בגלל ששיחקתי עם הקלוריות איך שרציתי חיטוב שעבר (יום אחד גרענתי 1000 , ויום אחר הייתי בניטרלי )
היה קשה לעקוב אחרי המשקל ולכן הסתמכתי על כך שאני פשוט מגרען שבועית כמות מסוימת ומשם ידעתי שאני מוריד
הורדתי יפה מאוד וצרכתי את הקל' שלי מהפחמימות גם לפעמים מבן אנד גריס.. פשוט הקפדתי על חלבון (ועל גרעון כמובן)
כמה דברים שמעולם לא היו מובנים לי על המשקל : נוזלים , וגליקוגן
אני יודע שיש לגוף שלי כמה מצבים :
1)מצב שהוא נוזלי גם גליקוגן
2)מצב שהוא עם גליקוגן בלי נוזלים
3)מצב שבלי נוזלים ובלי גליקוגן
האם בחיטוב בשביל לדעת התקדמות השקילות שלי צריכות להיות (כולם) במצב 3 ? כי אם לדוגמא שקילה אחת תתבצע על מצב 3 ושקילה שנייה על מצב 1 עלולה להיווצר שגיאה או מחשבה בטעות שאני תקוע ...
הבעיה הנוספת היא שאני לא אוכל עם תפריט קבוע ולכן כל פעם נוזלים משתנים (בבקשה אל תכריחו אותי להיכנס לתפריט קבוע כי אחלה לי ככה)
אז לכן ההיגיון שלי אומר:
- לא להישקל אחרי העמסות
-להישקל רק אחרי ימים שבהם התבצע גרעון
-לא להגזים עם פחמימות יום לפני שקילה
היה קשה לעקוב אחרי המשקל ולכן הסתמכתי על כך שאני פשוט מגרען שבועית כמות מסוימת ומשם ידעתי שאני מוריד
הורדתי יפה מאוד וצרכתי את הקל' שלי מהפחמימות גם לפעמים מבן אנד גריס.. פשוט הקפדתי על חלבון (ועל גרעון כמובן)
כמה דברים שמעולם לא היו מובנים לי על המשקל : נוזלים , וגליקוגן
אני יודע שיש לגוף שלי כמה מצבים :
1)מצב שהוא נוזלי גם גליקוגן
2)מצב שהוא עם גליקוגן בלי נוזלים
3)מצב שבלי נוזלים ובלי גליקוגן
האם בחיטוב בשביל לדעת התקדמות השקילות שלי צריכות להיות (כולם) במצב 3 ? כי אם לדוגמא שקילה אחת תתבצע על מצב 3 ושקילה שנייה על מצב 1 עלולה להיווצר שגיאה או מחשבה בטעות שאני תקוע ...
הבעיה הנוספת היא שאני לא אוכל עם תפריט קבוע ולכן כל פעם נוזלים משתנים (בבקשה אל תכריחו אותי להיכנס לתפריט קבוע כי אחלה לי ככה)
אז לכן ההיגיון שלי אומר:
- לא להישקל אחרי העמסות
-להישקל רק אחרי ימים שבהם התבצע גרעון
-לא להגזים עם פחמימות יום לפני שקילה