הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ועדת הקורונה דנה באפשרות פתיחת חדרי הכושר והבריכות

• פותח/ת השרשור Flow
  • פורסם בתאריך
אני מאזין לזה בלייב וכל כך מעצבן אותי לשמוע את הזקנה הזאת עם הוסט הלבן.
כל מקרה שהיא תיארה במכון כושר ללא יוצא מן הכלל מעיד על התנהלות פושעת של החולים שפיתחו תסמינים והמשיכו להגיע לחדרי הכושר ולא על כך שהסביבה בחדר הכושר היא זאת שעודדה הדבקה, אחת מהחולות היא פאקינג מאמנת שנדבקה מחוץ למכון, פיתחה תסמינים ובמשך חמישה ימים מאז הופעת אותם תסמינים המשיכה להגיע למתחם ועוד שיקרה בחקירה האפידימיולוגית שלה שהיא העבירה את השיעורים בזום. בעולם מתוקן צריך לזרוק את הכלבה הזאת לכלא ובנאדם כזה טיפש יכול להדביק את הסביבה שלו בכל מקום ולא רק בחדר כושר.
למה בגלל אנשים שהם בזבוז חמצן מדינה שלמה צריכה לסבול? זה ברור לכל בר דעת שהמכון הוא לא הבעיה אלא רק אנשים טיפשים כאלה.

שידור ישיר

https://main.knesset.gov.il/Activity/committees/pages/allcommitteesbroadcast.aspx
קשה לי להאמין שיפתחו מהיום למחר
ידחו את זה קצת, יגידו שצריך לעשות וועדה של איך עושים צו סגול חדש לחדרי כושר כדי לפתוח אותם מחדש

ואז ימסמסו אותנו שוב וניפול בין הכיסאות שוב..

מקווה שיהיה נס אבל אני חי פה לא מאתמול..

קשה להיות אופטימי בנושא

טוב אז באו לאשר כבר פתיחה
אדון מיקי לוי רצה לעבור סעיף סעיף
שאשא ביטון לא הסכימה
וזה ניראה כרגע שפוצץ הדיון ..
איזה ביזון של דיון
ואגו של אנשים

איזה ביזיון, מיקי לוי התנהג כמו זקן טרחן שלא מוכן להקשיב למה שאומרים לו, ושאשא ביטון הייתה בריון שאמרה שאם לא מצביעים בצורה שהיא רוצה אז אף אחד לא מצביע, ונגמר הדיון

איזה ביזיון, מיקי לוי התנהג כמו זקן טרחן שלא מוכן להקשיב למה שאומרים לו, ושאשא ביטון הייתה בריון שאמרה שאם לא מצביעים בצורה שהיא רוצה אז אף אחד לא מצביע, ונגמר הדיון
משלמים להם כדי לעשות את זה, רובם לא רוצים בטובתנו
אלא רוצים עוד קצת הון פוליטי על חשבוננו, מקווה שלא ישכחו להם את זה

זה אחד לאחד מה שעבר לי בראש.
קשה לי להסביר את מידת הגועל שלי מהאנשים האלה, בגנון מתנהלים בצורה יותר בוגרת ושקולה.
גם הנציגה של משרד הבריאות הייתה מביכה ברמות היסטוריות, מקריאה מתוך דף המסרים את החקירות האפידימיולוגיות שמעידות בבירור על חוסר אחריות פושעת של הנדבקים מאשר על סביבה שמהווה כר פורה להדבקה וכששואלים אותה האם הנתונים של משרד הבריאות על מקרי ההדבקה מצדיקים את מספר המובטלים שנשלחו לחל"ת ואת מספר הנפגעים נפשית מגזירות הקורונה היא מגמגמת.
אני יודע שזה הכי קל לבקר אבל בחיי שהאנשים האלה פשוט חסרי מושג וזה פשוט עלבון לאינטיליגציה לראות אנשים כאלה מנהלים מדינה שלמה.

נערך לאחרונה:
אז היום כבר בוודאות לא יבטלו?

לא, כי הגננת יפעת שאשא ביטון החליטה לקום וללכת תוך כדי שהיא דוחה את ההצבעה למחר בגלל שלא היה לרוחה להמשיך, בלי שהיא בכלל מבינה מה זה אומר מבחינה כלכלית עוד יום מיותר שבו כל הענף מושבת.
ככה זה כשאין לך מוח והרגש חזק מההיגיון.

מההתחלה אמרו שיום שני בערב יתנו החלטה, הם ידעו שיהיה מקלות בגלגלים על ההתחלה

עכשיו יש למשרד הבריאות והנוגעים בדבר אפשרות לעשות ש.ב וכנראה שמחר יתקעו שוב מקלות בגלגלים..

באיזשהו שלב אם ימשיכו לעשות ביזיון על חשבוננו משער שחדרי כושר כמו ספייס למינהם יעשו מרי אזרחי בנושא ויפתחו בלי קשר להחלטה שתתקבל ובמידה מסוימת אני יכול להבין אותם למרות שמי שלוקח 300 לחודש תוך כדי ניצול של המצב, מגיע לו שיסגרו אותו!

למה אני משלם למפגרים האלו לצעוק אחד על השני? אם הייתה רוצה פשוט הייתי הולך לפלאפל ליד השוק התקווה, אותה רמה ואני גם בטוח שלפחות הם יגיעו בסופו של דבר למסקנה כול שהיא

פוליטיקה זה ניצול טיפשותם של העדר.
והעדר גם סוחף אנשים חכמים לתמוך במושג המפגר הזה.

אני חייב להודות שמעולם לא הערכתי פוליטקאי אחד, למרות הטוב שהרבה מהם עושים לפעמים, בעיני זה תחום רקוב, שמי שנמצא בו תאב בצע וכבוד. בין אם זה הבית היהודי, דגל התורה, ש"ס או מש לא יהיה.

לדעתי אם אתה רוצה להפוך אדם ישר לאדם מושחת, תן לו פשוט מעמד פוליטי.

מה עם ההצבעה? לא כתוב על זה כלום בשום אתר חדשות
אמרו שיהיה ב13:00 לא?

מסתמן שאין שינוי..
מבזקים.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית