- פותח/ת השרשור
Dmk עדכן/ה את הלוג ״קנדיטו ועמידות ידיים״:
עדכון לוג: 30/09/20
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 30/09/20
(Pull Ups (Paused:
2x8
1x7
2x6
(Bodyweight Rows (Paused:
3x15x10kg
Reverse Flys:
3x12x10kg
Dumbbell Pullover:
2x15x14kg + 5 partials
1x15x14kg + 10 partials
Bicep Curls:
3x10x12.5kg
Concentration Curls:
3x12x7.5kg
Banded Face Pulls:
3x20
Pull Ups - אני חושב שקצת הורדתי את הטנשן מהלאטס ונתתי לגב העליון את העבודה כשזה לא מה שאני רוצה לעשות. באימון הבא אשים לב לזה יותר.
Rows - הפעם שמתי את התיק על הבטן ולא על הגב ככה שהמשקל אף פעם לא נח על המיטה וזה הרגיש הרבה, הרבה יותר טוב. בפעם הבאה אוסיף משקל.
חשבתי שלעשות את זה יקצר לי את הטווח תנועה אבל מסתבר שלא. בכל זאת זה באיזשהו מקום הרגיש קל יותר, אבל אולי זה נבע מכך שהתיק לא גרר אותי אחורה - מה שגרם לי לשם שינוי לחתור ישר יותר, מה שעירב פחות את הבייספס.
Reverse Flys - העלתי משקל כשאולי לא הייתי צריך. התנועה הרגישה בסדר אבל אני לא בטוח אם העבודה באמת הגיעה מהכתף האחורית או שהגב העליון התערב יותר מהרצוי.
Pullover - אני מקבל פאמפ בחזה וביד האחורית לא משנה כמה לאט אני עובד וזה מחרפן אותי, ואפילו מלחיץ טיפה כי זה יכול להשפיע על האימון הבא. לקראת הסוף זה גם מרגיש כאילו הכתף קורסת ולפעמים זה יכול להשפיע, וזה גם קשה להוציא ככה את הלאטס החוצה ובאמת להרגיש אותם עובדים.
לא יודע מה אני אעשה עם התרגיל הזה.
Concentration Curls - מרגיש קל, עד שהופ לא יכול יותר לנעול. אבל זה די נחמד להרגיש את הפיק, אני אוהב את זה.
Banded Face Pulls - אני חושב שעדיף להחזיק קצת רחב יותר כדי להרגיש יותר את הכתף האחורית וזה גם יוסיף התנגדות מהגומייה. צריך לתת לזה ניסיון באימון הבא.
כרגע אני מרגיש הרבה את הטרפזים (הרבה מאוד).
כואב לי הראש ולא ידעתי אם לעשות אימון או לא, אני חושב שברור מה החלטתי. יצא אימון דווקא די טוב, אבל אולי היה עדיף שלא הייתי עושה באיזשהו מקום כי בכל זאת יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני מאומת ואז זה לא משהו לשחק איתו.
גם היום לא הספקתי לעבוד על ה-L סיט, אנסה להקדיש לזה זמן מחר.
קרא את שאר עדכון הלוג...