בגלל שבחיטוב שלי ירדתי קצת מהר מדי (בערך 6-7 ק"ג בחודשיים) אני מנסה לראות כנראה אולי אני לא אוכל מספיק קלוריות אז אני צריך עזרה כי יש משהו שלא הכי הבנתי במאזן השלילי הנייטרלי והשריפת קלוריות..
אני עושה 4 אימונים בשבוע+ אירובי כל אימון חצי שעה בערך
לפי החישוב הזה פחות או יותר באתר שבתמונה, שמתי 3-5 אימונים בשבוע וזה נתן 2900 קלוריות. זאת אומרת שמה שרשום פה זה שהמאזן הנייטרלי שלי זה 2900 קלוריות בזמן הזה? והשאלה אם הכוונה ביום של אימון או ביום מנוחה או שזה לא משנה והם עושים משהו כמו ממוצע שבועי?
ואם זה החישוב הנכון אז אני צריך לאכול 2400 קלוריות ביום בערך בחיטוב, השאלה אם ביום ללא אימון אני מוריד בערך 300-400 קלוריות או שצריך להישאר על אותן סך קלוריות פלוס מינוס כל יום? וביום שאני משחק כדורגל פעם בשבוע אני צריך גם לחשב כמה שרפתי בערך ולהוסיף גם את זה?!
כרגע אני על 2000-2200 קלוריות בערך ביום אז אם כן לפי זה צריך לעלות קצת?
תודה למי שעונה..
אני עושה 4 אימונים בשבוע+ אירובי כל אימון חצי שעה בערך
לפי החישוב הזה פחות או יותר באתר שבתמונה, שמתי 3-5 אימונים בשבוע וזה נתן 2900 קלוריות. זאת אומרת שמה שרשום פה זה שהמאזן הנייטרלי שלי זה 2900 קלוריות בזמן הזה? והשאלה אם הכוונה ביום של אימון או ביום מנוחה או שזה לא משנה והם עושים משהו כמו ממוצע שבועי?
ואם זה החישוב הנכון אז אני צריך לאכול 2400 קלוריות ביום בערך בחיטוב, השאלה אם ביום ללא אימון אני מוריד בערך 300-400 קלוריות או שצריך להישאר על אותן סך קלוריות פלוס מינוס כל יום? וביום שאני משחק כדורגל פעם בשבוע אני צריך גם לחשב כמה שרפתי בערך ולהוסיף גם את זה?!
כרגע אני על 2000-2200 קלוריות בערך ביום אז אם כן לפי זה צריך לעלות קצת?
תודה למי שעונה..
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: