עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבן של IP MAN
שימו לב ל'סטיקי הנד'ס'
קצת קרב מגע על הבוקר
אימון משטרתי
אפקטיבי מאוד,שוקל לשלב את זה איכשהו (עד שתגיע כיתת לחימה )
תכלס גם אני שמתי לב לזה.מבאס אותי שהרבה מהקרב מגע בסרטון כמעט ולא יעיל במקרי אמת.
במיוחד עם סכין, בספק שיצליחו לתפוס את היד של אדם דוקר שאכן רוצה להרוג אותך, במקרה הזה התקפה היא ההגנה הכי טובה.
דווקא אצלנו בשיטה זה יעיל (גם נגד סכין-שלבים מתקדמים מאוד)מבאס אותי שהרבה מהקרב מגע בסרטון כמעט ולא יעיל במקרי אמת.
צודק ברוב הדבריםומציגים חיקוי עלוב של המקור
ספר יותר, והם שיתפו איך זה קרה בהפתעה וכנראה שלא היינו יכולים למנוע את זה,
בחור אחד היה די גדול, לא אתלטי בכלל, מוצלח בעסקים, נקרא לו משה (שם בדוי).ספר יותר
מה קרה שם?
לא יכול לתת מוניטיןבחור אחד היה די גדול, לא אתלטי בכלל, מוצלח בעסקים, נקרא לו משה (שם בדוי).
ניגש לידיד שהיה חייב לו כסף, וביקש שישלם לו, איכשהו התפתח קטטה שבה הבחור שהיה חייב למשה כסף התחיל להשתמש באלימות.
ידידינו משה לא חשש, אמנם הוא לא אתלטי במיוחד, אבל הגודל שלו היה יתרון גדול, או לפחות כך הוא חשב.
משה הצליח להביא את היריב שלו לרצפה למצב די נעול, אבל הבחור הקטן הצליח לשלוף סכין מהכיס ודקר את משה בגב. משה מיד עזב אותו, הבחור ברח, ומשה קיבל טיפול רפואי, וברוך ה' זה היה ממש דקירה קטנה בלי נזק מעבר לפצע.
בחור שני אוהב את החיים, מבנא גוף די קטן, ואוהב להסתובב במסיבות, נקרא לא חיים.
חיים אוהב לשתות, ולהסתובב עם אנשים שאוהבים לשתות, נהנה ממשחקים ואתגרים.
באחד המסיבות היה שם חבר, שהוא הרגיש שהוא ממש חבר טוב שלו, כשהחבר הראה לו סכין, חיים אמר "אין לך אומץ להשתמש בזה".
החבר שכנראה אהב משחקים ואתגרים יותר מחיים, אמר "בטח שיש לי". חיים ענה "נראה אותך דוקר אותי".
קשה לדעת בדיוק מהסיפור מה היה מצבם השפוי, כנראה אלכוהול וסמים שיחקו תפקיד קטן בכל התרחיש, אבל באותו רגע חיים קיבל 3 דקירות לבטן, שהביאו אותו מיד לבית החולים לתקופת התאוששות קטנה.
הייתי מקווה שחיים ישתנה ויפסיק עם הסגנון חיים המסוכנים שהוא הוביל, אבל זה רק עודד אותו להסתובב עם נשק בכל מקום שהוא הולך.
אני עדיין מקווה שאומנויות לחימה יתן לו ביטחון ושליטה עצמית כדי להתנהל בצורה בריאה ובטוחה יותר. בעז"ה.
הלקח שלי מהסיפורים.
1. אל תריב פיזית עם בחור אם אתה לא בסיטואציה שמצדיקה ממש להשבית או להרוג אותו, כי אם אתה לא מוכן לסיים את הקרב הזה ומהר, זה יכול להסתיים אחרת ממה שתיכננת.
2. תתיחס לכל יריב שאתה ממש מוכרח לריב נגדו כחמוש או מסוכן או עם חברים שנמצאים באזור, כי אתה אף פעם לא יכול לדעת (שזה בסך הכל אומר לסיים את הקרב הכי מהר והכי אגרסיבי, זה לא הזמן להכנעה של BJJ, או הופעה של קפוארה. שלא תבין לא נכון, הם אולי מתאימים לזירות, או כשאתה שוטר מול אזרח לא חמוש, ולך יש גב ולא אין או משהו כזה).
3. רוב הדקירות והקרבות יכולות להימנע עם קצת עדינות ושכל ישר ואגו מושפל.
4. אנשים מוכנים ומסוגלים לדקור, לא להקל ראש בזה, זה נושא רציני שיכול לסיים חיים, ואם רואים סכין, אין טעם לעשות מהלך קרב מגע מגניב, אם אפשר לקרוא לעזרה, להרים מקל או כיסא, לברוח, ואם אתה חייב, ממש להרוג את היריב. סכין זה לא צחוק, ואבן או מקל או כיסא זה לא צחוק גם אם הבחור שוקל רבע ממך או קטין.
צריך חכמה ושכל במצבים כאלו, אבל לראות את האנשים עם סכינים בידיים כפוטנציאל ללא פחות מרוצחים, ויש לנהוג בנחישות ובאומץ בהתאם לכל סיטואציה שעלולים להיתקל ברוצח.
מנחש שקצת יותר מתפקיד קטן..נראה אלכוהול וסמים שיחקו תפקיד קטן בכל התרחיש
צודק, תיקנתי 😆לא יכול לתת מוניטין
אבל כל מילה
מנחש שקצת יותר מתפקיד קטן..
כנראה אלכוהול וסמים שיחקו תפקיד לא קטן בכל התרחיש
מבוגר יותראלכסיי אולייניק
צעיר יותרדריק לואיס
אני מהמר על לואיס. קרב מסוכן בשבילו אבל מאמין שיצליח לתפוס את אולייניק מנסה לצמצם מרחק עם אגרוף וזה יהיה לילה טובמבוגר יותר
קל יותר
יותר ניסיון (59 ניצחונות 13 הפסדים)
עוד נתון:78% ניצחונות בהכנעה
צעיר יותר
כבד יותר
פחות ניסיון (23 ניצחנות 7הפסדים)
והנתון הזה!: 78% בKO/TKO (מטורף)
שם על דריק
ואתה?
אריץ חיפוש על זהחייב לראות את הסיבוב הראשון מה הלך שם
נמצא בטורנטים הרוסים, מה החוק על פרסום לינקים מאתרים פיראטים?אריץ חיפוש על זה
@MasterSplitter ?נמצא בטורנטים הרוסים, מה החוק על פרסום לינקים מאתרים פיראטים?
בקיצור רוב הסיבוב הראשון אולייניק היה בשליטה על לואיסאריץ חיפוש על זה