הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרעון קלורי שאינו רציף

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אני מגרען 3000 בשבוע בשביל למזער איבוד שריר
שאלה
אם ביום ראשון גרענתי 1000
ביום שני הייתי בניטרלי
אפשר להחשיב את זה כאילו גרענתי 500 ביום ראשון ו500 ביום שני נכון?

הרי הגוף שלנו לא עובד עם 24 שעות והוא שורף קלוריות כל שעה לכן אפשר להתייחס לגרעון שבועי
כך שאם אני אמור להקפיד על 120 גרם חלבון ביום אוכל בשבוע להקפיד על 720 גרם וזה יספק את הגוף האמנם?

תיאורתית אתה יכול לחשב את זה גם חודשית,
אבל בפועל מנסיוני זה לא ככה. אם אתה בפלוס קלורי יומי גבוה אתה תאגור שומן בקלות.
אתה יכול יום אחרי לעשות מינוס קלורי גדול, אבל אף אחד לא מבטיח לך שכל מה שירד ירד מהשומן. אתה מרעיב את הגוף, אין לו שום סיבה לשמור על שריר.

כנל לגבי חלבון. אתה יכול לאכול שבוע שלם 300 גרם חלבון ביום, 150 גרם יצאו לך בשתן ולא ויתרמו כלום.
ואז בשבוע השני, אתה תאכל אפס גרם חלבון, ולא תבנה שריר בכלל.

תשמור על סדר יום. לא קריטי אם זה טיפה משתנה, אבל בגבול ההיגיון. (הכי טוב זה לנסות. הגוף מגיב אחרת לכל אחד.)

כל עוד אתה בטרנד קבוע של גרעון, ובכל יום אתה במקסימום על נייטרלי, אז זה אפשרי, ברגע שאתה עושה ימים שאתה בפלוס קלורי וימים במינוס, אז זה כבר הופך את העניין ליותר בעייתי

• פותח/ת השרשור
תיאורתית אתה יכול לחשב את זה גם חודשית,
אבל בפועל מנסיוני זה לא ככה. אם אתה בפלוס קלורי יומי גבוה אתה תאגור שומן בקלות.
אתה יכול יום אחרי לעשות מינוס קלורי גדול, אבל אף אחד לא מבטיח לך שכל מה שירד ירד מהשומן. אתה מרעיב את הגוף, אין לו שום סיבה לשמור על שריר.

כנל לגבי חלבון. אתה יכול לאכול שבוע שלם 300 גרם חלבון ביום, 150 גרם יצאו לך בשתן ולא ויתרמו כלום.
ואז בשבוע השני, אתה תאכל אפס גרם חלבון, ולא תבנה שריר בכלל.

תשמור על סדר יום. לא קריטי אם זה טיפה משתנה, אבל בגבול ההיגיון. (הכי טוב זה לנסות. הגוף מגיב אחרת לכל אחד.)

לגבי העניין עם החלבון אני מקפיד מידי יום על כמות גבוה ובמיוחד ביום שהגרעון הוא גדול , חוץ מיום אחד בשבוע שאני אוכל קצת מעל הניטרלי ואז ברוב היום אני על המון פחמימה
כל עוד אתה בטרנד קבוע של גרעון, ובכל יום אתה במקסימום על נייטרלי, אז זה אפשרי, ברגע שאתה עושה ימים שאתה בפלוס קלורי וימים במינוס, אז זה כבר הופך את העניין ליותר בעייתי

סליחה אגב על ההקפצה ..
לגבי מה שכתבת קח לדוגמא מה אני עושה
עד יום רביעי מגרען 700-1000
ביום חמישי מגיע למצב שגרעון שבועי הוא 3500 בערך ואז בחמישי לפעמים אוכל אפילו 1000 מעל הניטרלי ושישי שבת חוזר או לניטרלי או לגרעון , כך שרק יום אחד בשבוע אני כמעט עובר את הניטרלי . גרעון שבועי יעמוד על 3000 בערך.
בינתיים הורדתי ככה ב3 שבועות קילו וקצת אז אני מאמין שהרוב הוא שומן ...
שמע חיטוב שעבר שיחקתי עם המשחקים 1000 פעם וירדתי ממש יפה , עכשיו פשוט נותן עוד פוש לרדת עוד 6 - 7 קילו ומנסה שהכל כמה שיותר יהיה שומן ...
מקפיד כמובן על אימונים בהתאם

עכשיו פשוט נותן עוד פוש לרדת עוד 6 - 7 קילו ומנסה שהכל כמה שיותר יהיה שומן
עם המשחקים שאתה עושה החיטוב יהיה פחות איכותי, כלומר אתה מאבד יותר שריר ממה שהיית רוצה מאשר שומן

שמע מניסיוני זה עובד

לא אגיד שזה אידיאלי כמאוד סביר שזה לא אבל התהליך עובד ולי פחות אכפת מה אידיאלי יותר מעדיף להנות מהדרך ככל האפשר

• פותח/ת השרשור
עם המשחקים שאתה עושה החיטוב יהיה פחות איכותי, כלומר אתה מאבד יותר שריר ממה שהיית רוצה מאשר שומן
איך אתה יכול להיות בטוח ?
אני בסהכ יום אחד בשבוע אוכל מעל הניטרלי והשאר מגרען רגיל (גרעון יחסית גדול קרוב ל40 אחוז)
וגג גג אולי עוד יום אחד ניטרלי (משתדל שיפול על יום אימון)
אגב בדקתי לפני הכניסה לחיטוב היקפים בזרועות , יש עוד משהו שחשוב לבדוק בשביל לדעת על איכות ירידה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית