הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טבעי

Shift+F

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם אני חדש בפורום ובכללי גם חדש בתחום הכושר והפיתוח גוף אני בן 24 מטר 1.95 ושוקל 72 אני רזה מאוד וגבוה התחלתי להתאמן ולהשקיע השאלה שלי עד כמה גדול אני יכול להתפתח כמתאמן טבעי ? אני לא מתכוון להתקרב לחומרים בכלל המטרה שלי להיות עם חולצה קצרה ושיראו ויגידו הבחור הזה מתאמן .
האם התחלתי מאוחר ? האם זה אפשרי המטרה שלי ? אני רוצה להראות "גדול" לא מפלצת אבל לצאת מההגדרה של רזה ולהיות קצת מנפוח. התאמנתי בעבר בהתעמלות קרקע הייתי באחוז שומן 9 אז עכשיו אני באזור ה 11-12 . אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש לכם טיפים בחינם אשמח לקחת ✌️

שלום לכולם אני חדש בפורום ובכללי גם חדש בתחום הכושר והפיתוח גוף אני בן 24 מטר 1.95 ושוקל 72 אני רזה מאוד וגבוה התחלתי להתאמן ולהשקיע השאלה שלי עד כמה גדול אני יכול להתפתח כמתאמן טבעי ? אני לא מתכוון להתקרב לחומרים בכלל המטרה שלי להיות עם חולצה קצרה ושיראו ויגידו הבחור הזה מתאמן .
האם התחלתי מאוחר ? האם זה אפשרי המטרה שלי ? אני רוצה להראות "גדול" לא מפלצת אבל לצאת מההגדרה של רזה ולהיות קצת מנפוח. התאמנתי בעבר בהתעמלות קרקע הייתי באחוז שומן 9 אז עכשיו אני באזור ה 11-12 . אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש לכם טיפים בחינם אשמח לקחת ✌️

לא צריך שום חומרים כדי לגדול ממצבך,
גם אני מתאמן טבעי והייתי 1.84 על 60 ק״ג.

אם אתה רוצה להיראות גדול עם חולצה תצטרך להתחיל לאכול, להעלות במסה.
תקרא פה קצת על תזונה ואימונים ואל תבזבז זמן על ״ברו סיינס״.

להגיד לך כמה אתה תהיה גדול אף אחד לא יכול להגיד. יש פה עניין של גנטיקה, התמדה ותכנון נכון. מה שכן אפשר לגדול זה בטוח.

אין כזה דבר מאוחר מדי, ולגבי אם זה אפשרי? בעקרון כן. אבל אתה צריך להשקיע את הזמן בזה. זה לא שתוך שנה זהו אתה כבר בנית את כל השריר שיש לבנות.

טיפים? תבין שזה תהליך ארוך, אין סודות ואין תרגילי קסם. תלמד איך לבנות תכניות אימון, אין להתאמן נכון, תזונה נכונה, ואיך להתאושש כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
לא צריך שום חומרים כדי לגדול ממצבך,
גם אני מתאמן טבעי והייתי 1.84 על 60 ק״ג.

אם אתה רוצה להיראות גדול עם חולצה תצטרך להתחיל לאכול, להעלות במסה.
תקרא פה קצת על תזונה ואימונים ואל תבזבז זמן על ״ברו סיינס״.
מה זה ברו סיינס והאם אני נחשב מתחיל כדי לעשות נקרא לזה נובי גיינז אני מאוד רזה יחסית לגובה שלי אז להלעות כמה קג די מהר יחסית ? אני יודע שבשנה של אימונים כטבעי אנשים עולים לא הרבה אבל לאור המצב בהבדלים בין הגובה למשקל שנה ראשונה תהיה משמעותית או שזה גם תלוי בגיל ובסוג אימונים

מה זה ברו סיינס והאם אני נחשב מתחיל כדי לעשות נקרא לזה נובי גיינז אני מאוד רזה יחסית לגובה שלי אז להלעות כמה קג די מהר יחסית ? אני יודע שבשנה של אימונים כטבעי אנשים עולים לא הרבה אבל לאור המצב בהבדלים בין הגובה למשקל שנה ראשונה תהיה משמעותית או שזה גם תלוי בגיל ובסוג אימונים

בשנה זה אחלה תקופת זמן לבנות שייפ יפה,

ניובי גיינז זה משהו שקיים אבל לא רצוי שתסתמך על זה, זה משהו שתרוויח עם האימונים.

הגדילה תלויה באימונים, בתזונה ובאורח חיים.

וברו סיינס זה דברים שאנשים רנדומליים יגידו לך שהביסוס שלהם זה שרירים שיש להם ולא מחקרים.
בדיוק כמו מי שאמר לך שאי אפשר להיות גדול בתור טבעי.

נערך לאחרונה:
מה זה ברו סיינס והאם אני נחשב מתחיל כדי לעשות נקרא לזה נובי גיינז אני מאוד רזה יחסית לגובה שלי אז להלעות כמה קג די מהר יחסית ?
ברו סיינס זה השטויות שאומרים במכון שאין קשר בינהם למציאות ולא עובדים.
נובי גיינז זה דבר מדהים, תהנה מהם ותתאמן חזק. אני זוכר שהתחלתי להתאמן עם היקף יד 32 ס"מ, ותוך חודש זה עלה ב2 סנטימטר, וחודש אחרי ב1.5 ס"מ. בהתחלה זה מטורף כמה מתקדמים לפעמים.
האם התחלתי מאוחר ?
אתה צעיר חביבי.
השאלה שלי עד כמה גדול אני יכול להתפתח כמתאמן טבעי ? אני לא מתכוון להתקרב לחומרים בכלל המטרה שלי להיות עם חולצה קצרה ושיראו ויגידו הבחור הזה מתאמן .
גם אני טבעי, ובהחלט שאתה יכול להראות פצצה.

טיפים:

1. תלמד איך לאכול נכון.
  2. מה זה חלבון באוכל ומאיפה להשיג אותו (צריך 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף, אז אתה צריך 144 מ"ג חלבון כל יום)
  3. לשתות מספיק מים.
  4. לאכול מספיק פחמימה.
  5. אולי ללמוד על קלוריות ולהשתמש בזה (מעולם לא ספרתי קלוריות באופן אישי, אז אפשר גם בלי זה).
  6. תאסוף ותלמד יותר ויותר תמיד, ותדבר עם אנשים עם נסיון.
  7. להתאמן חזק ובלי הנחות. ברגע שמתחילים להחסיר פה ושם אימון, זה פוגע במוטבציה, תמצא מקום עם חברים ושכיף להתאמן שם, ותעשה מה שאתה יכול כדי להתמיד, אם זה לקנות בגדי אימונים מגניבים, אוזניות יקרות או מה שיביא אותך לחזור למכון.
  8. תמצא מאמנים טובים שיראו לך טכניקה נכונה, ויתנו לך תוכנית אימונים טובה. אם לא תמצא אדם כזה, תלמד ברשת או תתיעץ כאן.
  9. ולהנות התהליך, כי התוצאות נחמדות, אבל התהליך זה העיקר. בתור אחד שהגשים את החלומות שלו באימונים, והייתי מאוד שמח להגשים אותם, התהליך והאימונים לשם היו הכייף והעיקר באימונים, לא התוצאה.

בחיים לא מאוחר גם לא בגיל 40
בהצלחה אלוף
אליהו הנקין התחיל להתאמן אני חושב בגיל 32, והוא היה הטבעי הראשון בארץ עם 285 ק"ג סקוואט בתחרות ללא רצועות, אני חושב שהוא עשה את זה קצת יותר מ4 שנים של אימונים.
והוא גם במקרה המאמן שהביא אותי הכי רחוק.

אליהו הנקין התחיל להתאמן אני חושב בגיל 32, והוא היה הטבעי הראשון בארץ עם 285 ק"ג סקוואט בתחרות ללא רצועות, אני חושב שהוא עשה את זה קצת יותר מ4 שנים של אימונים.
והוא גם במקרה המאמן שהביא אותי הכי רחוק.
ראיתי ביוטיוב תחרות ליפטינג לגיל הזהב ורובם היו ניראים מצוין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית