נק' מוניטין:
1,099
- 219
- 1
לטיסימוס, להגיד שטיפת מוחות זה להתלהם. אתה באמת מאמין בשטיפת מוחות מכוונת מלמעלה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לטיסימוס, להגיד שטיפת מוחות זה להתלהם. אתה באמת מאמין בשטיפת מוחות מכוונת מלמעלה?
כל התהליך של לפני השירות בצה"ל הוא גם שטיפת מוח לא קטנהלטיסימוס, להגיד שטיפת מוחות זה להתלהם. אתה באמת מאמין בשטיפת מוחות מכוונת מלמעלה?
כל התהליך של לפני השירות בצה"ל הוא גם שטיפת מוח לא קטנה
אם לא הייתי חייב, ולא הייתי עובר עשרות הרצאות ושירים וטקסים וכול החרא הזה אני לא חושב שבכלל הייתי חושב על להתגייס...
שלא נדבר על כל החרטטנים שמשחקים אותה כאילו משטמטים הם חארות והם גדולים כי הם משרתם ושזה כבוד ופותחים קבוצות בפייסבוק ומתגאים בעצמם -.- מושפעים
כל התהליך של לפני השירות בצה"ל הוא גם שטיפת מוח לא קטנה
אם לא הייתי חייב, ולא הייתי עובר עשרות הרצאות ושירים וטקסים וכול החרא הזה אני לא חושב שבכלל הייתי חושב על להתגייס...
שלא נדבר על כל החרטטנים שמשחקים אותה כאילו משטמטים הם חארות והם גדולים כי הם משרתם ושזה כבוד ופותחים קבוצות בפייסבוק ומתגאים בעצמם -.- מושפעים
אני לא אומר שמשטמטים הם לא חראות, אומנם חלקם לא, אבל לא צריך לעשות מזה עניין כל כך גדול
ולא אמרתי שאם אתה רוצה להתגייס בלי שום הרצאות וכול אתה מושפע
דברים בפרופורציה
אני לא אומר שמשטמטים הם לא חראות, אומנם חלקם לא, אבל לא צריך לעשות מזה עניין כל כך גדול
ולא אמרתי שאם אתה רוצה להתגייס בלי שום הרצאות וכול אתה מושפע
דברים בפרופורציה
אתה אוכל סרטים (דל קלוריות)איך נראה לך הצבא והפוליטיקה בנויים ?
אם לא על שטיפת מוח אחת גדולה
אתה אוכל סרטים (דל קלוריות)
איזה שטיפת מוח? למה כל מי שמתגייס לצבא שטוף מוח?
יש קבוצה די גדולה של אנשים מתוך זה שאומרת "וואלה לא בא בטוב צבא, אבל לא נראה לי שיש אלטרנטיבה" ומתגייסים.
לא כולם מתגייסים "ברעלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל"
איזה שטיפת מוח? למה כל מי שמתגייס לצבא שטוף מוח?
יש קבוצה די גדולה של אנשים מתוך זה שאומרת "וואלה לא בא בטוב צבא, אבל לא נראה לי שיש אלטרנטיבה" ומתגייסים.
לא כולם מתגייסים "ברעלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל"
למה לדעתך הקבוצה שאומרת "וואלה לא בא בטוב צבא, אבל לא נראה לי שיש אלטרנטיבה" מתגייסת בכל זאת? הרי ברור שיש אלטרנטיבות אחרות. מה מונע מחברי הקבוצה לבחור בהן? מה לדעתך ההבדל בין חינוך לבין שטיפת מוח?
(אגב, אני לא מטיף להשתמטות מהצבא, אני מדבר באופן עקרוני)
ההבדל הוא קודם כל החוק, שלא נתון לערעור כרגע ולכן על הציבור להתגייס.
ההבדל השני הוא שה"אין אלטרנטיבה" יותר התייחסה לעובדה שמדינת ישראל לא יכולה להתקיים בלי צבא, ומכאן הצורך האולי קיומי בלהתגייס.