עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני נח המון לפעמים גם 20 דקות, הכל תלוי בזמן שיש לי.כמה שבא להם = היו ימים (והרבה) שהם גם נחו 6-10 דקות בין הסטים לפעמים
מדבר על אנשים שהתעסקו במסה וחיטוב בלבד
אפשר לראות תמונות טרנספומציה שלהם?
אפשר, אבל אתה עלול להתקרר ותצטרך חימום מחדש.אפשר גם שעה לנוח?
תקרא על התוכנית של איוון סדיצ'ב, מאמן של הטופ העולמי בבולגריה, התאמנו 6 ימים בשבוע למשך כל שעות היום, מנוחות ארוכות, עצימות פסיכית, ועבודה מעבר ליכולת האנושית, אנשים קרסו שם.ואפשר סימוכין?
לואי סימונס הוא אחד מהם, הטענה היא לא שנוחה קצרה זה טוב להיפרטרופיה או כוח, אלא לסיבולת, ועל זה אין חולקים.איך הצליחו לחרטט מיליונים שזמן מנוחה כן משנה אם כן?
פונה למאמן, כי לבד לא תצליח.סבבה איך אני בונה תוכנית לעצמי?
לא התרשמתי סליחההייתי גודל יופי טופי מ8 סטים לארבע ראשי, סקוואט 120 משקל גוף 100 ל1 אחרי שנה
האם יספיק לי 6 סטים לחזה? הייתי עושה סתם 12
אבל כל מאמן נותן תוכנית אחרתאני נח המון לפעמים גם 20 דקות, הכל תלוי בזמן שיש לי.
אני מתעסק גם בכוח, וגם בחיטוב ומסה, למה שזה יהיה חיסרון לשאלה שלך?
הגנים שלי רעים, יש לי אישור מרופא וביטוח לאומי.
אני לא משתף תמונות, אבל המצב שלי טוב יותר מרוב הבילדרים שאתה כנראה מכיר.
אפשר, אבל אתה עלול להתקרר ותצטרך חימום מחדש.
תקרא על התוכנית של איוון סדיצ'ב, מאמן של הטופ העולמי בבולגריה, התאמנו 6 ימים בשבוע למשך כל שעות היום, מנוחות ארוכות, עצימות פסיכית, ועבודה מעבר ליכולת האנושית, אנשים קרסו שם.
לואי סימונס הוא אחד מהם, הטענה היא לא שנוחה קצרה זה טוב להיפרטרופיה או כוח, אלא לסיבולת, ועל זה אין חולקים.
פונה למאמן, כי לבד לא תצליח.
דמיין חרא גניםלא התרשמתי סליחה
לשאלתך חייב תוכנית אמיתית.. בגדול בגדול 6 להיפרטרופיה בשבוע זה מעט אבל גם זה תלוי מאוד
אל תזיין לי את המוח עם גנים ותיקח מאמן. הגנים שלך אש אתה פשוט לא מודע לזה עדיין.דמיין חרא גנים
הייתי עושה 24 לחזה בשבוע
ו16 לקוואדס בשבוע
תמצא מאמן טוב.אבל כל מאמן נותן תוכנית אחרת
אמרתי לך שיש לי גנים גרועים עם חותמת של רופא, אני עושה לפעמים יותר מ24 סטים לחזה בשבוע, ויותר מ24 סטים לסקוואט.דמיין חרא גנים
הייתי עושה 24 לחזה בשבוע
ו16 לקוואדס בשבוע
אחי הוא טרולאל תזיין לי את המוח עם גנים ותיקח מאמן. הגנים שלך אש אתה פשוט לא מודע לזה עדיין.
ותיקח מאמן שהומלץ לך ולא ילד מהמכון שלך שבא ישר עם דף ועט
יש מלא מאמנים טובים וכולם אומרים משהו אחרתמצא מאמן טוב.
וגם הם יתנו לך תוכנית אחרת ממאמנים אחרים.
אמרתי לך שיש לי גנים גרועים עם חותמת של רופא, אני עושה לפעמים יותר מ24 סטים לחזה בשבוע, ויותר מ24 סטים לסקוואט.
האם אני צריך שש לחזה? הוא קטן יותר מהקוואדסתמצא מאמן טוב.
וגם הם יתנו לך תוכנית אחרת ממאמנים אחרים.
אמרתי לך שיש לי גנים גרועים עם חותמת של רופא, אני עושה לפעמים יותר מ24 סטים לחזה בשבוע, ויותר מ24 סטים לסקוואט.
ההמלצה היא 10-20 סטים שבועיים בלי קשר ל״גודל״ השריריש מלא מאמנים טובים וכולם אומרים משהו אחר
האם אני צריך שש לחזה? הוא קטן יותר מהקוואדס
10? 12? 14? כמה לעשות? וכמה חזרות?ההמלצה היא 10-20 סטים שבועיים בלי קשר ל״גודל״ השריר
קח אחד ותקשיב לו.יש מלא מאמנים טובים וכולם אומרים משהו אחר
האם אני צריך שש לחזה? הוא קטן יותר מהקוואדס
וחזרת לשאלות המטומטמות שלך.10? 12? 14? כמה לעשות? וכמה חזרות?
קח אחד ותקשיב לו.
וחזרת לשאלות המטומטמות שלך.
זה אינדבדואלי ומשתנה בין הרבה גורמים.
אפשר להתקדם עם 6 או 600 סטים בשבוע, תלוי בתכנון ובהרבה גורמים, קח מאמן כדי שלא תמשיך לתהות כל הזמן על הבסיס של אימונים.
מה זה קח אחד ותקשיב לו, להראות לך שיחה עם 2 שאומרים דברים אחרים לגמרי? שניהם טוביםקח אחד ותקשיב לו.
וחזרת לשאלות המטומטמות שלך.
זה אינדבדואלי ומשתנה בין הרבה גורמים.
אפשר להתקדם עם 6 או 600 סטים בשבוע, תלוי בתכנון ובהרבה גורמים, קח מאמן כדי שלא תמשיך לתהות כל הזמן על הבסיס של אימונים.
אני חושב ש10 זה די מינימלי במיוחד לקבוצות שרירים יותר מורכבות כמו גב או רגליים, אז כנראה שבמקרים כאלה עדיף להתקרב יותר ל20. כמובן שיש מקרים שגם אם אתה עובר את ה20 ומגיע ל22-24 זה לא יפגע אבל אין דרך להגיד אם זה יועיל לך או לא כי זה תלוי ביותר מדי גורמים. זה בגדול ההמלצה והייתי אומר שעדיף לשמור על 15-20 סטים בשבוע בשביל לפתח מסה כמו שצריך. מבחינת כמות חזרות מה שיותר קריטי זה להתקרב לכשל אבל רוב האנשים שראיתי שיודעים דבר או שניים באימוני היפרטרופיה ממליצים על 5-9 חזרות כי זה טווח שהוא יותר "נוח" לרוב האנשים.10? 12? 14? כמה לעשות? וכמה חזרות?
אתה לא צריך להראות לי, לואי סימונס אומר דברים הפוכים מבוריס שייקו, ושניהם אימנו אלופי עולם.מה זה קח אחד ותקשיב לו, להראות לך שיחה עם 2 שאומרים דברים אחרים לגמרי? שניהם טובים
אתה לא צריך להראות לי, לואי סימונס אומר דברים הפוכים מבוריס שייקו, ושניהם אימנו אלופי עולם.
תבחר לך מאמן אחד ולך רק איתו.
אם תיקח מאמן כמו שהצעתי, אתה יכול לשאול אותו גם על זה.אוקיי, ומה בנוגע לשעה מנוחה שחלק אמרו שסה כמו 3 דקות מנוחה, (OA פרסם כאן מחקרים שאומרים שצריך עד 3-4 דקות מנוחה) איך אני בודק את סה על עצמי?
לקחתי כבר 3. אמרו לי עד 3-4 דקות.אם תיקח מאמן כמו שהצעתי, אתה יכול לשאול אותו גם על זה.
אבל מה שאני עושה, זה מה שנוח לי, נח כמה שאני רוצה בהתאם לזמן שיש לי במכון.
אז מה אתה ממשיך לחפור על זה?לקחתי כבר 3. אמרו לי עד 3-4 דקות.
כי כאן, ובעולם האמיתי, אומרים כמה שבאלךאז מה אתה ממשיך לחפור על זה?
אז למה אתה לא עושה כמה שבאלך?כי כאן, ובעולם האמיתי, אומרים כמה שבאלך
אני בא לכאן לשאול איך בודקים.אז למה אתה לא עושה כמה שבאלך?