הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מחיטובב למסה מבחינה קלורית.

• פותח/ת השרשור Ido381
  • פורסם בתאריך

Ido381

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אז סיימתי חיטוב מוצלח, אני כרגע על X קלוריות. אני רוצה לעשות מסה נקייה כלומר בערך +300 קקל לניטרלי. בעצם, הפלוס נכון אם המטרה שלי היא לעלות 700 גרם פר שבוע?
ז"א 800 קלוריות של הוספה מהיום. כמה קלוריות אני מתחיל לאכול? איך? מה מתי?
תודה רבה ובוקר טוב לעונים.

אז סיימתי חיטוב מוצלח, אני כרגע על X קלוריות. אני רוצה לעשות מסה נקייה כלומר בערך +300 קקל לניטרלי. בעצם, הפלוס נכון אם המטרה שלי היא לעלות 700 גרם פר שבוע?
ז"א 800 קלוריות של הוספה מהיום. כמה קלוריות אני מתחיל לאכול? איך? מה מתי?
תודה רבה ובוקר טוב לעונים.

הייתי מנסה עליה יותר מתונה, נותן שבוע בערך על ניטרלי ומתחיל העלאה, בכיוון ה+300 מהניטרלי ועושה ממוצע שבועי.

ברגע שתקבל את העליה הרצויה תשמור על הפלוס ורוץ על זה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מנסה עליה יותר מתונה, נותן שבוע בערך על ניטרלי ומתחיל העלאה, בכיוון ה+300 מהניטרלי ועושה ממוצע שבועי.

ברגע שתקבל את העליה הרצויה תשמור על הפלוס ורוץ על זה.

בעצם אתה אומר לעלות 500 קלוריות (עבור הניטרלי) להישאר ככה שבועיים בערך ומשם למסה.

אני מבין, פשוט לדעתי זה פזיז להעלות 500 קלוריות בין רגע מחיטוב לניטרלי לא?

בגלל זה אמרתי לך ללכת על שבוע ואפילו שבועיים של ניטרלי.
מה אתה רוצה לצאת מחיטוב בהדרגה? תעשה מה שאתה חושב לנכון במבחן התוצאה זה לא כזה משנה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי. אז מעת סיום החיטוב (2000 קלוריות) היום אני אוכל 2500. נכון? (רק כדי להיות בטוח).

אוקיי. אז מעת סיום החיטוב (2000 קלוריות) היום אני אוכל 2500. נכון? (רק כדי להיות בטוח).

אם הניטרלי שלך הוא 2,500 אז כן.
קח לך שבוע / שבועיים על ה2,500 ותראה שבאמת המשקל מתאזן.

אח"כ תתחיל בלהוסיף 300 קל' ותראה אם התזוזה מספקת אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית