עעע בלבלת אותי..מזא?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עעע בלבלת אותי..מזא?
עירני תמיד חביביתשאר ערני חבר
אתה לא יכול להגיד ״הקהילה הגאה״ ולהכליל את כולם שמסכימים עם הטיעון שאתה אומר. אתה מדבר על אנשים, כל אחד קצת שונה, כל אחד עם דעות קצת שונות. מעבר לכך שבתוך הקהילה הגאה יש הרבה מאוד תתי קבוצות מאוד שונות אחת מהשניה. אני אישית מכיר כמה ליפטרים תחרותיית (לא מהארץ) שמאד לא מסכימים עם מה שאתה אומר ומאוד חשובה להם הקטגוריה.בקשר לחלק הראשון עם הפיודיום ראה את תגובות העבר שלי לגביי הקהילה הגאה ואיך היא טוענת שהעניין שלה יעלה בעקבות זאת.
בקשר לחלק השני אתה מדבר על ג'נדרקייון לפי מה שאני הבנתי מהדיון בקהילה הגאה לא אכפת להם מהקטרגיות לפי מגדר כי בשבליהם הם גם ככה לא וזה ולא ומיתוך נוחות לכולם אין להם בעיה להיות בקטרוגיה הבניארי שלהם.
שוב אני לא מכליל לא אמרתי שכול הקהילה אלא רובה וכמו שאני מכיר כמה פה בארץ שלא אכפת להם מהקטגריות אז כמה אני מכבד אותם ומבין אותם הם לא רוב הקהילת הג'נדר קוויר שלפי מה שאני הבנתם מרובם זה באמת לא חשוב להם .אתה לא יכול להגיד ״הקהילה הגאה״ ולהכליל את כולם שמסכימים עם הטיעון שאתה אומר. אתה מדבר על אנשים, כל אחד קצת שונה, כל אחד עם דעות קצת שונות. מעבר לכך שבתוך הקהילה הגאה יש הרבה מאוד תתי קבוצות מאוד שונות אחת מהשניה. אני אישית מכיר כמה ליפטרים תחרותיית (לא מהארץ) שמאד לא מסכימים עם מה שאתה אומר ומאוד חשובה להם הקטגוריה.
אני מאמין שאתה מדבר על קהילות/קבוצות גאות בארץ.שוב אני לא מכליל לא אמרתי שכול הקהילה אלא רובה וכמו שאני מכיר כמה פה בארץ שלא אכפת להם מהקטגריות אז כמה אני מכבד אותם ומבין אותם הם לא רוב הקהילת הג'נדר קוויר שלפי מה שאני הבנתם מרובם זה באמת לא חשוב להם .
האם זה יהיה נחמד מועיל להם שהיה קטגוריה כזאת כן
אבל רובם אנשים מבוגרים שיכולים להבין את המציאות שעומדת מולם ומכבדים לא רק הספורט אלא גם את האנשים שסביבם.
ברמת העיקרון
כול העניין הזה של קטגוריות לא בינראות הוא עדיין דיון ועדיין עובדים עובדים עליו ואני מאמין שבאמת בסופו של דבר נגיע לפתרון בשנים הקרובות גם אם זה לא פתרון זה אז פתרון אחר.
מזל שכתבת את זה, חסכת ממני הודעה.*אני לא מביע דעה אם אני בעד או נגד התהליך, רק מציין מה שקורה בארצות אחרות שאני שם לב (ארה״ב ואוסטרליה בעיקר)
האמת שגם לי:s49:מזל שכתבת את זה, חסכת ממני הודעה.
😅
תוכל להכווין אותי למה בידיוק אתה מתכוון?בקשר לחלק הראשון עם הפיודיום ראה את תגובות העבר שלי לגביי הקהילה הגאה ואיך היא טוענת שהעניין שלה יעלה בעקבות זאת.
אבל הבעיה היא שגם הטיפולים האלה לא מוחקים שינויים שהתרחשו במהלך גיל ההתבגרות.בקשר לניתוחים נגד הטיפול הרומנלי לצערי זה פיתרון היחיד שאני רואה ליצירת שטח שווה ומקבל לכולם ועדיין שמירת תחרות שווה לכולם
אם יש לך רעיון אחר אני ישמח לשמוע כי כרגע לא עולה לי אחר בראש
אני ראיתי מה אנשים לא מחוננים גנטית יכולים לעשות ב-3 שנים כשהם התחילו בגיל מאוחר יחסית, אז אני מאמין שהתחלה מוקדמת מאוד, עם עשרות שנים של אימונים רציניים אצל אדם מחונן מאוד גנטית זה בהחלט אפשרי.אני לא מאמין שזה מה שאתה באמת חושב. ראסל זועק טסט, הוא בילדר ופאוורליפטר מטורף, הוא פשוט הזיה גם למוזרק.
יש הרבה דיבור לכך שרוב הקהילה הגאה (להט''ב) אינה מרגישה תחושת שייכות לספורט בכללי כי זה דבר מאוד עוין ודוחק להם כך שהם נמנעים מימנו .תוכל להכווין אותי למה בידיוק אתה מתכוון?
אז שוב גבר בניראי שעבר ניתוח מין ולקח הורמונים והפך לאישה יתחרה נגד גבר בניארי שעבר ניתוח לקח הורמונים והפך לאישהאבל הבעיה היא שגם הטיפולים האלה לא מוחקים שינויים שהתרחשו במהלך גיל ההתבגרות.
קח לדוגמא אדם שלקח סטרואידים שנים ועכשיו בא להתחרות, ברור שיהיה לו יתרון גם אם הוא נקי עכשיו.
אני לא חושב שמדובר רק על היכולת של טראנסים להשתתף בתחרויות כאלה או אחרות, אלה מקרים פרטניים יחסית. יש אולי תחושת חוסר שייכות כללית שהלהט"ב לא מרגישים שמקבלים אותם בספורט בכללי, כהשלכה על חוסר שייכות בחברה. מי שבאמת טוען שחוסר היכולת של טראנס להשתתף בתחרויות בקטגוריות שהם מרגישים שהם שייכים אליה הם המיעוט לדעתי, ותכלס די בכייני, לא הכל זה עניין של תחושותיש הרבה דיבור לכך שרוב הקהילה הגאה (להט''ב) אינה מרגישה תחושת שייכות לספורט בכללי כי זה דבר מאוד עוין ודוחק להם כך שהם נמנעים מימנו .
הקהילה עצמה טוענת שברגע שהיו קטרגיות כאלו הם יעלה העניין שלהם לראות וללכת לאירועי ספורט אלו כי הם ירגישו יותר שייכות וקבלה.
כך התחריות ירווחו קהל יעד חדש
זה בהקשר לפתרון שאתה הצעת, שאני די שולל אותו כי זה אומר שיצטרכו ליצור קטגוריה כזאת אחת לגברים ואחת לנשים, ואז עולה השאלה אם גם מפרידים את מי שעשה ניתוחים למי שלא (כי גם פה יש השפעה פיזית), ואז תצטרך להחליט בכלל באיזה ספורט אתה עושה את זה, כי לא לכל ספורט יש מתחרים טראנס ובטח שלא בכמויות, ובענפים עם קטגוריות נוספות כמו גיל ומשקל אתה תגמור בהרבה מקרים עם פודיום טראנס ריק או עם אדם או 2, וכולנו יודעים שזו לא תחרות מעניינת, אבל ברגע שפתחת את השערים כולם יצטרכו פודיום כזה.אז שוב גבר בניראי שעבר ניתוח מין ולקח הורמונים והפך לאישה יתחרה נגד גבר בניארי שעבר ניתוח לקח הורמונים והפך לאישה
יכול שאני פשוט לא מבין את הכוונה שלך אז אני ישמח עם תנמק עוד כי זה נראה לי שיש לנו קשר בתקשורת.
זה מה שאני טוען שלא צריךלא הבנתי מה הקשר בין מגדר שהוא חלק מהאישיות של בן אדם ולא תלוי בביולוגיה (לכאורה) ובין קטגוריות ספורט שמופרדות על בסיס ביולוגי. למה שיהיו קטגוריות מיוחדות עבור זכרים/נקבות עם אישיות שונה?
הפיתרון הזה לא עוזר לאף אחדאני לא חושב שמדובר רק על היכולת של טראנסים להשתתף בתחרויות כאלה או אחרות, אלה מקרים פרטניים יחסית. יש אולי תחושת חוסר שייכות כללית שהלהט"ב לא מרגישים שמקבלים אותם בספורט בכללי, כהשלכה על חוסר שייכות בחברה. מי שבאמת טוען שחוסר היכולת של טראנס להשתתף בתחרויות בקטגוריות שהם מרגישים שהם שייכים אליה הם המיעוט לדעתי, ותכלס די בכייני, לא הכל זה עניין של תחושות
זה בהקשר לפתרון שאתה הצעת, שאני די שולל אותו כי זה אומר שיצטרכו ליצור קטגוריה כזאת אחת לגברים ואחת לנשים, ואז עולה השאלה אם גם מפרידים את מי שעשה ניתוחים למי שלא (כי גם פה יש השפעה פיזית), ואז תצטרך להחליט בכלל באיזה ספורט אתה עושה את זה, כי לא לכל ספורט יש מתחרים טראנס ובטח שלא בכמויות, ובענפים עם קטגוריות נוספות כמו גיל ומשקל אתה תגמור בהרבה מקרים עם פודיום טראנס ריק או עם אדם או 2, וכולנו יודעים שזו לא תחרות מעניינת, אבל ברגע שפתחת את השערים כולם יצטרכו פודיום כזה.
זה למה אני מציע לשלב את כל הטראנס בקטגורית הגברים, כי גברים טראנס (מעבר מאישה לגבר) מן הסתם יהיו מפוצצות הורמונים יחסית לנשים וזה לא הוגן שיתחרו עם הנשים,אבלהם יכולים להתמודד עם הגברים שאיתם הם גם ככה מזדהים, אז פתרת את הבעיה, אבל הנשים טראנס עדיין סוחבות איתן יתרונות מולדים לא הוגנים, ולכן יצטרכו להתחרות עם הגברים, שמבחינה פיזית יותר דומות להם מאשר לנשים. אפשר גם לפתוח קטגוריה רק לנשים טראנס, אבל לא נראה לי שאף אחד יהיה מרוצה מזה
אתה מדבר הרבה בשמה של הקהילה הגאה וזה מאוד כוללני ולא רציני. יכול להיות שבארץ המצב הוא X אבל זה לא משליך על מקומות אחרים או על העתיד. אני מכיר הרבה (מאוד) ספורטאים להט״בים ולהגיד שלא אכפת להם מספורט או משייכות לספורט זה יהיה עוול מאוד רציני. תחושת שייכות לספורט זה משהו אנושי שלא קשור לנטיות מיניות או למגדר, אנשים מחפשים שייכות, להיות חלק מקבוצה, קהילה וכו׳.יש הרבה דיבור לכך שרוב הקהילה הגאה (להט''ב) אינה מרגישה תחושת שייכות לספורט בכללי כי זה דבר מאוד עוין ודוחק להם כך שהם נמנעים מימנו .
U.S. Ranks Worst in Sports Homophobia Studyאתה מדבר הרבה בשמה של הקהילה הגאה וזה מאוד כוללני ולא רציני. יכול להיות שבארץ המצב הוא X אבל זה לא משליך על מקומות אחרים או על העתיד. אני מכיר הרבה (מאוד) ספורטאים להט״בים ולהגיד שלא אכפת להם מספורט או משייכות לספורט זה יהיה עוול מאוד רציני. תחושת שייכות לספורט זה משהו אנושי שלא קשור לנטיות מיניות או למגדר, אנשים מחפשים שייכות, להיות חלק מקבוצה, קהילה וכו׳.
ומה עם שאר הטרנסים מה עם הטרנסקופטרים וכדומהאז שוב גבר בניראי שעבר ניתוח מין ולקח הורמונים והפך לאישה יתחרה נגד גבר בניארי שעבר ניתוח לקח הורמונים והפך לאישה
יכול שאני פשוט לא מבין את הכוונה שלך אז אני ישמח עם תנמק עוד כי זה נראה לי שיש לנו קשר בתקשורת.
[Q[/QUOTE]U.S. Ranks Worst in Sports Homophobia Study
As LGBT rights progress, why do gay athletes remain in the closet?
(PDF) Sportophobia: Why Do Some Men Avoid Sport?
Transgender sports debate polarizes women's advocates
Study Findings - Homophobia in Sport
תאמין לי יש סיבה למה אני זה נראה לך שאני מכיליל אבל עזוב אנילא רוצה להיכנס לזה פה.
LIKE OR NOT
יש עדיין הומפוביה בעולם במיוחד בעולם הספורט.
אני מת להגיד לך שבגלל שאתה מכיר כמה חברי קהילה שנראה לך שהם מתקבלים יפה (ואני מאוד מקווה שהם כן) אז רוב חברי הקהילה בעולם לא חווים דיסצויה הצקות ויחס מגעיל רק בגלל הנטייה המינית שלהם .
זה קורה לצערי אנחנו עדיין לא בעולם מושלם
נראה לי שלא הבנת מה שכתבתי. מעולם לא כתבתי או התכוונתי לכך שאין אפליה/יחס שלילי כלפי להט״ב בספורט. כתבתי שהספורטאים להט״ב שאני מכיר, אכפת להם מספורט, הם רוצים להיות שייכים ובמקרה של טראנס - הקטגוריה חשובה. האם זה הכי חשוב? לא. אבל אני מכיר כמה שמאוד חשוב להם אם להתחרות תחת גבר/אישה/לא-בינארי.
נראה לי שלא הבנת מה שכתבתי. מעולם לא כתבתי או התכוונתי לכך שאין אפליה/יחס שלילי כלפי להט״ב בספורט. כתבתי שהספורטאים להט״ב שאני מכיר, אכפת להם מספורט, הם רוצים להיות שייכים ובמקרה של טראנס - הקטגוריה חשובה. האם זה הכי חשוב? לא. אבל אני מכיר כמה שמאוד חשוב להם אם להתחרות תחת גבר/אישה/לא-בינארי.