHD זה הפרעה ולא מחלה (תקן אותי אם אני טועה),
אני מסתכל על טרנסג'נדרים כהפרעה לא אחרת מADHD. אבל בגלל שזה שיא המוזר לי, לפעמים קשה להתיחס אליהם בצורה רגילה.בהגדרה היבשה זה הפרעה,כל אחד עלול לפרש אחרת את זה..