הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרך לעלות במסה מהר מאוד (תוך שבועות ספורים) ?

• פותח/ת השרשור AlonZa
  • פורסם בתאריך

AlonZa

משתמש מתחיל
146
14
נק' מוניטין:
32
146
14
היי,
אני בן 21 ונראה צעיר לגילי, מבנה גוף צר ואני לומד טכנאי מחשבים ובגלל שאני נראה "נערי" לא נראה לי שמישהו בכלל מעלה בדעתו שאני לומד
מחשבים ושהשתחררתי כבר לפני כמה חודשים ואני במבנה גוף די צר מתאמן בחדר"כ כבר 3 שנים והיו 3 מאמנים דפוקים שלא הסבירו לי דברים
שבחודשיים האחרונים למדתי מהאינטרנט ובאמת רק בחודשיים האחרונים התחלתי לעלות במשקלים שאני מרים בחדר"כ וגם במשקל גוף שלי(עד לפני חודשיים שקלתי 50 קילו ועכשיו אני שוקל 57 קילו).
אבל עדיין אני די צר ואין לי כל כך שרירים ואני חייב דרך לעלות במסה כמה שיותר מהר וכשאני אומר מהר אני מדבר על ימים או שבועות ספורים
לא מעניין אותי איך גם אם צריך לעשות ניתוח אני אעשה רק שאני לא אראה צעיר ושיהיו שרירים גדולים וגבריים.

למישהו יש רעיון ?? זה דחוף מאוד :(

הסיבה שעולים מהר ב-SS היא בגלל שמי שמבצע אותה הם מתחילים שלא מתמקדים בתרגילי הבסיס
לא מסכים ב 100% .
יש אמת בדבריך שמתחילים יוסיפו תרגילים נוספים אבל הסיבה לעלייה מהירה היא הפיצוץ בקלוריות שממליץ כותב התוכנית.
תוכנית שמתמקדת בתרגילי הבסיס אבל מאוזנת יותר תהיה טובה יותר
אז אנא המלץ לפות"ש היקר. אני זקן מידי ולא מכיר תוכניות אחרות למתחילים.

יש אמת בדבריך שמתחילים יוסיפו תרגילים נוספים אבל הסיבה לעלייה מהירה היא הפיצוץ בקלוריות שממליץ כותב התוכנית.
זה בהחלט לא הסיבה.
נתחיל מזה שהמלצות תזונתיות אפשר למלא עם או בלי SS.
בנוסף ריפטו הוא שמוק שלא מבין בתזונה וממליץ כמויות חסרות היגיון של קלוריות למתאמנים. נכון שצריך לאכול ולעלות במשקל ושם הוא צודק, אבל הוא לא צודק מעבר למשפט הראשון. הוא נותן המלצות תזונתיות חסרות כל פרופורציה ומבוססות על היהירות שלו

אז אנא המלץ לפות"ש היקר. אני זקן מידי ולא מכיר תוכניות אחרות למתחילים.
אני אוהב את הלינארית של קנדיטו בווראיציית היפרטרופיה, אבל לא חסרות תוכניות אחרות, גם בפורטל יש כמה לא רעות

ההתקדמות המהירה תלויה בסוג המתאמן ועקרונות התוכנית, בשילוב עם פלוס קלורי.
ריפטו ממליץ להפציץ בקלוריות, וזה באמת לא קשור לכלום ולא מבוסס על כלום, זה כסת"ח כדי לוודא שאותו אדם אוכל מספיק, ומעל ומעבר בהחלט עונה על זה

קראתי שוב ואני הייתי לא ברור..
אני התכוונתי לעלייה מהירה במשקל גוף ולא במשקלי עבודה.
גם זה לא לחלוטין נכון, כי גם פלוס קלורי מתון ייתן לך עליה במסת השריר, אולי פחות מהתחזרות, אבל עם הרבה פחות שומן, וזה משמעותי לרוב האנשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית