עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה סרטונים שחשבתי לשתף
קודם כל הבחור הנוצרי ההזוי הזה
סרטון מעניין על העוצמה של אגרוף של סיסטמה
והמאמן המוזר של סיסטמה שכנראה שאפשר לומר שהדבר היחיד שטוב בו זה האגרוף שלו.
אלוף במכות כפולות, סגנון קרב מגע צרפתי
אחד הלוחמים האגדיים, פשוט מקצוען
כולנו חובבי מכותפה חובבי אגרוף?
סיסטמה זה קרב רחוב רוסי.מה זה סיסטמה? מה שאני רואה פה זה אחד על אחד עקרונות בסייסיים באגרוף
יש פה חובבי אגרוף?
כל אחד מלמד בשיטה ובדרך שלו,היופי שזה פרקטי וקטלניהיפה אצלהם זה הדרך שלהם ללמד את זה והצורה שהם מישמים את זה, בלי מאמץ.
בתכלס סיכמת יפה. בוא נגיד לא מעט מן מאז השחרור. כמה פעמים הייתי צריך ליישם ברחוב? אפס. שגם ישאר ככה. בסוף אתה מפתח את הספורטיביות, כושר, כוח, טכניקה, התמדה, רצינות, ריכוז? עשית מה שצריך. רובנו פחות משנה איזה אמנות לחימה נעשה העיקר שנאהב, אם אתה הולך מכות בשכונה כל שני וחמישי, בוא נגיד שעל אייקידו לא הייתי הולךכל אחד מלמד בשיטה ובדרך שלו,היופי שזה פרקטי וקטלני
לא משווה,אבל דומה ברעיון לקרב מגע שלנו
ומשפט נחמד שראיתי (את התמונה אני הכנתי-כמובן שיש עוד המון שיטות):
צפה בקובץ המצורף 56953
בתכלס סיכמת יפה. בוא נגיד לא מעט מן מאז השחרור. כמה פעמים הייתי צריך ליישם ברחוב? אפס. שגם ישאר ככה. בסוף אתה מפתח את הספורטיביות, כושר, כוח, טכניקה, התמדה, רצינות, ריכוז? עשית מה שצריך. רובנו פחות משנה איזה אמנות לחימה נעשה העיקר שנאהב, אם אתה הולך מכות בשכונה כל שני וחמישי, בוא נגיד שעל אייקידו לא הייתי הולך
תצחק, אבל הייתי בפארק לפני שנה בערך, ועשיתי מדטציה ביני לבין עצמי. ואחרי זה התחלתי לתרגל כמה תרגילים.אתה יודע כמה פעמים אלחנן ניצל מהמכות שלי בזכות אומנויות לחימה? מי שמרים יותר לא בהכרח יותר חזק מסתבר 🙄
תצחק, אבל הייתי בפארק לפני שנה בערך, ועשיתי מדטציה ביני לבין עצמי. ואחרי זה התחלתי לתרגל כמה תרגילים.
ניגש אלי בחור שאני לא מכיר, ושאל אותי מה הקשר מדטציה למכות.
אז התחלתי להסביר לו על רוגע, פוקוס ושליטה, בקיצור, הוא אומר לי "בוא תראה לי".
אז אני שואל "אתה רוצה קרב?", והוא עונה לי בחיוב.
בקיצור נראה שלבחור היה מעט רקע באיגרוף, אבל אני חייב לומר שכמעט שברתי לו את המפרקת תוך כמה שניות מתחילת הקרב, והוא לא הנחית עלי מכה אחת.
ומה הבחור אומר אחרי שהוא נכנע כדי לשמור על הצוואר החמוד שלו?
"בוא עוד קרב".
אמרתי "אתה בטוח?".
עמדתי מולו לקראת הקרב הבא, והוא אומר "עזוב".
הייתי בהלם שבחור שככל הנראה לא מי יודע מה חזק או מקצועי מציע לי קרב בפארק, אבל אלו החיים.
האמת שלא היו לי הרבה קרבות ברחוב, ממש כמעט כלום, ורוב מה שהיה זה היה די מתוכנן ומכבד כמו הקרב האחרון שלי.
אבל לך תדע.
רגע... @MonkeyD זה היה אתה?
האמת? נשמע די הזוי. לא מבין למה שבן אדם שפוי כמוך יענה לדבר כזה. בשביל להוכיח נקודה?תצחק, אבל הייתי בפארק לפני שנה בערך, ועשיתי מדטציה ביני לבין עצמי. ואחרי זה התחלתי לתרגל כמה תרגילים.
ניגש אלי בחור שאני לא מכיר, ושאל אותי מה הקשר מדטציה למכות.
אז התחלתי להסביר לו על רוגע, פוקוס ושליטה, בקיצור, הוא אומר לי "בוא תראה לי".
אז אני שואל "אתה רוצה קרב?", והוא עונה לי בחיוב.
בקיצור נראה שלבחור היה מעט רקע באיגרוף, אבל אני חייב לומר שכמעט שברתי לו את המפרקת תוך כמה שניות מתחילת הקרב, והוא לא הנחית עלי מכה אחת.
ומה הבחור אומר אחרי שהוא נכנע כדי לשמור על הצוואר החמוד שלו?
"בוא עוד קרב".
אמרתי "אתה בטוח?".
עמדתי מולו לקראת הקרב הבא, והוא אומר "עזוב".
הייתי בהלם שבחור שככל הנראה לא מי יודע מה חזק או מקצועי מציע לי קרב בפארק, אבל אלו החיים.
האמת שלא היו לי הרבה קרבות ברחוב, ממש כמעט כלום, ורוב מה שהיה זה היה די מתוכנן ומכבד כמו הקרב האחרון שלי.
אבל לך תדע.
רגע... @MonkeyD זה היה אתה?
חשבתי על זה הרבה אחרי זה.האמת? נשמע די הזוי. לא מבין למה שבן אדם שפוי כמוך יענה לדבר כזה. בשביל להוכיח נקודה?
חשבתי על זה הרבה אחרי זה.
זה באמת לא באופי שלי, אני לא יודע למה לקחתי את הקרב הזה.
אולי נכנסתי לרוח הBJJ שמי שמציע לך קרב תיקח, או פשוט רציתי הזדמנות לבחון את הטכניקה שלי מול קרב לא מתוכנן בכלל שאני לא מכיר את הרקע של היריב.
אני מאוד כיבדתי אותו, נעלתי אותו, וחיכיתי שיכנע.
בדיוקכמה פעמים הייתי צריך ליישם ברחוב? אפס.
לא הייתי אומר את זהבוא נגיד שעל אייקידו לא הייתי הולך
לפעמים שבאים נודניקים אתה מעדיף להדגים משהו קצר וזה מונע המשך של חפירות/הפרעותאז אני שואל "אתה רוצה קרב?", והוא עונה לי בחיוב.
אל תפתיע ואל תופתעפשוט רציתי הזדמנות לבחון את הטכניקה שלי מול קרב לא מתוכנן בכלל שאני לא מכיר את הרקע של היריב.
אני פחדן,אז אין סיכוי שזה אניאז מה שבטוח זה לא היה @nlr666
זה מה שאני הייתי עושה נגדילנסות לעייף אותו אולי,
50/60 לךנראה לך שהייתי לוקח קרב מולו?
איל @nlr666 ?
נראה לך שהייתי לוקח קרב מולו?
בעצם, כן. נשמע קרב כיף, רק שזה כנראה לא יסתיים בכמה שניות שאני מנצח.
הסיכוי היחיד שלי זה לנסות לעייף אותו אולי, ולהימנע ממגע.
זה יראה כמו קרב בין קונור מקרגור ותור.
פירגנתי לעצמי
אני מאוד אוהב שח מט.''הסיכוי היחיד שלי הוא לנסות לעייף אותו ולהימנע ממגע''
נסו שחמט
אני מאוד אוהב שח מט.
אתה מוזמן.