עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בחור קטן 1.65 67 קילו
הוא נראה פצצה.ממליץ על המקום של רן נקש
@nlr666 חיממת אותי אחי, בא לי לשבור לך את הצורה...
הייתי מאיים עליכם גם, אבל זה לא בכבוד שלי... @elchanon תאיים עליהם...😆😆😆אתה כל כך חמוד שאני לא אצליח להגיב לך אפילו..
הוא בצד שלנו מותקelchanon תאיים עליהם
מה קרה לדרלינג?😉הוא בצד שלנו מותק
מגוון קצת..לבלבל את השרירמה קרה לדרלינג?😉
פרסמו בקבוצה אצלנו
העולם המופלא של הסומו:
ונסיים להיום עם כוח נשי (רטרו קצת):
הסומו בישראל[עריכת קוד מקור | עריכה]חבל שאין בארץ או משהו
ומאז 2009?הסומו בישראל[עריכת קוד מקור | עריכה]
התאחדות הסומו הישראלית לחובבים, הוקמה ב-1998 על ידי היו"ר אלדד בן-חורין[2], מומחה לאמנויות לחימה ולהיאבקות סומו, לאחר תשע שנות הסתגלות ובתמיכת ארגון הסומו העולמי הממוקם בטוקיו, יפן. התאחדות הסומו הישראלית הממוקמת במודיעין, חברה בהתאחדות הסומו האירופאית[3], והיא החברה ה-76 בפדרציית הסומו העולמית. בשנת 2006 דורגה ישראל במקום ה-7 בעולם לנוער מתוך 16 מדינות, ובמקום ה-7 לבוגרים, מתוך 33 מדינות[4]. בשנת 2006 זכתה מדינת ישראל, לביקור היסטורי של מועדון הסומו המקצועני מבירת יפן טוקיו, סאדוגאטאקה. בכירי מקצועני הסומו היפנים הופיעו בקיסריה במשותף עם חניכי הסומו של אלדד בן-חורין. סגן יו"ר ההתאחדות הוא הזמר מוטי דיכנה, מומחה עולמי לסומו מקצועני ודובר יפנית.
במועדוני אמנויות לחימה בישראל, משמש הסומו כספורט נוסף וכמשחק מוביל לאלפי מתאמנים בישראל, בעיקר במועדוני ג'ודו וקראטה. בזכות הקלות בה ניתן לעסוק בסומו, החוקים הפשוטים, הבטיחות בקרב, מהירות הקרב ותרומת הסומו לשיפור יכולת הקרב פנים מול פנים, קנה הסומו מעריצים רבים בקרב המתאמנים, הציבור והתקשורת.
היאבקות הסומו פרצה לתודעת הציבור בישראל בשנת 2009, עם הופעתו של סרט הסומו "סיפור גדול" בכיכובם של איציק כהן, אלון דהן, שמוליק כהן, דביר בנדק ועירית קפלן, ובבימוים של שרון מימון וארז תדמור. יו"ר התאחדות הסומו, אלדד בן-חורין, שימש כיועץ מקצועי להפקה וככוריאוגרף.
מויקיפדיה
נאדהומאז 2009?
ככה אתה מכניס אנשים לפוטבול? עדיף לבוא כבר עם סוואנה וסוכריות.נאדה
רק אלמנטים שמועברים בשיטות יפניות בעיקר
אגב,יש לנו משהו דומה לזה בפוטבול
עושים סוגשל זירה מקונוסים והמטרה להוציא את היריב מהמעגל
זה והאישיות הכובשת שליככה אתה מכניס אנשים לפוטבול? עדיף לבוא כבר עם סוואנה וסוכריות.
קצת נוסטלגיה
UFC 3 -קיקבוקס VS קראטה :