הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לכל אלה שבצבא או היו בצבא

• פותח/ת השרשור Topper
  • פורסם בתאריך
אני מסכים לכל מילה של לטיסימוס אני פשוט לא חושב שאתה מבין לאיפה הוא חותר "אתה חושב כמו שלימדו אותך לחשוב"(מישהו אמר שזה נכון? שיש נכון בכלל?) ואל תדאג,אין קשר לאינטליגנציה,מההכרות שלי איתך בפורום אין ספק שאתה בחור אינטיליגנט!

אחד מהספרים המעניינים בתחום(התניות/חשיבה חופשית וכו') הוא "לגעת במהות" של יידו קרישנמורטי-מומלץ בחום.

מה אתם חיים בסרט? אנחנו חיים בחברה שיש בה נורמות וחלק מהנורמות הן שמשפחה, עבודה ובמקרה של המדינה שלנו צבא באים הרבה, אבל הרבה לפני אימונים. אתם מקשקשים ומכתיבים פה ובעצם חיים לפי אותו סדר עדיפיות של משפחה, עבודה, לימודים ורק אח"כ נכנסים האימונים.

אני פשוט חושב שיש דברים יותר חשובים מתחביבים.
תחביב זה משהו להעביר את הזמן איתו, לא להתפרנס ממנו. בגלל זה עבודה מסודרת ולימודים חשובים יותר.

קולדפייר צא מהסרט של הקומוניזם\פאשיזם, זה נהיה כבר קצת נדוש.

אם אתה בונה על אימונים בתור קריירה אז סבבה, אבל אם אתה מוותר על קריירה בשביל תחביב כמו אימונים אז משהו פה לא בסדר - הבנת את ההבדל?
אתה חושב שמישהו בן 18 יכול באמת באמת לדעת על איזה תחום קריירה הוא בונה?
יותר מזה, איזה קריירה תוכל לפתח בזמן שאתה בצבא (שהיא לא קשורה לצבא)? רוב החיילים עובדים בעבודות מזדמנות..

לא דיברתי לאו דווקא על מישהו בן 18.. דיברתי בכללי.
ויש כאלה שמוותרים על תחומים מסויימים בצבא בשביל להתאמן.. לא לעבוד\ללמוד, אלא להתאמן - וזה טמטום לדעתי [לוותר על התקדמות בחיים בשביל תחביב].

ויש כאלה שמוותרים על תחומים מסויימים בצבא בשביל להתאמן.. לא לעבוד\ללמוד, אלא להתאמן - וזה טמטום לדעתי [לוותר על התקדמות בחיים בשביל תחביב].

מה שאמרת פה סה"כ, זה שאתה לדעתך, ולפי זווית החיים שלך לא מטומטם
אותו דבר מישהו יכול לבוא ולהגיד ההפך...

מה אתם חיים בסרט? אנחנו חיים בחברה שיש בה נורמות וחלק מהנורמות הן שמשפחה, עבודה ובמקרה של המדינה שלנו צבא באים הרבה, אבל הרבה לפני אימונים. אתם מקשקשים ומכתיבים פה ובעצם חיים לפי אותו סדר עדיפיות של משפחה, עבודה, לימודים ורק אח"כ נכנסים האימונים.

מה אתה אומר. מי אמר שאתה צריך לחיות לפי הנורמות שמכתיבים לך? אילו שמכתיבים לך את הנורמות? ההיסטוריה רצופה באנשים שהעזו לשבור נורמות, בזכותם יש לך את רוב הדברים שאתה לוקח כמובן מאליו.

מה אתה אומר. מי אמר שאתה צריך לחיות לפי הנורמות שמכתיבים לך? אילו שמכתיבים לך את הנורמות? ההיסטוריה רצופה באנשים שהעזו לשבור נורמות, בזכותם יש לך את רוב הדברים שאתה לוקח כמובן מאליו.

זהו ממחר אני מתחיל לרצוח ולאנוס!!!🤪

שוב אתה מקיא החוצה דברים בלי לחשוב עליהם. מי אמר שצבא מקדם אותך בחיים? צבא יכול לשלוח אותך למלחמה, אולי תחזור משם נכה 100%. הוא קידם אותך בחיים? מי אמר שמשפחה מקדמת אותך בחיים? אתה יכול להתגרש אחרי שנתיים ולהיות צריך לשלם מזונות במשך 18 שנים, מה שימנע ממך הרבה דברים, זה יקדם אותך בחיים?

זהו ממחר אני מתחיל לרצוח ולאנוס!!!🤪

אתה יכול לעשות את זה, זה לא קשור לנורמות שהצגת לפני כן. כמובן שאם תעשה את זה אתה תעבור על החוזה שחתמת עם המדינה/חברה, ואז למדינה/חברה תהיה גושפנקה להרוג אותך (תוך הגנה על האזרחים האחרים). זה בכלל לא קשור לנורמות שאתה מדבר עליהן.

הדיון/ויכוח הזה לא יוביל לשום מקום, אז חבל סתם לגרור את זה.
דעתו של כל אחד נאמרה כאן, כנ"ל לגבי דעתי, ולכן אני מחוץ לדיון .

הדיון/ויכוח הזה לא יוביל לשום מקום, אז חבל סתם לגרור את זה.
דעתו של כל אחד נאמרה כאן, כנ"ל לגבי דעתי, ולכן אני מחוץ לדיון .

אני מסכים איתך.
מה שמדהים אותי זה שאנשים צעירים כמוכם מפסיקים להפעיל את המוח כשזה נוגע ל"פרות קדושות" כמו נורמות וחוקי יסוד. זה רק מראה ששטיפת המוח הפכה ליותר חזקה ושהחברה מצליחה לייצר דורות יותר צייתניים ומסוממים (בלי קשר אליכם באופן אישי). אחרי הכל - ואני מצטט פרופסור מהמכון לדמוקרטיה (עאלק) ששמעתי לפני שבוע - אחרי הכל משמעות הדמוקרטיה היא "נתינים יותר צייתניים ופחות אלימים".

תגדיר התקדמות בחיים.
אם להתקדם באימונים עושה אותי מאושר יותר ולהתקדם בעבודה לא, אתה חושב שזה מטומטם שאימונים הם בראש סדר העדיפויות שלי?

קולדפייר צא מהסרט של הקומוניזם\פאשיזם, זה נהיה כבר קצת נדוש.

אם אתה בונה על אימונים בתור קריירה אז סבבה, אבל אם אתה מוותר על קריירה בשביל תחביב כמו אימונים אז משהו פה לא בסדר - הבנת את ההבדל?

כן, הבנתי. אתה רוצה לקבוע לי את סדר העדיפויות, כמו היטלר.

וולני 3000 שנה בשבטים עזובים באפריקה, הנורמה היתה לאנוס ילדים קטנים דרך 11 חורים שונים ואז לשרוף אותם חיים, זה הופך את זה לבסדר? יש לי שאלה, אם זו היתה הנורמה בישראל, היית עושה זאת? ואם לא, למה?

אני מבין שאתה אוהב שחושבים בשבילך. אפשר להמליץ על צפון קוריאה או על איראן?

נמאס לי מהויכוח רק לצורך הויכוח. אני יודעת שחלק מכם חיים בשביל זה (טרול).
אבל ביננו, אתם באמת חושבים שמישהו שבקושי מתאמן יומיים נושא האימונים צריך להיות שיקול בבחירה הצבאית שלו?

הייתי ממליצה לך לחשוב יותר בכיון של תפקיד שישרת אותך אחר כך בעתיד, ופחות בתפקיד שיאפשר לך להתאמן.

ובקשר לקרבי, אני לא יודעת אם החוק כבר עבר, אבל נושא החתימה אמור לרדת מהפרק בקרוב. יכול מאוד להיות שתוכל להתגייס לקרבי אפילו שאתה בן יחיד בלי צורך בחתימה מההורים.

הגישה המתחסדת והכביכול "הומנית" שלך היא כ"כ מטופשת שזה כל פעם מדהים אותי מחדש. הוא יכול להגיד שמשהו שמישהו עושה מטופש, גם מבלי להגיד לו מה לעשות. התפיסה שלך כ"כ פרדוקסלית ומטופשת שזה פשוט יוצא דופן. מצד אחד אתה נגד זה שאנשים יגידו לאנשים אחרים שדעתם לא נכונה, כי זה מאוד לא "נחמד". מצדי שני - אתה לא מפסיק לעשות זאת לאנשים שתפיסתם לא מתאימה לשלך. אם סדר העדיפויות של מישהו היה לרצוח 30 יהודים כל בוקר לפני שהוא מצחצח שיניים, לא היית אומר שסדר העדיפויות שלו טיפשי? בעצם, כנראה שלא, כי זה נורא אסור ולא יפה(הרי אסור לשפוט התנהגות של אנשים אחרים). מזה כנראה ניתן להסיק שאתה תומך בהריגת יהודים בלי כל סיבה?
משה, איך זה שמינית מנהל בעל אידיאולוגיה נאצית כ"כ חזקה? בקרוב הוא יתחיל לחלק באנים לאנשים שהם לא גלוחי ראש.

משעמם 🙄

אני לא מבין למה אתה מתעקש תמיד לכתוב תגובות בנוסח פשטני שאפשר למצוא בעוגיות מזל. כמו שאמרו לפני, אני יכול להצביע על כך שלדעתי סדר העדיפיות מטומטם או מעוות, אבל אני לא חייב להציג את סדר העדיפויות שלי או לבקש מאנשים לאשר ו/או לקיים אותו. למעשה, אני חושב שסדר העדיפויות שלי לא יתאים ל-99% מהאנשים.
ואם אתה כל כך לא מרוצה מהדוקטרינה שטוחנים כאן עד דק, בשביל מה אתה כותב? תפקיד ה"מוכיח בשער" כבר מזמן איבד מהסקסיות שלו.

קריאה מחודשת של התגובה שציטטת הביאה אותי אל המסקנה שהניסוח לא היה נכון. מה שהייתי צריך לכתוב היה : 🎉🎊🎈, הצלחת להביע עמדה תוך שימוש בגישה שאתה סולד ממנה.

הכתיבה שלי לא נועדה לטפח גירוי מיני אצל אחרים. אם אנשים רוצים לקרוא חומר מגרה, שיקראו באתרים אחרים. מצד שני, אם הם רוצים לקרוא כדי לקבל גירוי ....

חוץ מזה, מי אמר שאין לי אג'נדה? 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית