היי חברה מה הולך? אובחנתי עם קרוהן לפני שנתיים
אך אין לי תסמינים כמעט חוץ מחוסר משמעותי מאד במחסני ברזל בגוף(כבר 3 שנים) ובעיות עם העיכול כתוצאה מהמחלה.
התחלתי חיטוב לפני שלושה חודשים על 17 אחוז שומן
וירדתי מ74.5 ל67(מטר 1.78).
עכשיו שהתחלתי על תפריט נטרלי כדי לאזן ולהתחיל מסה כמו שצריך הגוף שלי
צבר נוזלים מאד מהר וגם האוכל מתעכל ממש לאט!! במיוחד שאני אוכל פחמימות מורכבות(שיבולת שועל,אורז וכו)..
כאילו הוא פשוט נשאר כמו גוש בבטן ולא מתעכל וזה הרגשה נוראית במיוחד אחרי חיטוב.. חשבתי שעליתי חזרה את השומן שהורדתי בחיטוב וזה גרם לי לעשות לעצמי תפריט ״ניקוי״ של שלושה ימים על 0 פחמימה ואיזה 800 קלוריות וגם הכנסתי 120 דקות אירובי בשלושה ימים האלה.. אחרי שנתתי תניקוי הזה זה החזיר
לי את הבטן למצב הקודם אבל אני רוצה להתחיל לעלות במשקל אז מה אני עושה?
אני יודע שלמי שיש את המחלה או לפחות הרוב
צריכים לאכול מאכלים שמתפרקים מהר כמו לחם לבן,פסטות וכו אבל השאלה היא כמה זה
מומלץ שמנסים לעלות ולמזער כמה שיותר את העלייה בשומן?
אני יודע שהדבר העיקרי שמשנה בזה זה הפלוס
הקלורי אבל בכל זאת זה גם עניין של תחושת שובע ועוד דברים שאני פחות בקיא בהם.. מה אתם הייתם עושים? יש בכללי אנשים פה שיכולים לתת המלצות לתזונה במצב כזה?
תודה מראש חברה וסליחה על החפירה.
אך אין לי תסמינים כמעט חוץ מחוסר משמעותי מאד במחסני ברזל בגוף(כבר 3 שנים) ובעיות עם העיכול כתוצאה מהמחלה.
התחלתי חיטוב לפני שלושה חודשים על 17 אחוז שומן
וירדתי מ74.5 ל67(מטר 1.78).
עכשיו שהתחלתי על תפריט נטרלי כדי לאזן ולהתחיל מסה כמו שצריך הגוף שלי
צבר נוזלים מאד מהר וגם האוכל מתעכל ממש לאט!! במיוחד שאני אוכל פחמימות מורכבות(שיבולת שועל,אורז וכו)..
כאילו הוא פשוט נשאר כמו גוש בבטן ולא מתעכל וזה הרגשה נוראית במיוחד אחרי חיטוב.. חשבתי שעליתי חזרה את השומן שהורדתי בחיטוב וזה גרם לי לעשות לעצמי תפריט ״ניקוי״ של שלושה ימים על 0 פחמימה ואיזה 800 קלוריות וגם הכנסתי 120 דקות אירובי בשלושה ימים האלה.. אחרי שנתתי תניקוי הזה זה החזיר
לי את הבטן למצב הקודם אבל אני רוצה להתחיל לעלות במשקל אז מה אני עושה?
אני יודע שלמי שיש את המחלה או לפחות הרוב
צריכים לאכול מאכלים שמתפרקים מהר כמו לחם לבן,פסטות וכו אבל השאלה היא כמה זה
מומלץ שמנסים לעלות ולמזער כמה שיותר את העלייה בשומן?
אני יודע שהדבר העיקרי שמשנה בזה זה הפלוס
הקלורי אבל בכל זאת זה גם עניין של תחושת שובע ועוד דברים שאני פחות בקיא בהם.. מה אתם הייתם עושים? יש בכללי אנשים פה שיכולים לתת המלצות לתזונה במצב כזה?
תודה מראש חברה וסליחה על החפירה.