התחלתי לא מזמן פיצול חדש של עליון / תחתון 4 פעמים בשבוע, עכשיו התחלתי לעשות בו שינויים שיתאימו לי אישית יותר ושיאפשרו התאוששות טובה של כל שריר אבל אני לא סגור על מה יהיה הכי אופטימלי, כרגע הפיצול נראה ככה:
A1:
סקוואט 5X5
פה ההתלבטות שלי היא או סטיף לג ל5X5 או כפיפת ברך כלשהי במכונה ל3-4X8-10
ואז יש עוד 2 תרגילים אופציונליים לארבע ראשי ולהאמסטרינגס במידה ואני רוצה עוד נפח, אבל הסקוואט והסטיף / כפיפה יהיו התרגילים המרכזיים.
B1:
בנץ' 5X5
חתירה (פה ההתלבטות שלי היא או חתירה במוט ל5X5 או חתירה עם דאמבלים ל4X8-10, בגלל שאני לא יודע אם זה יהיה חכם לעשות בנט אובר רואו יום אחרי דדליפט מבחינת ההתאוששות של הגב התחתון)
אינקליין בנץ' 3-4X8-10
פולי עליון 3-4X8-10
יד קדמית / יד אחורית לעוד קצת נפח
A2:
סקוואט 5X5 (עוד התלבטות, האם לעשות סקוואט לנפח כזה פעמיים בשבוע חכם?)
דדליפט קלאסי 2X6 (דדליפט כבד פעם בשבוע)
2 תרגילים אופציונליים
B2:
בנץ' 5X5 (אותו מקרה עם הסקוואט, או שיהיה יותר חכם לעשות במקום פרס ל5X5?)
בנט אובר רואו 5X5 / חתירה עם דאמבלים 3-4X810 (או שיהיה עדיף במקום לעשות מתח ל5X5 כתרגיל גב מרכזי?)
אינקליין בנץ' (או אינקליין, או רוטציה בין אינקליין לפרס ולהשאיר את הבנץ' קבוע פעמיים בשבוע.)
ועוד תרגיל אופציונלי לגב ויד קדמית ואחורית.
אז ההתלבטויות העיקריות שלי זה איך לעשות את הרוטציות בתרגילים המרכזיים, אשמח להכוונה מאנשים עם ניסיון בפיצולים כאלה.
A1:
סקוואט 5X5
פה ההתלבטות שלי היא או סטיף לג ל5X5 או כפיפת ברך כלשהי במכונה ל3-4X8-10
ואז יש עוד 2 תרגילים אופציונליים לארבע ראשי ולהאמסטרינגס במידה ואני רוצה עוד נפח, אבל הסקוואט והסטיף / כפיפה יהיו התרגילים המרכזיים.
B1:
בנץ' 5X5
חתירה (פה ההתלבטות שלי היא או חתירה במוט ל5X5 או חתירה עם דאמבלים ל4X8-10, בגלל שאני לא יודע אם זה יהיה חכם לעשות בנט אובר רואו יום אחרי דדליפט מבחינת ההתאוששות של הגב התחתון)
אינקליין בנץ' 3-4X8-10
פולי עליון 3-4X8-10
יד קדמית / יד אחורית לעוד קצת נפח
A2:
סקוואט 5X5 (עוד התלבטות, האם לעשות סקוואט לנפח כזה פעמיים בשבוע חכם?)
דדליפט קלאסי 2X6 (דדליפט כבד פעם בשבוע)
2 תרגילים אופציונליים
B2:
בנץ' 5X5 (אותו מקרה עם הסקוואט, או שיהיה יותר חכם לעשות במקום פרס ל5X5?)
בנט אובר רואו 5X5 / חתירה עם דאמבלים 3-4X810 (או שיהיה עדיף במקום לעשות מתח ל5X5 כתרגיל גב מרכזי?)
אינקליין בנץ' (או אינקליין, או רוטציה בין אינקליין לפרס ולהשאיר את הבנץ' קבוע פעמיים בשבוע.)
ועוד תרגיל אופציונלי לגב ויד קדמית ואחורית.
אז ההתלבטויות העיקריות שלי זה איך לעשות את הרוטציות בתרגילים המרכזיים, אשמח להכוונה מאנשים עם ניסיון בפיצולים כאלה.