הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ועדת הקורונה דנה באפשרות פתיחת חדרי הכושר והבריכות

• פותח/ת השרשור Flow
  • פורסם בתאריך
קקי של עולם כרגע בנט דיבר על בעלת מלון שקיבלה 12 ביטולים רק בגלל שהם שמעו על אולי סגר
מדינת חלם בתגלמותה
המלונות יצאו הכי נשכרים בכל המהלך הזה
חדר כושר ובריכה פתוחים, אנשים חייבים לסגור סופשים שם

ואם אין לקוחות אז עושים הסבה למלון קורונה ומקבלים הבטחת הכנסה מהמדינה

בנט בהתחלה היה טוב, היום הוא הפך למאוס, כל היום מדבר על מחדלים בתקשורת וביבי לא מוכן לדבר איתו אפילו, ביבי עשה לו בית ספר במובן הפוליטי

מענק הקורונה זה פשוט לכפות עלינו לקחת הלוואה מעצמנו ולהחזיר אחר כך בריבית.
בגלל הניהול הכלכלי הכושל של נתניהו לא רק שכולם נשלם על זה עוד בחיינו, גם הילדים שלנו ישלמו על זה ורובם לא הולכים לקבל כלום תמורת התשלום שלהם.
בחודש וחצי נתניהו מחק את כל ההישגים שלו בעשור האחרון ואת של ממשלת אולמרט לצמצום החוב הלאומי + את כל ההישגים של ממשלת אולמרט.

מה השגנו עד כה:

- אין ריבונות.

- האיחוד האירופי בונה בתים לפלסטינים בשטחי C (שטח בשליטה ישראלית לחלוטין) ללא אישור ישראל והמדינה יכולה רק לצפות בצד בלי לעשות כלום.

- אין ועדה לחקירה ניגודי עניינים של שופטים.

- דריסתה של הרשות השופטת ברשות המחוקקת רק גדלה בעשור האחרון (תחת שליטתו של נתניהו).
על נגיסתה של הרשות השופטת בסמכויות הרשות המבצעת אין מה לדבר בכלל.
שופטי בג"ץ עוסקים בכל, ושופטים אפילו את עצמם ואת משפחתם וחבריהם.
מה נתניהו עושה בתגובה? כלום ושום דבר במשך יותר מעשור.

- כניעת הליכוד לקבוצות הלחץ ההסתדרותיות. המדינה הלאימה את אלעל? מעניין ששנה לפני כל עובדיה התפקדו לליכוד.
מיקי זוהר מקדם הצעת חוק נגד פתיחת התחרות בשוק הביטוח על מנת לבסס את המונופול של 1,000 סוכני הביטוח? כמובן שכולם חברי ליכוד.

- שחיתות שלטונית חמורה מאין כמותה. כמו שאמר מנחם בגין ז"ל: "שלטון ממושך מוליד שחיתות". יותר מעשור של שליטה מוחלטת הפכו את הליכוד לרקוב, ולעדר בובות של המנהיג.

- ממשלה עם החרדים. המפלגות החרדיות, הדוגמה המושלמת לשמאל סמכותני, מקבלות תקציבים מנופחים לישיבות וכסף מגזרי שנזרק בעיקר על הדרג הבכיר. הם אגב, אוהבים לשתף פעולה עם הרשימה המשותפת. מעין הדדיות בין מיעוטים בסגנון של "אתה תתקצב אותי ואני אתמוך בתקצוב שלך".
הסיבה היחידה שיש לזה לגיטימציה כל כך ברורה כיום ושחרדים נתפסים כ-"ימין" זה נטו בגלל נתניהו, שאגב בעצמו לא היסס להשתמש בערבים לצרכים פוליטיים אפילו אם זה נוגד את האינטרס הלאומי (ע"ע ממשלת רבין ופרס שהתכוונה להפקיע כ-40 דונם במזרח ירושלים לפרויקט בנייה יהודית ונתניהו הצביע נגדה ביחד עם הערבים. ע"ע העברת הסכמי Y שמפלגת העבודה התנגדה להם בנחרצות).

תספרו לי כמה נתניהו הוא "ימין חזק".
לא רק שהוא חלש וסחיט, הוא בטח שלא ימין.

בהתחלה היה טוב, היום הוא הפך למאוס, כל היום מדבר על מחדלים בתקשורת וביבי לא מוכן לדבר איתו אפילו, ביבי עשה לו בית ספר במובן הפוליטי

בנט בהתחלה היה טוב, היום הוא הפך למאוס, כל היום מדבר על מחדלים בתקשורת וביבי לא מוכן לדבר איתו אפילו, ביבי עשה לו בית ספר במובן הפוליטי
ביבי עושה לכולם בית ספר במובן הפוליטי
זאת בדיוק הבעיה בפוליטקה הישראלית ביבי דופק את כול שמנסה להתקרב לצלחת שלו ואז בא לציבור בגישת ''הנה רואים כולם דפוקים אז למה שלא פשוט תצביעו לי?''

-שגרירות ארה"ב עברה לירושלים
-כמות יפה ביותר של דירות חדשות אושרו לבנייה במגוון שטחים בירושלים, גוש עציון ועוד
-רפורמה בסלולר
-ביטול האגרה של הטלוויזיה
-רכבת ירושלים תל אביב
-ביטול כל מיני מכסים בהזמנות מחו"ל
-חרדים בשוק העבודה והאקדמיה

שמע, היה לו כמה מהלכים מבישים שלא נעים לקרוא לו ימני בגלל זה אבל הוא כן פעל ועשה למען אזרחי ישראל.

זה לא יעבור דרך ועדת הקורונה. עד שלא יחליפו את ראש הועדה (לצערי), דברים 'חשובים' לא יעברו דרך הועדה הזו, אלא דרך ועדות אחרות ששם לביבי יש בובות אשר עושות דברו.
אני באמת לא מבין באיזו סמכות הם עושים את זה, זה לא בידיוק לבחירתם

הכול מאבקי כוח, אפילו בתוך משרד הבריאות ובקרב אנשי מקצוע ברור כשמש שלפי הנתונים אין שום הצדקה לסגור מכוני כושר.
זה גם מביש מאוד, שמשרד הבריאות קובע החלטות לא לפי המלצות רפואיות

-שגרירות ארה"ב עברה לירושלים
וזה עוזר לנו כי?

-כמות יפה ביותר של דירות חדשות אושרו לבנייה במגוון שטחים בירושלים, גוש עציון ועוד
וזה עוזר לנו כי?

רכבת ירושלים תל אביב
זה משהו שלפני עשורים היה צריך להיות, אין לי הסבר למה זה התעכב כל כך.
זה הכי בנאלי בעולם לחבר את בירת המדינה לבירה התרבותית שלה ברכבת

למישהו יש תקווה שאשכרה ישתנה פה משהו?

יש לכם שר פנים שפעם היה שר וגנב כסף בתור שר ועכשיו הוא שר.

5f10a27f579b97d51.jpg

אז בשבוע הקרוב יהיה חדר כושר או לא?
שימו לב לכוכבית למטה

כל חולה יכול ברגע נתון להפוך לחולה קשה
את זה ראו, הידרדרות במצבם של חולי קורונה בבתי חולים, זה לא מידע לא מבוסס, זה דברים שקרו

האם מבחינה סטטיסטית זה מחייב שזה יקרה? אני לא מוסמך לתת לזה תשובה

האם אדם שחולה בקורונה יכול פתאום בלי הודיה מוקדמת לקבל התקף לב ולמות או להחמיר את מצבו בלי הודעה מוקדמת, התשובה לזה זה לצערי כן, וגם לצעירים..

יש 400 נפטרים, יש 44000 נדבקים ידועים, ואין לאנשים ידע מספק אם יש תופעות לוואי שנשארות איתך לכל החיים גם אם אתה חולה קל ללא סימפטומים

ואם לא שמת לב כל ההתנהלות זה לא כל בסיס מצב נוכחי של כמות חולים בינוני קשה אלא על פוטנציאל וככל שיש יותר הדבקה, ככה הפוטנציאל ל.... עולה

יש אנשים בממשלה אם הדעה שלך אבל הרוב שם מעדיפים לא לקחת "סיכונים" כי אחרת זה יהיה על 'חשבונם'

גם בהתחלה היה רק נפטר 1 ופתאום 400

ואם אין סגר אין מסיכות ואין כלום, לפי התחזיות היה יכול להיות פה הרבה הרבה יותר גרוע

- - - אני לא מומחה בנושא, סתם כותב ממה שהבנתי מהחודשים האחרונים - - -
כמו שהפוטנציאל ב׳גל הראשון׳ לפי משרד הבריאות היה 10000 מתים וכמיליון חולים? הכל תלוי בעיניי המתבונן. מה שבטוח זה שבניהול המשבר פה בארץ הפניקה והלחץ מקבלים עדיפות ביחס לנתונים.

זה נכנס הרבה יותר חלק..אחרי שזורקים לך 750 ש''ח על הפנים... 🙄
מה, למה מכוני הכושר ייסגרו

לפני שנייה היה וועדה שאומרת שמכוני הכושר כשירים לפעול, לא רוצה, מה זה

בריכות טיפוליות גם ייסגרו?

אני מדמיין את עצמי נוסע לאיפה שאני מתאמן כדי לעשות שכיבות שמיכה בתוך הסאונה ולעשות גוינט בלי חולצה בשמש אחרי קצת תרגילי גמישות בבריכה כדי לתפוס קצת צבע בתקווה שאת זה לפחות ישאירו פתוח

זה מה שעשיתי איזה יום אחד שבאתי וגיליתי שחדרי כושר שוב נסגרו
ומתי תכלס זה מתחיל? יום ראשון יהיה אפשר להתאמן?
בוא תבין מה קרה פה. שלושה חודשים כל התעשייה של מכוני הכושר לא עבדה. חזרה לחודש ככה. נסגרה ליומיים. חזרה לשלושה ארבעה ימים. עוד פעם נסגרה לגמרי, כמובן בלי אפילו תאריך משוער לשינוי. האם יש פה היגיון מסוים? או שהפניקה והלחץ הם הגורם העיקרי ב׳ניהול׳ המשבר?

אגב, אנקדוטה מצחיקה - רוב האנשים נדבקים בנגיף בחוץ, ואיפה רובם מבלים החלמה/בידוד? בבית. כדי שיהיו יכולים להדביק את שאר משפחתם. איפה אנחנו מעכשיו בסופי שבוע? בבית. נייס

בוא תבין מה קרה פה. שלושה חודשים כל התעשייה של מכוני הכושר לא עבדה. חזרה לחודש ככה. נסגרה ליומיים. חזרה לשלושה ארבעה ימים. עוד פעם נסגרה לגמרי, כמובן בלי אפילו תאריך משוער לשינוי. האם יש פה היגיון מסוים? או שהפניקה והלחץ הם הגורם העיקרי ב׳ניהול׳ המשבר?

אגב, אנקדוטה מצחיקה - רוב האנשים נדבקים בנגיף בחוץ, ואיפה רובם מבלים החלמה/בידוד? בבית. כדי שיהיו יכולים להדביק את שאר משפחתם. איפה אנחנו מעכשיו בסופי שבוע? בבית. נייס
בחדרי כושר אין מסיכה
המסיכה זה האמצעי לאכיפה של המצב
אז החדרי כושר זה השעיר לעזאזל..

אני מקווה שחדרי הכושר יפתחו שוב בעתיד..
יש לי הרגשה שחדרי כושר רבים יסגרו לצמיתות ולא יעמדו בנטל של סגר נוסף... מתחושה שלי זה הולך להיות סגר ממושך וגם לא ימהרו לפתוח את המשק כמו שעשו בסגר הראשון...

אני מקווה שחדרי הכושר יפתחו שוב בעתיד..
יש לי הרגשה שחדרי כושר רבים יסגרו לצמיתות ולא יעמדו בנטל של סגר נוסף... מתחושה שלי זה הולך להיות סגר ממושך וגם לא ימהרו לפתוח את המשק כמו שעשו בסגר הראשון...
פעם שעברה פתחו ב'הדרגה' כי ראו שהכלכלה הולכת קפוט
וגם הפעם זה יהיה ככה, רק שאם הם יהיו חכמים הפתיחה בהדרגה תהיה יותר מבוקרת ולא כמו פעם שעברה שיומיים היה תו סגול וכאלה ואז כולם עשו אללה בבלה והאכיפה הייתה רק על מסיכות..

וגם הפעם זה יהיה ככה, רק שאם הם יהיו חכמים הפתיחה בהדרגה תהיה יותר מבוקרת ולא כמו פעם שעברה שיומיים היה תו סגול וכאלה ואז כולם עשו אללה בבלה והאכיפה הייתה רק על מסיכות..
דבר אחד מעלימים ממנו עין. להגדיר הנחיות זה יחסית קל. אבל לחשוב אם הן ריאליות?.. חלילה. הכי קל להגיד שבחתונות באירועים מסכות כל הזמן, שמירת מרחק, לא לרקוד ובלה בלה בלה- בינינו זה לא ריאלי. אני בטוח שתשעים אחוזים ומעלה מהחתונות נכשלו בשמירה על הכללים. אז ראבק, בואו גם תהיו ריאליים ואל תשלפו הגבלות מהמותן

דבר אחד מעלימים ממנו עין. להגדיר הנחיות זה יחסית קל. אבל לחשוב אם הן ריאליות?.. חלילה. הכי קל להגיד שבחתונות באירועים מסכות כל הזמן, שמירת מרחק, לא לרקוד ובלה בלה בלה- בינינו זה לא ריאלי. אני בטוח שתשעים אחוזים ומעלה מהחתונות נכשלו בשמירה על הכללים. אז ראבק, בואו גם תהיו ריאליים ואל תשלפו הגבלות מהמותן
אז מה אתה רוצה? להגביל חתונות ל20 אנשים? ואז מתקוממים ורוצים 50 ופתאום זה 250 וכולם עושים מה שהם רוצים

זה לא שחור ולבן הנושא הזה, בסופו של דבר זה בני אדם ובני אדם תמיד ירצו חופש ויעקמו את החוקים ככל שהם ירגישו שהם יותר אנשים ככה לא יתעסקו איתם

אף אחד לא ייכנס למועדון ויגיד היי אתם בלי מסיכות ויש פה יותר מ50 אנשים וייתן לכל בנאדם שם דו"ח, דו"ח או נזיפה או שוחד מבעל המקום או האחראי לאותו ערב וזה נגמר שם..

אם היה כזה דבר ששוטר עומד בכניסה למסיבה מועדון וכל מי שיוצא מקבל דו"ח 500₪ תאמין לי דברים היו נראים שונה אבל זה לא כ"כ פשוט כמו שזה נשמע, אישית אם הייתי ייצא ממועדון ושוטר היה אומר לי תן לי 500₪ דו"ח הייתי נותן לו ברכיה לביצים ודופק ספרינט

לא כי אני אנרכיסט או משהו כזה, פשוט זה לא סביר בעליל שזה יקרה

עכשיו הכלכלה במצב מצויין!! אין ספק שהגיע הזמן לעוד סגר....

סתם לידע כללי - ממחר יאיר נתניהו מתחיל להגיש תוכנית רדיו ב"גלי ישראל" , אני באמת חושב שאדם רהוט כמותו צריך לקבל גישה לרדיו...
יאיר נתניהו יגיש תוכנית רדיו ב"גלי ישראל"

עכשיו הכלכלה במצב מצויין!! אין ספק שהגיע הזמן לעוד סגר....

סתם לידע כללי - ממחר יאיר נתניהו מתחיל להגיש תוכנית רדיו ב"גלי ישראל" , אני באמת חושב שאדם רהוט כמותו צריך לקבל גישה לרדיו...
יאיר נתניהו יגיש תוכנית רדיו ב"גלי ישראל"
ירדו עליו שהוא בטלן וחי על חשבון אבא שלו, הבנאדם הלך לתת עבודה, לכתוב ציוצים בטוויטר זה לא נקרא עבודה, והוא צריך לצבור קצת רזומה אחרי הכל

ירדו עליו שהוא בטלן וחי על חשבון אבא שלו, הבנאדם הלך לתת עבודה, לכתוב ציוצים בטוויטר זה לא נקרא עבודה, והוא צריך לצבור קצת רזומה אחרי הכל

בוא תגיד לי מי סידר לו את העבודה?
והאם הוא יקדם את הפעילות הפוליטית של אבא שלו ברדיו?

בחודש וחצי נתניהו מחק את כל ההישגים שלו בעשור האחרון ואת של ממשלת אולמרט לצמצום החוב הלאומי + את כל ההישגים של ממשלת אולמרט.
נתניהו הלך לקרביץ, קנה שם מחק והתחיל לעבוד.

המציאות לפעמים מנצחת אותך. אתה יודע, איתני הטבע וזה.
אף כישרון לא כולל בתוכו יכולות על טבעיות.

בקיצור, מה שקורה זה שנוח לכם להטיח בקודקוד של המדינה,
הסאב טקסט הוא שהוא הציצי של אמא שלכם ואמור לתקן הכל, אבל אף אחד לא יכול לתקן הכל, וזה לעולם יהיה כך.

בסוף כנראה שנתניהו יחסית לכל מועמד אחר שאתה רואה בשורות הנבחרים שלך,
לא פחות טוב מאף אחד מהם, ואם בכיינות הקורונה הייתה משקפת את הערך שלו במציאות שפויה יותר, הוא בוודאי לא היה נשאר בשלטון משך זמן ככ גדול.

כראש ממשלה אתה לא מקבל מטה קסם, אלא מנהל את המשאבים שלך, בין אם זה לגבי ערוצי המידע שלך,
הסקת המסקנות הפרטית, והכרעה של תכניות פעולה.

זה מתסכל לשמוע את הבכיינות הזאת, שתמיד יהיה אפשר להחליף אותה בבכיינות אחרת, כי כאמור אין לך אינסוף משאבים,
אין לך אינסוף פתרונות, אין לך אינסוף זמן.

ישראל עשתה התקדמות נהדרת בבטחון שלה מאז שהייתי נער,
בנערות המוקדמת שלי פחדתי להסתובב ברחובות ירושלים. זה כבר לא קיים תודה לאל.

המצב הכלכלי של המדינה השתפר בכל מדד. הפכנו לחברת שפע לכל דבר ועניין.
כלומר התשתית הבסיסית+ של החיים השתפרה פלאים.

אז ממשלות זה חרא של דבר, כי יש אינסוף חורים שחורים שבולעים בדרך כספים, ומשרתים אינטרסים,
אבל זו המערכת הכי מוצלחת בהיסטוריה האנושית עד כה, וכל עוד זאת השיטה, בהחלט יש לנו מנהיג לא רע שעומד בראשה.

אפשר לדבר על זה שצורך באדם יחיד שיהיה קודקוד של מערכת זה צורך אולי פרימיטיבי ולא רציונלי,
אבל כשאתה רואה התפתחות כללית של מדינה, וחתירה כללית לשיפור, צריך להבין שבתור ראש ממשלה אתה צריך הרבה כישרון ולו בשביל "לא להפריע" להתפתחות של החברה והשוק. כל שכן עם יש מגמה חיובית זה אומר שאתה כנראה אדם פיקח ונמצא במקום שאתה ראוי לו, אם זה עומד במבחן עשור שנים.

אז אני בעצם אומר, שמתוך הנחה ש"צריך ראש ממשלה" זה די מזעזע לשמוע את כל הגיבובים וההטחות האלה כשהעולם כרגע חווה מכה חזקה ומדממת, כאילו אנחנו נמצאים ביקום אחר, והשליט שם אשם ונכשל
אני חייב להודות שמעולם לא הערכתי פוליטקאי אחד, למרות הטוב שהרבה מהם עושים לפעמים, בעיני זה תחום רקוב, שמי שנמצא בו תאב בצע וכבוד. בין אם זה הבית היהודי, דגל התורה, ש"ס או מש לא יהיה.
אבל אתה רוצה שיהיה לך מנגנון מושל

כי אתה מאמין ש"אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו.."

ואתה גם יודע -
רַק לֹא יַרְבֶּה לּוֹ סוּסִים וְלֹא יָשִׁיב אֶת הָעָם מִצְרַיְמָה לְמַעַן הַרְבּוֹת סוּס וַיהוָה אָמַר לָכֶם לֹא תֹסִפוּן לָשׁוּב בַּדֶּרֶךְ הַזֶּה עוֹד.
וְלֹ֤א יַרְבֶּה־לּוֹ֙ נָשִׁ֔ים וְלֹ֥א יָס֖וּר לְבָב֑וֹ וְכֶ֣סֶף וְזָהָ֔ב לֹ֥א יַרְבֶּה־לּ֖וֹ מְאֹֽד׃

לְבִלְתִּ֤י רוּם־לְבָבוֹ֙ מֵֽאֶחָ֔יו וּלְבִלְתִּ֛י ס֥וּר מִן־הַמִּצְוָ֖ה יָמִ֣ין וּשְׂמֹ֑אול לְמַ֩עַן֩ יַאֲרִ֨יךְ יָמִ֧ים עַל־מַמְלַכְתּ֛וֹ ה֥וּא וּבָנָ֖יו בְּקֶ֥רֶב יִשְׂרָאֵֽל׃

כלומר, לא היינו צריכים למידה או הסקה אישיות בשביל לדעת שיש השחתה, גם כשיש לך גבולות מוגדרים שאתה עובד על עצמך כדי לכבד אותם,
לצורך העניין מלך במלכות ישראל

אז לפסול את הלגיטימציה של הממשל באשר הוא בגלל שבני אדם הם לא מתוקנים, שקול כמעט לפסילה של קיום המין האנושי,
כי אנחנו בוודאי בעצמנו לא איזה מתוקנים.
לכן אם אתה מאמין שצריך שלטון, אז יש סיבה לנסות להשפיע עליו להיות טוב יותר באופן עקבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית