עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין משהו עדכנימישהו יודע מה אחוז ההבדקה בחדכ?
אצלנו כבר העלו מ99 ל109 אחרי הגל הראשון. מעניין מה יהיה הלאה.הלואוקוסטים
ויקטור בטח יעשה יישור קו ל140 בכל הסניפים..(קטע,ביבנה משלמים 140 בחודש)אצלנו כבר העלו מ99 ל109 אחרי הגל הראשון. מעניין מה יהיה הלאה.
לדבר על המחיר של חודש בירושלים?ויקטור בטח יעשה יישור קו ל140 בכל הסניפים..(קטע,ביבנה משלמים 140 בחודש)
לזוז בירושלים לוקח 200 לחודש?!לדבר על המחיר של חודש בירושלים?
לפחות 200, וזה עוד לפני הקורונה.
ריפרש, כושר ג'ים, זה יותר, אם תעשה מנוי לחודש אחד זה לפחות 450.לזוז בירושלים לוקח 200 לחודש?!
הזוי..
תכלס ככה זה צריך להתנהל. מאיפה הסמכות בכלל לסגור לפני שקיבלת צו? אתה פוגע בלקוחות שלך על דעת עצמךדרך אגב, לזוז הודיעו שהם לא סוגרים עד קבלת צו ממשלתי רשמי.
הגיע הזמן, אין שום היגיון בסגירת המקומות מלבד פוליטיקה - מי שיש לו גב פוליטי חזק נסגר אחרון.מחאת חדרי הכושר: "תאזקו אותי, תעצרו אותי. אני לא סוגר. זה מה יש"
דרך אגב, לזוז הודיעו שהם לא סוגרים עד קבלת צו ממשלתי רשמי.
נכון. בנוסף לכך, לפי דעתי זו עוד עדות לבלאגן ולבלבול הגדול שאף אחד לא לוקח עליו שום אחריות. מכריזים כביכול על סגר חלקי מבלי להוציא צווים רשמיים, מבלי להסביר בדיוק איזה דברים נכנסו לתוקף ואיזה דברים צריכים לעבור אישור בכנסת, איזה פתרון יינתן למשתמשי התחבורה הציבורית לאור מגבלת ה20 נוסעים, מה יהיה עם העצאמים וכו'.תכלס ככה זה צריך להתנהל. מאיפה הסמכות בכלל לסגור לפני שקיבלת צו? אתה פוגע בלקוחות שלך על דעת עצמך
הפרת חוזה, אכלו לי שתו לי (לא התחטבו לי)
מכונת זמן תלך חצי שנה אחרונה לפני שלא היה ביקוש מטורףקיצר מאיפה מביאים ציוד איכותי במחיר נורמלי?
הלוואי שלא יסגרומישהו יודע מה הדין עם סטודיו קטן? עד 10 אנשים?