נשים מפורסמות בפאוורליפטינג / בודיבילדינג

לפעמים קשה להתיחס אליהם בצורה רגילה
בעבר הייתי במחשבה הזאת,שהם מוזרים וכו וכו וכו
היום אני בראש אחר לגמרי ולא מתוך רחמים חלילה
אלא מתוך :'ואהבת לרעך כמוך גם אם לא כמוך' (סימפול של הפסוק)

ותאמין לי שפגשתי ואני פוגש (ואפגוש? בטוח) מגה הזויים,בין בחיים שלי ובעבודה
משתדל לכבד כל אחד ואחת בלי קשר לבחירות שלו/ה בחיים

נפלאות הבריאה החומר הזה

שאין ספק שזה יתרון משמעותי
ברור שזה יתרון
ספציפית באפדרין ופסודואפ' יש איזה קונץ שעושים עם מיקרו דוז בשביל לתת אפקט

סוף סוף הרופא הצטרף לדיון 🙌
תוכל להגדיר לנו מה זה הפרעה?
אני מאמין שגם ADHD זה הפרעה ולא מחלה (תקן אותי אם אני טועה), אבל בשונה מטרנסג'נדרים הרבה אנשים עם ADHD מחפשים דרך להשתלב בחברה, וגם לוקחים כדורים הרבה פעמים שגורמים לחברה לא לחוש בהבדלים.
מה ההבדל בין הפרעה למחלה? אם יש כדור שמצליח לגרום למוח לתפקד כאילו שאין לו ADHD, למה זה לא מוגדר מחלה?
כמו משקפיים, האם זה בכלל הפרעה? או אולי מחלה, או לא שניהם?
למה אם תאי צבע בעור מתי זה מחלת וויטליגו, אבל כשרירי העיניים מתחלשים זה לא מחלה?

בקיצור, אני לא מגיע ממקום יודע ומבין, אני באמת מנסה להבין, ונראה שיש לך דעה בנושא, אז אולי תחכים אותנו.
ההבדל בין מחלה להפרעה היא שמחלה היא גורם פתופיזיולוגי שפוגע בתפקוד התקין של מערכת בגוף, והפרעה היא פגיעה בתפקוד האדם.
לדוגמא המחלה שלך היא קרוהן, אבל ללא תסמינים אין לך הפרעה.
בדיכאון למשל, דיכאון הוא ההפרעה, אבל המחלה היא מחסור בקולטני סרוטונין.
בכל מקרה אלה הגדרות קצת נוזליות כי לפעמים האחד הוא גם השני ולא תמיד אפשר להגדיר הכל תחת הגדרה אחת ויחידה אם אין פתולוגיה.
במקרה של טראנס קצת קשה להגדיר את זה כמחלה או אפילו כהפרעה כי הכל תקין, אבל כן יש חוסר סנכרון בין הגוף למוח, זו פשוט גנטיקה בעייתית, והבעיה היא יותר חברתית בגלל הקושי להשתלב בחברה. יכול להיות שבאמת הטראנסים שאתה רואה במצעדים ודראג קווין זה שלב בעייתי חברתי, סוג של דרך לתת ביטוי בחרה שמחייבת אותך לקחת צד, שאי אפשר להיות גבר נשי, אתה חייב להיות גבר או אישה, בין אם ביולוגי או לא, וזה יוצר (לדעתי לפחות) זהות שלא קשורה למגדר או מיניות, אלא להתבטאות חברתית של אותו מגדר או מיניות. זה גם למה הקהילה הלהט"בית מתעקשת שמיניות ומגדר היא ספקטרום, כי זה לא רק גבר או אישה, אבל אלה בהחלט יהיו הקצוות של הספקטרום, ואפשר שגבר ירגיש לחלוטין אישה, או לא לחלוטין, ולכן לא יעבור ניתוח לשינוי מין.
אבל על דבר אחד אין עוררין, שכן יש פה בעיה גנטית שאי אפשר לתקן אפילו עם כדורים, כי מדובר על ממש מוח שונה בכל חלקיו, והכי טוב שאפשר לעשות זה לתת לאותו אדם למצוא את המגדר שהוא מרגיש איתו הכי בנוח.
לגבי ADHD, בתור אחד עם ADD אני יכול לומר לך שהבעיה לא נעלמת עם טיפול תרופתי, היא תמיד שם, והיא מפריעה בכל האספקטים של החיים, לא רק לימודים. טראנס לעומת זאת זה לא פוגע בכל האספקטים, רק בענייני זהות, שזה בהחלט לא תחום קטן, אבל זו בעיה די ממוקדת מטרה

לגבי תחרויות, מה שכתבת זה הקונצנזוס? כי כבר הו כמה גברים שקטפו מדליות נשים.
אתה צודק הייתי צריך להבהיר את עצמי, זה הקונצנזוס מבחינה מדעית, אבל כמה שאתה יודע, ספורט הוא חצי פוליטיקה, זה למה זה לא פשוט

גם הרבה ספורטאים עם אסטמה לוקחים מינונים גבוהים של אפדרין, שאין ספק שזה יתרון משמעותי.
תסתכל באתר של WADA, יש על זה הרבה רגולציה, ויש הגבלות על הכמות לשימוש, כדי להישאר בטווח טיפולי ולא מעבר

תסתכל באתר של WADA, יש על זה הרבה רגולציה, ויש הגבלות על הכמות לשימוש, כדי להישאר בטווח טיפולי ולא מעבר
נכון
אבל מספיק שאתה קצת מתקרב לרמה שנקבעה ואתה מוזמן לשיחת הבהרה (90% יוצא עם עונש כלשהו )

ועוד לא הזכרתי את הקטע שגם אם יש לך תרופה במרשם ואתה צריך להצהיר וכל מיני כאבי ראש להתמודד איתם..

ההבדל בין מחלה להפרעה היא שמחלה היא גורם פתופיזיולוגי שפוגע בתפקוד התקין של מערכת בגוף, והפרעה היא פגיעה בתפקוד האדם.
לדוגמא המחלה שלך היא קרוהן, אבל ללא תסמינים אין לך הפרעה.
בדיכאון למשל, דיכאון הוא ההפרעה, אבל המחלה היא מחסור בקולטני סרוטונין.
בכל מקרה אלה הגדרות קצת נוזליות כי לפעמים האחד הוא גם השני ולא תמיד אפשר להגדיר הכל תחת הגדרה אחת ויחידה אם אין פתולוגיה.
במקרה של טראנס קצת קשה להגדיר את זה כמחלה או אפילו כהפרעה כי הכל תקין, אבל כן יש חוסר סנכרון בין הגוף למוח, זו פשוט גנטיקה בעייתית, והבעיה היא יותר חברתית בגלל הקושי להשתלב בחברה. יכול להיות שבאמת הטראנסים שאתה רואה במצעדים ודראג קווין זה שלב בעייתי חברתי, סוג של דרך לתת ביטוי בחרה שמחייבת אותך לקחת צד, שאי אפשר להיות גבר נשי, אתה חייב להיות גבר או אישה, בין אם ביולוגי או לא, וזה יוצר (לדעתי לפחות) זהות שלא קשורה למגדר או מיניות, אלא להתבטאות חברתית של אותו מגדר או מיניות. זה גם למה הקהילה הלהט"בית מתעקשת שמיניות ומגדר היא ספקטרום, כי זה לא רק גבר או אישה, אבל אלה בהחלט יהיו הקצוות של הספקטרום, ואפשר שגבר ירגיש לחלוטין אישה, או לא לחלוטין, ולכן לא יעבור ניתוח לשינוי מין.
אבל על דבר אחד אין עוררין, שכן יש פה בעיה גנטית שאי אפשר לתקן אפילו עם כדורים, כי מדובר על ממש מוח שונה בכל חלקיו, והכי טוב שאפשר לעשות זה לתת לאותו אדם למצוא את המגדר שהוא מרגיש איתו הכי בנוח.
לגבי ADHD, בתור אחד עם ADD אני יכול לומר לך שהבעיה לא נעלמת עם טיפול תרופתי, היא תמיד שם, והיא מפריעה בכל האספקטים של החיים, לא רק לימודים. טראנס לעומת זאת זה לא פוגע בכל האספקטים, רק בענייני זהות, שזה בהחלט לא תחום קטן, אבל זו בעיה די ממוקדת מטרה

אתה צודק הייתי צריך להבהיר את עצמי, זה הקונצנזוס מבחינה מדעית, אבל כמה שאתה יודע, ספורט הוא חצי פוליטיקה, זה למה זה לא פשוט

אבל אתה חושב שיש צורך לפתוח קטגוריה לא מוגדרת בשביל האנשים עם הפרעות? אם זה בכלל יעזור לאדם שמאמין שהוא מוגדר היטב כמין שהחברה לא מכירה בה.

החוכמה של השימוש בחומרים ששחקנים ומתחרים עושים, זה לקחת את כל החומרים שמתחשק להם תקופה מאוד ארוכה עד קצת לפני התחרויות.
ובתחרות לקחת מינון שמאושר להם, שגם זה עלול להיות מאושר על ידי מיניפולציה של רופא.

אני יכול לשכנע רופא שיש לי בעיות קשב וריכוז ואסטמה גם שאין לי, וקבל תרופות שאני לא צריך, אבל יתנו לי יתרון על המתחרים שלי.
@frozen שיתף כאןם כמה סרטים דוקיומנטרים על העניין, וזה נראה שWADA לא מצליחה או לא רוצה לתפוס את מי שמשתמש.
הרי WADA גם בודקת את הIPF שאתה התחרית שם, ושנינו יודעים מה יש לדעת על המתחרים שם.

זה לקחת את כל החומרים שמתחשק להם תקופה מאוד ארוכה עד קצת לפני התחרויות
לא מדויק,הכל נעשה במינונים מדויקים מאוד ובליווי רופא צמוד (מעקב אחרי יציאת חומרים מהגוף וצמצום תופעות לוואי)

בזמן הזה לרוב הם 'נקיים'
או עם חומרים ממש קצרים (סטייל טסט סספנשן)

שגם זה עלול להיות מאושר על ידי מיניפולציה של רופא.
בדרכ הרופא אחראי על זה
ע''ע הרופא של לאנס
אבל יתנו לי יתרון על המתחרים שלי.
יתנו יתרון בטוח,רק שלא תמיד תוכל להתשמש בהם

וזה נראה שWADA לא מצליחה או לא רוצה לתפוס את מי שמשתמש.
ה
אצטט לך את היו''ר בארץ על זה:
''אנחנו תופסים מי שאנחנו תופסים''

אבל אתה חושב שיש צורך לפתוח קטגוריה לא מוגדרת בשביל האנשים עם הפרעות? אם זה בכלל יעזור לאדם שמאמין שהוא מוגדר היטב כמין שהחברה לא מכירה בה.
אני לא חושב, אני חושב שצריך לעשות כמו שציינתי בהודעה קודמת, כי פתיחת קטגוריה לא בינארית לא רק שלא תפתור את הבעיה (כי מה נעשה עם הטראנס שמחשיבים את עצמם לחלוטין גבר או לחלוטין אישה?), אלא גם היא יוצרת אי שיוויון בין אלה שפיזית הם גברים לאלה שפיזית הם נשים

החוכמה של השימוש בחומרים ששחקנים ומתחרים עושים, זה לקחת את כל החומרים שמתחשק להם תקופה מאוד ארוכה עד קצת לפני התחרויות.
ובתחרות לקחת מינון שמאושר להם, שגם זה עלול להיות מאושר על ידי מיניפולציה של רופא.
זה לא לחלוטין תופס, יש גם בדיקות מחוץ לתחרות, ורוב החומרים שייתנו יתרון משמעותי ניתן לאתר שרידים שלהם, במיוחד אצל כאלה שמתחרים הרבה שנים, כי הם יהיו חייבים לקחת מתישהו במהלך הקריירה שלהם

אני לא חושב, אני חושב שצריך לעשות כמו שציינתי בהודעה קודמת, כי פתיחת קטגוריה לא בינארית לא רק שלא תפתור את הבעיה (כי מה נעשה עם הטראנס שמחשיבים את עצמם לחלוטין גבר או לחלוטין אישה?), אלא גם היא יוצרת אי שיוויון בין אלה שפיזית הם גברים לאלה שפיזית הם נשים
אז אנחנו באותה דעה.
@iziktan אתה במיעוט.
זה לא לחלוטין תופס, יש גם בדיקות מחוץ לתחרות, ורוב החומרים שייתנו יתרון משמעותי ניתן לאתר שרידים שלהם, במיוחד אצל כאלה שמתחרים הרבה שנים, כי הם יהיו חייבים לקחת מתישהו במהלך הקריירה שלהם
בוא נהיה ראש קטן לרגע.
אתה חושב שריי וויליאמס וראסל אורהיי טבעיים?

אז אנחנו באותה דעה.
@iziktan אתה במיעוט.
גילוי נאות לא עקבתי אחרי הדיון כי כול עוד אף לא מצטט או מתייג אותי אני לא מקבל התראה אז השאלה הזאת יכול לצאת כמוזרה
למה לא לא לתת להם קטגרויה לא בינראית יוצרת אפלייה (גבר טרנאס נגד גבר טראנס \אישה טראנסית נגד טראנסית)
ואיך זה לא פותר את הבעיה אבל לתת להם להתחרות כנגד המין הביולוגי שלהם כן?

אתה חושב שריי וויליאמס וראסל אורהיי טבעיים?
וויליאמס לא, או לפחות לא כל חייו ורק בשנים האחרונות נקי, אורהיי אני מאמין, או לפחות רוצה להאמין שהוא טבעי.
מבחינת מבנה גוף הוא בנוי בצורה מעולה לפאוררליפטינג, ולפי מה שהבנתי הוא עוסק בספורט תחרוי מילדות, אז בפועל יש לו מעל ל-20 שנה של אימונים, וכרגע הוא מתחרה בגיל האידאלי

גילוי נאות לא עקבתי אחרי הדיון כי כול עוד אף לא מצטט או מתייג אותי אני לא מקבל התראה אז השאלה הזאת יכול לצאת כמוזרה
למה לא לא לתת להם קטגרויה לא בינראית יוצרת אפלייה (גבר טרנאס נגד גבר טראנס \אישה טראנסית נגד טראנסית)
ואיך זה לא פותר את הבעיה אבל לתת להם להתחרות כנגד המין הביולוגי שלהם כן?
זה יוצר כמה בעיות - בעיות מכיוון הספורט, שגם בענפים היותר פופולאריים אתה תישאר עם פודיום חצי ריק, ועוד במיוחד אם תחלק אותם עוד יותר לפי משקל וגיל. להכניס את הקטגוריה רק כאשר מישהו נרשם אליה זה לא מקצועי במיוחד.
הבעיה הנוספת היא פנימית בתוך הקהילה, יש לך כאלה שהם לא בינאריים, אבל יש לך גם טראנס בינאריים שמרגישים לחלוטין גבר או אישה, הם לא ירצו להתחרות בקטגוריה נפרדת, ואז גם שם בטח תיווצר הפרדה בין כאלה שעשו ניתוחים לכאלה שרק על טיפול הורמונלי.
קיצר זה ייצור בלאגן, ולדעתי פשוט לפתור את הבעיה ב-"זו בעיה, אין מה לעשות, צריך להתמודד עם זה" יהיה עדיף מאשר לעשות בדיחה מהספורט

וויליאמס לא, או לפחות לא כל חייו ורק בשנים האחרונות נקי, אורהיי אני מאמין, או לפחות רוצה להאמין שהוא טבעי.
מבחינת מבנה גוף הוא בנוי בצורה מעולה לפאוררליפטינג, ולפי מה שהבנתי הוא עוסק בספורט תחרוי מילדות, אז בפועל יש לו מעל ל-20 שנה של אימונים, וכרגע הוא מתחרה בגיל האידאלי

זה יוצר כמה בעיות - בעיות מכיוון הספורט, שגם בענפים היותר פופולאריים אתה תישאר עם פודיום חצי ריק, ועוד במיוחד אם תחלק אותם עוד יותר לפי משקל וגיל. להכניס את הקטגוריה רק כאשר מישהו נרשם אליה זה לא מקצועי במיוחד.
הבעיה הנוספת היא פנימית בתוך הקהילה, יש לך כאלה שהם לא בינאריים, אבל יש לך גם טראנס בינאריים שמרגישים לחלוטין גבר או אישה, הם לא ירצו להתחרות בקטגוריה נפרדת, ואז גם שם בטח תיווצר הפרדה בין כאלה שעשו ניתוחים לכאלה שרק על טיפול הורמונלי.
קיצר זה ייצור בלאגן, ולדעתי פשוט לפתור את הבעיה ב-"זו בעיה, אין מה לעשות, צריך להתמודד עם זה" יהיה עדיף מאשר לעשות בדיחה מהספורט
בקשר לחלק הראשון עם הפיודיום ראה את תגובות העבר שלי לגביי הקהילה הגאה ואיך היא טוענת שהעניין שלה יעלה בעקבות זאת.
בקשר לחלק השני אתה מדבר על ג'נדרקייון לפי מה שאני הבנתי מהדיון בקהילה הגאה לא אכפת להם מהקטרגיות לפי מגדר כי בשבליהם הם גם ככה לא וזה ולא ומיתוך נוחות לכולם אין להם בעיה להיות בקטרוגיה הבניארי שלהם.
אני יגיד עוד משהו אני לא הולך להוציא אף פה מארון אבל אני מכיר מישהו שמתחרה בארץ שהוא עצמו ג'נדר קווין והוא מתחרה בתור גבר כי זה לא מעניין אותו באיזה מגדר מכניסים אותו .
בקשר לניתוחים נגד הטיפול הרומנלי לצערי זה פיתרון היחיד שאני רואה ליצירת שטח שווה ומקבל לכולם ועדיין שמירת תחרות שווה לכולם
אם יש לך רעיון אחר אני ישמח לשמוע כי כרגע לא עולה לי אחר בראש

אני לא מאמין שזה מה שאתה באמת חושב. ראסל זועק טסט, הוא בילדר ופאוורליפטר מטורף, הוא פשוט הזיה גם למוזרק.
בקשר לחלק הראשון עם הפיודיום ראה את תגובות העבר שלי לגביי הקהילה הגאה ואיך היא טוענת שהעניין שלה יעלה בעקבות זאת.
הכל זה רק מילים, גם אני יכול להגיד שאם הצבא שומר שבת כל החרדים יתגייסו, בשטח זה לאיקרה, זה רק נסיון כפיה דתית.
אני יגיד עוד משהו אני לא הולך להוציא אף פה מארון אבל אני מכיר מישהו שמתחרה בארץ שהוא עצמו ג'נדר קווין והוא מתחרה בתור גבר כי זה לא מעניין אותו באיזה מגדר מכניסים אותו .
אז למה לעשות קטגוריה לא מוגדרת כשיש לנו כבר מתחרה שבע.

אבל הסקרנות הורגת אותי, מי זה?

למה שיעצרו אותי? לא עברתי הפעם על אף חוק
ועוד כמה חודשים שאני יהיה הטרסקופטר הראשון שהרים 200 קילו דד יתחננו פה שאני אחזור
כל הכבוד, פותחים דף חדש.
כבוד לי לדון עם שיאן עולם הבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית