עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פרידי סוסיין הוא המקום הראשון בקטגורית משקל עד 75 ק"ג ונתן טוטאל 592.5 ק"ג.חחח מה ברור שואל מה התוצאות שלו
בכל מקרה שמעתי גם התחרות הבא יש עוד קטגוריות
נראה לי ששכחת שאחרי השיח שהיה לנו פה אני מתחרה בקטגוריה לטרנסקופטריםפרידי סוסיין הוא המקום הראשון בקטגורית משקל עד 75 ק"ג ונתן טוטאל 592.5 ק"ג.
בכל תחרות יש את אותם קטגוריות, אך בשביל הגביע והפרס הכספי זה המקום הראשון לפי נוסחת ווילקס.
ישנם שתי קטגוריות, עד 85ק"ג, ומעלה.
כל מי שמתחרה מתחת 85 מכניסים את התוצאות שלו לחישוב נוסחא, ומי שמנצח בנוסחא הוא המנצח.
לדוגמא, בתחרות הראשונה הטוטאל שלי היה 640 על משקל גוף 83 מול פרידי שנתן 592.5 על משקל גוף 73, אז למרות שהרמתי יותר ממנו, הוא ניצח כי הניקוד שלו היה גבוה יותר בגלל הנוסחה.
למרות זאת, אני מחזיק בשיא יראל עד 90 ק"ג, והוא מחזיק בשיא ישראל עד 75.
בתחרות שניה שקלתי 86.9, ונתתי טוטאל 670. והייתי מקום שני לבחור ששקל כמעט 140 עם טוטאל 805 ק"ג.
למרות זאת אני עדיין מחזיק בשיא ישראל עד 90 ק"ג.
כך שיש שני נושאים, שיא קטגורית משקל, ושיא קטגורית התחרות בהתחשב בנוסחה.
אני יודע שאליהו מוכן לשטות הזאת, ופשוט לא יתן לזה לקרות.נראה לי ששכחת שאחרי השיח שהיה לנו פה אני מתחרה בקטגוריה לטרנסקופטרים
אני אחדד. אם המטרה שלך היא נטו ווייטליפטינג, תקנה מוט וויטליפטינג. אם אתה עושה את זה על הדרך אבל עדיין מתרכז בסקוואט בנץ' דדליפט, לך על הפווארבר.נתתי לך נתון הרבה יותר מרשים עלי מ200 דד/סקוואט
יש לי מרתף של הבניין לעשות שמה הכל די גדול
מתחיל ללכת לWL אבל אם יהיה שוב סגר רוצה להתאמן
המוט שנתת יעשה את העבודה?
אני מסכים איתך כמובן שהסלאק שימשך מסומו יותר גדול. אבל יודע מה? הוא גם יותר גדול למי שעומד בעמידה צרה יותר בקלאסי. תסתכל למשל על אדם בישופ לעומת בריאן שו, בריאן מחזיק את המוט הרבה יותר רחב ויהיה פחות סלאק אבל ככה הוא מושך הכי טוב.תודה.
כן, אני יורד מאוד נמוך.
האחיזה בסומו קרוב יותר מקלאסי, אז הסלאק של המוט הרבה יותר קיצוני מאשר בדדליפט קלאסי.
הראתי תמונה מעט מוגזמת, לאליהו יש תמונות אפילו יותר מוגזמות, ככל שהמשקל כבד יותר.
במוט קלאסי ההבדל במשקל בין סומו לקלאסי לא גדול עד לא קיים, ורק משתנה בין מבנה גוף והרגל.
עם מוט טקסס בבירור יותר קל סומו מאשר קלאסי.
הסומו שלי לא רחוק מהקלאסי שלי, תאמין לי שאם מביאים טקסס אני כמעט בטוח עובר לסומו.
אבל אולי תשתף כאן תמונה להראות לי את הסלאק שיש לך עם משקל נחמד.
ותראה את ההבדל בין קלאסי וסומו.
אני מסכים שאין הרבה מוזרקים, ואני מסכים שהרבה מהמוזרקים חלשים יותר ממתאמנים משקיעים.
אבל התחרויות בארץ בלי בדיקות הביאו מקסימום 30 מתחרים. ותחרות עם בדיקות ובלי הרבה קטגוריות הביאה מעל 80.
הרבה יותר אנשים מעוניינים להתחרות בתחריות עם בדיקות, כולל כל החברה של אליהו.
זה נותן תחושה, שיש סיכוי, לאנשים שרק מתחילים בספורט. תגיד מה שתרצה על התחרויות של אליהו, זה הביא הכי הרבה קהל ומתחרים מכל תחרות פאוורליפטינג אחר בארץ שאני מכיר.
זה תלוי איזה קטגוריה אתה, נוער היו כמעט 20 מתחרים. משקל עד 82.5 היה קטגוריה עמוסה וגם עד 75.
מעל 82.5 אין הרבה, והרבה פחות מעל 90.
ותחכה, תחרות ראשונה היה בערך 50 מתחרים, ובשניה 80, אולי בתחרות הבאה יהיה הרבה יותר.
כרגע אני רק באימון שני בWL הייתי מעדיף שיהיה לי מוט שיהיה נו לעשות איתו הכלאני אחדד. אם המטרה שלך היא נטו ווייטליפטינג, תקנה מוט וויטליפטינג. אם אתה עושה את זה על הדרך אבל עדיין מתרכז בסקוואט בנץ' דדליפט, לך על הפווארבר.
אני מסכים איתך שזה אולי לא אמור לשנות למארגנים יתרונות כאלו ואחרים למתחרים מסוימים אם הכל לפי התקן. אולי זה פשוט נסיון של אליהו להיות דומה לIPF, לא יודע.אני מסכים איתך כמובן שהסלאק שימשך מסומו יותר גדול. אבל יודע מה? הוא גם יותר גדול למי שעומד בעמידה צרה יותר בקלאסי. תסתכל למשל על אדם בישופ לעומת בריאן שו, בריאן מחזיק את המוט הרבה יותר רחב ויהיה פחות סלאק אבל ככה הוא מושך הכי טוב.
ושוב, אם מוט טקסס גורם לך להרים יותר בסומו מאשר בקלאסי - תמשוך סומו. אני לא רואה את הבעיה פה. כל האפשרויות מונחות לפניך בדיוק כמו למתחרה השני. אז איפה החלק הלא הוגן פה? אז מי שמושך סומו במוט סטיף מרוויח יותר ממי שמושך קלאסי? אז מה. זה מרגיש לי שקול ללהתלונן על מי שיש לו קשת גדולה בבנץ' ומרים עם טווח תנועה קצר יותר. יש למושך הסומו במקרה הזה אולי יתרון אנטומי שהפוזיציה הטובה שלו היא סומו ולא קלאסי. לי יש יתרון אנטומי שהגב שלי גמיש ויש לי טווח תנועה בבנץ'. בהמשך בוא גם נדרוש שלמי שיש ידיים ארוכות יותר ימשוך מהגבהה כי טווח התנועה שלו נמוך יותר. אני פשוט לא רואה את ההבדל ביתרון שנותן מוט טקסס לכל היתרונות האחרים האלה.
הנה הרשימה של המתחרים מהתחרות שאתה השתתפת. יש כאן 37 מתחרים זה בלי המתחרים שנפסלו על סטרואידים או שלא עבור בשום כניסה בתרגיל מסוים, ובלי מתחרי הבנץ'. היו בכללי 50 מתחרים.לגבי הבדיקות, לא יודע מה היה בתחרות השניה של אליהו אבל בראשונה היה מספר מאד מצומצם של מתחרים, אולי איזה 30. לא יודע מאיפה אתה אומר 50, ובימים שאדטו היה מארגן תחרויות בפתח תקווה היה לך באופן קבוע 70-90 מתחרים בכל תחרות בלי שום בדיקת סמים. אני חושב שהפרס הכספי יותר משך מתחרים אל אליהו מאשר בדיקות הסמים. אולי יש כמה מתאמנים של אליהו שהוא שטף להם קצת את המוח על זה אז זה חשוב להם כי הם מפחדים מהמוזרקים אבל אני חושב שהם המיעוט.
מה קרה לסקוואט בתחרות?
נתן 250מה קרה לסקוואט בתחרות?
וגם המשקלים של גופט נמוכים ביחס למה שהוא עושה במכון לא?
"מה קרה לסקוואט בתחרות?"קשר?
למי כתבתי את זה?"מה קרה לסקוואט בתחרות?"
מה קרה?מה קרה לסקוואט בתחרות?
וגם המשקלים של גופט נמוכים ביחס למה שהוא עושה במכון לא?
דוד זוריבין נתן 250, עוד מתאמן של אליהו הנקין.נתן 250
כו0 אוחתק מה באת לשגע אותי שובלמי כתבתי את זה?
אני דווקא אוהב לחץ תחרות בדרך כלל מוציאים תוצאות יותר טובות בגלל התחרותסקוואט זה תרגיל לא פשוט, ועם הלחץ של התחרות זה עוד יותר קשה.
לא מבין למה לא לעשות עם רצועות גם בתחרותהדדליפט שלך שריאיתי לדוגמה לא עוברת תחרות.
באמת שאתה צריך ללכת לאיבחון זה בשבילךכו0 אוחתק מה באת לשגע אותי שוב
באיזה תחרות/יות כבר היית שאתה אוהב את הלחץ?אני דווקא אוהב לחץ תחרות בדרך כלל מוציאים תוצאות יותר טובות בגלל התחרות
לא מבין למה לא לעשות עם רצועות גם בתחרות
באמת שאתה צריך ללכת לאיבחון זה בשבילך
אני כותב לאלחנן מה קרה לסקוואט שלו בתחרות אתה מראה לי 250 של מישהו אחר
כיתה ד מרוץ 60 מטרבאיזה תחרות/יות כבר היית שאתה אוהב את הלחץ?
השיא שלי שם היה 7.03, מה שלך?כיתה ד מרוץ 60 מטר
7.02השיא שלי שם היה 7.03, מה שלך?
שקרן.7.02
מה פתאום, קנאישקרן.
סתם כתבת מאייה פחות ממני כדי להרגיש טוב עם עצמך