הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 או 6 אימונים בשבוע?

נתן לוי

משתמש מתחיל
67
1
נק' מוניטין:
1
67
1
שלום לכולם אני כרגע מבצע

5 אימונים בשבוע

ראשון- חזה כתף אמצעי וקדמי

שני - רגליים טרפזים

שלישי- גב יד קדמית, יד אחורית, כתף אחורית

רביעי- מנוחה

חמישי- חזה כתף אמצעי וקדמי

שישי- גב כתף אחורית טרפזים יד קדמית

שבת- מנוחה.

שוקל לעבור ל6 אימונים בשבוע האם יש יתרונות בלהתאמן 6 ימים בשבוע במקום 5?

מצד אחד זה יאפשר לי לאמן פעמיים קבוע כול שריר בשבוע מצד שני זה עלול להפריע בהתאוששות לאימוני חזה וכתפייםשזה האימון אצלי החשוב ביותר..

מהמקצוענים שאני רואה ביוטיוב רובם מתאמנים 6 אימונים בשבוע

תודה לעונים

לא אמרתי כמה שיותר יותר טוב, אמרתי לבוא לאימון ולעשות מקסימום 2 שרירים כמו בתכנית
Abc או אפילו תכניות שחלק מתאמנים גם על שריר אחד כול יום ,6 פעמים בשבוע. אם זה לא היה אפקטיבי לא היו עושים את זה... בגלל זה בעצם השאלה ההתחלתית שלי הייתה מהם היתרונות של 6 אימונים על פני 5 .
לגבי משקלי עבודה לא הגעתי בדיוק למשקלים שרשמתה למרות שאני שנים מתאמן אבל המטרה שלי זה לא להרים כמה שיותר כבד אלה לפתח שריר.

אני רק חייב להבין,
אני נראה לך כמו מישהו שמתעסק בליפטינג ולא בבילדינג? 🤣

אני בניגוד לשאר פה, לא רואה שום בעיה בלהתאמן 6 אימונים בשבוע. אני גם לא רואה בעיה ב7 אימונים בשבוע. האם צריך את זה והאם זה יעיל יותר מ4 אימונים זה כבר דיון אחר לגמרי, אבל כן אפשר להתאמן.
מי שאוהב להתאמן, ורוצה לבזבז זמן במכון כושר, אז לבריאות, מה הבעיה פה בדיוק.
תדאג לחלק נכון את העומסים, עם 6 אימונים בשבוע תוכל בקלות לאמן כל שריר פעמיים בשבוע.

בלי קשר, העצה שלי, זה לרדת ל4 אימונים ולעשות תוכנית AB, אבל אם אתה מתעקש לבלות כמעט כל יום בחדר כושר, אפשר גם חלוקה של 6 ימים.

מה לא הבנת שאין שום סיבה בשבילך להתאמן 5-6 פעמים בשבוע?
ולמי יש כוח? למי שלא התרגל מהיום שהתחיל להתאמן לפצל את האימון ל5 חלקים.

ואתה ממש לא מתאמן מתקדם לפי מה שנראה, מה המשקלי עבודה?

עם בנץ' פחות מ110 ק"ג, סקוואט פחות מ140 ק"ג ודדליפט פחות מ170-180 ק"ג בכלל לא הייתי חושב להגיע לפיצולים כאלה.

אתה פשוט במחשבה של כמה שיותר יותר טוב, שזו מחשבה בלי שום ביסוס.
סיכמת את זה יפה 🤩

@נתן לוי , בלי סיבה ספציפית מאוד אין שום הגיון בלהתאמן בחלוקה הזאת (כן, טיפה יותר ספציפי מ-"למי יש כוח לעבוד על עוד שתי קבוצות שריר באימון?").

• פותח/ת השרשור
הבנתי... לפי התגובות אני מניח שרובכם עושים ab
ובעצם חלוקה כזו יכולה להיות טובה יותר עבורי?
ראשון- חזה כתפיים יד אחורית
שני- גב יד קדמית רגליים טרפזים
שלישי מנוחה
רביעי מנוחה
חמישי שוב a
שישי שוב b
שבת מנוחה
וסתם שאלה, סתם רשום שמתאמנים מתקדמים עוברים ל abc ושזאת תכנית מתקדמת יותר מאשר ab? (

שלישי מנוחה
רביעי מנוחה
חמישי שוב a
שישי שוב b
שבת מנוחה
וסתם שאלה, סתם רשום שמתאמנים מתקדמים עוברים ל abc ושזאת תכנית מתקדמת יותר מאשר ab? (
Abc לא בהכרח יותר מתקדם ויותר טוב פשוט אתה נותן בנ יותר נפח לכל שריר זה למה זה שמעליי אמר שעד שהמשקלים שלך לפחות לא כאלה אל תעשה abc כי יותר קשה להתקדם במשקלים לדעתי

שלישי מנוחה
רביעי מנוחה
חמישי שוב a
שישי שוב b
שבת מנוחה

זו בדיוק הבעיה שלך, abc זו לא דרגת קושי אלא חלוקה ל3 אימונים.

יצא לי אחרי 4 שנים של אימונים לעשות 4 חודשים fbw, אז זה מציב אותי תחת הכותרת ״מתאמן מתחיל״?

זו בדיוק הבעיה שלך, abc זו לא דרגת קושי אלא חלוקה ל3 אימונים.

יצא לי אחרי 4 שנים של אימונים לעשות 4 חודשים fbw, אז זה מציב אותי תחת הכותרת ״מתאמן מתחיל״?
אני שוקל אחרי החיטוב הזה לחזור לfbw רק בגלל שהמשקלים שלי בסקוואט ממש נמוכים וחייב לעלות אותם ולמרות שהבנץ שלי 90 קילו ל6

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית