הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
כרגע אני לא מתאמן בגלל הקורונה וממשיך לקחת קריאטין. זה בסדר?
אני לוקח את זה באיזור החודש וחצי-חודשיים ושמעתי שכל תקופה צריך לעשות הפסקה. כל כמה זמן צריך לעשןת הפסקה?

ובלי קשר לכלום, קריאטין גורם להקרחה?

כרגע אני לא מתאמן בגלל הקורונה וממשיך לקחת קריאטין. זה בסדר?
אני לוקח את זה באיזור החודש וחצי-חודשיים ושמעתי שכל תקופה צריך לעשות הפסקה. כל כמה זמן צריך לעשןת הפסקה?

ובלי קשר לכלום, קריאטין גורם להקרחה?

לגבי הפסקה אין לי מושג.
לגבי הקרחה בדקתי גם כן את הנושא בשביל עצמי, וממה שמצאתי למי שיש נטייה גנטית להתקרחות אז זה עלול לזרז עניינים. למי שאין כנראה שלא תהיה השפעה

• פותח/ת השרשור
לגבי הפסקה אין לי מושג.
לגבי הקרחה בדקתי גם כן את הנושא בשביל עצמי, וממה שמצאתי למי שיש נטייה גנטית להתקרחות אז זה עלול לזרז עניינים. למי שאין כנראה שלא תהיה השפעה
זהו שאין לי מושג אם ישלי נטייה גנטית להתקרחות.
ממה שהבנתי, זה הולך על פי האבא של האמא. ואבא של אמא שלי התחיל להקריח רק בגיל 50+-

לגבי ההפסקה - אין שום צורך להפסיק לתקופה, זה שטות. לגבי ההפסקה כרגע, הייתי מחכה לשבוע הבא לראות מה מכריזים על חדרי הכושר, אם מכריזים על הפסקה ארוכה אתה יכול להפסיק, אם מבטלים את ההחלטה לסגירה אז חבל להפסיק.
וקריאטין לא גורם להקרחה, לפחות לא כמה שידוע לנו

אז בטח אבא שלך קירח..
אבא שלי בן 60 וישלו שיער מלא ושופע.
מקווה שלא אקריח
אבא שלי לא קירח אלא מקריח והוא בן 67. גיל די הגיוני להיות קרח בו (או להקריח במקרה שלו).

הגנטיקה מאחורי ההקרחה מקבלים מהאימא ומהאבא.

• פותח/ת השרשור
אבא שלי לא קירח אלא מקריח והוא בן 67. גיל די הגיוני להיות קרח בו (או להקריח במקרה שלו).

הגנטיקה מאחורי ההקרחה מקבלים מהאימא ומהאבא.
קיצר מקווה שלא אקריח...
לוקח כבר חודשיים ואין סימנים טפו טפו טפו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית