הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינו

Orihadados2

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
2
40
2
יש לי תופעות לוואי אסטרוגניות לאחרונה.
אני טבעי. לא לקחתי כלום חוץ מכדורים של אבץ ואומגה שלוש ומגנזיום. זה יכול להיות מהגיל? (17)

היה לי ג'ינו בגיל שלך גם כן.
זה קורה להרבה אנשים, זה די נורמלי.
אני לא יודע אם אפשר לעשות משהו בנידון.

היו לי גושים כואבים בפטמות, וגם להרבה חברים.

אני כרגע ב8 אחוז שומן (הכנה לתחרות)
חלב יכול לגרום לזה? הייתה תקופה שהייתי חי על חלב
(3 ליטר כל יום.)

לא מוצא כרגע את המחקר שהיה לי בנושא אבל למיטב זיכרוני, בהחלט.
אסטרוגן בגוף עושה את זה, ובחלב לא חסר אסטרוגן.

אם אתה שמונה אחוז (ואני שם כסף שאתה לא, לא שאתה משקר, אלא שמישהו הטעה אותך.) בגיל 17 אתה פוגע בגדילה שלך, וחבל

אם אתה שמונה אחוז (ואני שם כסף שאתה לא, לא שאתה משקר, אלא שמישהו הטעה אותך.) בגיל 17 אתה פוגע בגדילה שלך, וחבל
אחי, למה ככה, ואם הוא איזה 1.90 שוקל 84 אוכל כל מה שזז, מתאמן רציני לפי הספר מגיל 14 ומשקיע בתזונה ואוכל בכוח כדי לעלות במשקל... היו מקרים מעולם

• פותח/ת השרשור
סתם מסקרנות מה גובה ומשקל שלך שאתה על 8 אחוז שומן בו?
ומה אתה מגדיר כתופעות לוואי אסטרוגניות?
75 קילו 1.73

תופעות לוואי-ג'ינו
אחי, למה ככה, ואם הוא איזה 1.90 שוקל 84 אוכל כל מה שזז, מתאמן רציני לפי הספר מגיל 14 ומשקיע בתזונה ואוכל בכוח כדי לעלות במשקל... היו מקרים מעולם

חוץ מה84 קילו והמטר 90 אתה צודק
אני לא יכול לעלות יותר מדי בשומן. אם בן אדם עם גנטיקה נורמלית היה אוכל את מה שאני הייתי אוכל במסה הוא היה שוקל 160 קילו תוך שנה.
בדקתי את זה ביחד עם המאמן בחד"כ.

אני לא יכול לעלות יותר מדי בשומן. אם בן אדם עם גנטיקה נורמלית היה אוכל את מה שאני הייתי אוכל במסה הוא היה שוקל 160 קילו תוך שנה.

אחי גם אני חשבתי ככה על עצמי וחשבתי שאני אוכל מלא ואכלתי מלא. .. אבל זה לא נכון... אתה בלי להעליב אתה סתם עף על עצמך, אין כזה דבר גנטיקה עילאית ובטח שאין דרך לגלות את זה במשקל של 73 ק"ג, זה הכל מסתכם באורח חיים והרגלים שסיגלת לעצמך מבעוד מועד

אם היית אוכל 1500 קלוריות יותר פר יום היית עולה יותר במשקל ואולי גם בשומן

ולמה אני אומר את זה?
הייתי באיזור ה70 ק"ג ועכשיו אני מתנדנד על ה100 וככל שאתה שוקל יותר ויש יותר שריר צריך לאכול יותר כדי לעלות במשקל או אפילו רק לתחזק כאשר בהתחלה זה הרבה יותר קל, פשוט להגיע ל3-4 אלף קלוריות ולדחוף חוץ מזה עוד איזה 2-3 חטיפים איזה 600-700 קלוריות מחוץ לרישומים כדי להיות בטוח שאתה עולה במשקל

וככל שאתה עולה במשקל אתה אוכל יותר רק כדי לתחזק.. ובמחשבה כמה אתה אוכל עכשיו, אם היית אוכל אז בתחילת הדרך...

אין לך גנטיקה מיוחדת, אתה פשוט בן 17 ומתאמן ואוכל טוב אז הגוף מגיב לזה טוב כי הרמות טסט הטבעיות מעל הנורמה אם אתה עוסק בספורט בצורה אתגרית
לא בא להוריד אותך, משתף חוויות אישיות

לגבי אסטרוגן וכדומה, משער שאולי זה יכול להיות תגובת נגד של הגוף כי הוא היה במצב שלא מתאים לו הרבה זמן

מצד שני, בגיל שלך, כמו שאלחנן אמר, דברים כאלה עלולים לקרות, מי לא זוכר שבגיל הזה החזה היה כואב כי אתה גודל..

אם אתה חושש, תבדוק אצל רופא בדיקות דם, תבדוק אסטרוגן, פרולקטין וכמובן ויטמינים וכל מיני לראות שאין איס חריגה איפושהו

ובנימה זו רוצה לציין שלהיות בא.ש נמוך לאורך זמן זה לא בהכרח הדבר הכי בריא או נוח שיש מניסיון אישי..

אגב, בהצלחה בתחרות וכל זה בלי קשר

• פותח/ת השרשור

אחי גם אני חשבתי ככה על עצמי וחשבתי שאני אוכל מלא ואכלתי מלא. .. אבל זה לא נכון... אתה בלי להעליב אתה סתם עף על עצמך

אם היית אוכל 1500 קלוריות יותר פר יום היית עולה יותר במשקל ואולי גם בשומן

ולמה אני אומר את זה?
הייתי באיזור ה70 ק"ג ועכשיו אני מתנדנד על ה100 וככל שאתה שוקל יותר ויש יותר שריר צריך לאכול יותר כדי לעלות במשקל או אפילו רק לתחזק כאשר בהתחלה זה הרבה יותר קל, פשוט להגיע ל3-4 אלף קלוריות ולדחוף חוץ מזה עוד איזה 2-3 חטיפים איזה 600-700 קלוריות מחוץ לרישומים כדי להיות בטוח שאתה עולה במשקל

וככל שאתה עולה במשקל אתה אוכל יותר רק כדי לתחזק.. ובמחשבה כמה אתה אוכל עכשיו, אם היית אוכל אז בתחילת הדרך...

אין לך גנטיקה מיוחדת, אתה פשוט בן 17 ומתאמן ואוכל טוב אז הגוף מגיב לזה טוב כי הרמות טסט הטבעיות מעל הנורמה אם אתה עוסק בספורט בצורה אתגרית

יש מצב שאתה צודק (אין לי מושג). תחשוב לעצמך שכל שנה שעברה הארוחת בוקר שלי נראתה ככה:6 כריכים עם ריבה 2 סקופים של חלבון 3 ליטר חלב וחצי קילו טחינה גולמית.

יש מצב שאתה צודק (אין לי מושג). תחשוב לעצמך שכל שנה שעברה הארוחת בוקר שלי נראתה ככה:6 כריכים עם ריבה 2 סקופים של חלבון 3 ליטר חלב וחצי קילו טחינה גולמית.
אתה בן 17.. זה תקין. בגיל הזה הגוף רוצה לגדול אתה כל היום אוכל ומחרבן, גם אני הייתי כזה פעם
בשביל הספורט
עשיתי את החישוב של מה שאמרת אתה אוכל
250 גרם חלבון
520 גרם פחמימה
270 גרם שומן

• פותח/ת השרשור
[QUOTE="CycleTelephohe, post: 1477630,
250 גרם חלבון
520 גרם פחמימה
270 גרם שומן[/QUOTE]

זה היה רק ארוחת בוקר
מודה שבצהריים ובערב הארוחות שלי היו יותר קטנות
אבל צריך לזכור שזה לא מסתכם בזה

חייב לשאול משהו, המאמן בחד"כ אמר לך מה האחוז שומן?
איך הוא מדד אותך? היו מדידות קודמות אצלו?

כמו שכתבתי, ג'ינו בגיל שלך זה נורמלי, היה לי ולכל החברים שלי, זה לקח בערך חצי שנה עד שזה עבר. לא ידוע לי שיש מה לעשות בשביל זה, אבל תשאל רופא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית