הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרגיש ממש רע

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
התחלתי חיטוב לפני 8 ימים בדיוק
גירעון בערך של 300-500 קלוריות
1800-1900 קלוריות , 170-180 חלבון, 60 שומן ובערך 140-150 פחמימה.
עכשיו כבר כמה ימים שיש לי חולשה מטורפת ולא באימונים או משהו נגיד בעבודה ממש לא מרגיש טוב ומרגיש חלש
זה בגלל הכמות הקטנה של הפחמימות? אמרו לי אחרי חודש תתרגל אבל כל החיטוב שלי הוא חודש וחצי-חודשיים זה אמור להיות ככה? יש מצב בגלל שזה חיטוב ראשון ועד היום הייתי רגיל לאכול קרוב ל3000 קלוריות עם ים פחמימות ( לא הייתי עובר את ה130 חלבון) אז הגוף קיבל שוק כזה?

סגור
אגב למה בכל התפריטים אני באמת רואה שכולם צורכים הרבה יותר מ2.2 חלבון על כל קילו?

אתה כן יכול לרדת בהדרגה זה יתן לך סוג של "תקופת הסתגלות" ויהיה לגוף הרבה יותר קל להתמודד.

דבר שני אין ערך פחמימה שצריך להגיע אליו, פחמימה משלימים לסך הקלוריות הרצוי אחרי שחישבת חלבון ושומן.

ולגבי השאלה שלך, כל האלה שצורכים הרבה יותר מ2.2 חלבון זה כי הכי קל להסתמך על ברו סיינס, בטח הם גם שותים שייק חלבון איך שהם יוצאים מהמכון כדי לא לאבד מהאפקטיביות של האימון.

בקיצור, חסרי מושג.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין איך, כי לפי כל התוכנות שבדקתי אני בערך 1800 ואני שוקל 88 ק"ג.
כשאני מתאמן כמו חיה תוכנית של סמולוב, צרכתי בערך 3000 ביום.

אני לא בטוח שאתה סופר קלוריות נכון.
לא הבנתי כל כך
אתה כן יכול לרדת בהדרגה זה יתן לך סוג של "תקופת הסתגלות" ויהיה לגוף הרבה יותר קל להתמודד.

דבר שני אין ערך פחמימה שצריך להגיע אליו, פחמימה משלימים לסך הקלוריות הרצוי אחרי שחישבת חלבון ושומן.

ולגבי השאלה שלך, כל האלה שצורכים הרבה יותר מ2.2 חלבון זה כי הכי קל להסתמך על ברו סיינס, בטח הם גם שותים שייק חלבון איך שהם יוצאים מהמכון כדי לא לאבד מהאפקטיביות של האימון.

בקיצור, חסרי מושג.
סגור אני מוריד ל140-150 חלבון וכל השאר פחמימה.

לא הבנתי כל כך

סגור אני מוריד ל140-150 חלבון וכל השאר פחמימה.

נשמע טוב,

מה שאלחנן אומר זה שהוא חושב שהניטרלי שלך לא מחושב נכון.

בכל מקרה אם המגמה שלך היא יציבה ועובדת אז הכל בסדר.

לא הבנתי כל כך
אני שוקל 88 והניטרלי שלי עם תוכנית רצחנית כמו סמולוב הוא 3000 קלוריות ביום. והניטרלי שלי בלי אימונים זה 1800.
אז איך הניטרלי שלך 2400 בלי אימונים כשאתה רק שוקל 74?
עודף חלבון וחוסר פחמימה גם יכולה להוביל לחוסר וויטמינים ומינרלים מסוימיםמ שאין בחלבון.

• פותח/ת השרשור
אני שוקל 88 והניטרלי שלי עם תוכנית רצחנית כמו סמולוב הוא 3000 קלוריות ביום. והניטרלי שלי בלי אימונים זה 1800.

עודף חלבון וחוסר פחמימה גם יכולה להוביל לחוסר וויטמינים ומינרלים מסוימיםמ שאין בחלבון.
אמ חישבתי באפליקציה myfittnespal אין לי דרך כל כך לדעת ותאמת כל פעם שהייתי אוכל בסביבות ה2000-2200 הייתי יורד אז זה הגיוני
אם מחשבים במחשבון bmr יוצא לי בערך 2100 אחרי שמכפילים ב1.2 אבל הבנתי שזה לבן אדם שלא מתאמן בכלל וגם לא עובד
אז אני גם מתאמן וגם עובד(לא עבודה פיזית אבל גם לא יושב במשרד)
נשמע טוב,

מה שאלחנן אומר זה שהוא חושב שהניטרלי שלך לא מחושב נכון.

בכל מקרה אם המגמה שלך היא יציבה ועובדת אז הכל בסדר.
תגיד יש מצב אני שולח לך תתפריט ותעזור לי קצת לשנות לטובת זה? איפה הכי טוב להוריד חלבון ומה לשים במקום
נגיד ארוחת צהריים אני אוכל אורז וחזה עוף אבל בערב שאני אוכל קופסת קוטג בעיה להחליף את זה באורז בלי כלום סתם ככה
עריכה: לא משנה כבר שיניתי בקטנה למשהו שאני יוכל לעמוד בו ועכשיו יש לי 150 חלבון וכמעט 200 פחמימה על 1900 קלוריות

כן אני שיניתי קצת וניראה אם ישתפר מצבי

בדיאטה זה חכם לאכול כמות חלבון גבוהה בגלל 2 סיבות עיקריות - שובע, והאפקט התרמוגני הגבוהה של חלבון.

ואני מודע לכך שזה יישמע ברו סיינס אבל אני שם לב שאני פשוט נראה יותר טוב על חלבון גבוהה יותר.

אמ חישבתי באפליקציה myfittnespal אין לי דרך כל כך לדעת ותאמת כל פעם שהייתי אוכל בסביבות ה2000-2200 הייתי יורד אז זה הגיוני
אם מחשבים במחשבון bmr יוצא לי בערך 2100 אחרי שמכפילים ב1.2 אבל הבנתי שזה לבן אדם שלא מתאמן בכלל וגם לא עובד
אז אני גם מתאמן וגם עובד(לא עבודה פיזית אבל גם לא יושב במשרד)

תגיד יש מצב אני שולח לך תתפריט ותעזור לי קצת לשנות לטובת זה? איפה הכי טוב להוריד חלבון ומה לשים במקום
נגיד ארוחת צהריים אני אוכל אורז וחזה עוף אבל בערב שאני אוכל קופסת קוטג בעיה להחליף את זה באורז בלי כלום סתם ככה
עריכה: לא משנה כבר שיניתי בקטנה למשהו שאני יוכל לעמוד בו ועכשיו יש לי 150 חלבון וכמעט 200 פחמימה על 1900 קלוריות

כן אני שיניתי קצת וניראה אם ישתפר מצבי

פחמימה זה כל כך הרבה דברים,
אין שום בעיה להוסיף עוד טיפה אורז לארוחה גדולה או כל דבר אחר.

ועכשיו התפריט שלך נשמע הרבה יותר טוב.

@Shem אתה צודק שחשוב לאכול מספיק חלבון ובעיקר בחיטוב אבל יש איזשהו רף שפשוט התועלת היא אפסית וחבל על הקלוריות.

• פותח/ת השרשור
פחמימה זה כל כך הרבה דברים,
אין שום בעיה להוסיף עוד טיפה אורז לארוחה גדולה או כל דבר אחר.

ועכשיו התפריט שלך נשמע הרבה יותר טוב.

@Shem אתה צודק שחשוב לאכול מספיק חלבון ובעיקר בחיטוב אבל יש איזשהו רף שפשוט התועלת היא אפסית וחבל על הקלוריות.
נגיד 150 חלבון וכמעט 200 פחמימה יהיה עדיף מ180 חלבון ו140 פחמימה?
וגם ניראה לי שהניטרלי שלי הוא 2100-2200 לא 2350 כמו שחשבתי אז 1800 קלוריות זה כולה גירעון של 300 ולפי מה שאתם אומרים כדאי לי להוסיף על זה

וגם ניראה לי שהניטרלי שלי הוא 2100-2200 לא 2350 כמו שחשבתי אז 1800 קלוריות זה כולה גירעון של 300 ולפי מה שאתם אומרים כדאי לי להוסיף על זה
תחכה שבוע ורק אז תוריד שוב בקלוריות.
וחופשי תאכל 150 גרם חלבון, זה בסדר גמור.

חד משמעית יהיה עדיף.
והניטרלי לא משנה תמיד תשמור על פי 2 חלבון, פי 0.8 שומן והשאר פחמימה. (גם אם הניטרלי הוא 1,500 וגם אם הוא 3,000 זה לא רלוונטי)

• פותח/ת השרשור
תחכה שבוע ורק אז תוריד שוב בקלוריות.
וחופשי תאכל 150 גרם חלבון, זה בסדר גמור.
אין בעיה
חד משמעית יהיה עדיף.
והניטרלי לא משנה תמיד תשמור על פי 2 חלבון, פי 0.8 שומן והשאר פחמימה. (גם אם הניטרלי הוא 1,500 וגם אם הוא 3,000 זה לא רלוונטי)
חישבתי עכשיו מסודר את התפריט ועל 1800 קלוריות יצא לי 152 חלבון 57 שומן( אני יכול להשלים עוד קצת עם אגוזי מלך) ו168 פחמימה וזה כולה הבדל של איזה 28 פחמימה כמה שינוי זה כבר יעשה?
הוספתי פשוט כמעט 200 גרם אורז בארוחת צהריים
זה בסדר לדעתך?

אין בעיה

חישבתי עכשיו מסודר את התפריט ועל 1800 קלוריות יצא לי 152 חלבון 57 שומן( אני יכול להשלים עוד קצת עם אגוזי מלך) ו168 פחמימה וזה כולה הבדל של איזה 28 פחמימה כמה שינוי זה כבר יעשה?
הוספתי פשוט כמעט 200 גרם אורז בארוחת צהריים
זה בסדר לדעתך?

המאקרו שלך נראה בסדר גמור,
מבחינת אורז תצטרך לחשב קלוריות ואם המגמה עדיין נשמרת אין בעיה.

100 גרם אורז מבושל זה 28 גרם פחמימה בערך, זו בהחלט תוספת לא רעה.

ותגיד תודה אני בחיטוב שלי אומר תודה על כל גרם פחמימה.

המאקרו שלך נראה בסדר גמור,
מבחינת אורז תצטרך לחשב קלוריות ואם המגמה עדיין נשמרת אין בעיה.

100 גרם אורז מבושל זה 28 גרם פחמימה בערך, זו בהחלט תוספת לא רעה.

ותגיד תודה אני בחיטוב שלי אומר תודה על כל גרם פחמימה.

על כמה גר' פחמימות היית בחיטוב? וכמה קלוריות סה"כ?

קבצים מצורפים

• E8EB2EB5-E6E3-44E3-B862-FA8FB5470EF6.png
    E8EB2EB5-E6E3-44E3-B862-FA8FB5470EF6.png
    KB 18.3 · צפיות: 24
איזה פחמימות אתה אוכל ביום ביום? אני יכול להגיד לך על עצמי אני חודשיים בחיטוב וברוך השם לא מרגיש חולשה.. תשתדל לאכול את הפחמימות שלך מכוסמת, קינואה, עדשים, שיבולת שועל, לחם שיפון, דברים כאלה, זה משביע הרבה יותר ונותן הרבה יותר אנרגיה לגוף מאשר סתם פחמימה כמו לחם לבן פסטה או אורז לבן וכו', ותנסה לקחת מולטי ויטמין זה מחזק את הגוף בצורה מדהימה

• פותח/ת השרשור
איזה פחמימות אתה אוכל ביום ביום? אני יכול להגיד לך על עצמי אני חודשיים בחיטוב וברוך השם לא מרגיש חולשה.. תשתדל לאכול את הפחמימות שלך מכוסמת, קינואה, עדשים, שיבולת שועל, לחם שיפון, דברים כאלה, זה משביע הרבה יותר ונותן הרבה יותר אנרגיה לגוף מאשר סתם פחמימה כמו לחם לבן פסטה או אורז לבן וכו', ותנסה לקחת מולטי ויטמין זה מחזק את הגוף בצורה מדהימה
מולטי ויטמין יש בסופר פארם?
ואני אוכל אורז לבן ולחם מקמח מלא שתאמת הוא כן משביע

בד"כ בחיטוב צורכים יותר חלבון, כדי לשמור כמה שיותר על מסת השריר.
לרוב האנשים פי 2 ממשקל הגוף עובד טוב. להגיד לך כמה לאכול יהיה סתמי בהיעדר נתוני גובה, משקל, רמת אימונים ומטרה.
ככל שאתה בגרעון קלורי גבוה יותר - כך תצטרך לצרוך יותר חלבון, זה בקלות יכול להיות גם 2.5 ממשקל גוף.

בד"כ בחיטוב צורכים יותר חלבון, כדי לשמור כמה שיותר על מסת השריר.
לרוב האנשים פי 2 ממשקל הגוף עובד טוב. להגיד לך כמה לאכול יהיה סתמי בהיעדר נתוני גובה, משקל, רמת אימונים ומטרה.
ככל שאתה בגרעון קלורי גבוה יותר - כך תצטרך לצרוך יותר חלבון, זה בקלות יכול להיות גם 2.5 ממשקל גוף.

לא מסכים, למרות שאני בהכנה לתחרות כן הייתי מגיע ל2.5 לא ראיתי שום יתרון על פני פי 2, זה סוג של כסת"ח,
איך אומרים? עדיף שלא יחסר.

מבחינה מחקרית אני לא מכיר שום הוכחה לטענה הזו שבחיטוב רציני פי 2.5 יעשה שינוי מהותי על פני הפי 2.

לא מסכים, למרות שאני בהכנה לתחרות כן הייתי מגיע ל2.5 לא ראיתי שום יתרון על פני פי 2, זה סוג של כסת"ח,
איך אומרים? עדיף שלא יחסר.

גרעון קלורי גדול יותר = ירידה מהירה יותר במשקל = סיכוי גבוה יותר לאבד ממסת השריר.
במקרה כזה, עדיף שלא יחסר זה ה"כסתח" הכי חיוני שאתה יכול לעשות לגוף שלך.
מה זה 2.5 ממשקל גוף? רחוק מלהיות המון.

ורק כדי ליישר קו,
לא המלצתי לפותח האשכול לצרוך 2.5

• פותח/ת השרשור
גרעון קלורי גדול יותר = ירידה מהירה יותר במשקל = סיכוי גבוה יותר לאבד ממסת השריר.
במקרה כזה, עדיף שלא יחסר זה ה"כסתח" הכי חיוני שאתה יכול לעשות לגוף שלך.
מה זה 2.5 ממשקל גוף? רחוק מלהיות המון.

ורק כדי ליישר קו,
לא המלצתי לפותח האשכול לצרוך 2.5
בסדר גירעון של 300-400 לא ניראה לי גבוה מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית