הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוכרים

הם יכולים אבל לא במצב אידאלי.
הוא דיבר על העמסות->חיטוב->לא מצב אידיאלי
אגב, איך אלכוהול יכול למלא גליקוגן? קשה לי למצוא מסלול ריאלי שמסביר את זה.
אלכוהול מתפרק לחומצות שומן. משם הן יכולות להאגר כשומן או לשמש למקור אנרגיה.
אתה מתכוון למסלול שהולך מאלכוהול לחומצות שומן לשומן לגלוקוז לגליקוגן?

נערך לאחרונה:
אלכוהול זה החומר שהכי פחות יודעים עליו, המכניזם שלו הזוי ואם תשאל אנשים הם יגידו לך איכשהו ויש מחקרים על זה פירסמתי בעבר שאלכוהול יכול אפילו לעזור לרגישות לאינסולין במינון שפוי (שישיה של בירה) ויש עוד כמה סגולות לאלכוהול אבל לא הייתי מתבסס עליהם, עדיף לא לשתות בהעמסות או להסתפק ב- 0.5-1 ליטר בירה או 1-2 כוסות של וודקה רדבול

אלכוהול זה החומר שהכי פחות יודעים עליו, המכניזם שלו הזוי ואם תשאל אנשים הם יגידו לך איכשהו ויש מחקרים על זה פירסמתי בעבר שאלכוהול יכול אפילו לעזור לרגישות לאינסולין במינון שפוי (שישיה של בירה) ויש עוד כמה סגולות לאלכוהול אבל לא הייתי מתבסס עליהם, עדיף לא לשתות בהעמסות או להסתפק ב- 0.5-1 ליטר בירה או 1-2 כוסות של וודקה רדבול
גועל נפש זה וודקה רדבול, אגב - זה נכון שהעמסה אידיאלית קודם צריך למלא מאגרי גליקוגן בכבד?

כמה בלאגן עשית שתיהיה בריא.
סוכרוז=גלוקוז+פרוקטוז. פרוקטוז הוא אויבו של בנצרום. משמע גם סוכרוז זה חרא

LOL.

אני מרגיש כמו superhero עכשיו. רשימת האויבים שלי:
- Dr. Fructose
- Linoleo (אומגה6)
- the transer (שומן טראנס)

I'll get you next time, Dr. Fructose!!

הבהרה, לא צריך פרוקטוז כדי למלא מאגרי גליקוגן בכבד. גלוקוז עושה את העבודה גם בשריר וגם בכבד. איכלו בטטות!!! ובננות!!!

מצחיק מורן, הייתי בחנות טבע וראיתי שקיות של חצי קילו של פרוקטוז. לא תגיד סוכר ענבים. פרוקטוז נקי. חשבתי לעצמי שהיית מתפלץ

מצחיק מורן, הייתי בחנות טבע וראיתי שקיות של חצי קילו של פרוקטוז. לא תגיד סוכר ענבים. פרוקטוז נקי. חשבתי לעצמי שהיית מתפלץ

ברור, זה low GI. זה מעולה לאנשים עם סוכרת. זה לא מקפיץ אינסולין, לא מעלה את רמות הגלוקוז בדם. במקום למות מסיבוכים של הסוכרת הם יסדרו לעצמם גם כבד שומני.
😣

ברור, זה low GI. זה מעולה לאנשים עם סוכרת. זה לא מקפיץ אינסולין, לא מעלה את רמות הגלוקוז בדם. במקום למות מסיבוכים של הסוכרת הם יסדרו לעצמם גם כבד שומני.
😣
מה זאת אומרת אחי נראה לי שהתבלבלת אין בפרוקטוז ש1מן מה הקשר לכבד ש1מני....

כמה בלאגן עשית שתיהיה בריא.
סוכרוז=גלוקוז+פרוקטוז. פרוקטוז הוא אויבו של בנצרום. משמע גם סוכרוז זה חרא
אז כל הסוכרים חרא, היית מסכם את זה ככה, אני לא מוכן לאפליה של פרוקטוז.
גלווקוז הוא לא תוצר הפירוק של כל דבר המשמש לאנרגיה..?

לא כל הסוכרים חרא. רק פרוקטוז ואלכוהול. במקרה ואנו מדברים על העמסות כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית