הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

קנדיטו ועמידות ידיים

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:

עדכון לוג: 30/09/20

(Pull Ups (Paused:
2x8
1x7
2x6

(Bodyweight Rows (Paused:
3x15x10kg

Reverse Flys:
3x12x10kg

Dumbbell Pullover:
2x15x14kg + 5 partials
1x15x14kg + 10 partials

Bicep Curls:
3x10x12.5kg

Concentration Curls:
3x12x7.5kg

Banded Face Pulls:
3x20

Pull Ups - אני חושב שקצת הורדתי את הטנשן מהלאטס ונתתי לגב העליון את העבודה כשזה לא מה שאני רוצה לעשות. באימון הבא אשים לב לזה יותר.

Rows - הפעם שמתי את התיק על הבטן ולא על הגב ככה שהמשקל אף פעם לא נח על המיטה וזה הרגיש הרבה, הרבה יותר טוב. בפעם הבאה אוסיף משקל.
חשבתי שלעשות את זה יקצר לי את הטווח תנועה אבל מסתבר שלא. בכל זאת זה באיזשהו מקום הרגיש קל יותר, אבל אולי זה נבע מכך שהתיק לא גרר אותי אחורה - מה שגרם לי לשם שינוי לחתור ישר יותר, מה שעירב פחות את הבייספס.

Reverse Flys - העלתי משקל כשאולי לא הייתי צריך. התנועה הרגישה בסדר אבל אני לא בטוח אם העבודה באמת הגיעה מהכתף האחורית או שהגב העליון התערב יותר מהרצוי.

Pullover - אני מקבל פאמפ בחזה וביד האחורית לא משנה כמה לאט אני עובד וזה מחרפן אותי, ואפילו מלחיץ טיפה כי זה יכול להשפיע על האימון הבא. לקראת הסוף זה גם מרגיש כאילו הכתף קורסת ולפעמים זה יכול להשפיע, וזה גם קשה להוציא ככה את הלאטס החוצה ובאמת להרגיש אותם עובדים.
לא יודע מה אני אעשה עם התרגיל הזה.

Concentration Curls - מרגיש קל, עד שהופ לא יכול יותר לנעול. אבל זה די נחמד להרגיש את הפיק, אני אוהב את זה.

Banded Face Pulls - אני חושב שעדיף להחזיק קצת רחב יותר כדי להרגיש יותר את הכתף האחורית וזה גם יוסיף התנגדות מהגומייה. צריך לתת לזה ניסיון באימון הבא.
כרגע אני מרגיש הרבה את הטרפזים (הרבה מאוד).

כואב לי הראש ולא ידעתי אם לעשות אימון או לא, אני חושב שברור מה החלטתי. יצא אימון דווקא די טוב, אבל אולי היה עדיף שלא הייתי עושה באיזשהו מקום כי בכל זאת יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני מאומת ואז זה לא משהו לשחק איתו.

גם היום לא הספקתי לעבוד על ה-L סיט, אנסה להקדיש לזה זמן מחר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/10/20

Push":

Crow Pose:
כמה סטים של תרגול.

Push Ups:
3x10x14kg

Elevated Pike Push Ups:
1x8
1x7
1x8

Legs Elevated Push Ups:
1x15x5kg
1x12x5kg
1x10x5kg

Lateral Raises:
4x15x10kg
1x20x7.5kg

Close Grip Push Ups:
2x10x5kg
1x8x5kg

L-Sit:
3 סטים של תרגול.

Crow Pose - הרגשתי שהצלחתי קצת יותר לשמור על יציבות עם רגל אחת באוויר אבל עדיין לא החזקתי את זה לממש הרבה זמן. הרבה יותר קל לי להרים את רגל שמאל מאשר את ימין גם.
בעוד שני אימונים אני כבר אחזור לעבוד על עמידת ידיים.

Push Ups - הרגיש בסדר, אני לא בטוח אם הטכניקה שלי הייתה טובה מספיק בחזרות האחרונות אבל אני חושב שכן. בפעם הבאה אוסיף קצת משקל.

Elevated Pike Push Ups - מה שקורה פה קצת מעצבן. בסט הראשון לפי הסרטון נראה ששמתי את הידיות רחוק מדי מהשרפרף. בסט הבא קירבתי אותן כנראה קצת יותר מדי (היה קצת לא נעים בכתף והרגשתי שאני לא ממש יכול להביא אותה קדימה) והצלחתי לעשות 7. בסט השלישי הרחקתי קצת את הידיות והצלחתי 8, אבל לפי הסרטון זה היה יותר קרוב משמעותית מבסט הראשון.
סך הכל שמח שהצלחתי להוסיף 2 חזרות סך הכל אבל כל העניין הזה די מעצבן. מה גם שבכלל לא מקבלים פאמפ כזה טוב בניגוד לפרס (ומשום מה פרס זה תמיד התרגיל שאני הכי מתגעגע אליו במכון - כנראה כי הוא הכי חסר לי).
אני גם מרגיש שהבטן די מתאמצת בשביל להשאיר את הישבן למעלה, כנראה סתם כי אני חלש.

Legs Elevated Push Ups - אז הוספתי משקל והתיק לא נפל לי על הראש שזה טוב, אבל שרפתי את עצמי מהר מדי.
סך הכל זה יוצא יותר מ12 חזרות לסט בממוצע אז אולי אוסיף טיפה משקל פעם הבאה, למרות שהטכניקה שלי יכלה כנראה להיות טובה יותר.

Lateral Raises - אני מרגיש שגם בלי משקל הטרפז בצד שמאל מתכווץ יותר, אפילו שאם פחות משקל זה פחות נורא. עדיין, אני מרגיש שצד שמאל עולה באש, וצד ימין משמעותית פחות, אפילו שבצד ימין הטכניקה נקייה יותר.
צריך לשלוט קצת יותר על הירידה אולי, אפילו שהמהירות שבה המשקולת יורדת יכולה להיראות זהה, ההרגשה היא מאוד שונה.
כן הוספתי סט אחד של זה, ואני מתכנן להמשיך לעשות את זה באימון הבא. כשאגיע ל-6 אני כנראה אתחיל לשלב חזרות חלקיות עם משקל יותר כבד, שאחריהם יבואו כמה סטים עם תנועה מלאה (טכניקה של ג'ון מדוס).

Close Grip Push Ups - לא יודע אם ציינתי את זה אי פעם אבל זה גם באחיזה ניטרלית, לא רק אחיזה צמודה. אולי צריך לשנות את השם.
בסט האחרון לא חשבתי שהיה לי יותר, אז לקחתי את הכמה חזרות שהוספתי כניצחון וזהו.

L-Sit - הצלחתי ליישר את הרגליים לגמרי אבל לא החזקתי ככה הרבה. אנסה לעשות סטים עם רגליים ישרות וכשאני לא מצליח יותר אקפל את הברכיים.
מה שכן קשה לי לשמור על הפוזיציה בכתפיים. L סיט על הרצפה מאוד רחוק ממני.

האמת שאחלה אימון, אבל קצת מתחיל להימאס.
יכול להיות שכשאצא מהבידוד אתחיל לשים קצת יותר דגש על סקילס, או שאחכה טיפה עד שבאמת ארגיש שלהתחיל אימון זה עבודה קשה.
אני די נהנה באימון סך הכל, אבל העובדה שכל מה שאני צריך לעשות בשביל להתחיל אותו זה לקום מהכיסא הורגת אותי. אם יש לי לאן ללכת זה תמיד מרגיש יותר טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 03/10/20

(
(Pull Ups (Paused:
4x8
1x7

(Bodyweight Rows (Paused:
3x15x14kg

Reverse Flys:
3x15x10kg

Dumbbell Pullover:
2x20x14kg + 5 partials
1x20x14kg + 10 partials

Bicep Curls:
3x10x12.5kg

Concentration Curls:
1x8x10kg
1x7x10kg
1x10x7.5kg

Banded Face Pulls:
3x20

Pull Ups - מרגיש די טוב שסיימתי כמעט את כל הסטים.
יש מצב שבאימון הבא כבר צא מהבידוד ואוכל להשתמש במתח נורמלי, הקטע שהאחיזה שלי שם תיאלץ להיות די צרה אז אולי אעשה צ'ין אפס בשביל שיהיה יותר נוח.

Reverse Flys - הבנתי איך להרגיש יותר את הכתף האחורית וזה הרגיש די טוב. אני לא יודע אם יהיה נכון להעלות משקל בפעם הבאה אבל נראה לגבי זה.

Pullover - הפעם הרגשתי את הגב יותר טוב בזכות טיפ שנתן לי @painandgain1 באשכול שפתחתי.
בסט השני בחזרה הרביעית בערך מתחתי די הרבה וירדתי עמוק, ובעלייה הכתף שלי יצאה לגמרי מהמקום ושמעתי גם קליק. הקטע שאחרי 5 שניות הכאב עבר ולא חזר והכתף נראית בסדר. המשכתי כאילו זה לא קרה ועשיתי שוב את הסט, הפעם לא הסתכנתי בכלל בלנסות למתוח לגמרי כי זה פשוט לא שווה את זה. הייתה לי הרגשה שזה יקרה מתישהו ואני שמח שיצאתי מזה בשלום.
אין לי כל כך לאן להתקדם מפה, אין לי מקום על הדאמבל בשביל להוסיף עוד משקל, אני עושה כבר סטים של 20 חזרות ועוד חלקיות. כנראה שאוסיף סטים.

Concentration Curls - העליתי משקל ולא כזה הלך, הורדתי בסט האחרון ואנסה שוב באימון הבא.

Banded Face Pulls - הרגיש קל יותר מהרגיל, לא יודע בדיוק למה. הרגיש קצת מוזר בכתף שנפגעה מוקדם יותר בפולאובר.

האימון התחיל די טוב, אחרי מה שקרה בפולאובר נבהלתי בטירוף.
אני מרגיש שהכתף קצת נפגעה. כשאני מיישר את הידיים ומרים למעלה אני מרגיש קצת כאבים, ובכללי אני מרגיש שהכתף קצת רגישה. אתן לזה כמה ימים ונראה איך אני מרגיש. אני ממש מקווה שזה לא יהפוך למשהו רציני.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 05/10/20

מעדכן שהכתף מרגישה די בסדר, יותר טוב מאתמול.
אין כאבים חוץ מבתנועות מאוד ספציפיות ומרגיש קצת מוזר באוברהד פוזישן. יוצאים קליקים מדי פעם.

רציתי להתאמן היום אבל אני חושב שכדאי שאקח עוד יום (ואני יכול, עדיין אספיק להכניס את כל האימונים השבוע). אם זה עדיין לא ירגיש טוב מספיק אז נראה מה אעשה אבל מחר אעשה אימון בצורה כזו או אחרת.

מחר אני יוצא מהבידוד אז היה יכול להיות נחמד לעשות עמידות ידיים סוף סוף, אבל כנראה שזה לא רעיון חכם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/10/20

Push":

Handstands:
5 סטים של תרגול.

Push Ups:
2x10x16kg
1x9x16kg

Elevated Pike Push Ups:
3x8

Legs Elevated Push Ups:
2x12x7.5kg
1x10x7.5kg

Lateral Raises:
5x15x10kg
1x20x7.5kg

Close-Neutral Grip Push Ups:
3x10x5kg

L-Sit:
3 סטים של תרגול.

Handstands - לא הלך משהו אבל הכתף לא הרגישה מוזר או לא בסדר, הכל היה פיקס.
אני לא עושה מנוחות קבועות אלא נח כמה שמרגיש שאני צריך, ובסט עצמו אני עושה כמה אטמפטס עד שאני מרגיש שאין לי יותר מה לתת לסט.
הצלחתי בערך 3 שניות גג עם טכניקה שנראתה די יפה (בלי שום תזכיר לבננה או משהו כזה, הגוף היה מאוד ישר).
לא חושב שאני יודע כרגע מה צריך לשפר, פשוט צריך להתרגל להיות שוב הפוך ולהיזכר איך להשתמש בפרק כף היד כמו שצריך.
הייתי מתרגל עוד קצת אבל הרגשתי שה-wrists כבר היו גמורים ולא היה סיכוי לעוד אטמפט מוצלח.

Push Ups - הוספתי קצת משקל (ובקצת אני מתכוון לבאמת קצת), ולא הצלחתי לסיים את הסט האחרון לגמרי. מאכזב אבל אנסה שוב בפעם הבאה ומקווה להצליח.
הבנתי שהאחיזה שלי די צרה ובסט האחרון קצת הרחבתי אותה, פשוט ככה הרגשתי הכי בנוח. יכול להיות שזה גרם לכישלון בסט האחרון אבל לא יודע. אני חושב שאשאר באחיזה הצרה יותר כי אני מרגיש שיש לי ככה יותר טווח תנועה וזה מרגיש יותר טוב בתחתית.

Elevated Pike Push Ups - הרגיש די טוב לשם שינוי. הרגשתי שהחזרות די עפו, והסטאפ היה טוב.
ציפיתי שיהיה ממש קשה בגלל העמידת ידיים אבל כנראה שלא. אנסה להוסיף חזרה באימון הבא אבל לא יודע אם אצליח.
יכול להיות שאשתמש בספרים ואשים את הידיות עליהם, כי כרגע הטווח תנועה לא גדול כמו שיכול להיות. אבל כנראה שאחכה עם זה קצת עד שהוריאציה העכשווית תהיה קלה מדי.

Legs Elevated Push Ups - זה כבר לא מעט נפח להרחקות אבל אני מרגיש שזה די יעיל אם להגיד את האמת. אני חושב שהתחזקתי בזה. חוץ מבסט האחרון (שבו אני מוריד משקל ועושה אפילו יותר חזרות) הטכניקה די נקייה, אבל אגיד שכשעושים בצד אחד כל פעם קשה לשמור על טכניקה מושלמת כי כשמניפים משקל רק לצד אחד הגוף מנסה לאזן את עצמו.
באימון הבא אולי אתן ניסיון ל12.5, אם אני עושה 5 סטים של 15 עם 10, אולי אצליח כמה סטים של 8 איתם.

Close-Neutral Grip Push Ups - הרגיש די טוב, יכול להיות שכל האימון הזה הרגיש די טוב פשוט כי עדיין לא אכלתי הרבה היום. בעיות של משקל גוף.
באימון הבא אעלה לסטים של 12, או לפחות אנסה.

L-Sit - מרגיש קצת יותר טוב אבל אני חושב שאתרגל עוד קצת טאק. ההיפ פלקסורס שלי ממש חלשים ואני הולך אחורה לא מעט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/10/20

קמתי בבוקר עם סורנס מטורף בלאטס וברגליים (הליכה ארוכה אתמול כששבועיים ההליכות היחידות היו לשירותים), וגם קצת בכתפיים וביד האחורית מהאימון של אתמול.
אבל בכל זאת לא התכוונתי לוותר על האימון היום כי כבר לקחתי יום אקסטרה מנוחה.

Chin Ups:
1x9
3x8
1x7

(Rows (Paused:
3x15x18kg

Reverse Flys:
3x12x12.5kg

Dumbbell Pullover:
2x25x14kg + 5 partials
1x25x14kg + 10 partials

Bicep Curls:
3x12x12.5kg

Concentration Curls:
2x8x10kg
1x6x10kg

Banded Face Pulls:
3x25

Chin Ups - כבר לא ממש יכול לקרוא לזה פאוזד כי הוא לא ממש קונסיסטנט, אבל ברוב החזרות יש.
חשבתי בהתחלה שאצליח לעשות סטים של 9 אבל הבנתי בסט השני שזה לא הולך לקרות אז עצרתי ב-8. בממוצע יצא 5 סטים של 8, אז נראה לי שבפעם הבאה אנסה להוסיף משקל אבל אני לא יודע עד כמה נוח זה יהיה. כנראה שאשים את התיק על הבטן כי עם התיק על הגב אני בדרך כלל מרגיש יותר את הבייספ, וזה גם ככה צ'ין אפ אז עדיף שלא.
בגלל שזה מתח ואקום אז הוא יכול טיפה להסתובב וזה פאמפ מטורף באמות. על מתח רגיל הייתי מצליח יותר בוודאות.
מידיף להישאר בטווח של 6-8 כאן פשוט כי בכל שאר התרגילים החזרות כל כך גבוהות, אז שיהיה איזון כלשהו.

Rows - חשבתי שהיה לי סתם ממש קשה אבל אני די בטוח שהוספתי 4 קילו במקום 2 שרציתי. אופס.

Reverse Flys - צילמתי את הסט כדי לראות איך זה וזה נראה לא רע בכלל. מה שכן אני צריך לשים לב שהיד לא הולכת אחורה.
ואולי הרמבוידס נכנסים קצת יותר מדי, אבל זה קשה לשמור על זה שזה לא יקרה עם המשקולת. אני חושב שאשאר אם זה לבינתיים ואתמקד בלהניף יותר לצד, כי עושה רושם שזה נחוץ.
אני חושב שהלאטס עובדים די הרבה בתור מייצבים.

Pullover - הפעם נזהרתי יותר על הכתף.
כמה דגשים שהבנתי שעוזרים אחרי שעשית את הסט השני:
- קשה להשאיר טנשן על הגב אם עובדים לאט בעיקר כי בקצה של התנועה אין כל כך עומס. זה מרגיש יותר טוב אם אני מפמפם.
- חשוב להשאיר את הטוויסט בפרק כף היד גם בעלייה וזה מרגיש יותר טוב ככה.
- צריך לשים לב שאין שינוי במנח של המרפקים.
יישמתי אותם בסט השלישי שהרגיש מצויין - סוף סוף הצלחתי להרגיש את הגב כמו שצריך, והייתה לא רק מתיחה אלא גם כיווץ חזק. קצת רציתי לעשות אפילו סט נוסף בזכות זה אבל סיימתי שם.

Bicep Curls - אני חושב שעשיתי את אותו מספר חזרות גם באימון הקודם אבל שכחתי לכתוב, אז לא העליתי משקל. אולי אעלה בפעם הבאה.
אני חושב שאני צריך להצמיד קצת יותר את המרפקים אז אולי אנסה את זה קודם, אבל נראה לי שסטים של 8 עם 14 יהיו בסדר דווקא.

L-Sit - תירגלתי קצת אבל זה לא ממש הולך לי. אני אנסה להסתכל קצת ביוטיוב ולחפש עצות. אני מתקשה לשמור על המרפקים צמודים ועל הישבין מלפנים.

אימון די בסדר סך הכל, הרגיש טוב לעשות מתח עם מוט (יחסית) נורמלי, ונראה שהעניין עם הכתף מאחוריי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/10/20

קמתי אתמול עם סורנס בבטן שאפילו לא קרוב להרגיש שזה עבר. היה ממש מציק.

Push":

Handstands:
6 סטים של תרגול.

Push Ups:
2x12x16kg
1x11x16kg

Elevated Pike Push Ups:
2x9
1x7

Legs Elevated Push Ups:
2x12x7.5kg
1x11x7.5kg

Lateral Raises:
2x12x12.5kg
1x10x12.5kg + partials
1x30x7.5kg

2x12x5kg
1x9x5kg

Handstands - הלך יותר טוב, הצלחתי להחזיק למשהו כמו 5 שניות.
הבנתי שאני צריך לשמור על הפוזיציה של הרגליים כשאני מתנתק מהקיר, זה שיפר את היציבות משמעותית.
כאב קצת באמה ובמפרק באיזשהו שלב, מקווה להתחזק קצת באיזור.

Push Ups - הוספתי חזרות כבר מהסט הראשון וסך הכל הלך די טוב חוץ מזה שהבטן די הציקה. צילמתי את הסט האחרון (בזווית קצת מוזרה ומכוערת אבל טובה מספיק) ובהחלט יכול להיות שימוש בעומק נוסף, חשבתי שאני יורד יותר. גם הידיות כנראה מקלות עליי באיזשהו מובן כי זה יוצר שיפוע גדול יותר ממה שדמיינתי.
אני לא יודע אם אטרח לשנות כרגע את הטכניקה, אבל נראה באימון הבא.

Elevated Pike Push Ups - הרגשתי היום את היד האחורית די הרבה ב-2 הסטים הראשונים, יכול להיות שהטכניקה בהם הייתה לא כל כך טובה. בסט השלישי עשיתי קצת יותר פרוטראקשן והרגשתי את היד האחורית קצת פחות, אבל אני לא בטוח אם זה באמת היה שינוי בטכניקה או שפשוט כבר הייתי גמור.
יצא שהצלחתי להוסיף רק חזרה אחת שזה מבאס קצת.

Legs Elevated Push Ups - לא הצלחתי לסיים את הסטים שוב משום מה, למרות שכן הוספתי חזרה. מבאס.

Lateral Raises - אז העלתי משקל והורדתי 2 סטים, משתדל לשמור על הכתף למטה כדי שהטרפז כמה שפחות יתערב אבל אני חושב שאולי אני לוקח יותר מדי תנופה.
בסט האחרון אני בדרך כלל מרגיש את הכתף הכי טוב אבל כנראה בגלל הפאמפ, עם 7.5 אני מצליח לשמור על התנועה לגמרי מהכתף ועל מנוף מלא אבל אני יכול לעשות המון חזרות, ככה שאני לא בטוח במה בדיוק כדאי לי להתמקד - בסטים הכבדים יותר שבהם אולי אני משתמש בתנופה או בסטים עם יותר חזרות, עם פאמפ יותר טוב וממוקד בכתף מאשר בטרפזים.

Close-Neutral Grip Push Ups - צריך לעשות יותר ריטראקשן בשכמות וזה מרגיש הרבה יותר טוב. אני חושב שעד עכשיו נתתי לטכניקה להישבר כאן קצת יותר מדי.

סך הכל לא אימון הכי טוב אבל היה בסדר. דילגתי על ה-L סיט בתקווה שהבטן לא תרגיש ככה מחר.
אני מרגיש שהכתף עובדת הרבה יותר מהחזה בסהכ של האימון ואין לי הרבה מה לעשות עם זה. יכול להיות שבקרוב אוכל לחזור לסטאפ שפירסמתי כאן לפני שנכנסתי לבידוד ואז דברים ירגישו קצת יותר טוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/10/20

Chin Ups:
1x8x5kg
1x7x5kg
2x6x5kg
1x5x5kg

(Rows (Paused:
3x15x20.5kg

Reverse Flys:
3x15x12.5kg

Dumbbell Pullover:
2x30x14kg + 5 partials
1x30x14kg + 10 partials

Bicep Curls:
3x12x12.5kg

Concentration Curls:
2x8x10kg
1x7x10kg

Banded Face Pulls:
3x25

Chin Ups - אז היה הרבה יותר קשה משחשבתי והתחלתי עם יותר מדי חזרות כנראה. הטכניקה שלי הרגישה לא כל כך טוב בסטים הראשונים האמת, היה לי ממש קשה להרגיש את הלאטס, אבל מהסט השלישי זה השתפר משמעותית. בפעם הבאה אכוון לסטים של 7.
חייב להגיד שזה מרגיש מאוד שונה מבפרונציה, אני חושב שזה יותר רחב גבי ופחות כל שאר השרירים בגב העליון. כשאחזור למכון בטוח אשלב קצת משיכות בסופינציה פה ושם, מאמין שעם פולי או מכונה כלשהי אצליח להרגיש את זה הרבה יותר טוב.

Rows - אני לא יודע אם אצליח להוסיף משקל בשבוע הבא וגם לשמור על החזרות, אבל מניח שאנסה. אני חושב שהבטן הייתה קצת נפוחה היום, הרגשתי את המשקל לוחץ בטירוף.

Reverse Flys - צילמתי את הסט כדי לראות איך זה וזה נראה לא רע בכלל. מה שכן אני צריך לשים לב שהיד לא הולכת אחורה.
ואולי הרמבוידס נכנסים קצת יותר מדי, אבל זה קשה לשמור על זה שזה לא יקרה עם המשקולת. אני חושב שאשאר אם זה לבינתיים ואתמקד בלהניף יותר לצד, כי עושה רושם שזה נחוץ.

Pullover - הרגיש די טוב, יש מצב שאפילו רימיתי קצת בסט האחרון אבל למה כבר אפשר לצפות כשעושים סטים של 30. הסט מרגיש כאילו הוא לוקח נצח, יש לציין שזה קצת מציק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/10/20

Push":

Handstands:
6 סטים של תרגול.

Push Ups:
3x8x18kg

Elevated Pike Push Ups:
2x10
1x8

Legs Elevated Push Ups:
3x12x7.5kg

Lateral Raises:
2x12x12.5kg
2x12x12.5kg + partials
1x35?x7.5kg

3x12x5kg

Handstands - הלקח של היום הוא להיות עדין יותר. בכמה סטים הראשונים אני פשוט לחצתי ממש חזק עם האמות (וכנראה בגלל זה כאב לי באימון הקודם), אחר כך הרגעתי את זה והתמקדתי במעבר בין הלחיצה לשחרור כדי לשמור על איזון והלך טוב יותר. אני חושב שעכשיו אני כבר אצליח להתקדם יותר אחרי שהבנתי את זה.
עוד דבר - אני קצת לא מבין איך לשמור על הרגליים מאוזנות. אולי אתחיל לעשות קצת עמידות ראש כדי ללמוד יותר איך לעשות את זה.

Push Ups - העלתי משקל, ירדתי יותר ברמה שהיא די משמעותית אבל זה עלה בכמה חזרות בכל סט. לא כזה נורא בהתחשב בעובדה שהמשקל עלה קצת.

Elevated Pike Push Ups - אם לא הייתי מצלם את הסט השני הייתי בטוח שעשיתי בכלל 9. הלך לא רע, די מרוצה האמת. אבל בא לי פרס.

Legs Elevated Push Ups - בשני הסטים הראשונים היה לי סווצר מעל הראש שכל הזמן פגעתי בו בעלייה והאמת שהרגשתי שזה השפיע. ככה או ככה, שמח שהצלחתי לסיים את הסטים.
עוד דבר שעשיתי זה קצת הצרתי את האחיזה, הרגשתי הרבה יותר את החזה העליון וזה הוריד את העומס מהכתף.

Lateral Raises - לא היה פאמפ טוב כל כך בצד שמאל היום, אם כי בצד ימין היה ממש טוב. פשוט ממשיך להעלות נפח כל אימון בדרכים כאלה ואחרות, אני לא מרגיש שזה משפיע לי על ההתאוששות (אני אף פעם לא מרגיש שהכתף הצידית שלי תפוסה) אז מרשה לעצמי "להשתגע" עם זה.

אני מרגיש שזה די מיותר בשבילי כרגע לעשות אל סיט כי אני לא יכול לעשות טאק עם טכניקה טובה. שוב צריך לחפש טיפים. אני חושב שההיפ פלקסורס הם המקור לבעיה (שזה הגיוני, תמיד הייתי חוטף סורנס באיזור אחרי סקוואטים).

סך הכל אימון לא רע בכלל באופן די מפתיע, אני על משהו כמו 5 שעות שינה ובכללי שינה לא משהו השבוע. מרוצה מאוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 13/10/20

Chin Ups:
5x7x5kg

(Rows (Paused:
3x15x22.5kg

Reverse Flys:
3x12x14kg

Dumbbell Pullover:
2x35x14kg + 5 partials
1x35x14kg + 10 partials

Bicep Curls:
2x10x14kg
1x8x14kg

Concentration Curls:
3x8x10kg

Banded Face Pulls:
3x25

Chin Ups - בגדול אני חושב שלקחתי קצת יותר מדי תנופה כל פעם כדי לסיים את החזרה, שזו כנראה גם הסיבה שאני מתקשה קצת להרגיש את הגב.
החזרה האחרונה בסט האחרון לא הכי נחשבת כנראה - אחרי החזרה השלישית המתח הסתובב קצת ולא הצלחתי לסדר אז הייתי חייב לרדת לשנייה.

Rows - הבנתי שהתיק כבר די נפוח ואני מאבד טווח תנועה בכמות די משמעותית. קצת אזלו הרעיונות רעיונות. כרגע מה שאני חושב זה לעשות סט נוסף בסוף בלי התיק כדי שתהיה עבודה בטווח תנועה מלא.
אחרי שאני מסיים את הסטים אז משקל גוף מרגיש קצת יותר מאתגר, מספיק בשביל שיהיה קונטראקשן, אבל אני יכול לעשות עדיין די הרבה חזרות ולא בטוח אם זה יעיל. אני כנראה אפתח על זה אשכול בקרוב.

Pullover - ב-2 הסטים הראשונים זה הרגיש ממש טוב, קונטראקשן חזק ואחלה פאמפ, בשלישי אני חושב שכבר הייתי מותש מדי. השתמשתי בקצת יותר טווח תנועה ועבדתי טיפה יותר לאט כי פעם קודמת הרגשתי שזה היה מהיר מדי.
היד האחורית מקבל פה גם מלא עבודה, בעיקר בחזרות החלקיות. אולי אעשה את החלקיות מהחצי-לסוף במקום מהסוף- לחצי, נראה איך זה ירגיש. לא יודע עד כמה העבודה של היד האחורית כאן עלולה להשפיע על השכיבות סמיכה וקצת חושש מזה.

Bicep Curls - בפעם הקודמת עשיתי 3 של 8 עם 14 ושכחתי לעדכן את המשקל. בסט האחרון לא הגעתי לכשל מוחלט אבל לא רציתי לרמות יותר מדי כי את הסט השני היה ממש קשה לסיים.

אימון סבבה, אבל אני לא בטוח כמה עוד אוכל להחזיק ככה. זה כבר לא נוח במיוחד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/10/20

רצתי אתמול משהו כמו 3 קילומטר, ואחר כך הלכתי עוד 7 (בקצב טבעי). הרגיש לא רע, יכלתי להמשיך לרוץ עוד לא מעט אני חושב, אבל שמח מאיך שהלך.
כן חטפתי דומס בקוואדס היום בצהריים אבל זה מה יש.

Push":

Handstands:
6 סטים של תרגול.

Push Ups:
2x10x18kg
1x9x18kg

Elevated Pike Push Ups:
????3x

Legs Elevated Push Ups:
1x12x10kg
1x11x10kg
1x10x10kg

Lateral Raises:
3x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 10 partials
1x30x7.5kg

1x9x7.5kg

Handstands - "להיות עדין יותר" עובד. 2 הסטים הראשונים הלכו ממש טוב. מה שגרם לסטים האחרים להיות פחות טובים הם שהתעייפתי הרבה יותר מהר. לא יודע אם זה קשור לאוכל, שינה או שפשוט בגלל שאני מצליח יותר יוצא שבכל סט הזמן שאני מבלה הפוך גדול יותר.
הבעיה העיקרית שלי היא שהגב שלי קצת מתעגל כשאני מתעייף, מה שגורם לי ליפול בחזרה אל הקיר. בסטים האחרונים כבר בקושי הצלחתי לייצב, וכשכיווצתי יותר את הגלוטס ונכנסתי לטיפה hollow זה השתפר.
בגדול אני די שמח מאיך שהלך היום. אני בטוח שהבנתי איך באמת אני צריך לייצב, כי אני מצליח לעשות את זה הרבה, פשוט לכמה שניות ואז הגב מתעגל והרגליים נופלות על הקיר.
אנסה לעבוד על זה יותר באימון הבא עכשיו כשאני יודע שזו בעיה. רק מקווה לא להגזים כי זה יכול לגרום לי ליפול קדימה אם אעשה את זה יותר מדי.

Push Ups - הכתף הרגישה מאד מותשת אבל יצא שהוספתי לא מעט חזרות אז הכל טוב.
כבר קרתה פעם אחת שעשיתי את הכמות חזרות הזאת בדיוק, ובאימון שאחרי הצלחתי להוסיף עוד 2 לכל סט. אז מקווה.

Elevated Pike Push Ups - אני חושב שבסט הראשון הייתי ממש על קצות האצבעות, מה שהפך את התרגיל לממש קשה כי זה העמיס הרבההה יותר על פלג הגוף העליון. אחר כך תוך כדי הסט אני כנראה די רימיתי. בסט השני שמתי לב שאני כבר לא עושה את זה ואז עשיתי בחזרה האחרונה ונכשלתי. סט שלישי עשיתי את זה בכל החזרות והצלחתי משהו כמו 4.
לא יודע איך אני מרגיש לגבי זה ואם אולי הכתפיים שלי באמת התעייפו היום יותר מהעמידות ידיים, אבל לא רציתי להתעסק בזה יותר מדי והמשכתי הלאה.

Legs Elevated Push Ups - היה לא רע, יכל להיות יותר טוב. דווקא לא הרגשתי שהכתף הגבילה כאן יותר מדי.

Lateral Raises - הרגיש מדהים, כנראה ש15 חזרות פשוט עובד לי טוב יותר.
בסט האחרון אני בדרך כלל מפמפם, הפעם עבדתי קצת יותר לאט וזה הרגיש הרבה הרבה יותר טוב. אולי כדאי לשלב אפילו יותר עבודה עם משקל נמוך, נראה מה אעשה. אולי עוד כמה אימונים אעבור לעשות כמה סטים כבדים יותר, ואנסה להישאר בטווח של 8-12 פחות או יותר, ואחר כך כמה סטים בטווח גבוה יותר של סביבות ה20, קצת פחות קצת יותר.

אימון בסדר, קצת מאוכזב ממה שקרה בכתפיים אבל אני מקווה מאוד שזו הייתה הפעם האחרונה שאני עושה את זה בכל מקרה. עם ההקלות החדשות אני כנראה אחזור לסטאפ שהיה לי בהתחלה סוף סוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/10/20

Chin Ups:
3x8x5kg
1x7x5kg
1x7x5kg + 5 scapular

(Rows (Paused:
3x15x24.5kg

Reverse Flys:
3x15x14kg

Dumbbell Pullover:
2x40x14kg
1x40x14kg + 10 partials

Bicep Curls:
2x10x14kg
1x9x14kg

Concentration Curls:
2x10x10kg
1x9x10kg

Banded Face Pulls:
3x30

Chin Ups - הרגיש ממש טוב, אחלה פאמפ בלאטס. הוספתי חזרה ל-3 סטים הראשונים, שזה לא רע בכלל.

Rows - יש לי רק עוד 1.25 להוסיף (שיצטרף באימון הבא) ואז יגמר לי המשקל שבו אני יכול להשתמש. נראה מה אעשה אחר כך, כנראה שפשוט אוסיף חזרות.

Reverse Flys - הבנתי שבאחיזה קצת יותר משוחררת אני מרגיש טוב יותר את הכתף, ככה שזה הרגיש טוב. אין לי יותר משקל להוסיף על זה ככה שכנראה בפעם הבאה אעשה עוד סט.

Pullover - מצאתי קיו חדש ששינה את התרגיל לגמרי - להשאיר את המרפקים בפנים, ואת הכתפיים למטה (ריטראקשן). אף פעם לא הרגשתי את הגב ככה בתרגיל הזה. בשני הסטים הראשונים לא עשיתי חלקיות, ובאחרון עשיתי בטופ של התנועה, שזה הרגיש הרבה יותר טוב מאשר לעשות בתחתית.
שמח מאיך שהלך אבל לעשות סטים של 40 זה לא כזה כיף...

תכלס הייתי אמור להתאמן אתמול אבל היה לי סוג של אירוע ככה שהעדפתי לא לאכול הרבה ולשמור את הקלוריות, אז לא הייתה אנרגיה להתאמן.
ואם להיות יותר כנה, פשוט לא ממש רציתי להתאמן גם. אני לא כזה נהנה מהאימונים וכרגע לא מוצא משהו שאני יכול לעשות עם זה, ככה שהמוטיבציה קצת נמוכה, ואני באמת מנסה לעשות כמה שיותר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/10/20

יהיה עדכון קצת חופר אבל לא נורא

אתמול עשיתי סוג של אימון אינטרוולים כזה די קליל, קצת שכיבות סמיכה, בטן וריצה, זה יעשה פעם בשבוע מעכשיו.

לא הרגשתי שזה השפיע עליי יותר מדי, אבל באימון עצמו כן הרגשתי שקצת התעייפתי אז העדפתי לא לעשות היום אימון כוח, ועשיתי רק עמידת ידיים.

כמה דברים חשובים שהבנתי היום:

- לקצר את הסטים. לעשות אטמפט אחד בכל סט (אלא אם אני נופל ישר), ולא יותר, כי זה בזבוז זמן ויותר חשוב בזבוז אנרגיה. עשיתי היום 7 סטים.

- לא לרמות. שמתי לב שאני קצת מפחד כשאני מתנתק מהקיר ומתחיל לזוז קצת מוזר, מה שגורם לי ליפול. במקום לפחד ולהרוס את הסט כשהוא עוד בקושי התחיל, להקפיד יותר על לשמור על הפוזיציה שבה הייתי כשהתנתקתי מהקיר, ולא לאבד אותה כל כך מהר. הדבר העיקרי שקורה זה תנועה לא רצוייה ברגליים ובגב התחתון, אבל גם בכתפיים לפעמים.

- לתת פולסים קטנים יותר. זה לא ממש רמאות אבל גם קשור לטכניקה כמו הקודם. כשאני מפעיל כוח מהאמה ואז עובר למצב רפוי הרבה פעמים זה קורה בצורה קיצונית שלא משאירה לי סיכוי להחזיר אליי את הבאלאנס, כנראה שזה קשור לפחד מהנפילה, אני פשוט משחרר כמה שיותר מהר וחושב שזה יעזור. זה די השתפר היום בסטים האחרונים, אבל עדיין צריך לעבוד על זה.

- השתפרתי. אני כבר נמצא יחסית בבאלאנס כשאני עולה אל הקיר ולא מתפוצץ אליו. החזקתי היום 2 שניות באוויר עוד לפני שבגלל נגעתי בקיר שזה משמעותי. נכון שעדיין יש לי מה לשפר, אבל אני ממש שמח שאני רואה שיפור. גם בכל סט הייתה החזקה של 5 שניות או יותר, ואני מרגיש הרבה יותר יציב.

כנראה שאעלה קצת את התדירות של העמידות ידיים בזמן הקרוב, או שאולי גם לא - תלוי איך זה יסתדר ואיך אני ארגיש. אני מרגיש שאני ממש קרוב להצליח חופשי באיזשהו מובן, מה שגורם לי לרצות לתת עוד פוש, אבל אולי עדיף יהיה להמשיך באותו קצב ולא לרוץ אל זה.

לא תהיה לי גישה לסטאפ המשודרג של המשקולות ואני לא חושב שאחזיק עוד חודש בלי שינוי כלשהו באימונים. ניסיתי קצת טאק פרונט וזה היה נחמד, אז אני חושב שאתחיל לעבוד על זה קצת. גם ככה לא נשאר לי מקום להתקדמות באף תרגיל באימון משיכה חוץ מבצ'ין אפ.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/10/20

מתפוצץ לי הראש ואני מרגיש נורא. לפני שהתחלתי את האימון חשבתי על איך לעשות אותו הכי קצר והכי קל, יצא שפשוט עשיתי כל מה שהיה מתוכנן מלכתחילה. אני לא טוב בלא לעשות עד הסוף.

Push Ups:
1x11x18kg
2x10x18kg

Elevated Pike Push Ups:
2x5
2x3

Legs Elevated Push Ups:
2x12x10kg
1x10x10kg

Lateral Raises:
4x15x12.5kg
1x15x12.5kg + 10 partials
1x20x7.5kg

3x8x10kg

Push Ups - בסט הראשון באתי לעשות 12 והתיק יצא מאיזון ונפל לצד ימין. ירדתי, סידרתי ועשיתי עוד חזרה. כנראה שלא באמת נחשב אבל שיהיה.
מקווה שבפעם הבאה ילך טוב יותר.

Elevated Pike Push Ups - בשני הסטים הראשונים הטכניקה לא הייתה לגמרי כמו שרציתי. בסטים שאחר כך ניסיתי להישען קדימה לנקודה שזה מרגיש שהרגליים אפילו טיפה מתנתקות מהספסל.
זה מעצבן כי זה אינקונסיסטנט, אבל אני אנסה להמשיך לעשות את זה ומקווה שקרוב אוכל אולי לעשות הנדסטנד פוש אפס על הקיר.
הוספתי סט כי הרגשתי שזה לא מספיק נפח בגלל החזרות הנמוכות.

Legs Elevated Push Ups - זה הרגיש די מזעזע, לא יודע מה יש לתיק נגדי היום אבל הוא התנדנד בטירוף. לא הצלחתי ממש לשפר מבאימון הקודם.

Lateral Raises - לא הרגיש טוב כל כך. מהאימון הבא אעשה טכניקה קצת שונה ואוריד משקל. אנסה להחזיק באחיזה די משוחררת ובלי תנופה. לא יודע בכמה משקל אשתמש עדיין.

אימון די תחת, השינה כבר כמה זמן על הפנים אבל היום זה הפעם הראשונה שהרגשתי את זה באמת. עד עכשיו לא הרגשתי עייפות/כאבי ראש, והיום משהו השתנה. אנסה להקדיש קצת יותר חשיבות לשינה.
אולי אוריד גם נפח בכללי כי אולי העמידת ידיים אתמול השפיעה על האימון של היום, ואם אני רוצה להשקיע קצת יותר בעמידת ידיים זה יכול להיות הכרחי.

כנראה שגם אוסיף קצת קלוריות. הייתי על קלוריות די נמוכות בשבוע וחצי-שבועיים האחרונים כי היה לי צ'יט ממש גדול בשישי (כמה שחושבים שגדול זה כנראה גדול יותר), ועכשיו אחרי שעברתי את זה אני חושב שהגיע הזמן להעלות קצת בעיקר כשאני מוסיף 2 אימוני אירובי בשבוע (1 של ריצה+הליכה, אחד יותר אינטרוולים אבל גם עם ריצות של יותר מקילומטר לפעמים).

אציין שאני 7~ קילו פחות ממה שהייתי בסגר הראשון, מהחיטוב שעשיתי בקיץ ולאחרונה משכתי עוד קצת למטה... ככה שכנראה גם הלך קצת כוח.

מחר אנסה לעשות אימון שיתמקד בפרונט, מקווה שיהיה כיף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית