הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סארמס

Moshe45612

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
1
35
1
קניתי כמה סוגים שונים של סארמס
אוסטרין
ראד 140
ועוד כמה
ולא ראיתי שינוי מיוחד במסת השריר
שינויים ממש קטנים לא קריטים

אשמח אם תמליצו לי על חברה טובה
(כדורים) לא בטיפות

אשמח גם להמלצה על סוג של אמ קיי677 טוב

טסט בייס - משנה את כל התמונה!
ולהיות ביתרה קלורית, מספיק קלוריות כדי לעלות במשקל

קח כל חומר, לא תאכל מספיק כדי לגדול ולא תגדל..

בנוסף, תמדוד היקפים כדי לעקוב

טסט בייס - משנה את כל התמונה!
ולהיות ביתרה קלורית, מספיק קלוריות כדי לעלות במשקל

קח כל חומר, לא תאכל מספיק כדי לגדול ולא תגדל..

בנוסף, תמדוד היקפים כדי לעקוב
למה אתה חייב לדחוף לכל דיון את המנטרה הקבועה שלך על היתרה הקלורית ובלה בלה בלה..

עם חומר טוב אמור לעוף לו התחת עם או בלי יתרה קלורית...
@Moshe45612 איזה ברנד קנית?

למה אתה חייב לדחוף לכל דיון את המנטרה הקבועה שלך על היתרה הקלורית ובלה בלה בלה..

עם חומר טוב אמור לעוף לו התחת עם או בלי יתרה קלורית...
@Moshe45612 איזה ברנד קנית?
"ולא ראיתי שינוי מיוחד במסת השריר
שינויים ממש קטנים לא קריטי"
זה מה שעשה לי טריגר להכניס פה למשוואה את התזונה

סלח לי על זה שאני לא מסכים איתך, בשבילך זה בלה בלה בלה, כנראה זאת גם רמת הידע שלך בנושא.

יתרה קלורית זה התנאים הכי טובים לצבירת מסת שריר, עם חומרים או בלי חומרים ותהיה עם החומר הכי טוב בעולם ולא תאכל מספיק, לא יקרה יותר מדי, הגוף צריך את האנרגיה את התזונה הזאת כדי לבצע את התהליכים האלה שיעיפו לו את העכוז כלשונך

@kotzer תאמת את דבריי..

"ולא ראיתי שינוי מיוחד במסת השריר
שינויים ממש קטנים לא קריטי"

סלח לי על התגובה הבוטה

יתרה קלורית זה התנאים הכי טובים לצבירת מסת שריר, עם חומרים או בלי חומרים

@kotzer תאמת..
אם אתה כל כך בטוח אז מה אתה מחפש גיבוי....

אין שאלה אם תזונה ומאזן קלורי חשובים או לא.
רק שכשהחומר עובד אז צריך להרגיש אותו בכל מקרה!
היו לי גם סייקלים שהייתי בטיול ולא הקפדתי לא על אימונים ולא על התזונה וכשהחומר עובד הוא עובד..נקודה!

אם אתה כל כך בטוח אז מה אתה מחפש גיבוי....

אין שאלה אם תזונה ומאזן קלורי חשובים או לא.
רק שכשהחומר עובד אז צריך להרגיש אותו בכל מקרה!
היו לי גם סייקלים שהייתי בטיול ולא הקפדתי לא על אימונים ולא על התזונה וכשהחומר עובד הוא עובד..נקודה!
אני מחפש גיבוי כי אתה מזלזל במה שאני אומר וגם אם אביא לך מחקר מא ועד ת בנושא אתה תגיד, אה אתה הבאת את המחקר אז כנראה שהוא שווה לתחת ואני לא צריך להסתכל בו, אז אני צריך גיבוי, ספציפית כי זה אתה.
הבחור אמר שהוא קנה מספר חומרים שונים, אצא מתוך נקודת הנחה שאחד מהם עבד והוא הרגיש איזשהו שיפור כזה או אחר בכוח ומתוך כך שהוא ציין שלא ראה שיפורים משמעותיים במסת השריר, או שהוא לא אכל מספיק או שטסט בייס היה משנה את התמונה כי הגןף צריך את האסטרוגן כדי לגדול..

מה שעבד בשבילך לא מעיד על מה שיעבוד בשבילו ויכול להיות שמה שאכלת בטיול שלא הקפדת על תזונה, בשבילו זה נחשב "לאכול מלא" והכרתי כמה וכמה כאלה שלא אוכלים מספיק וחושבים שהם אוכלים מלא

אני מחפש גיבוי כי אתה מזלזל במה שאני אומר וגם אם אביא לך מחקר מא ועד ת בנושא אתה תגיד, אה אתה הבאת את המחקר אז כנראה שהוא שווה לתחת ואני לא צריך להסתכל בו, אז אני צריך גיבוי, ספציפית כי זה אתה.
ראינו איזה מאמר הבאת בויכוח על אם ננדרולון מומר לאסטרטגן או לא.

לא מתווכח איתך כי אין על מה!
רק שלא כל פעם שמישהו מתלונן על חומר שלא עובד אתה חייב להתחיל להתפלסף על מאזן קלורי..
חשוב?? כן..חשוב.
זה לא מה שישנה שום דבר אם החומר קקה!

ראינו איזה מחקר הבאת בויכוח על אם ננדרולון מומר לאסטרטגן או לא.

לא מתווכח איתך כי אין על מה!
רק שלא כל פעם שמישהו מתלונן על חומר שלא עובד אתה חייב להתחיל להתפלסף על מאזן קלורי..
חשוב?? כן..חשוב.
זה לא מה שישנה שום דבר אם החומר קקה!
קח את החומר הכי טוב בעולם ותהיה בגרעון קלורי ואתה לא תתקדם יותר מדי כמו שהיית מתקדם אם היית ביתרה קלורית

כמו כן, ככל שהחומר יותר "טוב" אז צריך לאכול יותר רק כדי להגיע לנטרלי שלך.. נקודה למחשבה.

ננדרולון לא מומר לאסטרוגן, נקודה. , @Pharmacist @frozen ועוד רבים העמידו אותך על טעותך ואתה ממשיך לטעות בה.
מוזמן לעבור על הדיון הרלוונטי ולחשב מסלול מחדש או אפילו לפתוח דיון חדש ספציפית בשאלה הזאת.
סייקל מסה שני - פוסט קורונה

לגבי המלצות על ברנדים, אני לא חושב שחוקי הפורום תומכים בזה

אם הבחור רוצה לדעת אם החומר טוב או לא הוא יכול לצלם את החומר ולשאול את דעת ההמונים שיצא להם להשתמש בחומר אם יש על מה לדבר

קח את החומר הכי טוב בעולם ותהיה בגרעון קלורי ואתה לא תתקדם יותר מדי כמו שהיית מתקדם אם היית ביתרה קלורית

כמו כן, ככל שהחומר יותר "טוב" אז צריך לאכול יותר רק כדי להגיע לנטרלי שלך.. נקודה למחשבה.

ננדרולון לא מומר לאסטרוגן, נקודה. , @Pharmacist @frozen ועוד רבים העמידו אותך על טעותך ואתה ממשיך לטעות בה.

לגבי המלצות על ברנדים, אני לא חושב שחוקי הפורום תומכים בזה

אם הבחור רוצה לדעת אם החומר טוב או לא הוא יכול לצלם את החומר ולשאול את דעת ההמונים שיצא להם להשתמש בחומר אם יש על מה לדבר
להמליץ? חחח
איפה ראית את זה?
אבל זה לא צריך להפתיע
אפילו את המאמר שצירפת בויכוח ההוא לא קראת כי נכתב בו ההיפך.
תמשיך לקשקש את עצמך לדעת עד שתחטוף את הבאן השבועי

להמליץ? חחח
איפה ראית את זה?
אבל זה לא צריך להפתיע
אפילו את המאמר שצירפת בויכוח ההוא לא קראת כי נכתב בו ההיפך.
תמשיך לקשקש את עצמך לדעת עד שתחטוף את הבאן השבועי
דמגוגיה בשקל וחצי, תחסוך ממני.

דמגוגיה בשקל וחצי, תחסוך ממני.
עזוב אותי..אני טמבל
תקרא את המאמר שצירפת כדי להוכיח כמה אני טמבל
מידע - פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום
לצערי אין לי אותו עם ניקוד..מקווה שהפעם תקרא לפני שאתה מגיב
אני מניח שמכותב המאמר אתה תופס אחרת לא היית מצרף אותו
תקרא אותו שוב ותבין כמה הויכוח איתך מיותר.

נערך לאחרונה:
עזוב אותי..אני טמבל
תקרא את המאמר שצירפת כדי להוכיח כמה אני טמבל
מידע - פרופילים של סטרואידים/גורמי צמיחה ותרופות שיקום
לצערי אין לי אותו עם ניקוד..מקווה שהפעם תקרא לפני שאתה מגיב
אני מניח שמכותב המאמר אתה תופס אחרת לא היית מצרף אותו
תקרא אותו שוב ותבין כמה הויכוח איתך מיותר.
אני אנסה לעשות סדר בנוגע לננדרולון. באחרנה שמתי לב שקיימים פערים די גדולים בין האופן בו הסטרואיד נתפס למה שהוא באמת.

מולקולת הננדרולון דומה מאוד לזו של הטסטוסטרון.

המבנה המולקלרי של סטרואידים שונים מחולק ל-4 טבעות:

בפינות הטבעות A,B,C,D ממוקמים אטומי פחמן הממוספרים עפ"י המבנה:

מולקולת טסטוסטרון נראית כך:

מולקולת ננדרולון נראית כך:

אם משווים בינהם למעשה ניתן לראות שההבדל היחידי הוא שקבוצת המטיל (CH3) הצמודה לC10 הוסרה. בגלל שהמבנה מאוד דומה גם ננדרולון יכול להיות מומר באמצעות האנזים 5Reductance (מהמילה "Reduction" הקשורה בצמצום הקשר הכפול - זהו האנזים שפינסטריד משבית כהגנה מקידום ההתקרחות הגברית לצורך העניין) בעוד טסטוסטרון מומר ע"י האנזים ל-דהידרו-טסטוסטרון (DHT) ננדרולון מומר ל-דהידרו-ננדרולון (DHN) הורמון הרבה פחות אנדרוגני (כך שסכנת ההתקרחות בפרט ושאר תופעות הלוואי האנדרוגניות בכלל פוחת מאוד).
למעשה מה שקובע את יכולת ההמרה הזאת היא מבנה טבעת A. אותו קשר כפול שקיים בין C4 ל-C5 נותן לטבעת מבנה שטוח (למעשה המולקולה שנראית שטוחה באיור היא 3D) זהו תנאי הכרחי להמרה. בנגזרות DHT הקשר הכפול אינו קייםמביא למבנה הטבעת עקלקל וההתאמה לאנזים לא קיימת.

עוד המרה אפילו יותר מעניינת לרובנו, של אנזים הארומטאז, ההמרה לאסטרוגן. בהמרה הזו של אנדרוגן לאסטרוגן שהמולקולה שלו נראית כך:

צפה בקובץ המצורף 17190
ניתן לראות שטבעת A מתמלאת בקשרים כפולים ומקבלת מראה שטוח לחלוטין.
אם משווים לטסטוסטרון ניתן לראות שקבוצת המטיל (OH3) נעלמה והחמצן (O) ב-C3 צומצם להידרוקסיל (-OH). שני השינויים האלה מפחיתים את מספר הקשרים החיצוניים של כל הפחמנים בטבעת וכך נוצרים אותם קשרים כפולים. בכדי שפעילות ארומטיזציה תתרחש חייבת להיות קבוצת מטיל (CH3) ב-C10.
עכשיו להחזיק חזק ולשפשף עיניים. אם נביט שוב במולקלת הננדרולון ניזכר שוב שהיא חסרה את קבוצת המטיל (CH3) ב-C10. לפיכך ננדרולון אינו עובר ארומטיזציה ואינו מומר לאסטרוגן באמצעות אנזים הארומטאז. 😱

בניגוד לטסט שהמרתו לאסטרוגן היא במנגנון המתואר ומתרחשת בריקמת השד למשל ובעצם בכל מקום בו צפיפות אנזים הארומטאז גבוהה ,המרה לאסטרוגן בעת שימוש בננדרולון ונגזרותיו אכן מתרחשת פשוט לא ע"י אנזים הארומטאז. למעשה נמצא שחלק מנגזרותיו של הננדרולון מומרים לאסטרוגן בתהליך הרבה יותר איטי וחלש בכבד, שם אנזים הארומטאז כלל לא נמצא. כלומר ע"י פעילות אנזימטית אחרת בכבד (ומכאן שניתן לצפות שפעילות האסטרוגן ברקמות השד והמוח תהיה עוד מופחתת).
אז ננדרולון מומר לאסטרוגן בתהליך איטי וחלש מזה שמאיץ אנזים הארומטאז וההמרה מתרחשת בכבד ולא ברקמות הסנדרטיות (שד, אזורים במוח). הטענה היא שמדובר בהמרה שהיא כחמישית (20%) מטסטוסטרון. למעשה מדובר בהרבה פחות.

"DECA-DICK" - תופעת נפילת הליבידו הקשה מתרחשת לעתים בשימוש בננדרולון ללא טסטוסטרון. הסיבה לכך היא האינטרקציה של ננדרולון עם הרצפטור האנדרוגני וכן עם זה הפרוגסטריני. ההפעלה הסימולטנית הזו מביאה מחד להתאוששות הקשה מאוד לאחר סייקל ננדרולון. נדרשת כמות גבוהה מאוד של טסט על מנת להשיג את אותה ההשבתה ואז הדבר כרוך גם בהרבה יותר תופעות לוואי. כלומר השילוב של אנדרוגן (כשדקה הרבה פחות אנדרוגני מטסט) ופרוגסטינים מסויימים מבצע את הפעולה ביעילות וללא הרבה תופעות לוואי ומכאן ברורה גם ההשפעה על הליבידו ותופעת ה-deca-dick.
מאחר והתגובה הפרוגסטינית של חלק מנגזרות הננדרולון באה לידי ביטוי בעליית פרולקטין ביחד עם אותה היקשרות לרצפטור האנדרוגני שתורמת להשבתה המהירה של ייצור הטסט הטבעי הפיתרון חייב להיות משולב: שליטה ברמות הפרולקטין ותוספת טסט ממקור חיצוני.

חחח...
האמת..שלזה לא ציפיתי.
אפילו אותי הפתעת..
לא רק שהגשת עבודה בסמסטר קודם שלא קראת..
קיבלת מועד ב וגם בו במקום לקרוא את המאמר הקודם עד הסוף לפני שאתה מתווכח צירפת מאמר נוסף שהקפדת לקרוא בו רק את המישפט שחיפשת.

אם היה לך קצת יותר שכל..היית קורא גם אותו עד הסוף לפני שצירפת.
אבל מזה חשוב..העיקר שקראת משפט וחצי והוצאת אותו מהקשרו המלא.

חחח...
האמת..שלזה לא ציפיתי.
אפילו אותי הפתעת..
לא רק שהגשת עבודה בסמסטר קודם שלא קראת..
קיבלת מועד ב וגם בו במקום לקרוא את המאמר הקודם עד הסוף לפני שאתה מתווכח צירפת מאמר נוסף שהקפדת לקרוא בו רק את המישפט שחיפשת.

אם היה לך קצת יותר שכל..היית קורא גם אותו עד הסוף לפני שצירפת.
אבל מזה חשוב..העיקר שקראת משפט וחצי והוצאת אותו מהקשרו המלא.
שוב פעם דמגוגיה בשקל וחצי
קיבלת מישהו שסקר את הנושא מבחינה כימית מא' ועד ת' ואתה עדיין עומד על טעותך...

שוב פעם דמגוגיה בשקל וחצי
קיבלת מישהו שסקר את הנושא מבחינה כימית מא' ועד ת' ואתה עדיין עומד על טעותך...
בוא נסכם שעד אתה לא מתחיל לקרוא ולהבין מאמר לפני שאתה מתווכח (במקום לקרוא חצי משפט ולא להמשיך עוד עשרה למטה) שחרר אותי מהויכוח איתך

התחלת לעייף אותי.
ואין טעם להתווכח עם בנאדם שלא מעוניין ללמוד.

בוא נסכם שעד אתה לא מתחיל לקרוא ולהבין מאמר לפני שאתה מתווכח (במקום לקרוא חצי משפט ולא להמשיך עוד עשרה למטה) שחרר אותי מהויכוח איתך

התחלת לעייף אותי.
ואין טעם להתווכח עם בנאדם שלא מעוניין ללמוד.
כל הפוסל במומו פוסל. וכרצונך, נעצור את זה כאן.

• פותח/ת השרשור
הרסתם לי את הפוסט שתהיו בריאים חחח

אני מודד היקפים ומשקל
התזונה שינה ואימונים שלי פיקס

אתם יכולים להמליץ לי על חברה/אתר טובה
להזמין משם?

הרסתם לי את הפוסט שתהיו בריאים חחח

אני מודד היקפים ומשקל
התזונה שינה ואימונים שלי פיקס

אתם יכולים להמליץ לי על חברה/אתר טובה
להזמין משם?
אם אתה עולה במשקל באופן מגמתי אז אפשר להגיד שהתזונה שלך טובה אחרת אתה לא יכול להתלונן למה אין עליה במסת שריר

הייתי ממליץ לך אבל קיבלתי באן על זה כבר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית