הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש ממש רע

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
התחלתי חיטוב לפני 8 ימים בדיוק
גירעון בערך של 300-500 קלוריות
1800-1900 קלוריות , 170-180 חלבון, 60 שומן ובערך 140-150 פחמימה.
עכשיו כבר כמה ימים שיש לי חולשה מטורפת ולא באימונים או משהו נגיד בעבודה ממש לא מרגיש טוב ומרגיש חלש
זה בגלל הכמות הקטנה של הפחמימות? אמרו לי אחרי חודש תתרגל אבל כל החיטוב שלי הוא חודש וחצי-חודשיים זה אמור להיות ככה? יש מצב בגלל שזה חיטוב ראשון ועד היום הייתי רגיל לאכול קרוב ל3000 קלוריות עם ים פחמימות ( לא הייתי עובר את ה130 חלבון) אז הגוף קיבל שוק כזה?

תדאג לאכול הרבה ירקות , תשתה הרבה...
תעזר בקפה (חבר יקר)
ואין מה לעשות בחיטוב מרגישים לפעמים חולשה , במיוחד שאתה הורדת ביותר מ1000 קלוריות..

תבדוק גם אולי זה משהו שלא קשור לתזונה, אני לא ממש יודע איך ומה לבדוק הייתי מתחיל מבדיקות דם. פשוט לפני כמה שנים קרה לי שהתחלתי חיטוב ואחרי כמה ימים הרגשתי רע וחלש, חשבתי שזה בגלל החיטוב בהתחלה, אחרי זה התברר שזה היה משהו אחר בכלל שדרש טיפול.

• פותח/ת השרשור
קניתי
תדאג לאכול הרבה ירקות , תשתה הרבה...
תעזר בקפה (חבר יקר)
ואין מה לעשות בחיטוב מרגישים לפעמים חולשה , במיוחד שאתה הורדת ביותר מ1000 קלוריות..
קניתי כדורי קפאין כי אני לא אוהב קפה
וירקות באמת אני לא מקפיד לאכול נשנה את זה
תבדוק גם אולי זה משהו שלא קשור לתזונה, אני לא ממש יודע איך ומה לבדוק הייתי מתחיל מבדיקות דם. פשוט לפני כמה שנים קרה לי שהתחלתי חיטוב ואחרי כמה ימים הרגשתי רע וחלש, חשבתי שזה בגלל החיטוב בהתחלה, אחרי זה התברר שזה היה משהו אחר בכלל שדרש טיפול.
צודק זה לא משחק
עוד היום אני קובע

קניתי

קניתי כדורי קפאין כי אני לא אוהב קפה
וירקות באמת אני לא מקפיד לאכול נשנה את זה

צודק זה לא משחק
עוד היום אני קובע

אחי ירקות (בחיטוב עדיפות לירוקים) זה חשוב מאוד מהרבה סיבות...
סיבים תזונתיים , ויטמינים ובכללי זה מוסיף נפח לצלחת יש אפקט פסיכולוגי כי הרי כולנו "אוכלים עם העיניים"..

• פותח/ת השרשור
תמיד יש מה לעשות. עוד הליכות שתוכל להכניס עוד קלוריות, לעלות את הצריכה הקלורית קצת להתחיל במינוס פחות חמור
אבל עוד אירובי משמע עוד פעילות גופנית ועוד הוצאת אנרגיה מהגוף

• פותח/ת השרשור
תוסיף קצת קלוריות תראה אם הרגשה הכללית שלך משתפרת ... לאחר מכן תפחית שוב בהדרגה.
אני כרגע אוכל כ2.5 גרם חלבון על כל קילו אולי זאת הסיבה ובגלל זה מעט פחמימןת יחסית
אם אני יאכל 2.5 במקום 2.2 יהיה הבדל בחיטוב?

אני כרגע אוכל כ2.5 גרם חלבון על כל קילו אולי זאת הסיבה ובגלל זה מעט פחמימןת יחסית

תאכל פי 2 ותעביר את השאר לפחמימה,
פי 2.5 לא יתן שום הבדל מפי 2.

חיטוב תלוי בקלוריות לא חלבון. ברגע שאתה במינוס קלורי, עשית את שלך, אתה יכול גם לאכול 1.6 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף ואם תהיה במינוס קלורי, אתה תרד במשקל.

הסיבה שמוסיפים חלבון בחיטוב, בגלל שזה ממלא ומוריד תיאבון, וכדי לשמור על השרירים, אבל האמת שגם עם 1.6 אתה תשמור על השרירים יופי.

אני כרגע בחיטוב צורך בערך 2.2 גרם חלבון, אבל אני מכניס 400-600 קלוריות רק מהמיץ ירקות שלי בבוקר, אז נראה שאקצץ בחלבונים בהמשך כשאצטרך לקצץ בקלוריות. מאוד נוח לי לפחות 30% מהתפריט פחמימה.

חיטוב זה תהליך הדרגתי, לקפוץ מ3000 קלוריות ופחמימות גבוהות למשהו כל כך נמוך זה לא משהו הדרגתי, לא פלא שאתה מרגיש חרא.

תחזור לאיפה שהיית ותרד יותר בהדרגה בקלוריות

• פותח/ת השרשור
חיטוב זה תהליך הדרגתי, לקפוץ מ3000 קלוריות ופחמימות גבוהות למשהו כל כך נמוך זה לא משהו הדרגתי, לא פלא שאתה מרגיש חרא.

תחזור לאיפה שהיית ותרד יותר בהדרגה בקלוריות
כן אבל המטרה הייתה לחטב ממש בקטנה עד תחילת-אמצע ספטמבר ואז מסה בכל הכח עד הקיץ
אשכרה לא מאמין שכל כך חיכיתי לחיטוב בגלל שלא הייתי מסוגל לאכול יותר והכנסתי אוכל בכח ועכשיו אני סובל וכל דבר מגרה אותי

כן אבל המטרה הייתה לחטב ממש בקטנה עד תחילת-אמצע ספטמבר ואז מסה בכל הכח עד הקיץ
אם אתה בתהליך מיני קאט, זה באמת צריך להיות קצת יותר קיצוני ומהיר, אבל לא קופצים ישר מ3000 ל1800 צריך להיות פה קצת אמצע, תהיה כמה שבועות על 2500, אחרי זה תוריד הקלוריות עוד קצת עד שאתה במצב שנוח לך אתה יורד שומן (אולי גם עולה שריר) והאימונים וחיי היומיום שלך מרגישים טוב

אני לא יודע כמה אתה שוקל ופרטים.

אבל אני התחלתי חיטוב 88 ק"ג, צרכתי ביום 3000 קלוריות בערך.

התחלתי חיטוב שאני לא ממהר לשום מקום, ואני אוכל השבוע 2750-2650 קלוריות ביום.
ושבוע הבא ארד עוד קצת.

לא רואה סיבה הגיונית לצנוח ל1800 ביום.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע כמה אתה שוקל ופרטים.

אבל אני התחלתי חיטוב 88 ק"ג, צרכתי ביום 3000 קלוריות בערך.

התחלתי חיטוב שאני לא ממהר לשום מקום, ואני אוכל השבוע 2750-2650 קלוריות ביום.
ושבוע הבא ארד עוד קצת.

לא רואה סיבה הגיונית לצנוח ל1800 ביום.
הניטרלי שלי ללא אירובי בכלל הוא בסביבות ה2300-2400 אני שקלתי 72-73 בהתחלה
תאכל פי 2 ותעביר את השאר לפחמימה,
פי 2.5 לא יתן שום הבדל מפי 2.
לכמה פחמימה הערך להגיע?

הניטרלי שלי ללא אירובי בכלל הוא בסביבות ה2300-2400 אני שקלתי 72-73 בהתחלה
אני לא מבין איך, כי לפי כל התוכנות שבדקתי אני בערך 1800 ואני שוקל 88 ק"ג.
כשאני מתאמן כמו חיה תוכנית של סמולוב, צרכתי בערך 3000 ביום.

אני לא בטוח שאתה סופר קלוריות נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית