הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לדייק במשקל כמה שיותר במהלך חיטוב/ניטרלי (נוזלים וגליקוגן)

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
בגלל ששיחקתי עם הקלוריות איך שרציתי חיטוב שעבר (יום אחד גרענתי 1000 , ויום אחר הייתי בניטרלי )
היה קשה לעקוב אחרי המשקל ולכן הסתמכתי על כך שאני פשוט מגרען שבועית כמות מסוימת ומשם ידעתי שאני מוריד
הורדתי יפה מאוד וצרכתי את הקל' שלי מהפחמימות גם לפעמים מבן אנד גריס.. פשוט הקפדתי על חלבון (ועל גרעון כמובן)

כמה דברים שמעולם לא היו מובנים לי על המשקל : נוזלים , וגליקוגן
אני יודע שיש לגוף שלי כמה מצבים :

1)מצב שהוא נוזלי גם גליקוגן
2)מצב שהוא עם גליקוגן בלי נוזלים
3)מצב שבלי נוזלים ובלי גליקוגן

האם בחיטוב בשביל לדעת התקדמות השקילות שלי צריכות להיות (כולם) במצב 3 ? כי אם לדוגמא שקילה אחת תתבצע על מצב 3 ושקילה שנייה על מצב 1 עלולה להיווצר שגיאה או מחשבה בטעות שאני תקוע ...

הבעיה הנוספת היא שאני לא אוכל עם תפריט קבוע ולכן כל פעם נוזלים משתנים (בבקשה אל תכריחו אותי להיכנס לתפריט קבוע כי אחלה לי ככה)

אז לכן ההיגיון שלי אומר:
- לא להישקל אחרי העמסות
-להישקל רק אחרי ימים שבהם התבצע גרעון
-לא להגזים עם פחמימות יום לפני שקילה

אתה מתייחס לגוף שלך כמו קפה בארומה, זה לא עובד שמה שתרצה זה מה שתקבל, אתה לא יודע כמה גילוקגן יש לך בידיוק בגוף, כמה נוזלים, וכמה מלחים.
פשוט תישקל כל יום ותעשה ממוצע שבועי, ככה אתה מבטל את כל הסטיות למיניהן.
ודרך אגב, אין צורך בהעמסות, זה רק אם אתה מרגיש שזה עוזר לך מנטליות או מבחינת אנרגיות, אבל זה כן מעכב אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית