הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Snap city [הוסר]

• פותח/ת השרשור Whale
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
Whale עדכן/ה את הלוג ״Snap city״:

עדכון לוג: 25/07/20 Dynamic Effort Lower

Box Squat 8X3 100KG + Red bands

סרטון

Deadlift 8X3 135KG

סרטון

Sandbag Load 5X3 70KG

RDL 3X15 75KG - הוספה של 5KG

SSB Good Morning 3X15 52KG

GHR RIR 2 - 6 Reps

באימון הזה כמעת ולא היה זמן מנוחה במאמץ הדינמי - היה לא קל אבל איכות האימון הייתה יותר טובה בזכות זה - עד היום הייתי נותן דקה וחצי בין סט לסט, כאן זה היה אחד נכנס שני נכנס וכך הלאה - תזמנתי את הזמני מנוחה ב45 שניות לפי וידאו.

RDL הלך חלק - ביצוע נכון אין תלונות

Good morning יש לי נטייה לעגל עדיין את הגב - צריך לשים דגש על כך, עניין תודעתי מאשר חולשה ספציפית... שאני רוצה אני יכול. פשוט מתעצל

GHR - כן רק סט אחד, עדיף אבל על כלום, לפי שניסה זה אחד התרגילים הקשים וכרגע אני מתמקד בהתמדה מאשר לנסות ולשרוף את עצמי מהתרגיל לגמרי - מצליח מאימון לאימון לשפר את איכות החזרות וכמות החזרות (התחלתי שאני עושה רק 1 נקי עד כשל..)

החלטתי להאריך את ה- microcycle מ7 יום ל8 יום, משהו לא הרגיש טוב ולכן לקחתי יומיים מנוחה בין max upper ל dynamic lower. חלק מהתכנון שלי מאפשר אוטורגולציה לשני הכיוונים, לקחת יום מנוחה ולתת יום מנוחה (בין 6 ל 8 ימים במיקרו ממוצע 7).

אחלה אימון בסופו של יום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה גומיות מה?

תן סרטון של הSLED

• פותח/ת השרשור
מה גומיות מה?

תן סרטון של הSLED
לא צילמתי היום, אבל יש סרטון פה של המזחלת, זה האלתור עם הצמיג. אני עכשיו קופץ לקנות חבל לבנות רתמה לפלג גוף עליון ורצועות פלג גוף עליון, כדי שיהיה ניתן לעשות עבודת GPP איתה לגב חזה וכתפיים בנוסף לרגליים

ומה לגבי גומיות?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/07/20

Max Effort Lower

LB Box squat 2RM 185X2

סרטון

אגו נכנס לפעולה ונסיתי 200 כי זה מספר יפה

סרטון

מפיל את האשמה על bracing לא טוב, לקחתי את היציאה עם המוט מהר מדי.

Backoff 150KG 3X5

נסיון לsled אבל בגלל החום הצמיג נבדק לרצפה ופשוט לא רצה לזוז.

שאר האימון אני יעשה היום בערב, הגב היה טיפה תפוס וזה החמיר עם האימון, לוקח את זה קל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ד"ש לאפי.

אפי בפוזינג
וולו לוקח ממך 200 כמו כלום

אפשר להיות חבר שלך גם?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/07/20 השלמות

כל היום היו לי כאבי גב (לא רציני, שריר תפוס תאכלס), אז הדבר האחראי לעשות היה להרים כבד יותר ממקודם ולהשלים את האימון. אז....

Sandbag Load 4X1, 1X2 130KG

סרטון

RDL 3X15 75KG

SSB G.M 3X15 52KG

GHR RIR 2 7 Reps

פעם ראשונה מאז שיש לי את השק של ה130 קילו שאני גם מרים אותו בלי חגורה, וגם מרים אותו יותר מפעם אחת, ובעקביות.

עכשיו אחרי האימון הכאבים הלכו לעולמם. לפעמים הכל בראש 🤩

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
נו בגלל הצום
ברכות על הפי אר

• פותח/ת השרשור
נו בגלל הצום
ברכות על הפי אר
תאמת זה ההפך אבל בהתחשב שלא נגעתי כל כך בתרגיל המון זמן לא נורא. גם ככה אני הכי חזק ב z press משום מה

• פותח/ת השרשור
טוב,בדקתי מה זה

איך זה באמת?
התרגיל? מנטרל לגמרי כל עזרה שיש מהרגליים, דורש יציבות מעולה וברייס ממש חזק. וריאציה האהובה עלי.

לרוב הרבה יותר קשה מohp קלאסי אבל אני מיוחד והצלחתי 75 כאשר הohp היה בשגרה ברוטציה של max effort ו ודינאמי

• פותח/ת השרשור
שזה עוד יותר מרשים ומעורר קנאה קצת (בקטע טוב כמובן)
הייתי רוצה לנסות אימוני סטרונג מתישהו
כעיקרון אפשר למצוא הכל בחינם פשוט עניין של לחפש. הציוד זול רק קשה למציאה

בגל השלישי שיסגרו את החדרי כושר שוב אני אולי יפרסם מדריך על איך להכין ציוד סטרונגמן בסכום סמלי, שיהיה איך להתאמן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית