הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין ונוזלים

Thibox12

משתמש מתחיל
65
13
נק' מוניטין:
13
65
13
שלום לכולם, מאז ומתמיד קריאטין היה סופח אצלי נוזלים בצורה קיצונית וכתוצאה מכך המשקל היה עולה בהתאם. ומפריע לי המראה של "הבלון".
שמעתי שCreatine Nitrate פחות סופך נוזלים אך התקשתי למצוא על כך מידע, אשמח לעזרתכם ואם מישהו התנסה.
תודה.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שספיחת נוזלים מקריאטין זה סקאם ועניין פסיכולוגי. (כאילו אלה שמדווחים על 2 קג הבדל וכו)
מדווח על 3 קג בערך, קשור בהרבה פרמטרים פעם מייק נראה לי הסביר על זה.
בכל מקרה עם משקל ובמיוחד מראה שגם עוד אנשים העירו לי אין לי מה להתווכח.
@kotzer תוכל לשפוך אור על השאלה?

מדווח על 3 קג בערך, קשור בהרבה פרמטרים פעם מייק נראה לי הסביר על זה.
בכל מקרה עם משקל ובמיוחד מראה שגם עוד אנשים העירו לי אין לי מה להתווכח.
@kotzer תוכל לשפוך אור על השאלה?
יכול להיות שאתה צודק, אני ועוד רבים לא חשנו שום עליה במשקל
ויזואלית זה פסיכולוגית נטו בעיני
3 קילו נראה לי סתם זרקת

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה צודק, אני ועוד רבים לא חשנו שום עליה במשקל
ויזואלית זה פסיכולוגית נטו בעיני
3 קילו נראה לי סתם זרקת
לא זרקתי סתם, עקבתי והייתי על מאזן ניטרלי(יכול להיות שהייתה סטייה קטנה בפחמימה ואז ספחתי יותר נוזלים) בכל מקרה תודה על העזרה.

אישית שלקחתי קריאטין הייתי קצת "bloated" אחרי כמה שבועות מצריכה קבועה וגם עליתי במשקל,
ראיתי גם השפעה במשקלי עבודה ,התאוששות , וכוח באופן כללי. ולדעתי זה לא פלסיבו כי אחרי שהפסקתי,
והתאמנתי רגיל , ראיתי ירידה בכוח, זה כאילו שאני לוקח אני מרגיש שנותן לי "פוש" אחרון.
וכן , קריאטין דורש המון נוזלים לדעתי במיוחד אם אתה מתאמן בעצימות גבוה.

חשוב להגיד - שלקחתי קריאטין , גם עליתי 1-2 ק"ג , אבל מי יודע גם ככה הייתי במסה אז כנראה
שזה תרם לזה , ולכן אולי עליתי פחות. לדעתי אולי עליתי 1 ק"ג מקסימום מסיפוח נוזלים.

כשאני בחיטוב כמו עכשיו , הפסקתי לקחת כן לתת לי את המראה "בטן שטוחה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית