הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אומנויות לחימה ושאר ירקות (שרשור מתעדכן)

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
היוש

בפוסט זה יתפרסם כל תוכן שקשור לעולם של האומנויות לחימה והאימונים
בתקווה שהפוסט לא ידעך
מוזמנים לשתף גם מהידע והנסיון או סתם לחפור

סרטון ישן של הגראנד מאסטר של השיטה (ז''ל) :

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני משחק רק נגד מוגבלים / זקנים שאיבדו את דעתם / ילדים כדי לעלות לעצמי את האגו ולוודא ניצחון, אין לי סיבה לשחק נגדך.
כנראה שלא כדאי שנשחק באמת.

אבל בשביל הרקע אני מוגבל וזקן וילד:s85:

• פותח/ת השרשור
איגרוף : מייק טייסון בן ה 54 חוזר לזירה - ילחם ברוי ג'ונס ג''וניור בן ה 51 בספטמבר הקרוב

5f19c32c40eec14d.jpg

אחרי חודשים של שמועות ואימוני מונטאז' למייק טייסון סוף סוף יש יריב הולם לחזרתו לזירה. טייסון ייקח על עצמו את אגדת האיגרוף ואלוף העולם לשעבר - רוי ג'ונס הבן.

טייסון התעקש להילחם במתאגרפים לגיטימיים, לא בסלבריטאים או באתלטים שעברו מספורט אחר.
רוי וטייסון הסכימו להילחם עם כפפות גדולות וללא כוונה לנסות להשיג נוק-אאוט. ההתמודדות צפויה להתקיים בזירת הספורט Dignity Health בלוס אנג'לס.

מרוטר :איגרוף : מייק טייסון בן ה 54 חוזר לזירה - ילחם ברוי גונס גוניור בן ה 51 בספטמבר הקרוב - חדשות רוטר

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
התאמן בנונצ'קו
גרם לי לקנות את הנונצקו הראשון שלי (מעץ)
כמה סיבובים ובום לוועד הורים גרמו לי לתלות אותו אחר כבוד בעמדת מחשב

מדי פעם מחלטר עם נונצקו מרופד
קצת קימורות על הבוקר

הלוואי והיה מקום שאתה משלם באופן מאורגן וחוקי לריב עם אדם אחר בתנאי תחרות (כפפות וכו') אבל סטייל לונה פארק אתה משלם ויוצא, בלי להירשם לשום דבר. אטרקציה חד פעמית אתה משלם ונכנס כשבא לך עם סטנדרט מסוים, לא פתאום מול איזה בוכניק. חלום..עד שבא איזה מיומן ליום כיף ואתה מסיים בבית החולים ולא חוזר לאלתר.

• פותח/ת השרשור
הלוואי והיה מקום שאתה משלם באופן מאורגן וחוקי לריב עם אדם אחר בתנאי תחרות (כפפות וכו') אבל סטייל לונה פארק אתה משלם ויוצא, בלי להירשם לשום דבר
בוא אליי בובי
אפילו בחינם

@elchonon
סקרן,בוכניק מיומן או רק בחור גדול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית