דיון ד"ר עמי שגיב

Sugarzaza

זכר בטא
2,544
12
נק' מוניטין:
11,814
2,544
12
מישהו שמע על הליצן הזה?
בדיוק אבא שלי הביא לי מאמר שלו במגזין של אופנים או משהו בו הוא אומר שאין צורך בצריכה של יותר מ20 גרם חלבון ביום, שעוף ובשר לא בדיוק מתעכלים בגוף אלא נרקבים ועוד כל מיני עובדות YNET כאלה. מה יהיה?

• פותח/ת השרשור
אולי אני אצליח לצלם במצלמת הI PHONE האיכותית שלי ולהעלות, נראה אם האיכות תהיה נורמלית

שמתם לב שהורים תמיד מוצאים מאמרים שיוכיחו לילדים שלהם שהם טועים, אבל שכשמביאים להם מאמרים שטוענים ההיפך ממה שהם אומרים, הם קובעים שזה שטויות?

שמתם לב שהורים תמיד מוצאים מאמרים שיוכיחו לילדים שלהם שהם טועים, אבל שכשמביאים להם מאמרים שטוענים ההיפך ממה שהם אומרים, הם קובעים שזה שטויות?

ואוו כמה שאתה צודק!! 🙌

ככה זה שההורים קוראים ב YNET מאמרים של דיאטניות :jester:יות

מישהו שמע על הליצן הזה?
בדיוק אבא שלי הביא לי מאמר שלו במגזין של אופנים או משהו בו הוא אומר שאין צורך בצריכה של יותר מ20 גרם חלבון ביום, שעוף ובשר לא בדיוק מתעכלים בגוף אלא נרקבים ועוד כל מיני עובדות YNET כאלה. מה יהיה?
גם אתה התחלת?! :(

גם אתה התחלת להתיחס לד"ר סוג ז' מישראל שאין להם חצי מושג בתזונה ובאימונים? איך נפלו גיבורים

זה כמו להוכיח לעציץ שהוא טועה..

כל מילה זהב. :\ כמה שזה נכון ... בדיוק עכשיו אני במלחמה אם ההורים שלי על הקטע הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית