עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם יכולים אבל לא במצב אידאלי.אלכוהול ופרוקטוז.
לא ממלאים גליקוגן בשרירים.
בהעמסה אידיאלית לא צריך למלא תחילה את מאגרי הגליקוגן בכבד עם פרוטקוז?הם יכולים אבל לא במצב אידאלי.
הוא דיבר על העמסות->חיטוב->לא מצב אידיאליהם יכולים אבל לא במצב אידאלי.
גועל נפש זה וודקה רדבול, אגב - זה נכון שהעמסה אידיאלית קודם צריך למלא מאגרי גליקוגן בכבד?אלכוהול זה החומר שהכי פחות יודעים עליו, המכניזם שלו הזוי ואם תשאל אנשים הם יגידו לך איכשהו ויש מחקרים על זה פירסמתי בעבר שאלכוהול יכול אפילו לעזור לרגישות לאינסולין במינון שפוי (שישיה של בירה) ויש עוד כמה סגולות לאלכוהול אבל לא הייתי מתבסס עליהם, עדיף לא לשתות בהעמסות או להסתפק ב- 0.5-1 ליטר בירה או 1-2 כוסות של וודקה רדבול
הוא רוסיגועל נפש זה וודקה רדבול
אז מה ממלא? סוכרוז ולקטוז? (שאלה, לא ציניות)אלכוהול ופרוקטוז.
לא ממלאים גליקוגן בשרירים.
מצחיק מורן, הייתי בחנות טבע וראיתי שקיות של חצי קילו של פרוקטוז. לא תגיד סוכר ענבים. פרוקטוז נקי. חשבתי לעצמי שהיית מתפלץ
מה זאת אומרת אחי נראה לי שהתבלבלת אין בפרוקטוז ש1מן מה הקשר לכבד ש1מני....ברור, זה low GI. זה מעולה לאנשים עם סוכרת. זה לא מקפיץ אינסולין, לא מעלה את רמות הגלוקוז בדם. במקום למות מסיבוכים של הסוכרת הם יסדרו לעצמם גם כבד שומני.
😣
אז כל הסוכרים חרא, היית מסכם את זה ככה, אני לא מוכן לאפליה של פרוקטוז.כמה בלאגן עשית שתיהיה בריא.
סוכרוז=גלוקוז+פרוקטוז. פרוקטוז הוא אויבו של בנצרום. משמע גם סוכרוז זה חרא